Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 571 | 572 | Następna strona

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Drogi Igorze.. nocną porą moje niespokojne myśli czekają na ukojenie od Ciebie. proszę z całych sił powiedz mi czy męzczyzna , którego niesamowicie kocham okaże się tym jedynym?czy karty wróżą nam wspólną przyszłość czy związek? ciepło pozdrawiam i z niecierpliwością oczekuje Twojej odpowiedzi

Igorze, Proszę odpowiedz mi co ja mam robić? Zakładać ta firmę czy tez nie? Meczę się bardzo,i naprawdę martwię co dalej... Pozdrawiam cie i dziękuję.

Witam. Widzę zmiany;). Ponawiam moją prośbę. Proszę o postawienie kart na następujące pytania: co mnie czeka w najbliższej przyszłości?Kiedy znajdę tą odpowiednią osobę? Czy znajdę pracę lepszą od teraźniejszej? Pozdrawiam i z góry dziękuję.

shark

Igorze! Czy jest szansa na to, że mój obecny chłopak zostanie moim mężem? :)

Kiedy spotkam sie z Darkiem? Czy powinnam rozpoczynać po raz drugi współprace z Damianem? Pozdrawiam i życze miłego dnia.

Witaj Igorze.Czy powinnam spotkać się z Jackiem? Jakie on ma intencje w stosunku do mnie? I proszę o odpowiedź na poprzednie moje pytanie. Pozdrawiam!!

Witam Panie Igorze mam pytanie a raczej dwa 1. kiedy zwiąrze sie z odpowiednim mężczyzną 2.czy w tym roku znajde prace Pozdrawiam

Witam! Dziękuję za odpowiedź na wcześniejsze pytanie. Zaczyna się rok szkolny i chciałbym jeszcze zapytać o to, czy w kartach jest zapisane jak będzie wyglądał dla mnie nowy rok szkolny tzn. czy będę miał jakieś nieprzyjemności od strony kolegów? I czy w miarę poradzę sobie z nauka? (bo jest dużo nowego materiału). Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu.

Pozdrawiam Gall

dzięki za odpowiedź, rozumiem że chodzi o bieżący rok? A czy tarot mówi coś więcej np. jak ma na imię, jak wygląda, ile ma lat, czym się zajmuje?

Igorze! Dlaczego cały czas omijasz moje pytania???Jeśli nie odpowiesz na nie to mi to napisz,już nie będę jak głupia sprawdzała,codziennie czy jest odpowiedz.

uspokój sie, obowiazuje kolejka troche wiecej cierpliowsci

Dzisiaj odpisywałem jeszcze na maile z lipca wiec jak się odrobię odpowiem na pytania. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor:
ZAKLĘCIAolivka30Wczoraj o 21:12Ty na razie odpocznij.PozdrawiamIgor
dziękuję zatem odpocznę:) od tego kryzysu małż. zobaczymy co przyniesie LOS muszę powstać i usamodzielnić się mam pytanie...kiedy uda mi się zdać prawo jazdy? danusia

ZAKLECIA olivka30 2 godziny temu Zdasz kiedy posiadanie prawa jazdy przestanie stanowić dla ciebie zagrożenie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLECIA maifer 14 godzin temu Obowiązuje kolejka. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA stefa 14 godzin temu Mówi ale tobie to do szczęścia nie potrzebne - to jakby wiedzie co dostanie się na prezent radość znika - pojawia się zadowolenie a to niekiedy za mało. Pzdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA ollcia Wczoraj o 19:46 7 listopada. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA smutas Wczoraj o 18:49 Nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA donatella Wczoraj o 17:44 Tarot kartą IX Mieczy mówi, że nie. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA jaaa Wczoraj o 15:59 Tarot kartą Królowa Mieczy i As Pucharów mówi, że tak naprawdę ten związek zaczyna ci ciążyć. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą