Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Magia, Ufo, Duchy, Wampiry itp.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 20 | 21 | Następna strona

Witam. =) Są posty o każdym z osobnych tematów, więc postanowiłam zebrać je wszystkie razem. Zapraszam do udziału w konwersacjach. :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania do mnie, (albo chciałby mi powrzucać :] ) można się ze mną skontaktować przez e-mail. Serdecznie pozdrawiam :*

spotkałem wampira ugrysł mnie czuje się dobrze ale dziwnie czuje się w nocy i nieumie patrzeć na słońce to zdarzyło się w Bytomiu o 21 w nocy 3.6.2005

To nie jest œmieszne, wy myœlicie, że zmyœlam, jasne, ja to romumiem, bo sama bym w to nie wierzyła gdyby mnie to nie spotykało. Ale jeœli chociaż nie wierzycie, to nie wyœmiewajcie się z takich rzeczy. Ja to piszę tylko dlatego, że wreszcie ktoœ mnie rozumie i interesuje się tym mi się przytrafiło. A jeœli coœ wam się nie podoba to zostawcie to dla siebie.

Ja się trochę tym interesuje, ale nie za bardzo wierze w istnienie wampirów,chociaż podobno sš na œwiecie rzeczy, o którym się filozofom nie œniło. może Ci się to przyœniło. Napewno w żadnym wypadku nie mam zamiaru z tego żartować.

wampirów nie było nie ma i nie będzie ... co innego duchy i kosmici sš i będš ... słowo magia troche nie pasuje ale ona istnieje naprawde 777

nie nie prosze jesteœcie troche chamscy mnie to interesuje co Koriss pisze wierze jej ponieważ mnie spotkało coœ podobnego. Gdy miałem 7lat to w nocy obudził mnie płacz jakieœ dorosłej osoby poznałem że to nie głos mojich rodziców ani rodzeństwa ale kobiety, otworzyłem oczy a ona siedziała przy mnie i płakała nie zastanawiałem się kim ona jest więc jej dotknełem by jš pocieszyć po czym ona się spojżała na mnie i sie uœmiechneła i znikła , po tym zjawisku poszedłem so koœcioła i pomodliłem się za tš osobe i na drugi dzień zobaczyłem tš samš osobe w nocy tylko juz nie płaczšcš tylko bardzo ucieszonš po czym pogłaskała mnie i podziedzała chyba że nareszcie dozna wiecznego spoczynku !! eeh ale puŸniej zdażały się i nie zbyt przyjemne żeczy ale o tym może napisze kiedyœ-kiedy indziej.

Koriss, Czarna Magio, mnie nie jest do œmiechu kiedy czytam Wasze posty. Zauważcie, jedni z nas wierzš w duchy, inni w wampiry, jeszcze inni w magię bšdŸ w UFO, zdania sš podzielone, niemniej znaleŸliœmy się tutaj na tym forum, w coœ wierzymy, chcemy o tym prozmawiać z kimœ kto ma podobne zapatrywania, doznania czy upodobania. Mnie osobiœcie bardzo się to podoba - tu kłaniam się Gothice-naszej gospodyni. Koriss, dziękuję za wyjsnienie i proszę o więcej jeœli można. Serdecznie pozdrawiam. MareM.

Mizar, z całym szacunkiem, Ty chcesz duchów i UFO, ja chcę wampirów, niech każy z nas wierzy w to w co chce i spokój. Na tym formu można pogadać o tych rzeczach, bo zapewniła nam to Gothica i dlatego tu jesteœmy, prawda? Serdecznie pozdrawiam:) MareM

ciekawa ta tematyka. Osobiscie to mam do wampirow troche inne podejscie jak wiekszosc wypowiadajacych sie, ale do duchow to mam pozytywne nastawienie, bo para razy widzialem duch. Tzn tak mi sie wydaje. czasami widze niebieski zarys postaci w moim pokoju. Wydaje mi sie, ze chce przekazac mi jakas wiadomosc, ale nie wiem jak to odczytac. Dziwne to troche. Ktos (cos) przychodzi w odwiedziny, a ty myslisz co to jest takiego. Dodajac do tego odrobine strachu oraz fakt, uz moze byc to wytwor wyobrazni, nie zwracasz uwagi na to, co chce przekazac. Irytujacym faktem jest rowniez to, ze zjawa pojawia sie w regularnych odstepach czasowych (co dwa tyg), a zaczela sie pojawiac po pewnym wypadku jaki mi sie przytrafil. Moze byl to aniol, ktory chcial mnie zabrac na tamten swiat, ale wracajac do ziemskiego bytu poszedl za mnia. teraz nie wiem czy przyszedl po mnie czy po to by mnie chronic pozdrawiam

Mnie bardzo ekscytuje to co przeżywam, powiedziałabym nawet że jestem dumna z moich reakcji na takie rzeczy. ChodŸ czasem zdarzało mi się palnšć jakieœ głupstwo, to jednak wiem, że potrafię stawić czoła takim sprawom, których niektórzy po prostu nie potrafiš objšć swoim umysłem. Co prawda każdy dzień dla mnie to jedna wielka niespodzianka. I tak jest już przez całe długie lata, co jakiœ czas zdarzajš mi się rzeczy niewyjaœnione. I bardzo jestem szczęœliwa z wyników tego testu, że nie jestem chora umysłowo, wszystko jest Ok. I to mnie bardzo cieszy, bo nie wiem jak bym zniosła fakt o takiej chorobie. Jak wrzeszczę na lekarkę która mi mówi, że oko mi lata i mam zeza, to co dopiero z informacjš o ehh... dobra przynudzam... Pamiętam mojš pierwszš zjawę, to było jak już kiedyœ wspominałam gdy miałam 7 lat. Była to piękna kobieta, o długich kręconych włosach z wiankiem na głowie, która powiedziała mi: "Twoje życie będzie stawiało przed tobš wiele wyzwań, próba wytrzymałoœci, cierpliwoœci i" nie usłyszałam ostatniego słowa, dotknęła mnie tylko a moim ciałem przeszedł dreszcz, ale taki miły i ciepły, że chciało by się podskoczyć z radoœci :) I rozpłynęła się w powietrzu.

