| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Coś co chcecie pokazać | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7307 |
|
Witam wszystkich. Otóż pomyślałem sobie, że można by założyć temat specjalnie przeznaczony na...właśnie, co?
Wszystko czym chcielibyście się pochwalić, pokazać innym, lub rozreklamować. Można tu wrzucać linki, filmiki, muzykę, obrazki itp.
Czym to się różni od innych tematów? Niczym. Ale żeby nie doprowadzać do sytuacji offtopikowania, przerywania dyskusji, wszystko, co chcecie można tu wrzucić. Co o tym myślicie? Jeżeli, pomysł Wam nie odpowiada, nie piszcie, temat odejdzie w zapomnienie.
Czyńmy dobro! ]:
|
|
|
No nie da rady edytowac na nowo tekstu aby go poprawic !! Zacial mi sie klawisz ( kurde jak klawisz w wiezieniu ) i chcialam edytowac i dupa ! nie da sie.
Sorry za ten ciag :)
|
|
|
Ano widzisz orinoko masz racje zatraciliśmy się w tym świecie wolimy być jak swinie czekajce na ubuj, niz umrzec za wolnośc która moze i tak skonczyc sie fiaskem i smiercią, albo umrzec kilka dni pożniej jak niewolnik.
Teraz tak naprawde po naszych poczynaniach nie zostawiamy nic nastepnym pokoleniom byle tylko obrzydzic zycie innym, ja teraz zyje a co bedzie potem to smartwienie pokolen. Dlatego koleś na Newworldorder.com.pl zamiescił kospekt walki ,,Program Naprawy Polski'' jak zwykle wkrecił sie watek wiary, religii i gadke w huj wzieło bo sie poganianom(zartobliwie o poganach jako takich) nie podoba i innym prawdziwym wiara ze teraz to sie zachciało fanatykom POLSKI CHRZESCIJANSKIEJ. szkoda gadac bruzgamy sie w gó..nie ale nie jest zle bo wszystko jest ok:)
|
|
|
|||
|
Przez prace ostatnio- mam zaległości- ale zaraz nadrobie- już biorę się za oglądanie- bo strasznie nie w temacie jestem :-)
pozdro
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
jesli orinoko tak cholernie lubisz temat jakim jest religia ja tez lubie ale nie da sie o tym gadac bo wiecznie jest ktoś urazony, ten link dlaczego poczytajcie komenty:
http://www.newworldorder.com.pl/artykul.php?id=1937#komentarze
dałem tam kilka cytatów z ,,rozmów z bogiem'' i kilka moich spostrzen ale mula o jednym i tym samym bez przerwy i tak w wielu podobnych tematach, racja:
|
|||
|
ogólnie ładnie to rozwinąłeś :-)
pzdr.
|
|
|
Nie da sie ukryc. Lubie tamet -religia- nie dlatego, ze sypalam kwiatki lecz dlatego iz zajarzylam ze ten prad paralizuje mysl tworcza czlowieka.
O losie wyzszy poziom swiadomosci jet dostepny nielicznym, nie dlatego ze sa do tego wybrani ( jak narod zydowski ) lecz dlatego, iz poczynili w swym rozwoju duchowym wysilki i wole poznania.
Ocelot ty nie jestes dziwny, tylko jako jeden z nielicznych posiadasz wyzszy poziom rozeznania, czucia a co za tym idzie swiadomosci w czym my tkwimy. Co nie znaczy, ze masz sie poczuc jak ktos wyjatkowy :) na Ziemi ale powinienes sie poczuc jak ktos wyjatkowy we Wszechswiecie. Alez jestes aspoleczny w rozumieniu programowego pojecia spoleczenstwa :) Tak samo zapewne jak i ja ! Czym sie szczyce !!! Kurna , no jestesmy aspoleczni :) i sie z tego niezmiernie ciesze .
|
|
|
hehe zbyszek nie dobijaj mnie naprawde jakby to forum nie było tajne to bym powiedział wszystko co mi jest nie tak, ale nie moge to nie stosowne poprostu jesli chodzi przynajmniej o konczuwke wczesniejszego mego postu:)
jestem ogólnie wstydliwy chłopak nie lubie podgladania i podsłuchiwania a tu tyle służb sie kreci i ja tu przed całym google, fbi mam powiedziec ze biegam na golasa po balkonie:D
nawet oni nie sa tak swinscy, i znowu nikt mnie nie bedzie lubiał
|
|
|
Dotrwalam do .......... " XIII. Zdelegalizować, zlikwidować i pod groźbą ciężkiej kary zabronić wszelkiej wrogiej, antypolskiej, antynarodowej, antykatolickiej propagandy ; (np.: komunistyczne, masońskie, socjaldemokratyczne, wszelkie judaizujące, lewackie i lewicujące 'wariacje', żydowskie) itp., itd. "
i reszty tego belkotu nie dam rady strawic.
A skad do cholery, do jasnej ciasnej wiadomo co jest antypolska propaganda ??? Jesli dzis jakis pomiot i to nie jeden tworzy rzady , ktore uwlaczaja godnosci czlowieka choc jest Polakiem, to o co tu chodzi??? Polak nie brzmi tak dumnie jak CZLOWIEK niezaleznie gdzie mieszka, zyje i kim jest z zawodu. Najwazniejsza jest nie religia, nawet nie wiara w cos lub kogos ale do cholery SWIADOMOSC kim jestem !!! a kim ja jestem, to wiem:) a kto jeszcze wie kim jest ?????
|
|
|
jestem ogólnie wstydliwy chłopak nie lubie podgladania i podsłuchiwania a tu tyle służb sie kreci i ja tu przed całym google, fbi mam powiedziec ze biegam na golasa po balkonie:D
nawet oni nie sa tak swinscy, i znowu nikt mnie nie bedzie lubiał
ale mi nowina :) podnieca sie i tyle :)
a jak im stanie to sie dowiedza, ze impotencja jeszcze im nie grozna !
a ja tam moge nawet przed fbi powiedziec , ze mam sterczace brodawki :)
|
|
|
cholipa znow nie zaznaczylam cytuj fragment ....Ocelot sorrki :)
|
|
|
kto jeszcze ja wiem, ale kabel nie jestem wiec nie powiem:P. Ja nie jestem(duchowo z tej planety) nic mnie tu nie trzyba:)
Ogólnie nie da sie tego czytać jak ktoś chce coś robic: BUUUUUU
jak nikt nic nie robi: BUUUUU
Pociecha taka ze bedziemy za kilka lat centrum swiata wiec wkoncu dowiem sie co bedzie w ostatnim odcinku ,,Mody na sukces'':)
ludziom jak zwykle brakuje wyobrazni i dystansu do przyswojonych niedokonca prawdziwych regułek.
ah tak orinoko własnie najwazniejsze jest wiedziec kim sie jest człowiek to brzmi dumnie, zwierzeta maja wiecej rozumu niz ludzie. A ludzie zapominaja ze sa zwierzetami:(
|
|
|
|||
|
|||||
|
wiem wiem ja tez jeszcze niczego wielkiego nie zrobiłem, ale sie bede starac zeby było widać for all:)
babcia w modzie na sukses zrobi sobie 3xbotoks i bedzie ten wspólny prawnuś:)
i nowy problem tej zakreconej rodziny
ogolnie tv nie ogladam. jak co to bardzo zadko jak dla mnie tania rozrywka, ostatnio polubiałem ksiazki tylko,hmm az to głupio brzmi nie chce mi sie ich czasem czytać:D
|
|
|
dobra coś na powaznie teraz:
http://grypa666.wordpress.com/2010/03/28/katolicy-ujawniaja-masonski-zydowski-spisek-w-1936-r/
|
|
|
nie mówci- że poszliście już spać :-)
|
|
|
|||
|
służby- Darku- gdzie znikło edytowanie :-((((