| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam.Ostatnio prosiłam o odp.co będzie ze mną i moim partnerem i o ciąże,dostałam odp.TAK,rozumiem że to jest na temat ciąży ale chciałabym abyś proszę mi napisał także co z nami?! Bardzo proszę...dziękuje.Serdecznie pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego roku!!!
|
|
Pozdrawiam Agni... |
|
Igorze! powiedz mi czy on wróci do mnie i kiedy? tak bardzo go kocham
|
|
|
Kochać to przede wszystkim trzeba siebie!
Większośc facetów kocha swoim interesem! i patrzą na wygląd.. jak myślisz czemu kobiety wpadają w anoreksje i bulimie?
Czasem warto wziąć faceta na dziecko!
inaczej inna Ci go odbije...
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Tak Igorku, już dawno nikt mnie nie sponiewierał ;))
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
|||
|
|||
|
Witaj Igorze!
Dzięki za wróżbę ale nie powiedziałeś mi czy mój były mąż do mnie wróci i kiedy?
|
|
|
Olla - Motylek ma racje.
Po pierwsze dziecko jest darem i nie można traktować je jako kartę przetargową, to nie rzecz, tylko nowe życie.
Po drugie kobiety wpadają w ww choroby bo są słabe psychicznie. Każdy z nas jest panem własnych emocji a za ich stan nieporozumieniem jest obwiniać innych. Nie zawsze od nas zależy to co nas spotyka, ale od nas jak na to zareagujemy. W obliczu róznych wydarzeń warto znaleśc pokłady spokoju w samym sobie, uwierz że się da.
Pozdrawiam i życzę wszystkim spełnienia w Nowym Roku, optymizmu i pokochania samych siebie:)
|
|
|
Nie musicie mnie "naprawiać", bo nie będzie żadnego skutku.
A zgadnij Motylku czemu napisałam by wziąć faceta na dziecko? Bo jeśli Ty nie zadbasz o swoje sprawy to zrobi to inna. Wybacz ale znam to jakby z mojego życia. I choć nie znam panny, która wzięła mojego byłego, to serdecznie życzę jej wiele cierpienia.
Zagrabiłam wszystko co ja budowałam 5 lat !
Wy znacie teorie a ja wolę patrzeć realnie JAK JEST !
Nie ma idealnie, nie ma sprawiedliwie. A baby nie chcą być same... ja to rozumiem bo mam to samo !
MOtylek TY jestes pedagogiem? :DDD
2.bo są pojebane i sobie ją robią
:DDDDDDD
|
|
|
wielokrotnie pisałam że studiuje resocjalizacje. wiesz poto żeby spróbować naprawiać to co w 90% psują rodzice!!!
olla dla mnie dzieci są największą wartością!!! nie zniose jeżeli ktoś che wykorzystywać niewinne istoty.
jeżeli o mechanizm anoreksji i bulmi to zobrazowałam to w skrócie i taka jest prawda!! a ty chyba też starałaś sie zostać anorektyczką w pewnym okresie...wiesz dążenie do samodestrukcji nie jest mądre w ogóle.w 1 przypadku jest to okropna choroba z psychiczna ale jaki jest odsetek ludzi na to chorych?
a ile jest osób które przez swoją głupote,żeby sie podobać sobie to robią? niestety jeżeli ktos na samym początku zauwarzył że coś złego sie dzieje to by nie dochodziło do tak zaaansowanej choroby!! ehhh
|
|
|
Igorze:
Życzę że Nowy Rok był piękny
lepszy od starego
i przyniósł coś szczególnego...
samej serdeczności
i samej miłości
uśmiechu na twarzy
i to o czym marzysz...
Szczęśliwego Nowego Roku 2010 i tego co najważniejsze w życiu dużo, dużo zdrowia !!!!
|
|
|
Witam Igorze
Chciałabym się dowiedzieć czy w tym roku znajde swoją drugą połówkę i będę szczęśliwa? Pozdrawiam.
|
|
|
Witam!
Chciałbym się dowiedzieć, czy w 2010 r. tarot lub los
przewiduje jakieś dobre zmiany w moim życiu? A może złe?
Pozdrawiam.
Zbig
|
|
|
Witaj
Czy mój mąż wyjdzie szybciej z ZK niż to przewidziane,czy już w tym roku?
Z góry dziękuje
|
|
|
11 grudnia, 14:07
cytuj: fragment | całość
Witam!
Dziękuje za odpowiedź.
cyt. Tarot kartami X Monet i Gwiazda XVII mówi, że musisz być sprytna a wszystko wróci do normy.
Co to znaczy "musisz być sprytna"?
jak sprawić by wszytsko wróciło do normy?
Teraz wszystko się "walnęło" On nie chce mnie znać ;(
Co mam zrobić?
Jak go odzyskać?
jak odzyskać jego zaufanie?
Czy On odezwie się do mnie jeszcze?
Jestem zrozpaczona;(
Proszę o odpwoedź
|
|
|
Igor
czy jest jakieś zaklęcie, które sprawi, że mój chłopak zacznie czuć się w końcu ojcem.....?
jestem w ciąży a on ciągle powtarza, że nie chce dziecka...:-(
po prostu nie wiem już co robić...jestem zmęczona, wykończona i załamana...
To jego dzidzia i tak bym chciała,żebyśmy byli rodziną, żeby wszystko się ułożyło:-/
|
|
|
zrób mu awanture ! faceci to dzieciaczki, że aż przykro patrzeć :-(
Moze jak mu pokazesz fotki małych dzieci to troche zacznie myśleć!
niemniej wspołczuje...
|
|
|
czy będzie mi dane zakochać się w kimś bez pamięci? i czy w ogóle potrafie kochać?
|
|
|
nie polecam tego zakochania się bez pamieci!!!!
zakochaj się w sobie i Bogu tej cząstke która jestes!
zakochanie się w kimś bez pamieci w momencie odejscia jej sprawi, że utracisz ową pamięći nie daj boze rozum!
|
|