Dla każdego nowy dzien to niespodzianka. Wszakże nikt sobie do końca nie może wszystkiego rozplanować, np. ktoœ ma piękne plany na następny dzień, ale zawsze może się coœ zdarzyć nieprzewidzianego (wypadek). A co do "duchów". Jak dla mnie każde spotkanie z nimi jest w sobie nieco przerażajšce, bo sš to istoty, o których nie wiemy wszystkiego. Czasami napawajš mnie strachem kiedy przychodzš (czarne cienie), ale po tym jak słyszałam jak mnie ktoœ woła pomyœlałam sobie, że może jestem "im" potrzebna i mówiłam do powietrza: "mogę Ci jakoœ pomóc? Jeœli tak, to powiedz jak." Robiłam tak przez kilka nocy, ale u mnie "spotkania" z tymi istotami nie sš regularne. Zaczęło się kiedy miałam 2 lata skończyło kiedy miałam około 12. I tu była przerwa - kilka lat. Ostatnim razem widziałam jakieœ postacie w swoim pokoju...hmm... około 3 misišce temu. Pozdrawiam, Gothica. --------------------------------- ~Gdy rozum œpi, budzš się upiory~

No... widzę, że tu bardzo "intensywne" wypowiedzi sš. :P Wszyscy pouciekali czy jak? :P pozdrawiam. :* Gothica.

tralala

Też to zauważyłam, Gothica. Jakoœ tak pusto ostatnio, MareM napisz coœ o Matyldzie... :) Pozdrawiam wszystkich i całuski :)

Z tego co wiem MareM chwilowo (mam nadzieje) nie może być tutaj z nami, ale my (ja napewno) jesteœmy z nim. Pozdrawiam serdecznie. Gothica. ------------------------ Judas Priest - "Lochness"

Wiecie co ja to wierze w duchy bo nawiedzaly kiedys mojego kolego gdy prubowal uprawiac voodoo(z tego powodu zmarla jedna osoba)wierze takze w ufo niewiem czemu ale jest wiele dowodow na ich istnienie co do wampirow no tu musialbym sie nad tym zastanowic Koriss i reszta jest bardzo przekonywujaca. wiec powoli zaczynam wierzyc w wampiry. ps. nie jest mi do smiechu z takimi tematami

aha mam jeszcz ejedno pytanie co do zmory. co jest powodem nawiedzenia przez czlowieka takiej zmory? czy atakuje kogo chce? [%sig%]

Nie weim, może... A może to jest jakoœ uzasadnione... Nikt tego nie wie, ale jeœli taka "zmora" cię odwiedza, znaczy, że albo coœ narozrabiałeœ, albo coœ musisz zrobić, albo zostałeœ wybrany... Ja nie jestem specjalistkš od takich spraw, jest wiele uczonych zajmujšcych się takimi tematami. Pozdrawiam :)

a jezeli chodzi o zwykle duchy to za co one nawiedzaja? po za uprawianiem czarnej magi i obrzedow voodoo. [%sig%]

Ja was witam serdecznie jestem tu zpowrotem , bo ostatnio nie miałem czasu ale nic MareM, Gothica, Koriss przepraszam za kilkudniowe zniknięcie ponieważ założyłem bloga i musze zaczšć go trochę pozmieniać i ulepszyć. Nie lubię tego!!! Na przeciwko mnie jest blok gdzie jest pełno mieszkań, Od ponad roku w jednym z tych mieszkań jest pusto a 2 latka temu jeszcze tak była starsza pani! teraz nikogo tam niema i gdy wieczorami patrzę się na te okno widzę tam kogoœ zarysy postaci jakieœ ale najdziwniejsze jest to że od ponad roku tam się nikt nie wprowadził!!! Postać co to za postać!!. Miłych snów wam życze!! DOBRANOC =]

Ciesze się, że wróciłaœ :) A co do duchów. Na którejœ stronie napisałam co nieco o tym :P Chyba na 1 albo 2. Jeœli ktoœ chce i ma czas może poszukać ten wypowiedzi - była długa, dlatego nie będę pisała drugi raz tego samego. Szczerze mówišc... wiem jak wyjaœnić czym sa zmory/duchy, ale nie umiem wyjaœnić dlaczego i kogo nawiedzajš. Faktycznie czasami nawiedzajš kogoœ bliskiego... W bloku mojej cioci zmarł jeden pan-na raka. I do tej pory straszył swojš żonę i córkę. Co tydzień zamawiały msze w jego imieniu. Nikt nie wierzył im, że ktoœ straszy, ale w końcu zostawiły na noc włšczony dyktafon i nagrały się dŸwieki otwieranych szaf, odkęcanej wody. Itp. Nie sšdzę, żeby on to robiły, bo sšdzšc po ich marnym wyglšdzie - nie œpia w nocy ze strachu. Pozdrawiam, Gothica :)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 415
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 20 | 21 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.