Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Trzy statki lecą w kierunku ziemii
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 223
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Następna strona

Znalezione na forum Davida Icke http://davidicke.pl/forum/obcy-lec-w-kierunku-ziemi-trzy-pot-ne-statki-t5254.html The length of the "flying saucers" - tens of kilometers. We(SETI) just have to tell: three very large object flying towards our planet. Landing, according to calculations of scientists, held in mid-December 2012. Date coincides with the end of the Mayan calendar. Concerned about the management of SETI (the project on Search for Extraterrestrial Intelligence) issued a statement whose meaning is placed in the name of the sci-fi thriller "Alien invasion". - A few very large objects rapidly approaching the Earth - says astrophysicist Craig Kasnov. - You can verify this! He recommends to go to a map Space site sky-map.org and enter the coordinates of the giant UFO: 19 25 12 -89 46 03 - the first large object 16 19 35 -88 43 10 - a cylindrical object 02 26 39 -89 43 13 - the object as a circle The project participants are assured that the facilities are absolutely real, and the American space agency NASA is trying to conceal important information. Post scientists immediately divided the earthlings into two opposing camps. Some believe that these ships are flying save humanity from the terrible calamities that can happen on Earth in a short time, others are preparing to star wars. - In any case, the only thing we can do now - wait for it - says Kasnov. - Soon celestial objects will be visible in a good telescope. http://techno-internet.blogspot.com/2010/11/3-very-large-object-flying-to-earth.html Swoją drogą na niebie można znaleźć wiele cudów. Na fotkach: http://picasaweb.google.com/asc.andrzej/GoogleEarth?authkey=Gv1sRgCKyIkuqKnJH4RA&feat=directlink można zobaczyć rezultat 3 godzinnej zabawy programem google earth. Najciekawsze są dwie rzeczy: ocenzurowany fragment nieba oraz dziwna macież. A piękny błękitny statek moim zdaniem jest niczym innym tylko światłem odbitym od kopuły obserwatorium. Statki z powyższego artykułu bardzo przypominają ten z google earth. Jeśli jednak lecą do nas takie statki bardzo szybko, to kolor błękitny będzie własciwym. (Jeśli obiekt oddala się od nas jego widmo przesuwa się ku czerwieni, jeśli zbliża to ku niebieskiemu). Proszę mnie poprawić jeśli się mylę.

Teija:
No jesli lubisz penetracje gleboka jezykiem, to spoko - moge cie zbadac ! Wy to juz nawet gowno uwazacie za zloto, jak te puszki,papiery
Nie da rady jestem zonaty- twoi ziomale to mały pikuś przy jej mozliwosciach. A apierki to zawsze wyrzucam do kosza.

nicze:
Zabawy gdzie tylko jedna strona stara się aby doznać przyjemności najczęściej są żałosne.
Zabawa? no dla mnie oczywista ! Czytasz tekst i widzisz seks. Blad bo to nie to.
rosomak:
Nie da rady jestem zonaty
To nie ma znaczenia czys zonaty patrzac z perspektywy systemu panujacego na Ziemi. Nie ma to dla nas znaczenia, to dla was ziemian ma znaczenie i tez tylko w ramach waszego czasu.
rosomak:
twoi ziomale to mały pikuś przy jej mozliwosciach
Pytanie jakie TY masz mozliwosci i czy wogole je masz ? Papierki to najmniejszy z najmniejszych problem , tylko te Cie poruszaja?

"Musimy stac sie w naszym zyciu dokladnie tym, czego chcemy doswiadczyc w naszym swiecie...."

Spokojnie, nie unoś się, wszyscy jesteście na tych statkach tak drazliwi? Jak widać zbyt długie podróże szkodzą poczuciu humoru. Jesteśy całkiem nieźli w eksterminacji gatunków, z Wami też się rozprawimy a później zamieciemy na którąś z papierkowych górek. A tak na marginesie to mało Wam planet w galaktyce? Chciało Wam się tarabanić po kosmicznych bezdrożach by tu dostać po szponiastych łapach za wyciaganie ich po nie swoje?

rosomak:
wszyscy jesteście na tych statkach tak drazliwi?
ja pierd.... wychodzi że tak ej....zawracajcie- już was niechcemy :-/ sami zginiemy jak trzeba....bez pomocy to jak dzień niepodległości w przeddzień 2012 :-) :-)))))))))))))))

Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi...

