Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czarny Papież
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 17 | 18 | Następna strona

Napewno słyszeliście określenie ostatniego papieża jaki ma zostac wybrany. Na początku ma być aniołem, a później ma zniszczyć chrześcijaństwo.

Pierwsze słysze, że papież był w spišczce????? Po prostu kilkakrotnie tracił przytomoœć i jš odzyskiwał, a takie coœ nie można chyba nazwa㠜mierciš klinicznš. Nie wiem po co npisałeœ tyle razy to samo, ba nawet założyłeœ wałsny wštęk z tš wypowiedziš. Piszesz , że nie należysz do Jehowyh, a ja mam wrażenie, że próbujesz narzucić nam swoje zdanie. Gdybyœ nie napisał, że jesteœ wiary Rzymsko-Katolickiej od razu powiedział bym, że jesteœ Jehowym.

Masz pewnš wiedzę, masz pewne zdanie na podstawie którego oceniasz i nazywasz bzdurami, co tu piszš ludzie i forujesz swój poglšd kosztem wywyższenia nad innymi dyskutantami. Nie ładnie, a fe!

Nowy papież wybrany: "Joseph Ratzinger" przybrał imię "Benedykt XVI". Jacek ma całokowitš racje "Koczis" tak się nie robi.

wszyscy mówiš o przepowiedni, że papież ma być murzynem... Ale przepowiednia jest inna. Sięgnijcie po ksišżkę nostradamusa. Murzyn będzie przywódcš Œwiata... Nie papieżem... Co do papieża ten ma byc ostatni.

hmm a może ktoœ wie, czy po niemiecku "Ratzinger" coœ znaczy?

Witam, widze ze juz kilka osób kilka minut po wybraniu papierza juz coœ pisze na temat Ratzingera :P A więc hmmmm... teraz trza wymyœlic jakšœ nowš przepowiednie... :)

Czytam te komentarze i coraz bardziej widzę , że czyta się przepowiednie wróżek i czarnoksiężników niż Biblię ...I pomyœleć, że żyje w spoleczeństwie katolikim ..

zobaczymy co bedzie

ale następny na pewno będzie czarny hehehe...

Nie wiem czy III wojna swiatowa ma sie zaczac w tym roku ale wiem ze koniec swiata "rozpocznie sie" 22.12.2012r. a nie znaczy ze to sie stanie w ciagu 1 godziny. Koniec swiata moze trwac nawet pare lat ten proces zacznie sie 22.12 ale nie koniecznie odrazu skonczyc.

hm..prawda jest taka,ze kilka lat temu wybuchla afera "handlowa"..otoz wlosi kupowali tanie oliwki hiszpanskie pakowali w puszki i sprzedawali jako MADE IN ITALY...... wiec czy naprawde oliwki wloskie sa lepsze od hiszpanskich ;-) ?

Ale czemu słowo czarny ma oznaczać skóre... przeciez czarny moze być symbolem... ale kt teg nostaradamusa wie...

huj wam w leb! :D

1. "Gdyby wtenczas stary krajowiec z grobu powstał, nie poznałby swego rodaka ani by nie rzekł, że to jego potomek.".. Wydaje mi sie, ze ten stary to chodzi o Jana Pawla II, a potomek t omowa o obecnym papiezu Benedykcie XVI.. 2. "... nosić będzie w rękach latoroœl, która już dawno zwiędła." Nie wiem czy wiecie, ale w rodzinne miasto Ratzingera słynelo kiedys z produkcji oliwek... 3. Benedykt XVI, jako konserwatysta zapewne wybierze jako miejsce pochówku watykan. 4. Wszystko sie zgadza.. To ze Jan Pawel II chcial zmienic przepowiedznie swiadczy tylko o tym ,ze obawial sie ich... 5. Zauwazcie jedna rzecz. Gdy Wybierany byl na papieza Karol Wojtyla swiecilo slonce, a gdy zmarl przez tydzien padal deszcz w Rzymie. Po pogrzebie byla pogoda w miare sloneczna, a dzis gdy wybrano nowego papieza znow zaczal padac deszcz.. To wszystko przekracza granice ludzkiego umyslu. p.s.Jestem pewnien jednego: Ratzinger nie posiedzi na tronie papieskim dlugo...

no i macie swojego czarnego papieża... buahahahaha... nazywa sie Joseph Ratzinger.. haha... i tego całego nostradamusa. œmiechu warte! aha i maja 18 ja ci powiem jak nie wiesz co myœleć? ->może cokolwiek?!? proponuje ;]

Do wszystkich co przepowiadajš .... wsadzcie se w pizde wasze przepowiednie bo gówno sie znacie wasze k... wyniki tak pewne jak trafienie w totka lepiej cieszcie sie zze jeszcze niebo wam nie spadlo na głowe a tak na marginesie cos k.. wasza wiara podupada bo porownujecie jš do istoty papieza ( zly papiez - h.. nie wiara) ech z pajacami a 2012 to do tych palantów obyscie sie nie rzoczarowali wiec obudzcie sie bo pewnie sosenek wiele zaliczy w dzien przemiany 2012 ...i co i jajco k.. nastepny dzionek..

kolejny dupek.... jakbys znal przepowiednie przeczytal to bys rozumial a nie przez osoby trzecie... po naszym rodaku bedzie jesce 2 papiezy ten ma byc od oliwek bedzie musial sie z tymi no new age uporac ale mu nie wyjdzie poniewaz jest niemcem odwroca sie od niego narody itp no i cos tam zmuszony bedzie wyjechac do mediolanu nie wiem o co biega i juz stamtad nie wroci... no dopiero po nim ma byc wybrany piotr rzymianin co bedzie mial cos z czarnego ale dobrze moze to byc n hiszpan o ciemnej karnacji urodzony we wloszech... hehs... no to za jego pontyfikatu kolo slynnego roku 2012 dojdzie do wojny indiochinskiej i wystapi jakis antychryst ktory bedzie czynil cuda itp no i wielka armia 2 miliardowa ruszy na zachod zeby zniszczyc watykan itp no i kosciol sie rozpadnie.. z drugiej strony slyszalem ze kosmici przyleca w 2012 wsystko mozliwe... mnie tylko rozbraja fakt ze w czwartek wiedzieli na wp ze bedzie benedykt16 hehe spoko...

"Z powodu œmierci bardzo starego papieża, Wybrany zostanie Rzymianin w bardzo dobrym wieku. Będzie się o nim mówiło, że osłabi Tron, Jednak będzie go długo dzierżył w bólu" Wyglada wiec na to, ze ten czterowiersz nie odnosil sie do naszego papieza, a wlasnie do Ratzingera! Wg Sw. Malachiasza po naszym papiezu bedzie jeszcze tylko dwoch. Chwala galazce oliwnej to niemiecki kardynal, ktory juz samym wyborem imienia pokazal, ze tak jak poprzednicy bedzie dazyl do pojednania miedzy zwasnionymi religiami. I moze miec na tym polu pewne sukcesy, stad chwala galazce oliwnej, symbolowi pokoju.. A po nim wg Malachiasza juz tylko Piotr Rzymianin! Pytanie tylko co na to przepowiednie krolowej Saby (Sybilli)? Ja slyszalem dwie wersje, jedna mowila, ze po papiezu slowianinie bedzie murzyn i koniec swiata. A druga zapowiadala najpierw papieza z niemiec a dopiero potem nastanie czas ostatniego pontyfikatu. Czy ktos ma linka do strony z prawdziwa trescia przepowiedni Sybilli? Podajcie :-)

Takie cos w proroctwach Sybilli znalazlem: "W tych dniach będzie siedział na stolicy Mesjaszowej w Rzymie Piotr œwięty, tego imienia drugi rodzony Rzymianin. Œwięty Piotr, apostoł Pański, będzie pierwszym papieżem, który zacznie paœć trzodę pańskš, a ostatni papież Piotr dokona dzieła, a po nim już więcej żadnego papieża nie będzie"

deszcz zaczal padac dopiero po ceremoni pogrzebowej i o ile wiem to od tego czasu to caly czas byla kiepska tam pogoda...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 354
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 17 | 18 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.