Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
FENOMEN DZIECI INDYGO - DZIECI NOWYCH CZASÓW
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Chciałbym poruszyć na niniejszym forum temat zwišzany z dziećmi Indygo, zwanymi również dziećmi nowych czasów. To zupełnie nowe pokolenie dzieci, które wchodzi (zaczyna wchodzić lub będzie wchodzić) w obecnych czasach (w najbliższej przyszłoœci) w œwiat dorosłych. Sš to dzieci, które posiadajš nowe zdolnoœci, nowy sposób patrzenia na œwiat, majš swoje wady i zalety, bardziej rozwinięte DNA w postaci 6 nici. Chciałbym, aby ten temat znalazł u was poklask, zrozumienie, a także przemożnš chęć do podzielenia się informacjami, wnioskami o takich dzieciach. Muszę powiedzieć, że temat powyższy został zaczerpnięty z ksišżki Caroline Hehenkamp "Fenomen dzieci indygo, dzieci nowych czasów". Ksišżka w zasadzie jest nowatorska, jeszcze o œwieżym spojrzeniu :). Autorka majšca doœwiadczenia z takimi dziećmi, opisuje szeroko wiele zagadnień zwišzanych z tymi dziećmi. Pisze o leczeniu, odżywianiu, sposobach zachowań itp. Ksišżkę w pierwszej kolejnoœci warto polecić rodzicom, nauczycielom, pedagogom i w końcu każdemu, kto zechce się tym zainteresować. Uważam, że warto. Liczę weń, że temat się rozwinie i nie olejecie go tak po prostu. Nie chcę by był to kolejny przemilczany "problem" ludzkoœci, ale zaczyn nowego rozumienia, coœ jak przedœwit nowej ery. Bo te dzieci już zapoczštkowały drobne przemiany w naszych społeczeństwach. Więcej o dzieciach już wkrótce :))).

to coœ jak o mnie i o 25 maja, ;-) czekałem na tš datę i się przeczekałem mogę sobie puœcić tylko muzykę i udawać że kometa sobie sruuuuuuuu, leci w dupie chyba. " dzieńdobry pani sšsiadko jebana szpiegowska siatko, mówisz jesteœ dobrš matkš, dobrym człowiekiem, no to powiedz co tu robisz? w czym znajdujesz uciechę interesuj się sobš a nie wcinaj mi się w eter... "

no to zdradze pewnš "tajemnicę": gdzieœ tu pisałem o PRZEMYCIE a podejœcie na zasadzie "czekania na coœ" jest PRZEMYCONYM poplonem 'oczekiwania na zbawienie po œmierci' i różne temu podobne z chrzeœcijaństwa w którym wyroœliœmy i wcišż jesteœmy kšpani TO stare formuły w nowych ubrankach :) ;) ;)

mylisz się kolego życie jest jednym wielkim czekaniem na coœ żyjesz póki masz na co czekać

Czekanie to tylko nazwa dla wu-wei, niedziałania. Jest złudzeniem, tak naprawdę się oswajamy, lecz nazywamy to czekaniem z powodu fajnych skojarzeń domowych, wiedza pukajšca do domu człowieka....

wasze czekanie na kometę niczym nie różni się od czekania na zbawiciela tych, którymi często gardzicie. Osobiœcie nie podzielam żadnej z tych PO-Staw. "życie jest jednym wielkim czekaniem na coœ żyjesz póki masz na co czekać" nie... to ty błędnie mnie odczytujesz ;) "Czekanie to tylko nazwa dla wu-wei, niedziałania. Jest złudzeniem, tak naprawdę się OSWAJAMY," teraz wypadałoby sie przyjrzeć odmiennym subtelnoœciom NIEDZIAŁANIA. A można rozdróżnić tu wiele JAKOŒCI. ..i ja wyżej o tym własnie. sie OSWAJAJĽ O-SWAJA-Jš OŒ-WAJA-Jš Vaya Condios ;) ;) ;) ..co to znaczy?

No cóż, wyglšdam podobnie do babki œpiewajšcej w zespole Vaya Con dios....

Tłumaczšc z hiszpańskiego na polski, nazwa zespołu znaczy "Dkšd idzesz panie".

..tak pytałem inspiracyjnie ;) a nawet z jetka doza zabawnoœci

1.Spryt.... 2.Bezwzględnoœć.... {Bez Względu Na Coœ} 3.Wdzięk.... 4.Cierpliwoœć.... W Odpowiednich Proporcjach....

Tak naprawdę to wyglšdam jak Alladyn....

Alladin ma latajšcy dywan ;-)

http://www.orlandi.biz/immagini/alladin.jpg

to wyglšdasz jak babka z Vaya Con dios czy Al ladin, bo już się troche gubię Nat ;) Chyba ie jesteœ Cameleonkš?!

Po prostu zamieszczę za jakiœ czas swojš fotę.

Jak się to wstawia??

<http://pl.wikipedia.org/wiki/BBCode>

moze one sa skutkiem soji modyfikowanej?? ;)

Przemieniajmy œwiat :)

http://studentweb.med.harvard.edu/DMC4/html/News/Janet%20and%20Justin.jpg

http://www.nolights.de/projects/rose/rose_640.jpg
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.