Teija, a jakiego koloru masz skore, bo tatuaze mozna robic na calym ciele w jednym kolorze ? Tatuaz, to bardzo stary zabieg ! Juz przed II Wojna Swiatowa ludzie je sobie robili w Europie.

rosomak:
Spokojnie, nie unoś się, wszyscy jesteście na tych statkach tak drazliwi?
Na glupote czesciej niz rzadziej. Jaka eksterminacja gatunku? nam tego nie potrzeba, wy sami sie niszczycie i wykanczacie. Ziemia jest wyjatkowa planeta o ktora wy nie dbacie , przybywamy by o nia zadbac bo jest perla w galaktyce. Jeden nasz wydech to wasz rok swietlny , to nie problem pokonywac odleglosci, to jest wasza miara.
zbyszek123:
sami zginiemy jak trzeba....bez pomocy to jak dzień niepodległości w przeddzień 2012 :-) :-)))))))))))))))
niewatpliwie, jestescie w tym mistrzami, to czas niepodleglosci dla Ziemi a nie dla was, nie uwazajcie sie za jadro wszechswiata, jestescie tylko jego pylkiem.

"Musimy stac sie w naszym zyciu dokladnie tym, czego chcemy doswiadczyc w naszym swiecie...."

Teija:
nie uwazajcie sie za jadro wszechswiata, jestescie tylko jego pylkiem
Teija:
Ziemia jest wyjatkowa planeta o ktora wy nie dbacie , przybywamy by o nia zadbac bo jest perla w galaktyce.
coś jak zaprzeczenie siebie, to kimże by mieli być Ci co tu lecą coś ważniejszego jak pyłki- może płatki co lecą jak po swoje, coś mi tu jedzie kryzysem osobowości i paroma innymi schorzeniami....

zbyszek123:
coś mi tu jedzie kryzysem osobowości i paroma innymi schorzeniami....
Chyba nie jest z nią tak źle - po prostu pożartować sobie lubi :) Myślę, że jest pozytywnie zakręcona :) A skąd przybywasz Teija?

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Chyba nie jest z nią tak źle - po prostu pożartować sobie lubi :) Myślę, że jest pozytywnie zakręcona :)
może i zakręcona i jest ale brzmi to raczej jak wydzielina z wątroby pt. zginiecie plugawcy a ja będe się upajać tym widokiem trafiamy tu na forum, czytamy zmieniamy i siebie i świat wokół dochodzimy do jakichś wniosków, zaczynamy czytać w tym co nie widoczne gołym okiem- a tu ktoś wpada z demonicznym humorem- jak dla mnie to lotto, i wiem o co biega, potrafie sobie wszystko wytłumaczyć tylko czy ta osoba umie sobie wytłumaczyć co robi, wie gdzie trafiła i po co, przeczytała co kolwiek z wstecznej tórczości że wszystkich wsypała do jednego wora? ok, ja tam nic nie mam i z wątroby to nie idzie- bez emocji- nawet krytyką nie jest- ale może w takim tonie to mogła by zacząć na forum onet, wp a tu np. hej hej hej, cześć- żeśćie się pochowali ale... was znalazłam :-) więc co tam jak tam...ja lece tym stateczkiem.... a my wszyscy razem- hej hej hej... ale jazda...no to super nie ma lekko, kilim, będziecie zdychać..... :-/

zbyszek123:
coś jak zaprzeczenie siebie
chwytaj sens uwazniej ! nie uwazajcie sie za jadro wszechswiata, jestescie tylko jego pylkiem - jak mrowki Ziemia jest wyjatkowa planeta- tu mowa jest o miejscu gdzie mroweczki zyja aczkolwiek w nie sobie sraja i tu jest rzeczywista sprzecznosc interesow mroweczek bo maja planete (dom) o ktory nie dbaja ale w tym domu nie mieszkaja tylko mroweczki, sa rowniez i giganty w stosunku do nich wieksze i mniejsze i to tez jest ich dom ( hipcio,elefancik czy wieloryb albo pszczolka ,przykladow tysiace ) Ziemia jak plamka w wielkosci drogi mlecznej ale juz wieksza od Merkurego a zupelnie niedorasta do Tytana ba nawet Slonce kurczy sie pod wplywem jego wielkosci. Ludzka wielkosc tyle znaczy i jest nia gdy pokornie przyzna , ze jest swiadomie odpowiedzialna za koegzystencje ziemska. Wszystko co istnieje we wszechswiecie jest tak samo wazne, waga ta zalezy od swiadomosci.
zbyszek123:
coś mi tu jedzie kryzysem osobowości i paroma innymi schorzeniami....
a co to jest? ten kryzys osobowosci? ja wiem kim jestem i kim nie jestem a ty jestes tego swiadom?

zbyszek123:
tylko czy ta osoba umie sobie wytłumaczyć co robi, wie gdzie trafiła i po co, przeczytała co kolwiek z wstecznej tórczości że wszystkich wsypała do jednego wora?
jesli wedlug systemu zyjesz i w nim tkwisz kopiujac zachowania, mowe i dzialania i jest ci z tym dobrze to sie nie pien na inne osoby, zyj i daj zyc innym w worze jest ten kto siebie sam tam widzi i to czuje ten kto ma swiadomosc siebie samego i otaczajacego go swiata nawet worka nie zobaczy choc przed nim by byl

wendol:
Chyba nie jest z nią tak źle - po prostu pożartować sobie lubi :) Myślę, że jest pozytywnie zakręcona :)
Pozartowac sobie lubi z pewna doza powagi :)

Teija:
sie nie pien
sama sie nie pień... mędrców Ci u nas dostatek żyje jak los mi pozwala wora nie widze i wolnym się czuje innych nie strasze jakimiś .... , co najwyżej słoneczkiem :-)

zbyszek123:
sama sie nie pień... mędrców Ci u nas dostatek
to wasza zasada - sadzic innych po sobie ale fajnie jest:)

zbyszek123:
innych nie strasze
nawet pojecie strachu mylnie stosujesz strach to dla ciemnoty , swiadomy czlowiek sie nie boi - jak krowie na rowie tlumaczyc , meczace to jest .

Zbyszek najwyraźniej przestraszył się Teiji i jej oceny obecnej ziemskiej cywilizacji, a poza tym poczuł się urażony :) Spoko Zbysiu - może Teija Cię oszczędzi... I więcej dystansu życzę :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

wendol:
Spoko Zbysiu - może Teija Cię oszczędzi... I więcej dystansu życzę :)
wali mnie to Darku, jedzie równo z kretyństwem, działa na ośrodkowy układ nerwowy niczym dziura w zębie, do tego coś do mnie pije...i o krowach mi tu... mam smutną wiadomość dla niej żadne stateczki tu nie lecą, a ludzie jeszcze długo długo pozyją, życie ma różne formy i ziemia nie jest ani niczym szczególnym ani się wyróżniającym jest arogancka i zarozumiała, sądzi innych swoją miarą jednocześnie to innym zarzucając, lizneła co kolwiek wiedzy i w kryzysie własnej osobowości zaabsorbowała ją niczym własny wytwór.....brrrr realizmu więcej droga panno, czas się obudzić i deko szacukienu dla innych :-)

poza tym to zwykła pijawka energetyczna, aż skręca człowieka... idę na kawke :-)

Jak Zbyszku podniesiesz poziom swojej wartości w swoich własnych oczach, to takie jak jej teksty nie będą na Tobie robiły wrażenia. Znalazła "dziurę" i ją "drąży"... Po co się utożsamiasz z tym, co ona krytykuje?

Z "pijawkami energetycznymi" trzeba nauczyć się dawać sobie radę tak, by to po Tobie spływało, a byś nie tracił energii.

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 223
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.