| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
hymm.. jak ma kasę to tak hehehe ;) Olga , płacisz za metke , nie za ubranie :) lepiej przejdz się do dobrego lumpa i masz Rosatti hehehe żartuje Very soo soo sory !!! Na poważnie nie wiem . Pani Olgo badrzo pani proszę , ale ja powiem grzecznie , nie Dziękuję . Cyrk obok , masa tematów się zjada więc Aloha Bejbe , tam są Jasnowidze i inne wynalazki więc jak P. Ola zapewne wie , ja klaunem sie nie urodziłem , tylko wariatem hehehe z innej bajki . Tak czy siak ojciec Rydzyk hymm.. ciekawa sprawa .. obstawiam hę , to ciekawe .. nie znam kandydatów , ale w politke nie chce mi się bawić Who its Next Mr. Kesh President hehe . Napewno zostanie kolejny grubas któremu słoma z butów wystaje i strasznie pierdzi , a jeśli nie , to już oni go utuczą hehe . Pierwszą damą chciałaby pani zostać hym. może być Orginalną , to jest w jak najlepszym porządku. Pierwsza dama to bajka o kopciuszku załonieta żałośną liczbą Number Uno . Mykam ślizgiem bocznym w ciszę nocy , Życząc wszystkim którzy dziś tu jeszcze może zajrzą Dobrej Nocy pa pa pa;) Pozdrawiam Olgo :)
|
|
|
Dla Przypomnienia proszę o trzymanie się tematu , bo powoli tu burdel widzę , a śmierciarka nie czynna , chyba że założę nowy dom ;) Dziękuję za wysłuchanie:)
|
|
|
heheh :-) ja wczoraj Aurelu sluchalem audycje Roberta Bernatowicza o Tsunami no i dowiedzialem sie ze dziwne zdazenia temu towazyszyly, np 25 grudnia widzialem pierscien wokol ksiezyca - zwykle ale zadkie zjawisko astronomiczne - i zdaje sue tej samej nocy bylo tsunami, noc z 25 na 26 gr, wielu ludzi mialo sny prorocze na temat tsunami, nawet w australii w jakims radiu mowili o tym ze to bedzie i ze ktos cos czul, efekt taki ze ludzie sie wyprowadzali po tej audycji...... ja wiem tsunami to poczatek tego co Aurel mowil na 2005 rok !! Aurel a w tym swietle jak sie przedstawia Polska, bo ktos tam zapisam wczesniej ze francja i wlochy beda nas blagac o pomoc .. w czerwcu. Sybilla pisala ze papierz nasz bedzie obdarty wracal do Polski po trupach swoich kardynalow i ja jej wierze bo ma szczegolowe proroctwa i prawie wszystkie sie sprawdzily poza wojna atomowa jak narazie..... a papierz jzu stary a ktos tu cos mowil o klesce w watykanie w kwietniu ojojoj :-| oj to cos bedzie teraz, jakies medium ktoro sie polaczylo w 98 roku z Nostradamusem oraz Edgar Kejsi przepowiedzieli tsunami na przelomie 2004/2005, Nostradamus powiedzial temu medium tez o tym ze nasz wiek bedzie laskawy dla nas i ze przez 5 lat od 2005 roku chyba beda sie topic mocno lodowce i zaleje kupe ladow - Sybilla pisala ze w USA beda tylko czubki wierzowcow wystawac, moze srudziemnie sie podniecie i zaleje co nieco i ze u nas ma byc wmiare spokojnie, nawet jak wojna bedzie to wmiare spokojnie a duzo ludzi umrze dopiero po wojnie od "smrodu wojny" chuba chodzi o bron biologiczna i promieniowanie........
|
|
|
Aurell.. co się nie odzywasz? co? :)
Przedstawiam wam z "Nieuwsłeeka" potencjalnego zastępcę Karola Wojtyły.
10 ludzi, którzy mają szansę: (kolejność wg moich typów):
1) FRANCIS ARINZE - NIGERIA
2) NORBERTO RIVERA CARRERA - MEKSYK
3) CLAUDIO HUMMES - BRAZYLIA
4) JORGE MARIO BERGOGLIO - ARGENTYNA
5) DIONIGI TETTAMANZI - ITALIA
6) GODFRIED DANNEELS - BELGIA
7) WALTER KASPER - NIEMCY
8) JOSPEPH RATZINGER - NIEMCY
9) OSCAR ANDRES R. MARADIAGA - HONDURAS
10) CHRISTOPH SCHONBORN - AUSTRIA
Następny papież ma być, wg św Malachiasza - "Gloria oliwae - chwała oliwki
Czy dzisiaj mógłby papieżem zostać Afrykańczyk? To pewne, że tak. 5 czerwca 1993 roku, po raz pierwszy w historii, dziekanem Kolegium Kardynalskiego, Senatu Kościoła, wybrano biskupa z Czarnego Lądu, kard. Bernardina Gantina, urodzonego w Beninie, u zachodnich wybrzeży Afryki. W Rzymie pracuje od 1971 roku. Dziekanem Kolegium wybrany został jednogłośnie. Wybór ten zaaprobowany został przez Papieża. Poprzednio funkcję dziekana Kolegium Kardynalskiego pełnił watykański sekretarz stanu kard. Agostino Casaroli.
Wybór na tak wysokie stanowisko kard. B. Gantina wywołał zdumienie tak w samym Watykanie, jak i na całym świecie. Powodem jednak tego zdziwienia była nie sama decyzja, ale raczej to, co taki krok mógłby sugerować w sprawie przyszłej elekcji papieża. Jeśli kard. B. Gantin mógł zostać wybrany przez innych kardynałów dziekanem, to - rozumowali niektórzy obserwatorzy - kardynałowie mogą również w przyszłości wybrać Afrykańczyka Następcą św. Piotra i Głową Kościoła.
Czyżby więc następny papież miał pochodzić z Afryki? I czy możemy poważnie potraktować proroctwo św. Malachiasza? Choć są w nim miejsca pozbawione logiki, najprawdopodobniej nikogo nie zdziwiłby w naszych czasach fakt wyboru papieża o innym, niż biały, kolorze skóry.
fajnoooo ;) oł jeee
|
|
|
|
|
|
ups.. nie ten link, ten powinien działać ;)))
www.30giorni.it/ it/articolo.asp?id=97
|
|
|
ech... ten też nie działa :( w każdym razie jest taki kolo w Watykanie ;)
|
|
|
"wprowadzone zostanie jakieś Nowe Prawo lub Technologia która przyczyni się do łatwiejszego wykrywania zbrodni na świecie i szybszego łapania przestępców "
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::MARZEC :::::::::::::::::::::::::::::::::
Przypuszczalna Technologia opracowana w USA , jeszcze testowana podaje link :
http://hotnews.pl/arttechnika-156.html . Miłego Dnia Życzę:)
Ps. Strumyk mam masę pracy na głowie , sory na razie Planet GG its Death ;) odezwe się , ale nie teraz pa pa pa
|
|
|
hej drogi jasnowidzu moze mi cos przepowiesz bo jestem dosc nieufna takim dziwnym cudom przepowiadania przyszlosci
|
|
|
Droga izunio , ja nie wzbudzę za Ciebie wiary w sprawy i rzeczy nadprzyrodzone .
Za przykład Nadprzyrodzony mogę wymienić jedno - Miłość . Nie pomylić z sexem hehe bo to tylko i wyłączenie sprawa czysto mechaniczna nasączona Emocjami . Nie będę tobie udowadniał że jest coś Więcej aniżeli to co widzisz . Bo głowa mnie boli i się wyklaunowałem . Wcześniej podałem meaila , i proszę jeśli chcesz możesz napisać . Pobawię się z miłą chęcią w podchody jeśli ty również tego chcesz ;) Dobrze koniec z czarami , teraz będę piekarzem i coś z chęcią wymasuje hehe Oooo .. Sory Żartuje :)
|
|
|
Zabawne niemam na imie Iza, mama dala mi na imie Iwona, niewiem dlaczego wczesniej tak napisalam, w pewnym stopniu wierze w niesamowite rzeczy ale uwazam to chyba raczej bardziej za slodka bajeczke moze dlatego ze wychowalam sie na ARCHIWOM X, jestem spod znaku ryby a jezeli sie orientujesz o charakteze tego znaku to wiesz juz cos o mnie. Jezeli pozwolisz to chcialabym sie dowiedziec cos o tobie ?
|
|
|
Nastepnym papiezem zostanie jakis twardoglowy z Wloch.... Chyba, ze JPII, przezyje Ratzingera.... Nie wiem jak tam z kasa w Watykanie, ale jesli skarbiec jest "w normie", to Amerykanie nie beda mieli nic do gadania.... Zreszta po co im papiez z Afryki.... Zeby glosil hasla rownosci ras i narodow? :)
ostoja konserwtyzmu w Kosciele jest Polska, Hiszpania i Am Pd. Afryka to niebezpieczna mieszanka biedy i animizmu.....
To polityka....:)
Poza tym "chwala Oliwki" to bliski wschod, grecja, lub symbol na herbie jakiegos kandydata.... Lub kolor skory....
Koniec swiata dla Malachiasza, to koniec Kosciola....
Moze bedzie jakis Sobor i reforma??????? i okaze sie, ze Kosciol bedzie zupelnie inny, niz teraz.....
|
|
|
Iwono oto moje życie w skrócie , reszta jest tajna . Załanczam jedną część z nie opublikowanej ksiązki , którą zamierzam wydać gdy nadejdzie odpowiedni czas i pora ku temu - "Droga Mego Ducha" .. ur.1981.15.lipca godz. 13:40 Drezdenko . KIN 173 - czerwony Samoistny Wędrowiec . Pozdrawiam !
Wrócę do początków , mówiąc krótko do samego początku , a sięga mego Dzieciństwa . Już jako dziecko odczuwałem obecność niewidzialnych przyjaciół . Kładąc się spać , wyczuwałem mych opiekunów i duchy . Po raz pierwszy zetknąłem się z Drugą Sferą Istnienia w roku 1993 . Siedziałem wraz z przyjacielem Marcinem przy grach komputerowych . Było przed południem . Tylko ja i on , sami w moim domu . Grając , nagle usłyszeliśmy jak otwierają się za naszymi plecami drzwi . Nasza uwaga odstąpiła od gry i zwróciła się ku postaci , która była Duchem . Ujrzeliśmy ją połowicznie , czyli same spodnie i białe buty . Reszta ciała była niewidoczna . Duch skierował się ku drzwiom wyjściowym , po czym zniknął . Wystraszyliśmy się mocno . Po południu tego samego dnia . Przyjaciel , z którym widzieliśmy ducha miał poważny wypadek . Wszedł na słup wysokiego napięcia , wtedy nie było prądu . Ponieważ linia była odcięta , coś robili . Będąc na szczycie zachwiał się i chwycił kabla , wtedy na nieszczęście puścili prąd który go poraził . Widzałem jak spadał w dół . Myślałem że nieżyje , ale odrtatowali go . Dzięki Bogu! . Potem przypomniałem sobie o duchu ktory nam się ukazał . Był Ostrzeżeniem dla nas , lecz my młodzi , nie rozumielismy jego celowego zwrócenia nam uwagi , na to by być ostrożnym . W kolejnych latach moje zainteresowania zeszły na sprawy związane z ufo oraz duchami . Często odprawiałem. Bez Doświadczenia , seanse z wywoływaniem duchów . Wiele razy po nich , czułem strach i obecność dusz . W końcu odsunąłem od siebie te niebezpieczne zabawy . Parę lat póżniej w roku 1996 poznałem mego obecnego Przyjaciela Bartka kucharskiego , który Otworzył przedemną drzwi do Poznania Prawdy o Sobie i Życiu . Zacząłem chłonąć książki i zabrałem się wraz z nim za ćwiczenia wyjścia poza granice fizycznego ciała . Tamten czas był dla mnie i dla niego czasem wspaniałych doświadczeń z Tamtą stroną i swymi możliwościami . Wiele raz mieliśmy tak , iż gdy przechodziliśmy pod lampami , na nasze życzenia zwyczajnie gasły . Największe z lampami przytrafiło nam się podczas powrotu do jego domu . Były wakacje . Staneliśmu przed ulicą wypełnioną światłem lamp , i wtedy powiedziałem . Zgaśnijcie . Poczułem jakbym uwalniał potężną Energię . Na raz zaczęły przepalać się lampy , jedna po drugiej . Wpadlismy w osłupienie , zdziwienie . Po tym doświadczeniu przyszły kolejne . Widzenie Aury . Z tym bardzo szybko mi wychodziło . Wystarczyło że spojrzałem ponad czyjąś głowę , by po chwili zacząć widzieć Kolory jakie ma dana osoba . Po pewnym czasie tych doświadczeń zacząłem odczuwać ponownie tj. w dzieciństwie obecność dusz blisko mnie , każdej nocy . W tym czasie nie przestawałem ćwiczyć obe ( out of body experience ) . Miałem mianowiecie coś takiego . Zamykając oczy słyszałem głosy typu : "Ariel jesteśmy tu" lub "nie bój się" . Potem były stukania i uczucie ich bliskości obok mego ciała fizycznego . Przerwałem Widzenie Aury . Zablokowałem to . Dzień stał się dla mnie nocą , a noc dniem . Nie chciałem ich słyszeć ani czuć . Gdy to ustało , powróciłem do obe . Wreście doświadczyłem świadomego wyjścia . Rok 1999 , wakacje . Na zewnątrz była noc . Położyłem się z zamiarem wyjścia poza ciało . I nagle wyskoczyłem . Byłem świadom wszystkiego . Znalazłem się na środoku ulicy pod lampą . Nikogo nie było , tylko ja . Spojrzałem na asfalt , i nie miałem cienia . Byłem duchem . Wtedy usłyszałem szepty Demonów czy jak kto woli Larw Astralnych . Zaczęły sunąć w moją stroną. Trzy cienie syczały .Wtedy uniosłem się nad ulicą odwróciłem do nich plecami , wyobraziłem sobie trase ucieczki i wystrzeliłem jak z procy . Leciałem w powierzu mijając znane mi ulice mego miasteczka . Doleciałem do domu w ktorym mieszkała mama mego przyjaciela . przeleciałem przez korytarz i wyleciałem drugą stroną . Ujrzałem pod sobą ogrody , potem rzekę i w końcu doleciałem do okręgu z betonu . Za plecami miałem te cienie które nie przestawały syczeć . W kręgu pojawiły się dwie Świetliste istoty , które pokazały mi jak je niszczyć , te cienie . Jedna z tych świetlnych poleciała między drzewami za jednym z cieni , chwyciła go za ogon , i ten znikł . Uczyniłem to samo . Wypatrzyłem tego który jest mnie najbliżej . Uniosłem się i wyskoczyłem w jego stronę . Złapałem go za ogon . Mocno trzymałem . Wierzgał się jak dziki koń . W końcu uspokoił , i znikł tj. bańki które pękają trafiając na jakiś przedmiot . Podziękowałem tym istotom i wrociłem do ciała . Od roku 1996 zacząłem zajmować się Tarotem oraz kartami klasycznymi . Na początku przez długi okres czasu korzystałem z pomocników . Wróżyłem bliskim . Uczyłem się . W końcu około 2002 roku zacząłem kłaść karty bez pomocników . Do dziś Tarot i karty klasyczne odgrywają w moim życiu nieodrębny element mego Ja . Wręcz zrosły się ze mną . Wiele zrozumiałem kładąc ludziom . Dostrzegłem że ludzie są do siebie podobni , gdy ich się pozna bliżej . Wprowadziłem swoją własną filozofię bez zaglądania w podręczniki . Uznałem że teraz mając dostateczną wiedzę na temat spraw duchowych mogę śmiało kreować własne poglądy i teorie opierając na swych doświadczeniach . Tarot to potężne narzędzie do przewidywania przyszłości oraz poznawania siebie samych . Zrozumiałem że jestem czymś w rodzaju odbiornika , a karty pomostem , narzędziem , które łączy mnie ze sferą niewidoczną poprzez moje Wyższe Ja . Intuicyjnie odbieram przekazy łącząc się z Zapisem Wydarzeń które jeszcze nie Skrystalizowały się w tej rzeczywisotści , krótko z Akaszą , o której zapewne wielu z was słyszało . Zauważyłem że każdy człowiek ma dwie drogi . Jedna jest Przeznaczniem którego nie możemy ominąć , tylko przeżyć do końca dni naszych w tym wcieleniu ucząc się lekcji jakie w kolejnych etapach naszego życia Doświadczamy , oraz druga która jest tkzw. linią Zmienną . Przyszłością , którą możemy stworzyć poprzez Zrozumienie Tego kim i czym Jesteśmy i Akceptację swego losu . Ogólnie powiem tak , życie w którym teraz Jesteśmy , ludzi ktorych znamy i to co robimy , zostało przez nas i naszych Pomocników Duchowych zaplanowane w najdrobniejszym szczególe . Każde życie , to lekcja , które przynosi nowe Doświadczenia i Nową Wiedzę na pytania odnośnie tego Kim Jesteśmy i dokąd Zmierzamy jako Całość. Poznałem wielu ciekawych ludzi na mej drodze życia które sobie wybrałem . Ludzie ci wnieśli w moje doświadczenia Nowe Elementy dzięki którym mogę rozwijać się dalej . Kroczę dalej , i nadal się wiele uczę tj. Ty !!! . Codziennie przeżywamy wiele mistycznych doświadczeń , choć nie zawsze je dostrzegamy będąc w biegu tych żyć . Świat przyśpieszył . Ludzie starają się nie być w tyle za innymi . Granice są widoczne gdzie jeden płaci a drugi grzebie w śmietniku szukając resztek jedzenia . Wierzę że to się skończy , że ludzkość się Zjednoczy a wojny zakończą . Religie ustanowią jedną Wiarę , która stanie się Wiarą Uniwersalną . Miłość będzie przejawem prawdziwej Miłości jaką Bóg nas daży objawiając się poprzez Zachód słońca czy samą przyrodę . Nastanie Harmonia i Miłość . Śmierć nie będzie przywoływać łez tylko Uśmiech Zrozumienia , że na niej życie się nie kończy , tylko toczy dalej . Będziemy czekać . Wg. wielu żródeł ten Czas nadejdzie w roku 2012 w Grudniu . Nastąpi tkzw. Zejście Energie Chrystusowej w postaci Energii Miłości zebranej przez Wszechświat . Zapowiadanej od tysiącleci . Ludzkość dostąpi Zmiany w Świadomości . Ujrzy Świat na Nowo . Oczami Miłości , Prawdy , bez Strachu , bólu i lęku . Wierzę że to się Wypełni!!! Powiem wam , widziałem wiele , i poznałem wiele scenariuszy naszej Wspólnej Przyszłości , lecz nie mogę dać wam 100% gwarancji że to się Spełni , dopóki tego nie poczujecie i Zobaczycie
|
|
|
Aurell
Jesteś nauczycielem na mojej drodze życia i innych osób blisko twojej duszy związanych.
My też jesteśmy twoimi nauczycielami życia.
Oto jest jedna z wielu prawd.
Niech rok 2012 przyniesie ludziom zmianę. Zmianę stylu życia, rządów.
Niech zacznie się Era Trzynastu Niebios. 21,22.12.2012 to dni przełomu.
W roku 2005 czekam na czerwiec i możliwe wzniesienie wibracji Ziemi. Następny skok wibracyjny około 2009 roku no i finito w 2012 właśnie.
Czekamy na te wydarzenia już dziś.
|
|
|
Strumyk Pięknie Dziękuję :) Z Całego Serca Przyjacielu , i Nauczycielu niech Życie Przyniesie tobie to co w sercu od niego Oczekujesz , Życzę Tobie tego z Całego Serca . Dziękuję raz jeszcze . Wzruszyło mnie to co napisałeś , i powiem tobie że zaniemówiłem . Dałeś mi niezłego kopa Pozytywnej energii . Cieszę się że Cię Poznałem na swej drodze , już ponad rok mija Przyjacielu odkąd się poznaliśmy na "Filozofi" . Pozdrawiam Ciepło :):):):):):):):)
|
|
|
E tam wszystko to tylko przypadki, rok temu też był jakis karambol bo było slisko to wiadomo ze jak nasypało i oblodziłę to musi się coś zdarzyć :P
Widać że większość z was nie miała rachunku prawdopodobienstwa i wiezy w bzdety jakich jest nie mało.
to jest tak jak bym spytał co się stanie z szklanką jak ją puszcze metr nad ziemią na beton to wiadomo że sie zbije. Albo wiadomo że w tym roku bedzie snieg:D :P
nim zaczniecie wierzyc w jakies glupoty proponuje przyczytac:
http://www.amsoft.com.pl/bs/index.html
http://www.racjonalista.pl/
buehhehe
|
|
|
Kolego powiem tobie grzecznie w ten sposób zanim wypowiesz się radziłbym zapoznać się ze swym sceptycznym rzecz jasna umysłem , na wcześniejsze posty zaświadczające o dowodach . Aha ! i zwróc na daty kiedy to było zamieszczone , a pózniej na linki odnoszące się do dowodów , i wtedy się wypowiedz . Oczywiście ze swym sceptycznym nastawieniem . Rozumiem że jest tego już tu dużo , lecz czytając między wierszami dojdziesz do tych linków , więc zapraszam raz jeszcze w sferę Lutego 2005 roku oraz następnie dalej .. Ja nie Czaruje , ani nie oszukuję tylko przybliżam to czego nie mozna dojrzeć gołym okiem lecz sięgnąć duszą poza obszar fizyczności tego smutnego świata pełnego ospałych zombi hehe ech stop . Więc zapraszam . .Enjoy My Brother !!!
|
|
|
Wiem wiem znowu mnie poniosło ;)
Próbuje tu ludzi troche sprowokować, a tak na serio to wcale nie watpię w to że te wszystkie wróżby są prawdą i podziwiam, jestem świadkiem tego co się dzieje a zresztą sam potrafiłem przewidzieć odpowiedzi w milionerach nawet po francusku jak leciały to przewidywałem prawie każdą odpowiedz, potrafiłem też przewidzieć jaką ktoś liczbe myśli albo jaką karte wybrał z talii,za pomocą wizualizacji to wszystko... no i pare wizji sennych które się sprawdziły :)
PS. A jak sądzisz czy coś daje czytanie tych sceptycyzmów? może daje to do myślenia?
Pozdrawiam
|
|
|
Sądzę "Old" że do myślenia daje napewno . Głównie chodzi mi o otwarcie oczu i zbliżenie tego co nas czeka w nieodległej przyszłości . Badanie przyszłości opieram na działaniu Energii w Teraz ! . Czyli krótko mówiąc sprawdzaniu jaki to będzie miało skutek za 5 - 10 lat obserwując to co dzieje się obecnie . Wiadomo przyczyna rodzi skutek , czyli zakładając , jeśli jakieś Państwo x w Historii ( cofnijmy się wstecz ) , uczyniło drugiemu Państwu y coś niedobrego , to suma Czynów tego państwa X znajdzie Skutek w kolejnym Cyklu , kiedy będzie po zmianie twarzy . Krótko mówiąc sądzę iż WTC , było sumą , Skutkiem przyczyny z odległej przeszłości . Zakładając że Osama Ben Laden oraz jego koledzy , to dusze Wielkich wojowników zamieszkujących niegdyś ziemie usa w ciałach Indian . Indianom jak wiemy Ameryka odebrała w dawnej przeszłości Ziemie i Domy wprowadzając technikę i Szybszy postęp Cywilizacyjny wypierając tym samym Esencje Naturlaności którą wytwarzała przyroda i była nośnikiem ich żyć . Teraz ! Dusze pokrzywdzone narodziły się w państwach Arabskich , gdzie Nagromadzona Karmiczna złość i chęć Zemsty powróciła ze zwielokrotnioną Siłą biorąc za cel , nie inaczej - Stany Zjednoczone . Jedynym rozwiązaniem tego ciągu Karmicznego , oraz walki o Wielkie zasoby Energii można byłoby rozładować poprzez danie wolnej ręki tego typu duszom jak osama ben laden , i danie im terenów na których mogliby stworzyć własne państwo na ich własnych prawach , bez ingerencji z zewnątrz . Patrząc na to Rzeczywistym okiem widzimy że to niemożliwe , czyli krótko mówiąc nie powstrzymamy rozlewu krwi dopóki nie wybuchnie coś większego - 3 Wojna Światowa . Wówczas Świat ponownie zmuszony będzie być Oczyszczony ze wszelkich nagromadzonych bagaży Karmicznych . A tym samym cofnie się do Początków tej samej Energii z przeszłości dając Nową Erę w Przyszłości , jednakże ze Zmienioną Energią - krotko "Stare Ubranie staje się nowym ubraniem" . Do Pytania dodam , raz jeszcze że daje dużo , pozwala bardziej skupić się ludziom .. na ocenianiu własnego postępowania i wprowadzania korzystynch przemian wewnątrz siebie , w założeniu do otaczającego świata , tym samym następuje nieuświadamiany wpływ na Rozwój Ludzkości .. . Wszystko jest Jednością pochodzącą z jednego żródła i Domu stworzona na bazie DNA czyli zapisu naszego rodowodu w złożonej postaci . W książce którą piszę trafniej wytłumaczam działanie "przypadku" polegającego na wyprzedzaniu pewnych zdarzeń polegających na jego eliminacji , jako czegoś "Niezwykłego" . Ciekawość .. pierwszy stopień do piekła .. ( Poznanie pierwszy Stopień ku Ziemi ) . Dzięki za posta Old Sceptyk dałeś mi do myślenia ;) i Przepraszam poniosło mnie z Filozofią hehe ;) Alhoa Amigos and Bejbe :):):) Miłego Dnia :):):)
|
|
|
odnosnie broni mikrofalowej : kiedys zaprojektowalem taka bron i chcialem ja pokazac na stronie nawet zaczolem pisac artykul ale niestety opamietalem sie i nie pokazalem tego u mnie na stronie, sama zasada dzialania jest bajecznie prosta takij broni !
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |