Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Jeśli ma ktoś zdolności nadnaturalne to zapraszam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 126

Istnieje następująca strona: www.randi.org Od lat czeka na osobę, która wykaże jakąkolwiek umiejętność nadnaturalną nagroda w wysokości 1 000 000 $. Problem polega na tym, że wykonywane jest to w warunkach wykluczających oszustwo. Wielu próbowało. Nagroda Randi'ego wciąż czeka. Nie ma zdolności nadnaturalnych.

Ja uważam, że zdolnoœci ponad naturalne każdy z nas ma... jednak jest tylko taki problem że mamy mózg za słabo rozwinięty by jakieœ dziwne czynnoœci wykonywać. Wydaje mi sie że kiedyœ (jeœli koniec œwiata nie bedzie szybciej) uda się zapanować nam nad swoim umysłem... Pozdro dla wszystkich :)

ja...i potwierdziło się to nie raz...tylko...nie jestem w stanie tego kontrolować pojawia się to mimowolnie...zdolnoœć przewidywania...i sny prorocze...

mi się ostatnio œniła pewna osoba którš tego jeszcze dnia w sklepie widziałem, od 14miesięcy jej nie widziałem ale akurat gdy mi się wyœniła to jš widziałem. Mi często takie sny prorocze się zdarzajš nad ranem a przeważnie 3 przypadki.

Kurcze! A mnie sie œniło, ze zorganizowany został zjazd Forumowiczów.....:) Powaznie! Czekaliœmy w grupie na dworcu na nastepnych, było lato, nie za goršco..... Dziwne, ale nie był to dworzec PKP, tylko PKS....... A moze to nie głupi pomysl....?

Jestem "ZA" Remigiuszu :):):):):) .. no dawać Głosy Panowie - Panie może w Góry tak wyskoczymy i zrobimy Zjazd Cudaków hehe :-) okaze się wówczas Who is Who ? ! hehe Daj Boże by to był Proroczy Sen :D:D:D:D

Jestem "ZA".

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 126
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.