| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Pozegnanie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
|
Moi kochani!!!
Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-)
Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata.
Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM.
Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-)
Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami.
3majcie sie
|
|
|
Nieeeeeeeee płaczzzzzzz
kieeeedy odjadęęęęęę
<tara tara dum dum tara tara dum dum >
serceeeeem będę przy tttttobie
Piosenkę, którrrrrrrrra przypomni
niezapomniane te chwileeeeee
<tara tara bum cyk cyk, tara tara bum cyk cyk>
<ehuuuehheeeeuyyyeehyeeeeaaaaahaaaheeeyahhaaaaa>
|
|
|
hehe...np.metalowš wersje arki noego..."tylko czarne glany sš naprawde funny"
http://love.gg/koza.swf
[%sig%]
|
|
|
Ja ci zapiewam ;) Ale tylko kawałek :) I to na gg, bo tu niewypada :) Jeszcze mnie porównajš do Madnaryny :P<- Ble!
Pozdro!
|
|
|
mandaryna rzeczywicie nie pokazuje klasy...:) hehe pozdrawiam fanów...(niech zgnijš)
[%sig%]
|
|
|
Poczułem się urażony Twojš wypowiedziš <chlip>, nie sšdziłem, że kto może tak zgnoić kogo, za muzykę, której słucha :(( Fakt, może mandaryna nie piewa ładnie, ale dla mnie ma w sobie to CO.
|
|
|
Chyba silikon :P :)
Sorki, nie mogłam się powstrzymać :) Ja jestem wobec niej obojętna :)
|
|
|
Gdyby nie Wisnia to z Mandaryny byla by zwaykla... mandaryna
|
|
|
dokładnie haghi dokładnie...mandaryna to zwykła....a to że ma wiele fanów to tylko taki przypadek
[%sig%]
|
|
|
Rozumiem nie mieć szacunku do jacksona, ale do mandaryny ??? Mi tu się wydaje, że nie chodzi o jej muzykę, niestety, nie wszystkie laski będš takie ładne jak Mandaryna. Odrazu widać w was zazdroć:/
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |