Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Ouroboros

Największym z nich będzie wojna chińsko-indyjska. Potem na równinach Azji pojawi się wódz - antychryst, który usunie mędrców Indii i Tybetu. Ujarzmi tłumy, wzniecając zjawiska podobne do cudów i wszyscy upadną do jego stóp. Szatan - duch zła - obdarzy go całą swoją mocą. Tak "uzbrojony" rozpocznie ludobójczą wojnę angażując dwieście milionów ludzi, by podbić Zachód. Będzie to już akt końcowy. Rzym zniknie, a świat poddany zostanie oczyszczeniu przez ogień. Ostatni papież przeżyje to wszystko, by odejść wraz z Wiecznym Miastem." "'gdy słońce znajdzie się dwa tygodnie[od] w zodiaku barana, roku pańskiego przychodzącego po millennium 6 lat[różnica czasu-PJ wędrówka "trudu słońca" dobiegnie końca......Zajdzie słońce i pojawi się "gałązka oliwna"..." --- do 20 IV mamy znak barana 2005...........

67tg5r8bgguibcyff8ibjknhu7jkhnjh fto pazapreerze3amhu j tlo po huj paierz

Ale wy pierd........ koniec Świata a koniec religi to dwie różne sprawy.Ja słyszałem ze ten papiez(murzyn)ma zamiar pokazac jak dobrze byc papiezem(Czy znacie jakiegos ksiedza który jest biedny(czyli nie ma bmw)Poprostu coraz wiekszej czesci ludzi sie nie podoba jak ksieza żyja i bedzie wielki szaber.Poptrostu znikna religie.A koniec świata bwedzie jak boba atomowa spadnie na elektrownie atomowa albosie okazac ze jestemy uwiezieni w matrixie(ale ja nie znam neo)Ja wypije zdrówko za nowego papieza w piwnicy mojego ziomka

Koniec siata nastopi kiedy powstanie Haker który zniszczy gospodarke , oraz wszytsko.Dlaczego tak myśle,poniewaz teraz nawet ruch uliczny jest kierowany komputerem

Papież Jan Paweł 2 nie żyje !! Jestem ciekaw czy przepowiednia Nostradamusa zaś sie sprawdzi ?? Ale jeśli teraz będzie papież mużyn to buduje jakiś schron :/

Zastanawiam się czy ludzie , którzy tu wchodzą są do końca normalni ? Które przepowiednie tak naprawdę są takie oczywiste i się sprawdziły chociaż w 50-ciu % (procentach) ? Końca świata w najbliższej przyszłości nie będzie !!! Pózniej ,za parę miliardów lat być może tak . JAN PAWEŁ II był WIELKIM CZŁOWIEKIEM , nie mieszajcie GO w swoje brednie !!!

kiedy??jestwiele teori na ten temat mozna znalesc je wszedzie ale kiedy? tego chyba nikt z nas niewie.Trzeba myslec pozytywnie tylko to nas ratuje...

kurwa jak koniec swiata bedzie to huj ja wole umrzec szybko zeby ten swiat rozpierdoliBo tak odrazu ii wszystkicha jak ma byc koniec swiata haha :D kurwa wiec ja kurwa wy macie te tematy hahah :P pip[ulce jebene

Pajacu Jesteś tak beznadziejnie głupi, że nawet szkoda się nad tobą rozwodzić ! wypad !!!

kurwa wiec krwa wam powiedziaBem kurwa ze koniec swiata juz jest niedlugo juz kurwa zobaczycie kurwa koniec swiata jak se chcecie to mi nie wierzcie ale ja mam wizje kture sie sprawdzaja naprawde bo i jeszcze to mnie meczy wszystko te jebane pierdolone wizje kurwa mac do huja pana wiec wam powiedzialem koniec swiata bedzie dokladnie za 2 lata koniec swiata wiec sie przygotujcie sie juz kurwa mac koniec swiata jest koniec swiata ja nie zartuje mowie wam a to bedzie tylko tak bach i calego swiata nie ma bum ale do zeczy jeszcze przejcmy no normalnie bedzie przestawienie ludzi do koscioBa ze wogle nie bedzie kosciola znaczy nie bedzie ale nik prawie nie bedzie przychodzil niektuzy ale i tak bedo ich zabijac jak przyjdo do kosciola wtedy bedzie djabel nami zodzil i bedzie lipa wiec wam mowei wymudlcie sie zanim umrzecie bo napewno umrzecie za 2 lata kurwa mac no i wiecie jeszcze jak to bedzie wszystko w chalosie caly swiat inaczej mysli i kurwa mac bedzie sie dzialo a wkoncu ja mam wizje nie to ja wiem ze tak bedzie ale sie nie smiejcie bo to jest prawda i wiec kurwa mówie wam sory ze tak troche kurwie ale to jest wkurwaijace naprawde to sie wydazy :/ morze ak ja umre bedie inaczej moze nie bede tyle cierpial jak wy ale to i tak nawet sie mecze tymiy snami co bedzie podBanczany jestm do aparatur kurwa i jest lipa konkretna bedzie tylko wielkie bum bum bum bum !! i nas wysadzi w powietrze i bedzie tylko tak kurwa mac no lipa jest bo koniec swiata jest :(((((((((((((((((((((((((((((:(((((((:(((((((:(((((((((:(((((((:(((((((:((((((:(((((:((((:(((( do kosciola w niefziele i z grzechów sie wyspowidac wam mówie kurwa mac ida kurwa nie zostawcie mnie kurwa znowu wizja byla o kurwa mac jaka wizja mówie wam ze jak ktos to przeczyta to dostanie zajebiscie kurwaskiej choroby przez tego ak on tam sie zwie kurwa pacjet jebany o wiem ten djabel pierdolony kitjac zajebany no kurwa mac ja to spierdalam nara kurwa mac wam mowie nara nara nara i wiec zapamietacie koniec swiata kurwa nara nara nara nara nara nara nara nara nara nara nara nara nara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mieszam do tego papieza

i wy nie mieszajcie

Koniec swiata jest dla wszystkich tajemnica, ludzie jestescie smieszni jesli chcecie cos odkryc , ten kto wierzy i ufa ma w sobie najwieksza odwage i rozum. Co dal nam Bog , bedzie od Boga i co da nam Bog a nie czlowiek. Na tym polega nasza cenna wiara. Papiez nie zyje, lecz napewno by potwierdzil moje slowa.

Moim zdaniem koniec swiata bedzie gdy Bóg za przeproszeniem sie "wkurzy " na ludzi za to co robia jak sie mordują, gwałcą, zabijają... Papież był na ziemi ...jego misją było "łączenie narodów" jednanie ludzi. Po jego śmierci swiat sie zjednoczył moim zdaniem powinło byc tak cały czas... ludzie miłujcie sie puki nie jest za późno!!

Tak naprawde to czlowiek sam sie wyniszczy, napewno ogladacie telewizje ludzie sie nawzajem zabijaja ,matka zabija swoje dzieci ktore wychowala ,sa wojny a jak myslicie po c ludzie wymyslili te bronie nukrealne ,cz jakos tak po to by zabijac .W dzisejszych czasach tylko dla innych liczy sie pieniadze ,wladza i potega chca zadzic calym swiatem .Ja nawet bym chciala zeby ten koniec swiata nadszedl szybko ,bezbolesnie i milo i zebym juz byla z bogiem i z mojm tato!

łoooooooooooooooooł, je___bany...jeszcze nigdy nie widziałam kur___wa dłuższego zdania, i jeszcze nigdy nie widziałam tylu ku__rew w jednym zdaniu.Dobryyyy....buehehehehehehehehehehe.

nbybhybybyby

a ja i tak sie boje

Nie lękajcie się , Bóg nie po to tworzył ,żeby tak szybko zrezygnować z tego projektu ! jesteśmy stworzeni na Jego podobieństwo-z naszymi zaletami i wadami... Więc to chyba oczywiste , że musimy trwać i uczyć się jak być lepszym. To był Jego plan...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.