Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA annika 13 grudnia, 13:49 Miłość się pojawi po 2 maja ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA emocja 13 grudnia, 12:23 Ty nigdy nie zaśmiecasz tematów ;)) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA mojalza 13 grudnia, 11:25 Kombinacje cię do niczego nie doprowadzą - albo kochasz albo nie ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Grace 13 grudnia, 01:44 Goryla też lubię nawet sobie zaraz puszczę ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA elka 12 grudnia, 23:18 Problem w tym, że ty nie umiesz wyciagać wniosków. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA lily 13 grudnia, 00:24 Tarot kartami Mag I i V Monet mówi, że dyplomatyczne postępowanie przyniesie zamierzony rezultat. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIA mlody233 16 grudnia, 15:07 Kiedyś w swoim przyszłym życiu jak będziesz pod kreską i nikt nie będzie chciał się do ciebie przyznać, znajdą się dobrzy ludzi i też ci pomogą ;) Pozdrawiam Igor ps. wykupiłeś sobie taki rodzaj polisy u Życia ;)
pocieszajaca wiadomosc:) ale na chwile obecna chcialbym tylko wiedziec czy wyzdrowieje:)) dalej go mam ciut mu lepiej... ale czy dalej sie poprawi bo lata niezdarnie jak narazie:( pozdrawiam serdecnie

Igor:
ZAKLĘCIAnefretetee13 godzin temuTarot kartami VI Mieczy i Papież V mówi, że faktycznie są problemy z tym dziadostwem ale i kartą Król Monet mówi, że pieniądze dużo moga pomóc.PozdrawiamIgor
Igor prosze napisz mi jak ta sytuacja sie dla mnie zakończy, czy osoba o ktorej mysle zgodzi sie, prosze o odpowiedz,

Lena

Dziękuję Igorze za szczerość............... Ale ja mam problem i próbuję go jakoś rozwiązać... Ale nie wiem jak i potrzebowałam rady .. Po raz drugi uświadamiasz mi że przesadzam ale ja tak nie uważam ..Czy naprawdę nie mogę temu zapobiec.....to mi próbujesz powiedzieć ? I pamiętaj rzeczy materialne i dają nam szczęścia ...

Igor:
ZAKLĘCIAolivka3016 grudnia, 22:17Nie wypalaj nowej energii na stare zmarnowane sprawy ;)PozdrawiamIgorps. to jest pierwsze postanowienie jakie powinnaś powziąć na nowy rok ;)
dzięki Igorze! z pewnością to będzie moje NAJWIĘKSZE postanowienie na 2010! nie wiem czemu uparcie chcę się trzymać starych schematów a być może pisany mi jest ktoś inny. czy mogłabym dopytać skoro tamte to sprawy zmarnowane to kiedy poznam nową miłość, partnera czy pisane mi jest samotne wychowywanie córeczki. pozdrawiam z tą nową energią;) danusia

Dziękuje Ci bardzo Igorze:* mogłeś sprawdzić czy przystoiny będzie tak przy okazji;) pozdrawiam cie serdecznie!!!

Igor:
ZAKLĘCIAdobraWczoraj o 16:27Tarot kartami VIII Monet i VI Monet mówi, że ten telefon nie był najlepszym wyjściem ale Tarot kartami X Kijów i Księżyc XVIII mówi, że czeka cię nowy kierunek w życiu związany z niezależnością intelektualną ;)PozdrawiamIgor
wielkie dzieki Igorze czyli na to wyglada, ze narobilam bigosu zamiast pomoc sobie i innym. pewnie bedzie sie mscil i to wlasnie mi sie oberwie. juz nie wiem calkiem co z tym zrobic, nerwica mnie zzera od srodka. ehh, zycie jest ciezkie. pozdrawiam

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

Igorze nie odpowiedziales na moje pytania:((( 1 brzmialo kiedy bede z innym facetem skoro mam go poznac w styczniu 2. kiedy bede miala stala prace odpowiedz prosze...i mieszkanie swoje

Dziękuję Igor! Pozdrawiam:))

Igor jak zwykle mnie pomijasz? dlaczego?????????????????????? dziękuje za wyjaśnienie :D

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

witam Cie Igorze bardzo serdecznie! czy moglbys mi napisac kiedy poznam kogos odpowiedniego dla mnie.Tak troche mi smutno. Teraz Sylwester sie zbliza a ja sama siedze i nawet nie mam ochoty na nic. A ten moj to chyba sobie teraz z jakimis prostytutkami baluje. ale tam zyje dalej. Pozdrawia serdecznie i z gory dziekuje za odpowiedz Kara

Igor...Ty mi powiedz, czy kobieta którą kocham wróci do mnie

Witam;) mam dwa pytanka: 1. kiedy na horyzoncie pojawi się miłość? 2. czy mam jakieś szanse u Łukasza? Dziękuję za odpowiedź;D

Czy mam szanse u Tomasza? Czy on jest moją miłością?

18 grudnia, 20:16 Witaj Igorze! Chciałabym się dowiedzieć jak teraz odbiera mnie Jakub? Pozdrawiam Również nie otrzymałam odpowiedzi. Prosze Igorze odpowiedz:)