| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT w Roku 2006 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |
|
Oto Rok 2006 ! rok Ważny ! 2005 - rok Zmian ! Rydwanów Ognia Rydwanów Dwóch Sił --- Rok odejcia Wielkich ludzi otoczonych , i będšcych więtymi . Jak wiele się wypełniło .. moglicie przekonać się we wczeniejszym Tematcie . Zapraszam do Konwersacji i Współpracy na Polu Badań Daty 2006
2005 - rok Rydwana VII liczba "7"
2006 - rok Mocy ( obudzenia Upionej Siły ) - podwiadomej ! liczba "8" - Skutek roku 2000 !
kolejne ...... będš latami Pustelnika ( 2007 ) - Koła Przeznaczenia ( 2008 ) - Sprawiedliwoci ( 2009 ) - Wisielca ( 2010 ) - mierci ( 2011 ) i ostateczna Data - Równowaga w rękach Sił Wyższych ( 2012 ) !!!!!!
|
|
|
Chciałbym jeszcze dodać, że nie będzie mnie przez najbliższy czas gdyż wychodzę za mšż.
|
|
|
Nieżle nieżle ... ktos sie podemnie podszył w ostaniej wypowiedzi .
Pozdrawiam
Ariel
|
|
|
aurell to sprawdzone informacje o tych trzęsionkach, mieszkam w tym rejonie i nic nie odczuwam?
|
|
|
Tomek wysłałem tobie wczesniej meaila i napisałem ze nie posiadam dotepu do telefonu stacjonrnego , tylko na komórkę :(:(:(:(:(:( Przykro mi z tego powodu , na Net wpadłem tylko na chwile spr. skrzynke , gg mam niedostępne poniewaz korzystam z centrum GCI poza miejscem zamieszkania .
Tomek pozdrow odemnie wszystkich :))))))))) Cieplo o Was Mylę :))))
Pozdrawiam England ;-) i all Friends it is page :)))
Ariel
|
|
|
Nowy sen - nowy fragment układanki.
Budynek mieszkalny. Parter. Wielkie żelazne dwuskrzydłowe drzwi wejciowe.
Do drzwi zbliża się tłum dzikich ludzi - jakby kibice piłki - tak samo
pomyleni i niebezpieczni. Drzwi sš zamknięte.
Widzę całe zdarzenie od rodka.
Tłum cišgnie drzwi do siebie, czyli na zewnštrz.
Te stawiajš potężny opór. Wygięły się na zewnštrz, ale trzymajš.
Koniec wizji.
Pozdro
|
|
|
w kartonowym wiecie pełnym barw gdzie każdy kolor mówi mi co co spotka ciekawoć pytajšcš każdego z was ... jestem literkš A nadanš przez prawdawny lud z wyspy Riki Tiki Ta , media Markt to przyjacielski lad gdzie czasem wpadam by z Coffi fie o wszystkim i o niczym porozmawiac . Scoopie .. Pozdrowienia teraz na poważnie :)
Mieszkam w Gołuchowie
Pozdrawiam
Ariel
|
|
|
Kolejna wizja:
Dochodzę do przejcia dla pieszych przez dwupasmowš jezdnię.
Wtem z prawej strony widzę jak w zwolnionym tempie autobus miejski,
przegubowiec, koziołkuje. Przód został zablokowany, natomiast tył leci ku górze.
Tylna częć za przegubem jest oderwana. Obok koziołkujšcego autobusu widzę
postać kobiety w bieli, która jakby leci obok. Biegnę wraz z tłumem ludzi na miejsce
katastrofy. Ludzie chodzš w kółko i nie wiedzš co robić. Na jezdni leży cienka
warstwa niegu, widać lady hamowania.
Pozdro
|
|
|
"W ostatnich dniach - mówi Bóg - wyleję Ducha mojego na wszelkie ciało, i będš prorokowali synowie wasi i córki wasze, młodzieńcy wasi widzenia mieć będš, a starcy - sny. Nawet na niewolników i niewolnice moje wyleję w owych dniach Ducha mego, i będš prorokowali."
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
> UFO nad Wrocławiem 8.02.2006 <
A jednak !!!
No Comment ! ! !
|
|
|
a tym razem mi sie pokazala trzecia osoba boska (tylko że ja ateistka jestem, nie wiem czemu mi sie ukazuja)... najpierw Bóg pozniej Jezus a wczoraj Maryja...jak Boga widziałam uwiadomilam sobie że Bóg istnieje, jak objawil mi sie Jezus to już sie mnie spytał czy wieże ja na to że tak, ale Maryja juz sie tylko modliła, patrzac na mnie z łzami w oczach. to przepowiada pewne nie za ciekawe zdarzenie...tylko co najgorsze jak mi sie objawia cos zwiazanego z niemiła sytuacja nie wiem o jakie chodzi...i niš mi sie okropne rzeczy, haos i przerażenie ale takie zaczete a nie dokończone...
|
|
|
PYTANIE DO AURELA
CO Z TWOIM TELEFONEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????
NUMER ZMIENILE CZY SIE UKRYWASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!
|
|
|
Nie ukrywam się . Telefon -- numer ten sam aktualny
------- 507898276 --------------------------------------
Teraz znikam .
Pozdrawiam
Ariel
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 619 |