Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Pozegnanie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205

Moi kochani!!! Chcialbym sie z Wami pozegnac. otoz na okolo cztery tygodnie jade zagranice. Dlatego tez, pragne powiadomic o tym, kazdego czlonka forum:-) Wiem, temat niezgodny z tematyka forum, ale chce o tym powiadomic to grono, z ktorym tak mile i ciekawie spedzam czas:-) Dlaczego tak wczesnie? Lepiej wiedziec z odpowiednim wyprzedzeniem. Jestescie dla mnie jak rodzina. Sa osoby, z ktorymi sie nie zgadzam itp, jak rowniez bywalcy, ktorzy podzielaja moje zdanie. Wam wszystkim, moi kochani, chce zyczyc udanych wakacji/urlopu/lata. Wiem, ze odpowiedza na ten temat nieliczni, ale chce PODZIEKOWAC WSZYSTKIM. Zauwazcie, ze jestesmy jednoscia. Moim marzeniem jest, by na tym NASZYM forum nie bylo klutni, tylko kulturalna wymiana zdan:-) Nie bedzie mnie z Wami jakis czas, ale zawsze bede z Wami myslami. 3majcie sie

Co za stara piosenka? Matko nawet nie znam :)

oj to musisz poznac. Jak sie spotkamy to zaspiewam

Ja Wam poœpiewam ;)

spiewaj:)))

Nieeeeeeeee płaczzzzzzz kieeeedy odjadęęęęęę <tara tara dum dum tara tara dum dum > serceeeeem będę przy tttttobie Piosenkę, którrrrrrrrra przypomni niezapomniane te chwileeeeee <tara tara bum cyk cyk, tara tara bum cyk cyk> <ehuuuehheeeeuyyyeehyeeeeaaaaahaaaheeeyahhaaaaa>

Muzyk cos z repertuaru Metalliki poprosze;)

hehe...np.metalowš wersje arki noego..."tylko czarne glany sš naprawde funny" http://love.gg/koza.swf [%sig%]

ja bym wolal cos org Meyalliki ale dobre i to:)

Ja ci zaœpiewam ;) Ale tylko kawałek :) I to na gg, bo tu niewypada :) Jeszcze mnie porównajš do Madnaryny :P<- Ble! Pozdro!

mandaryna rzeczywiœcie nie pokazuje klasy...:) hehe pozdrawiam fanów...(niech zgnijš) [%sig%]

czemu tak bezczeœcisz fanów mandaryny ???

a co?? lubisz mandarynę?? [%sig%]

Poczułem się urażony Twojš wypowiedziš <chlip>, nie sšdziłem, że ktoœ może tak zgnoić kogoœ, za muzykę, której słucha :(( Fakt, może mandaryna nie œpiewa ładnie, ale dla mnie ma w sobie to COŒ.

Chyba silikon :P :) Sorki, nie mogłam się powstrzymać :) Ja jestem wobec niej obojętna :)

Gdyby nie Wisnia to z Mandaryny byla by zwaykla... mandaryna

Arwenko mozesz tu pospiewac................prosze

chyba margaryna

mandaeyna czy margaryna to i tak jeden szajs

dokładnie haghi dokładnie...mandaryna to zwykła....a to że ma wiele fanów to tylko taki przypadek [%sig%]

Rozumiem nie mieć szacunku do jacksona, ale do mandaryny ??? Mi tu się wydaje, że nie chodzi o jej muzykę, niestety, nie wszystkie laski będš takie ładne jak Mandaryna. Odrazu widać w was zazdroœć:/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 205
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.