| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jak samemu usunąć ducha, maga, klątwę ,opentanie. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
|
Od praktycznie zarania dziejów naszej planety jej budowniczowie pomyśleli o swego rodzaju wentylu bezpieczeństwa dla ludzi i zbudowali świetliste tunele których zadaniem jest oczyszczanie i podnoszenie wibracji tym którzy potrzebują pomocy , a sami nie mają wiedzy i możliwości sobie z tym poradzić.
Ludzie parający się czarną magią nie odpuszczą dobrowolnie komukolwiek kogo im się udało zdominować, ale nie mają żadnych szans z każdym kto poprosi Opiekuna -Anioła stróża o pomoc dla siebie czy bliskich .Tak samo złe duchy nie mają żadnej możliwości przeciwstawienia się i dalszego wampirzenia w aurze człowieka który wszedł do tunelu.
Są wyjmowane z aury człowieka i odprowadzane tam gdzie ich miejsce przez obsługę tunelu.
Procedura jest tak prosta jaki skuteczna.
Prosimy swojego Opiekuna i swoją duszyczkę aby poszli do świetlistego tunelu-komory oczyszczającej w celu oczyszczenia energetycznego ze wszystkiego,na co pozwala najwyższe dobro i ABY TO BYŁO W ZGODZIE Z NAJWYŻSZYM DOBREM.
To pozwala naszemu Aniołowi Stróżowi pomóc nam w najlepszy istniejący sposób.
On zawsze wie gdzie to jest.
Często trzeba to powtarzać kilka razy w odstępach tygodniowych.
Przeważnie 6-7 takich wizyt starcza.
To zależy od tego jak jesteśmy zabrudzeni energetycznie.
Jeśli poprosimy Opiekuna aby powiedział naszej duszy jak często i ile razy tam chodzić to ona tego przypilnuje.
Jest to w stu procentach sprawdzona metoda.
NIE WYMAGA ŻADNYCH DODATKOWYCH PROCEDUR.
|
|
|
|||
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
Witam Krissie moglbys mi powiedziedziec z kad zaczerpnac jakies informacje jak wejsc do takiego swietlistego tunelu czy to sie pamieta nie chce Ci zajmowac czasu jakimis blachostakami poczytalbym sobie. Pozdrawiam
|
|
|
szesciopac na poziomie duszy byłeś tam 2 razy a masz zaplanowane dla siebie jeszcze przynajmniej 5 wizyt.
Jak widzisz , na poziomie duszy działasz z rozmachem, ale nie koniecznie zaraz musisz to czuć fizycznie.
W każdym razie jesteś teraz jaśniejszy i emanujesz taką łagodniejszą przyjazną energia.
|
|
|
Witam
Jestem tu nowa i chyba potrzebuję pomocy.
Kris powiesz mi coś o mnie bo już nie wiem co mam myslec o moim życiu i jak pomóc sobie.
Dziekuję
|
|
|
misia99 masz dobrą intuicję że tu napisałaś.
Szkodził Ci zły człowiek i jeden duch, piszę szkodził bo został zneutralizowany tak jeden jak i drugi.
Mogłaś sama poprosić Opiekuna o zaprowadzenie do komór oczyszczających ,tak jak opisałem w pierwszym poście, ale i tak już po sprawie.
To nie znaczy że już Ci się nikt nie podepnie do aury , bo takich szkodników jest dużo i zawsze można być przez nich zaatakowanym, dlatego należy zwracać uwagę na odczucia bo te są często trafne jak u Ciebie.
Przydało bu Ci się zasilić się biologiczną energią , jest post o tym jak to robić i inne ćwiczenia energetyczne , polecam.
|
|
|
Dziekuję ,
Chciałam Ci tak napisac dużo o moich odczuciach co do tego złego człowieka i ducha a także o moim dzisiejszym wieczornym bólu głowy ale nie bedę Ci zawracac głowy. Wiem że moja intuicja zazwyczaj się sprawdza ale jestem jeszcze laikiem więc muszę sie duzo nauczyc i poczytac .
Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję że dzisiaj zasnę bez obaw.
Jeszcze raz Dziekuję.
|
|
|
Kris pozwolę zawrócic głowę jeszcze jedna osobą mianowicie mój mąż Łukasz on ma ogromne problemy , niestety on nie jest człowiekiem który wierzy w " takie rzeczy " Więc siłą rzeczy mam ogromna Prośbę gdybyś mógł spojrzec i na niego. Ja postaram się nad nim popracować żeby zmienił zdanie :-).
Pozdrawiam
|
|
|
Witaj Kris!:)
Mam do Ciebie prośbę. Czy mółgbyś sprawdzić czy dusza o której niedawno mi pisałeś odeszła już na tamtą stronę? Zrobiłam tak jak pisałeś, w sumie nadal to robię - proszę Opiekuna by zajął się tą duszą.
Ale ostatnio jestem ciągle poddenerwowana, łatwo się irytuję co mi się rzadko zdarza, nie wiem czy to przez problemy życia codziennego czy ta "zła energia" nadal przyczepiona jest do mnie?
Będę wdzięczna na podgląd :)
Pozdrawiam ciepło!
|
|
|
Łukasz ma jednego podczepionego wampira energetycznego który mu zabiera energię.
Ma też szarą czakrę podstawy i przez to mało energii i może mieć małą siłę przebicia tak w normalnym fizycznym życiu.
Został oczyszczony , może mu to pomoże się wzmocnić.
geranium u Ciebie czysto ale przydało by sie poćwiczyć z energią witalną tak 5 do 10 nawet razy dziennie bo jej brak może Cie właśnie wpędzać w zły humor.
|
|
|
Dzięki Kris!:)
Jak znajdziesz chwilkę to napisz prosze jak ćwiczyć z enrgią witalną, na czym to polega?
|
|
|
Witaj
Mam pytanie dotyczące Łukasza i jego czakry w kolorze szarym co mozna zrobic by polepszyc jego sytuację , czytałam że można samemu otwierac czakry i je "wzmacniać" ale obawy mam gdyż trzeba je też zamknąc a nie jestem pewna czy wystarczy mu na to wiary i siły a konsekwencje mogą byc tragiczne i nieodwracalne wiec niestety w jego przypadku odpada. Może mógłyś coś podpowiedziec w jego kwestii. A jak widzisz mnie w jakim kolorze ?
Pozdrawiam cieplutko :-)
|
|
|
Od 2000 roku jedna tylko psychoterapeutka Anna Ostaszewska uczestniczyła w konsultacjach ponad 1000 osób.
W tym czasie rozmawiała z ludźmi, których dotknęło ogromne cierpienie i którym nie pomagają żadna terapia ani leki. Mówi, że osoby te są udręczone czymś, co ma charakter inny, nie psychologiczny - donosi gazeta.pl.
http://www.sfora.pl/Polakow-dusza-demony-Nie-pomagaja-leki-ani-psycholodzy-a25343
Psychotronic weapons :
http://english.pravda.ru/science/tech/14-08-2007/95965-psychotronic_weapon-0
Tlumacz : http://translate.google.com/?sl=en&tl=pl#
|
|
|
Jedni są opętani przez demony, inni przez HAARP-y :)
Jakieś 99% "opętań" to nie opętania, tylko problemy psychiczne - podobnie z HAARP-ami :)
Pozdro Gosiu i... 3maj się :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
szesciopak ,masz czysto.
misia 99, miał 2 duchy ale właśnie go grzecznie opuszczają.
Masz korone na niebieskim , ale podstawa wymaga nieco pracy
Mozesz poćwiczyć z tego postu po nizej
geranium , znajdziesz w moich postach a jak co ,to pytaj.
http://www.tajne.org/forum/read.php?f=1&&t=140795
Co do egzorcysty to bym do niego nie szedł, no chyba aby mu pomóc.
Dzisiaj mam dużo potrzebujących pomocy i pisze w skrócie niestety.
|
|
|
Ja się aż boję pytać, co na mnie żeruje, taki miałem fatalny mentalnie dzień.
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
kris mogłbyś rzucic okiem na mnie??co zemna nie tak od dawien dawna...
pozdrawiam
|
|
|
Raptor 2 duchy i 2wampiry energetyczne.
młody 1 mag i duch w aurze.
Zalecenie , prosić Opiekuna o zaprowadzenie na poziomie duchowym do komór oczyszczających , powtarzać prośbę minimum 3 razy.
Wieczorem powiem jak poszło.
I obydwom przydało by sie zasilanie energią biologiczną wg opisu.
Odbudujecie sobie aurę nadwyrężoną przez "gośći"
|
|
|
Kris wiem zabiegany jesteś, ale prosze powiedz czy u mnie już ok:)
DZiękuje.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 245 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |