Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Jest taka grupa partyzantów zwana "Lwy Ramadi".Ramadi to takie miasto w Iraku.Ci ludzie zaopatrujš szkoly w rzeczy potrzebne do nauki: zeszyty,kredki itd. To sš dobrzy ludzie nazwani przez amerykanów "terrorystami" tylko dlatego,że nie chcš oddać ropy.Gdy rozpoczęła się inwazja na Irak to amerykanie strzelali z okrętów byle gdzie.Ginęły kobiety,dzieci.Teraz już wiem,że życie człowieka nie jest dla nich nic warte.

Po pierwsze Amerykanie sš tam postrzegani jako okupant, a po drugie miejscowi nie wiedzš na czym polega demokracja. Saddam trzymał ich twardš rękš (dyktator), ale charakterystyczna dla tej kultury jest władza klanów rodzinnych. Na dzień dzisiejszy, gdyby nie było tam Amerykanów, to wybuchłaby wojna domowa i po jakimœ czasie władzę objęliby najsilniejsi. Tak Ÿle i tak niedobrze - ogólnie nieciekawa sytuacja. Miejscowi chcš aby Amerykanie przywrócili porzšdek, odbudowali infrastrukturę i się wycofali. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

To jest takie błędne koło.Ale Amerykanie na pewno nic nie zrobiš z tym.Prędzej partyzanci walczšcy o państwo z kalifatem.Oni przestrzegajš wszelkich praw Islamu i kierujš się Koranem.

Uważam,że demokracja to tylko parasol,który zasłania nam to co rzšd naprawdę robi.To tak jak zabijanie ludzi ukrywane pod misjš stabilizacyjnš.

Wszelkie spory pomiędzy ludnoœciš szyickš i sunnickš mógłby rozwišzać Ajatollach.Słyszałem wypowiedż jednego Irakijczyka."Gdyby Ajatollach ogłosił dżihad (œwięta wojna) w Iraku nie byłoby już ani 1 amerykanina."

A Amerykanie nie chcš islamu i zależy im na ropie, więc nie odpuszczš, mimo że ponoszš coraz większe koszty i majš zwišzane ręce. I jak tu myœleć o Iranie? Chyba rzeczywiœcie najkorzystniejsze dla USA byłoby użycie broni jšdrowej, ale wtedy to już chyba by wybuchła wojna œwiatowa. A może Ameryce właœnie na tym zależy? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A amerykanie nie sš tam potrzebni.Widziałem reklamę zachęcajšcš do wstšpienia do armii USA."Zdobędziesz doœwiadzczenie,znajdziesz pracę,będziesz miał zawód" chyba jako seryjny morderca.

Bush i cały jego rzšd to nieodpowiedzialni ludzie.Kiedy był 11 wrzeœnia to Bush był wtedy na florydzie.Gdy dostał wiadomoœć o tym co się stało to nadal czytał dzieciom ksišżkę o kuzkach (był w jakiejœ szkole).

"I jak tu myœleć o Iranie? Chyba rzeczywiœcie najkorzystniejsze dla USA byłoby użycie broni jšdrowej, ale wtedy to już chyba by wybuchła wojna œwiatowa." Kiedy tak rozmawia się o polityce to zapomina się o Bogu.To byłoby okrucieństwo zabić tyle ludzi dla celów politycznych.Bush to drugi Hitler.

Reklama to reklama, potrzebujš żołnierzy. Ja bym Amerykanów nazwał szarańczš, pasożytami. Potrzebujš stale coraz większej iloœci surowców i sięgajš po nie siłš, niszczšc przy okazji inne kultury - cišgła ekspansja. W ogóle ta cała dzisiejsza cywilizacja to choroba - Amerykanie sš tylko jej najsilniejszymi i najbardziej pazernymi przedstawicielami. [%sig%]

Dokładnie.Ale to nie tylko w reklamie.Namawiali też ludzi na ulicy.Wmawiali im,że zdadzš lepiej maturę,dostanš pracę.

W dzisiejszym œwiecie jest dużo różnych wmawiaczy i zaklinaczy, ale spoko - wystarczy mieć własny rozum. [%sig%]

Przekrętów rzšdu USA było tak wiele,że trudno o tym wszystkim wspomnieć.Można tylko wycišgnšć surowe wnioski.Ten rzšd działa w tak precyzyjny sposób,że to szok.Np.11 wrzeœnia.USA sami se zrobili fajerwerki,a potem zaczeła się wielka solidarnoœć państw europejskich i nagle niewiadomo z kšd "wojna z międzynarodowym terroryzmem",o której wczeœniej nic nie było słychšć.Myœlę,żę al-kaida (opoka) przeprowadziła te zamachy w USA tylko,żę rzšd o wszystkim wiedział i jeszcze w tym pomógł podkładajšc ładunki wybuchowe na piętrach WTC oraz w sšsiadujšcym budynku stojšcym kilkanaœcie metrów dalej.Jak wiadomo Al-Kaida nie współpracuje z tym rzšdem,ale jak mieli okazję trzasnšćto czemu nie skorzystać.

Uwaga !!!!!! Ważne przesłanie dla œwiata!!!!! U Georga Busha w domu œmierdzi kapuchš!!!

I znowu Ci Szuineg wykasuje teksta :) [%sig%]

Szuineg to administrator forum? Ma chyba dzięki mnie dużo roboty :-)

Jesteœ mały pikuœ w porównaniu do botów spamujšcych :) [%sig%]

Biografia Georga Busha: George Bush urodził się w 1963r. w amerykańskim toi- toju. Matka zostawiła go jak zwykły stolec. OdnaleŸli go dopiero ludzie z oczyszczalni œcieków. Owinęli go w torebkę na psie odchody, bowiem jego zapach był zbliżony do kawałka psiego gała. Dostarczyli go jego matce. Rodzina: Matka Busha pracuje jako profesjonalny grzebacz w szpitalnych fekaliach. Ojciec- czyœciciel kibli. Bush objšł stanowisko prezydenta poprzez pomoc fundacji „odnawiamy nadzieję”. Bush jako dziecko chciał stać się kimœ ważnym, dlatego pewnego dnia gdy woził się na swoim osiedlu został zaatakowany przez łobuzów. Jeden z opryszków wysmarkał nos prosto w policzek Busha. Drugi zdjšł gacie i przycisnšł nos Busha prosto do swego tyłka, po czym Głoœno, bezszelestnie pierdnšł Busha zagazowało. Znalazł się w szpitalu w stanie wegetacji .Obudził się po 15 godzinach. Pomału odzyskiwał władzę w rękach i nogach, ponieważ bšk wystrzelony prosto w jego nos doszedł do mózgu i uszkodził jego zawartoœć .Bush zmarł w wieku 70 lat na raka jšder. Pużniej z jego jšder amerykanie wynaleŸli broń jšdrowš. Podpis: Bush senior (stary pierdziel) Ten dokument jest tak samo ważny jak deklaracja niepodległoœci.Za jego usunięcie jest kara (puszka sardynek).

koniec swiata ciekawe linki: www.laski.pl

żartowałem.Jestem nieszkodliwym gejem.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.