| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
Tak rzeczywicie jest taka podstawa, zawarta jest w prawach mechaniki kwantowej.
Generalnie nic nie dzieje się bez przyczyny :)
Kiedy tutaj na forum był fajny atykuł na ten temat - o tym dlaczego wróżbiarstwo nalezy zaliczyć do nauk cisłych i jakš rolę odgrywa ono w przypadku kiedy chcemy z agregujšcej się materii => zwanej CHAOS -> wychwycić te najbardziej istotne elementy interesujšcej nas układanki.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
A należy nie zapoinać, że ten proces agregacji przechodzi przez różne fazy i mało tego on się optymalizuje oraz usprawnia.
Czyli to copisał Oxygenes zaczyna być prawdš.
Przyznam szczeże, że zawsze mnie fascnowała egzobilogia i teoria zwišzana z kosmosem ewolucyjnym jako ródłęm pierwotnego paradygmatu ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ke1przez2g
Wczoraj o 17:47
Musisz zaczšc czytać literaturę z dziedziny filozofii nauki a szczególnioe z filozofii matematyki.
Pozdrawiam
Igor
ps. wtedy lepiej to zrozumiesz - tajemnic w tym niema ;)
|
|
|
Poza tematem, podaj mi maila Igor to sprawdzę cię jako wrózbitę.
|
|
|
Mam pytanie a co wiecie o pršdach tellurycznych ??
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Też tak uważam, szkoda na to czasu ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. bardziej mnie interesuje przyszłoć
|
|
|
|||
|
W pewnych kateoriach rozumowania - my juz poprostu żylimy ;)
dlatego występuje Deja Vu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
To zacznijmy po woli od poczštku:
- prady telluryczne zwišzane sš z właciwociami antygrawitacyjnymi wody - która przepłaywa w ziemi.
Pršdy te sš pierwszym czynnikiem jaki warunkuje wybudowanie np wištyni w tym a nie w innym miejscu.
Na wiecie jest 7 dostępnych takich miejsc - poza morzem Sargasowym.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
No i znowu muszę sam ze sobš pisać :) takie życie. No ale zastanawiam sie dalej nad tym całym EEKG - bo nawet jesli jest mowa kamieniach mocy - musza to byc kamienie posiadajace interesujace nas wlasciwosci.
Zastanawia mnie tylko w czym tkwi efekt tego rezonansu - czy w budowie wenwetrznej struktury czy w nadanym ksztalcie ogolnym?
Swego czasu w ameryce Połódniowej odkryto specyficzne miajsca mocy w starych wiatyniach - w miejsca te wkladalo sie dlonie i czlowiek ladowal sie niezykla energia ;) Mialy one szczegolna wlasciwosc transformowania energii grawitacyjnej planety ;(
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Czytałam ostatnio o podgrzewaniu laserem kryształów, pomijajšc efektywne przetworzenie enrgii wietlnej w cieplnš, kryształ przechodził w stan plazmy i wpadał w drgania. Po przerwaniu podgrzewania kryształ wracał do pierwotnego wyglšdu.
|
|
|
Zatem jak widzisz Gosiu jestesmy bardzo blisko wyjasnienia sprawy, mnie nrtuje jeszcze inny sposob dostarczania energii krysztalom a mianowicie -
- gotowanie ich w rttececi
bo jesli przyjac ze czesc Paleoastronautycznych hipotez jest prawdziwa - a obcy ktozy kiedys przybyli n anasza palneteposiadali pojazdy nepedzane rtecia - to ta rtec musiala sie zachowywac w jakis specyficzny sposob, zatem musial wywowlywac odpowiednie odchylenia amplitudy enegii, wnisoek z tego taki - ze kluczem do rozwiazania zagadki jest ksztalt krysztalu :)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Gosiu jak masz to posc ten artykul, bardzo mnie interesuje, ja natomiast jak zeskanuje puszcze ci pozycje o cieklych krysztalach.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|
|
|
Goska no gdzie ten artykulik co pisalas?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Igor, to ta druga Goska pisala o tym artykule. Ja jestem ta Goska, ktora tutaj pisze juz bardzo dlugo. Ktos sie pode mnie podszywa bez slowa wyjasnienia. Przeciez musi miec to samo haslo co ja i ten sam adres e-mail.
Ja jestem ta Goska, ktora czasami przesyla Ci cos na adres prywatny. Ja zadnego artykulu o krysztalach nie mam i nie czytalam. Pozdrawiam. Goska
|
|
|
@Goska!
Wlasnie probowalam sie podszyc. Napisalam moj nick in inne haslo i adres. Nie da sie!!! Pisze ze nick juz taki egzystuje! Zmien haslo to jedyne wyjscie!!!
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |