Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kobiety
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 16 | 17 | Następna strona

Witam wiele z was zada mi pytanie co majš kobiety do tego tematu, otóż to Kobiety majš w sobie Magie , tajemniczoœć i wielkie piękno. A najważniejsze co posiadajš to Miłoœć. Nie jeden zakochał się w nich jak w Syrenach. Czy my Faceci dostrzegamy tš Magie . Jak najbardziej prosze o wypowiedz :D Kobiety Bardzo mile widziane . Pozdrawiam i prosze o uzupełnienie mnie na Temat Kobiet!!

Nie, ale w takim wieku chłopak nie powinien tak dużo myœleć o seksie, nie uważasz re-liqio ???

a ty się nie odzywaj re-liqio... Sam nie możesz trafić na odpowiedniš kobietę, chodŸ jesteœ starszy ;P Więc się nie wymšdrzaj :P

"o chłopakach którzy byli cudowni"...hmm, oki:P

Co Koriss ja przynajmniej troche przeżyłem i wiem co nieco:-)

NIE!!! Mam lepszy pomysł... Porozmawiajmy o idealnym re-liqio :]

TTTTTAAAAAAAKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mmm... jaki on idealny, nieprawdaż? :]

No... tylko się zastanawiam dlaczego obecnie nie ma żadnej panny ???

Chcecie romantycznie wyjezdzam w sierpniu w góry wynajšłem domek moge któršœ zabrać:-) Oczywiœcie żartuje naprawde wyjezdzam ale żadnej niezabiore bo potem panowie policjanci mnie bedš œcigać jako pedofila:-D

Szkoda, że jestem od niego tak dużo młodsza :( Już mi się œni po nocach, a co dopiero gdybym była starsza (albo on młodszy ;) ) Wy też o nim œnicie? :D:D:D

Oj, nie przesadzaj. Powiemy że masz 2 córki, ale nie pamiętasz z kim=))

Och... Jeszcze bardziej żałuje...

Oh... Korris, dlaczego ty zawsze musisz mi wszystko z ust wyjšć ???????

Niemam żadnej bo narazie nieszukałem(praca,siłownia ledwo starcza czasu na posiedzenie troche przed kompem i napisanie tak inteligentnych moich postów jak ten):-D

Jasne... Powie, że się yyy... rozwiódł... :D A potem bedzie FAJNIE :D:D:D:D <lol>

Ej, re-liqio, przystajesz na mój pomysł ???

Pozostaje mi jeszcze jedna nadzieja: Może re-liqio lubi młodsze!!! :D:D:D:D

(Niestety mamusia mnie urodziła przez usta, lekarz mnie wyjmował-dlatego teraz ja wszystko wszystkim z ust wyjmuje :P)

Wszystko jest możliwe... A może jest bezpłodny i mnie adoptuje, albo odkupi od moich starszych :pppppppp

tatuœ: re-liqio mamusia: Koriss córeczka: Anita :]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 340
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 16 | 17 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.