Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
silnik grawitacyjny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788

Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania . mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem. Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej . Szukam kontaktu na temat silnika a.g. Marian.

Tak rzeczywiœcie jest taka podstawa, zawarta jest w prawach mechaniki kwantowej. Generalnie nic nie dzieje się bez przyczyny :) Kiedyœ tutaj na forum był fajny atykuł na ten temat - o tym dlaczego wróżbiarstwo nalezy zaliczyć do nauk œcisłych i jakš rolę odgrywa ono w przypadku kiedy chcemy z agregujšcej się materii => zwanej CHAOS -> wychwycić te najbardziej istotne elementy interesujšcej nas układanki. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

A należy nie zapoinać, że ten proces agregacji przechodzi przez różne fazy i mało tego on się optymalizuje oraz usprawnia. Czyli to copisał Oxygenes zaczyna być prawdš. Przyznam szczeże, że zawsze mnie fascnowała egzobilogia i teoria zwišzana z kosmosem ewolucyjnym jako Ÿródłęm pierwotnego paradygmatu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ke1przez2g Wczoraj o 17:47 Musisz zaczšc czytać literaturę z dziedziny filozofii nauki a szczególnioe z filozofii matematyki. Pozdrawiam Igor ps. wtedy lepiej to zrozumiesz - tajemnic w tym niema ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Poza tematem, podaj mi maila Igor to sprawdzę cię jako wrózbitę.

Mam pytanie a co wiecie o pršdach tellurycznych ?? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

co do zmiany historii jej się nie da zmienić.

Też tak uważam, szkoda na to czasu ;) Pozdrawiam Igor ps. bardziej mnie interesuje przyszłoœć

Niech Moc Będzie z Tobą

cien2k:
co do zmiany historii jej się nie da zmienić.
Czemu? bo już była? W naszej materii istnienia można prawie wszystko, a przyszłoœć jest nieodgadniona. Może nie można zmienić obecnej teraŸniejszoœci, lecz można stworzyć nowy œwiat na bazie przeszłoœci. "Ważne sš tylko te dni, których jeszcze nie znamy ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy"

W pewnych kateoriach rozumowania - my juz poprostu żyliœmy ;) dlatego występuje Deja Vu. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

To zacznijmy po woli od poczštku: - prady telluryczne zwišzane sš z właœciwoœciami antygrawitacyjnymi wody - która przepłaywa w ziemi. Pršdy te sš pierwszym czynnikiem jaki warunkuje wybudowanie np Œwištyni w tym a nie w innym miejscu. Na œwiecie jest 7 dostępnych takich miejsc - poza morzem Sargasowym. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Pršdy te można wzmacniać w naprostrzy sposób a mianowicie budujšc w miejscach ich występowania Katedry. Katedry działaja tam jako tak zwanew wzamcniacze elektroenergetyczne. Wystarczy materiało okreœlonej gestoœci ;) http://www.katedra.art.pl/images/katedra1.jpg Cała sztuka budowania Katedr sprowadzała się do takiego opracowania konstrukcji której celem było zadziałanie w myœl zasady zawartej w teorii EEKG. O efekcie Elektro Energetycznym Kształtu Geometrycznego było wczeœniej. Jak zatem widzimy do wzmacniania energi nie koniecznie potrzebne sš transformatory o standartej konstrukcji. Wystarczy troche kamienia o odpowiedniej gęstoœci a co za tym idzie twardoœci. Pozdrawiam Igor wniosek: zatem analizujšc Œwiete Księgi dochodze do wniosku, że Katedry o których się mowi, że były niekiedy pojazdami Bogów, a wyposarzone byłyt w dwie Kolumny - jedna koło drugiej, to te kolumny nie były rakietami a szczególnymi rodzajami wzmacniaczy energetycznych - takimi MEGA LAMPAMI. Gdyż jak słuszniekiedyœ ktoœ zauważył do podróży miedzy gwiezdnej potrzeba by było ogromnej iloœci paliwa :)

Niech Moc Będzie z Tobą

No i znowu muszę sam ze sobš pisać :) takie życie. No ale zastanawiam sie dalej nad tym całym EEKG - bo nawet jesli jest mowa kamieniach mocy - musza to byc kamienie posiadajace interesujace nas wlasciwosci. Zastanawia mnie tylko w czym tkwi efekt tego rezonansu - czy w budowie wenwetrznej struktury czy w nadanym ksztalcie ogolnym? Swego czasu w ameryce Połódniowej odkryto specyficzne miajsca mocy w starych œwiatyniach - w miejsca te wkladalo sie dlonie i czlowiek ladowal sie niezykla energia ;) Mialy one szczegolna wlasciwosc transformowania energii grawitacyjnej planety ;( Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Czytałam ostatnio o podgrzewaniu laserem kryształów, pomijajšc efektywne przetworzenie enrgii œwietlnej w cieplnš, kryształ przechodził w stan plazmy i wpadał w drgania. Po przerwaniu podgrzewania kryształ wracał do pierwotnego wyglšdu.

Zatem jak widzisz Gosiu jestesmy bardzo blisko wyjasnienia sprawy, mnie nrtuje jeszcze inny sposob dostarczania energii krysztalom a mianowicie - - gotowanie ich w rttececi bo jesli przyjac ze czesc Paleoastronautycznych hipotez jest prawdziwa - a obcy ktozy kiedys przybyli n anasza palneteposiadali pojazdy nepedzane rtecia - to ta rtec musiala sie zachowywac w jakis specyficzny sposob, zatem musial wywowlywac odpowiednie odchylenia amplitudy enegii, wnisoek z tego taki - ze kluczem do rozwiazania zagadki jest ksztalt krysztalu :) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Gosiu jak masz to posc ten artykul, bardzo mnie interesuje, ja natomiast jak zeskanuje puszcze ci pozycje o cieklych krysztalach. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

No jak z tym artykułem Gosiu ? http://www.gwiazdy.com.pl/40_99/img/20-5.gif Pozdrawiam Ig or

Niech Moc Będzie z Tobą

Goska no gdzie ten artykulik co pisalas? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor, to ta druga Goska pisala o tym artykule. Ja jestem ta Goska, ktora tutaj pisze juz bardzo dlugo. Ktos sie pode mnie podszywa bez slowa wyjasnienia. Przeciez musi miec to samo haslo co ja i ten sam adres e-mail. Ja jestem ta Goska, ktora czasami przesyla Ci cos na adres prywatny. Ja zadnego artykulu o krysztalach nie mam i nie czytalam. Pozdrawiam. Goska

@Goska! Wlasnie probowalam sie podszyc. Napisalam moj nick in inne haslo i adres. Nie da sie!!! Pisze ze nick juz taki egzystuje! Zmien haslo to jedyne wyjscie!!!

Tak, to byłem Ja. Nie podam ci żadnych namiarów na to co "czytałem", bo nie czytałem. Wymyœliłem to sobie. Gosiu! Zmień hasło! To jest silniejsze odemnie ;). http://www.mily.pl/haker.jpg hehe :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.