Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

paolka262:
czemu tak uważasz
nie do mni epytanie ale odp prosta.. mięte dziewojo do niego czujesz:Pi powinno drugie dziewcze sie cie obawiać jako konkurentki:)

2 godziny temu cytuj: fragment | całość paolka262: czemu tak uważasz nie do mni epytanie ale odp prosta.. mięte dziewojo do niego czujesz:Pi powinno drugie dziewcze sie cie obawiać jako konkurentki:) Noi się obawia,chce mnie bić;/

no to wnioskuje że masz tak mniej więcej 14-16 lat:) a jak satrsza to sie świat poprzestawiał;p moja rada jeżeli kolesiowi sie podobasz to on wcześniej czy później zwróci na ciebie uwage ty nie rób nic.. znam bardzo podobny przypadek i te osoby są już 3lata po ślubie.. nie warto sie narażać na jakieś głupie przepychanki usuń sie w cień ale nie za bardzo żebyś nie znikła w nim.

Cytat:
paolka262:czemu tak uważasz
skoro ma dziewczyne to widocznie bardziej mu sie spodobala niz Ty. Jesli odpisal Ci na zyczenia to znaczy ze dobrze wychowany a nie ze Cie od razu kocha. Dla mnie zabieranie sie za zajetych chlopow jest obrzydliwe. Tez uwazam ze masz ok. 15 lat. Jesli wiecej to dla mnie juz tez swiat na glowie stanal

Aj bo wy nic nie rozumiecie;( nie znacie mnie a tak od razu oceniacie;( i nie mam 15 ani 16 lat. Ja nawet za nim nie latam. On sam się gapi a udaje idijote.

Witaj Igor, prosze zreknij w karty i powiedz mi czy znajde promotora i czy obronie sie w terminie? odpowiedzi na te 2 pytania sa dla mnie bardzo wazne:)

Lena

Czy spełniły Wam się wróżby Igora?

ale ja ci nie oceniam:)poprostu mówie co uwarzam a ja tamta laska sie bierze do bicia to pustaczek straszny ja bym sie za chłopa zabrała na jej miejscu:P

poza tym to ze sie facet gapi to jeszcze o niczym nie swiadczy. Wiekszosc facetow sie gapi na kogos bo sa wzrokowcami, co nie musi sie przekladac na uczucie zadne

czy mezczyzna z którym aktualnie się spotykam jest Tym Jedynym, czy bedziemy razem ?

ZAKLĘCIA leemonqa 8 godzin temu Tarot kartą VII Mieczy mówi, że to bardzo długa droga przed tobą by się ten związek mógł cieszyć powodzeniem ;) Pozdrawiam Igor ps. co nie znaczy, że nie warto ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA senna 8 godzin temu Też niekiedy lubię popatrzeć jak jest na co ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA nefretetee 13 godzin temu Tarot kartami VI Mieczy i Papież V mówi, że faktycznie są problemy z tym dziadostwem ale i kartą Król Monet mówi, że pieniądze dużo moga pomóc. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA motylek Wczoraj o 17:10 Tarot kartami Król Monet i III Puchary mówi, że już możesz dostać w styczniu ale musisz skorzystać z oferty pewnego mężczyzny ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA dobra Wczoraj o 16:27 Tarot kartami VIII Monet i VI Monet mówi, że ten telefon nie był najlepszym wyjściem ale Tarot kartami X Kijów i Księżyc XVIII mówi, że czeka cię nowy kierunek w życiu związany z niezależnością intelektualną ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ja11111 Wczoraj o 15:42 1. na razie nie 2. tak Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA abcdef1234 Wczoraj o 00:10 Miłość życia poznasz 9 czerwca ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA monika 2 dni temu o 21:48 Tarot kartami V Monet i XI Moc mówi, że ktoś musi uważać na kosztowną kochankę lub inne nieciekawe rzeczy związane z tak zwaną swobodą obyczajową. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA naattaallkkaa 2 dni temu o 17:30 Tarot kartami Wieża XVI i VII Monet mówi, że musisz uważać na dziwaczne i ekstrawaganckie przyjemności ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia 2 dni temu o 11:11 Tak naprawdę to 8 lipca ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą