Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
czy na forum jest medium spirytystyczne ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 21 | 22 | Następna strona

interesuje mnie czy na forum jest jakaś doświadczona osoba zajmująca się seansami spirytystycznymi ? chyba Igor coś powinien się orientować w temacie ale nie jestem pewien, po różnych forach szukałem osoby zajmującej się tym ale niestety już większość nie praktykuje, albo jeśli ktoś praktykuje to straszny dziwak

Liszaj ,ja tylko napisalam jak jak to widze ,pewnosci nie mam gdyz nie posiadam zdolnosci by odczytac co Ci chodzi za plecami lub tez nie .Mnie to wlsnie tak wyglada a to z racji doswiadczenia i wiedzy jaka posiadam,byc moze sie myle ,jak pisalam expretem w tej dziedzinie nie jestem,lecz z postow ktore wpisales mnie to wlasnie tak wyglada. Zycze Ci bys pomoc otrzymal szybko i dostatecznie dobra ,by Twoje watpliwosci w koncu sie rozwialy.Pozdrawiam.

Mam pytanie o to ilu z odwiedzających to forum czyta dekret fioletowego płomienia ale tak regularnie choćby 2 razy dziennie czy choćby z ciekawości kilka razy. To uświadomi , pokarze jak sami sobie chcemy pomóż a na ile oczekujemy że ktoś za nas coś zrobi. Podstawową prawdą w uzdrawianiu , energetyzowaniu jest wcześniejsze oczyszczenie aury , systemu energetycznego i dopiero wtedy można podawać uzdrawiającą energie. Co się stanie gdy do brudnego wiadra wlejemy czystą wodę, jaka ona się stanie. A takim oczyszczaniem wiadra jest dekret. Często wydaje się nam że wszyscy powinni pracować z dekretem tylko nie JA bo JA jestem ponad to. Niestety ten kto tak myśli, najbardziej tego potrzebuje o czym sam się przekonałem i nie wstydzę się tego. Gdy uzmysłowiłem sobie że pokora a nie duma jest motorem napędowym rozwoju , łatwiej mi było zrozumieć o co tu chodzi i coś w tym kierunku zrobić. Druga sprawa to medytacja dwóch serc. To tak naprawdę jest to błogosławieństwo , wspaniałe narzędzie w budzeniu swojej czakry serca i korony oraz przesyłaniu energii miłości dla dobra konkretnej osoby lub dla dobra całej ziemi i wszystkich jej mieszkańców. Z drugiej strony Opiekunowie widząc ze chcemy pomagać , pracować dla dobra wszystkich ,pomagają nam w tym rozświetlając naszą aurę ,czakry ,kanały energetyczne abyśmy mogli lepiej to robić i szybciej się rozwijać. Gdy błogosławimy kogoś to dostajemy w tym pomoc Opiekuna-Anioła Stróża który naszą energie miłości pomnaża do dziewięciu razy. i to jest ta dziesięcina , a nie oddawanie panu i plebanowi co 10 snopek ze zbiorów jak to jest sugerowane przez niektórych. Błogosławienie ziemi i wszelkiemu życiu daje przelicznik nawet do 200 {dwustu} w zależności jak ważny i potrzebny jest cel na jaki idzie energia i tutaj jest możliwość poprawy sytuacji energetycznej na ziemi i złagodzenia skutków roku 2012. Bardzo ważne jest też aby przed medytacją , dekretem czy błogosławieniem czy uzdrawianiem kogoś poprosić aby to co robimy było w zgodzie z najwyższym dobrem. Wtedy pozwalamy Opiekunom na pomaganie sobie i oni są wdzięczni że mogą nieść nam pomoc, bo bez naszej zgody , prośby jest im to uniemożliwione. Liszaj dostaniesz pomoc.

Kris ja wczesniej pisalam cos na temat czystosci.Sama kiedys w dobrej wierze poprosilam o Reiki i dostalam z ta energia w prezencie sporo zabrudzen,dlatego to niezmiernie wazne gdy chcemy niesc pomoc ,sami musimy miec porzadek u siebie by nie rozsiewac czegos niepozadanego. Kris napisz mi prosze ,bo ciekawi mnie Twoja opinia na temat fetyszy!?Co myslisz i czy uwazasz ze potrafia byc wystaraczanjaco dobre w ochronie i pomocy?

Kris ja czytam ale od niedawna, a właściwie od wczoraj:D ale zamierzam robić to w maire systematycznie właśnie mam zamiar sobie wydrukować. z medytacją hmmm jestem chyba na to za mało cierpliwa starałam sie wcześniej ale kompletnie nie potrafie sie skupić, zresztą tak ja w normalnym funkcjonowaniu:) a pozatym jak zaczynam takie rzeczy to odrazu sie boje zwłaszcza jak jest ciemno:) taki tchórz ze mnie:)

Motylku,w medytacji tez trzeba sporo cierpliwosci,sa rozne techniki i najlepiej jak wyszukasz takiej ktora bedzie Ci najlepiej odpowiadac. Jezeli chcesz to na poczatek skup sie na oddechu i tylko na nim,wszystko inne niech plynie jakby z boku,gdy pojawia sie mysli,ktore beda probowaly zaklocac wyciszenie odsuwaj je na bok wracajac ponownie do oddechu na ktorym masz byc skupiona.To wymaga systematycznosci ale z czasem bedzie tylko coraz lepiej.Powodzenia.

Kris:
Mam pytanie o to ilu z odwiedzających to forum czyta dekret fioletowego płomienia ale tak regularnie choćby 2 razy dziennie czy choćby z ciekawości kilka razy.
Jakiś czas temu śmiałem się z siebie kiedy po raz pierwszy zacząłem się modlić z braku pomysłów kiedy napad mnie silniejszy byt. Czytam 2 - 3 razy dziennie od trzech dni. Nie zaszkodzi zwiększyć liczbę powtórzeń. Nie wiedziałem jak działa 'Dekret fioletowego płomienia' ale już przy pierwszym razie wyraźnie poczułem doładowanie.

http://www.vismaya-maitreya.pl/modlitwy.html tu jest niezły link....

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

WIZJA ŚWIATŁA Kiedy się modlisz, bądź jak góra Nieruchomo osadzona w ciszy. Jej myśli zakorzenione są w wieczności. Nie rób niczego, siedź, bądź, a poznasz owoce płynące z modlitwy. Kiedy się modlisz, bądź jak kwiat, Zawsze skierowany ku słońcu. Jego łodyga jak kręgosłup, zawsze jest prosta. Bądź otwarty, gotowy przyjąć wszystko bez lęku, - a nie zabraknie ci światła w drodze. Kiedy się modlisz bądź jak ocean, W swej głębi zawsze nieporuszony. Jego fale przypływają i odpływają. Bądź spokojny w swym wnętrzu, a złe myśli same odejdą. Kiedy się modlisz, pamiętaj o oddechu, Dzięki niemu człowiek stał się istotą żyjącą, Oddech od Boga pochodzi i do Boga wraca. Zjednocz słowo modlitwy ze strumieniem życia, a nic od Dawcy życia cię nie odłączy. Kiedy się modlisz bądź jak ptak, Śpiewający bez wytchnienia przed obliczem Stwórcy. Jego pieśń wznosi się jak dym kadzidła. Niech i twoja modlitwa będzie jak gruchanie gołębia a nie poddasz się zniechęceniu. Kiedy się modlisz, bądź jak Abraham Składający swego syna w ofierze. Był to znak, że gotów jest oddać wszystko. I ty pozostaw wszystko, a w opuszczeniu Bóg napełni cię swą obecnością. Kiedy się modlisz, to Jezus modli się w tobie do Ojca w Duchu. Jesteś niesiony żarem Jego miłości. Bądź jak rzeka służąca każdemu, a przyjdzie czas że przemienisz się w Miłość. Góra uczy sensu wieczności, Kwiat, gdy więdnie uczy przemijania, Ocean uczy spokoju wśród przeciwności, a miłość uczy zawsze Miłości.

wow... piszą o mojej wibracji mam ją powdójną w dacie urodzenia i drogę życia 1 http://www.vismaya-maitreya.pl/swiat_energii_11-nastki_-_mistrzowie_swiatla_cz3.html

http://chomikuj.pl/rakhna/ebooki/*40-Tytu*c5*82ami-Pe*c5*82ne+wersje-/Z*c5*82ota+Ksi*c4*99ga-+Saint+Germain http://chomikuj.pl/nephalim/Ebooki/Religia/Rozmowy+z+Bogiem Ja polecam przeczytac te 2 ksiazki ,wtedy zrozumiemy dlaczego w modlitwie tak wazne jest slowo (JAM JEST)i jaka wielka ma moc...

NAJWIĘKSZY SEKRET Największym sekretem człowieka jest jego pusty umysł. Wbrew pozorom posiada największą wartość. Wszystkie drogi do Boga zamyka umył człowieka i jego wybujałe zmysły - podróżujące ciągle po ziemi. Nie osiągnie człowiek oświecenia kryjący się w cieniu ziemskich rozkoszy. Wszystko czego potrzebujesz czeka na twój znak! Obudzi twoje warstwy pamięci, wzbogaci twe mistyczne wnętrze - w nowe dary i doświadczenia. Zostaniesz wtajemniczony. Zaświeci jak kryształ, jak czysta kropla wody ten umysł, w którym zamieszka prawda a kluczem do niej jest mądrość Wszechświata. Pij czystą wodę, napełnij nią w pełni własne ciało. A to da ci nowe narodzenie - przyjmij te nowe dary otwartym sercem. Dokonają się wielkie przemiany, rozwiniesz własny żagiel i wpłyniesz na wysoką górę. Rozlegnie się głośne wołanie .... - Przebudził się, przebudził, przyszedł na nowy świat, znalazł klucz do Królestwa Niebieskiego. Wypełniło jego ciało - Światło Oświecenia?

Cieszę się że są tacy którzy korzystają z dobrodziejstwa tych medytacji. To znaczy że nie zmarnowałem energii na tym forum. Jeśli będziecie pracować nad swymi ciałami energetycznymi to nie wykluczone że pomyślimy nad inicjacją w reiki oczywiście jak ktoś wyrazi taką wolę i będzie na to gotowy ,oczywiście jako dar miłości. Jak wiecie za miłość się nie płaci, ją się po prostu ofiaruje. To moje JEŚLI nie jest jakimś warunkiem z mojej strony, chodzi o to aby system energetyczny-czakry-meridiany był przygotowany na przyjęcie świetlistych energii reiki. Ale zawsze najważniejsze jest pozytywne nastawienie-pragnienie przyjęcia reiki. Malowniczo przedstawiając ,to najpierw po reiki chodzimy z wiaderkiem,po inicjacji 1 stopnia mamy cienką rurkę z tą energią i sami jesteśmy pompą która ją pompuje. 2 stopień to o wiele grubsza rura i większa pompa. 3 to magistrala z agregatem pompującym. Ale zawsze tym który to uruchamia jesteśmy my i nasza wola. Można mieć wszystkie stopnie i dalej ganiać z dziurawym wiaderkiem po energię bo, ktoś uznał że coś się samo zrobi i można tylko czekać, nie wiadomo na co. Oddech jest ważny bo dostarcza paliwa do komórek i te produkują energie która wzmacnia medytację, po drugie wycisz i uspakaja. A teraz idę dalej świętować.

To ja też coś wkleję kiedyś napisanego. Alegoria o promyczku. Był sobie promień światła, Który mieszkał tam , gdzie zawsze jest jasno. Pewnego razu zapragnął zwiedzić miejsce nieco inne , gdzie światła jest mało. Po tym gdy tam zawitał, musiał zapomnieć że jest potężnym promieniem. Jedyne wyjście to stopniowo sobie to przypominać. Mijały lata a on pomalutku sobie przypominał że nie zawsze tu mieszkał i że potrafi świecić w ciemności. Na razie nieśmiało zaiskrzył, ale tak mu się to spodobało, że postanowił nauczyć się jasno świecić. Później dowiedział się , że są inne promyczki które też kochają światło. Gdy już się z nimi spotkał to był bardzo szczęśliwy że nie jest sam. Potem okazało się że spotkanie kilku takich promyczków tworzy tęcze , most pomiędzy nimi. Stopniowo uzmysłowił sobie , że te promyczki zawsze sobie pomagają,gdy któremuś dzieje się krzywda. Gdy jakaś czarna chmura na któregoś napadnie, a on poprosi o pomoc zaraz świecą w jego stronę aż ja wygonią. Jest ich malutko i mimo że się bardzo starają to chmur jest więcej. Może kiedyś gdy więcej ludzi sobie przypomni że też są promyczkami i mogą świecić , przestaną budować czarne obłoki i stworzą piękna wielobarwną tęcze nad całą ziemią. Ale na razie każde zmartwienie ,złość ,nienawiść budują chmury i potem trzeba je mozolnie usuwać. Dlatego choćby nie wiem co inni mówili to promyczki muszą się trzymać razem. Nie mogą liczyć na zrozumienie, bo ci którym pomagają uważają ich starania za dziwactwo i wręcz wrogo się do niuch odnoszą. Dopiero gdy przejdą na drugą stronę , a i w tym trzeba im często pomagać bo sami nie umieją. Przypominają sobie ile muszą naprawić, ile napsocili , a potem znów zapominają choć na szczęście nie wszyscy. _________________

mógłbyś Kris podać maila lub numer gg ?

Wiecie co ,tak czytam wpisy i jak pisalam wczesnie przeraza mnie slanie zdjec do demonologa by powrozyl z oczu ,tak samo przeraza mnie porszenie o pomoc w tak delikatnych sprawach jak np.oczyszczanie osoby zupelnie nieznanej:/Przepraszam Kris ,ze ciagle alarmije i mozesz to uznac za atak na Twoja osobe,lecz nie to mam na celu. Zadam Ci Kris jedno pytanie i napisz mi czy to o co prosza Cie forumowicze jest rozsadne ,ok? Wiec ,czy oddalbys siebie ,czy osobe Ci bliska,matke ,dziecko pod diagnoze i pomoc osoby z internetu ,ktora wpisala zaledwie kilka postow i nikt tak naprawde nie wie jakimi umiejetnosciami ta osoba dysponuje? Bo ja nigdy bym tego nie zrobila,wystarczy zle odprowadzic jedna dusze,ducha,byt, istote astralna ,by rozwiklac istne pieklo ,bo tak naprawde po 5 wpisach ,nie mozesz wiedziec czy ta osoba dobrze to zrobi!!! Z Twoich wpisow emanuje duzo milosci i rozumiem Twoje intencje ,lecz czy sa w 100% szczere tego nie moze nikt wiedziec.Mam nadzieje ze dysponujesz na tyle umiejetnosciami by nie skrzywdzic osob proszacych cie o pomoc.Bo czesto ludzie nie odrozniaja ducha od duszy ,wiec gdy maja az takie braki w wiedzy jak moga cos skutecznie i bezpiecznie odprowadzic? Mam nadzieje ze sie nie gniewasz za ten wpis,ja Cie nie znam nie ingeruje w Twoje umiejetnosci ,bo ich poprostu nie znam.Tylko przeraza mnie brak rozsadku osob na forum,lecz to tylko swiadczy o tym jak ktos lekcewazy sobie niejednokrotnie sytaucje w jakiej sie znajduje i jak bardzo moze ja pogorszyc,bo tak naprawde nie znajac osoby nie mamy pewnosci czy nam pomoze czy tez skrzywdzi,tutaj wystraczy jeden maly blad .Skoro siedzisz w ezoteryce ,nie wiem tez jak dlugo to doskonale rozumiesz o czym mowie! Mam nadzieje ze tym razem otrzymam odpowiedz od Ciebie i nie odbierzesz wpisu jako ataku na Twoja osobe,lecz jako rozsadek jakim powinni ludzie sie kierowac szukajac pomocy.Pozdrawiam. Kiedys przed popelnieniem tego samego bledu powstrzymal mnie wlasnie Romek z tego forum,mysle ze jakby poczytal tutejsze wpisy zlapalby sie za glowe:) A tutaj pozwole sobie zacytowac slowa Romka ,kiedy to wlasnie uswiadomil mnie jak bardzo mozemy kogos skrzywdzic w imie dobra... Wiem, ze sprawa jest niezmiernie powazna, ale na wszelkiego rodzaju egzorcyzmy nalezy bardzo uwazac. Nasprawde malo kto zdaje sobie sprawe z kim, z czym ma do czynienia i czesto sie bawimy w cos czego naprawde nie rozumiemy, a moze to przypominac zabawe granatem przez dzieci czteroletnie. Moze sie okazac, ze owa kobieta z Gdanska wie o czym mowi, i zdaje sobie sprawe z tego co chialaby moc przekazac, ale nie wie jak, badz zwyczajnie nie ma pojecia o co tu chodzi i nie obchodzi jej nic, ze moglaby wyrzadzic XXXXXX(celowow wykasowalam imie osoby ,ktorej dotyczyl problem) ogromna krzywde.

.

Z tego co piszesz Emocja to moje zapewnienia Ci nie wystarczą , ale możesz mi się po prostu przyglądnąć. Jeśli Ci potrzebna moja zgoda to masz ją. Z drugiej strony masz słuszność że jesteś ostrożna bo jak się przyglądam niektórym uzdrowicielom i egzorcystom u których nie ma energii do uzdrawiania czy odprowadzania ale jest wyciągnięta ręka po pieniądze a często energię i duszę to sam zalecam ostrożność. Z drugiej strony należy uważać aby nie wylać dziecka z kąpielą . Mnie Opiekunowie mówią że jak nie wiem z czym mam do czynienia to dobrze jest się zdać na własne czucie i często to mi wystarcza. Wchodzę na stronę i jeśli czuje że wszedłem do "zamrażarki" i dostaje nie przyjemnych dreszczy to wystarczy abym wiedział co tam można się spodziewać. Cóż podałem adres forum na którym jestem od dawna i swój nick jaki tam mam ale jakoś nikt tego nie sprawdził. http://www.afterlife-knowledge.com.pl/forum/index.php?sid=ff9e947736e02b5e1bc53e5a9031edfa Mój nick Wlodek Uczyłem się odprowadzania duszyczek na pracach Monroa i Moena, tego ostatniego osobiście poznałem we Wrocławiu. Zresztą z częścią tego czym się zajmuje można się zapoznać na forum. Poczta kris5419@o2.pl

staram sie emocjo być w miare systematyczna ale u mnie to jest tak że sie zapalam a potem odkładam na bok i tak w kółko chyba leń jestem:) bo szkoda że nie jest że nawet jak sie zaczyna to nie czuje sie odrobiny czegoś lub nie doświadcza bo to by był taki motywator do tego aby wchodzić coraz głebiej a jak czlowiek stara sia i nic z tego to sie popada w przygnębienie i odkłada na bok troche pokręciłam ale mam nadziej że mniej więcej wiadomo o co biega:D

W sumie Kris ,nie odpowiedziales na moje pytanie:P;) ale juz nie bede naciskac. Motylku,najwazniejsze sie nie zrazac brakiem efektu i nie myslec tylko o stanie ktory chcesz uzyskac ,bo wtedy nie koncentrujesz sie na medytacji ,tylko na tym kiedy i czy juz ten stan osiagnelas.Systematycznosc niestety jest niezbedna,ale nagroda w zamian za wytrwalosc cudna,wiec warto sie poswiecic;)

na http://www.afterlife-knowledge.com.pl/forum/index.php?sid=ff9e947736e02b5e1bc53e5a9031edfa%3Cbr%20/%3E sie zarejestrowałem wczoraj, maila napisałem dziś przed godziną 15, wiec pewnie doszedł
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 428
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 21 | 22 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.