| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| 11 września- POCZATEK III WOJNY ŚWIATOWEJ | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 380 |
|
Wszyscy zauważyliśmy rozwój wypadków od tego czasu.
Wiele wypłyneło na wierzch, wiele się zdarzyło- dziś znalazłem takie stwierdzenie jak w tytule w necie na stronie
http://www.pinfo.pl/911/default.aspx
jeśli nieodpali
wpisać w przeglądarkie "pozytywne informacje" i wybrać z menu- 11 września
ładnie szybko zwięzle krótko i na temat.
ale nie w tym rzecz
tu spływa łezka
żal tych istnień które wtedy zgineły
chce byśmy się skupili na tym co potem się wydarzyło
co dziś
i co jutro się wydarzy
iluminaci,wojny,pandemie-świńska grypa,zamachy i przewroty,szczepienia i grozba ludobujstwa,chipy i cała reszta
BO NIESTETY-11 września TO DOPIERO POCZATEK
być może najwiekszej zbrodni przeciwko ludzkości
KONIEC tej histori-TO ARMAGEDON
być może zgodnie z przepowiedniami
rządy przez 42 miesiące antychrysta tuż przed zagładą świata
a potem powrót do zródła prawdy, do życia w zgodzie z naturą-ale tylko dla tych co wytrwali z własną wiarą w zgodzie z prawdą i naturą- być może 2012 rok będziezwięczeniem, kresem, armagedonem i początkiem nowego czy o to biega
temat częściowo myśle, że jest kontynuacją poprzedniego mojego tematu w wersji orginalnej tytuł-
"wolność a racjonalizm....dokąd to prowadzi"
było pytanie-być może jest odpowiedz
III WOJNA ŚWIATOWA
|
|
Życie to sen, z którego każdy z nas się kiedyś obudzi... |
|
I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy..."Wiem że to podobno nie Nostaradamus ale ktoś to musiał przewidzieć więc..kolejna przepowiednia dot. IIIwojny światowej..
|
|
|
Ukraina na wojnie z Polska moze zyskac. Caly czas prze na Zachod.
|
|
|
|||
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
prosze....
przeszlibyśmy ją w 3 dni a w 15 min przelecieli
siakieś gupie żarty sie Cie Gosiu trzymają
co innego federacja, choć mają problemy z armią ale za to mają technologie i surowce- nie zrójnowany przemysł zbrojeniowy-a polska? to ciężki naród i waleczny ale trzeba pamiętać że polskie skutecznie utrzymywano w stanie agonalnym od bardzo dawna jeśli chodzi o zdolności obronne
silnym nie da się rządzić i robić DOBRYCH interesów
|
|
|
A ja mam taką "przepowiednię", że tzw. "Bóg" chce temu choremu światu pokazać, by się nie śpieszył, nie pędził na złamanie karku. Żyjemy w biegu, w ciągłym pospiechu. Samolot się rozbił, a teraz z powodu pyłów nie będą latać - niech przyjadą, niech "stracą" więcej czasu - może będą mieć czas na głębsze przemyślenia.
Jakiś czas temu pomyliłem się z "ejakulacją" (tak to nazwałem) wulkanu we Włoszech - to jeszcze nie teraz. Teraz mieliśmy "ejakulację" wulkanu Eyjafjoell.
Polatałbym sobie, ale nie samolotem, tylko czymś doskonalszym - Vimaną (określenie ze starożytnych Indii), czyli ufem, choć te też się rozbijają, ale kosmici twierdzą, że przeważnie specjalnie, by ziemianie mieli o czym myśleć i co badać :)
Kolejki w sklepach - ludzie zapasy robią (w tym alkoholu). Nie poszedłem do hiper, czy supermarketu - w alkohol (4 piwka) zaopatrzyłem się w osiedlowym sklepiku pt. "Używki świata" - bardzo specjalistyczny sklep, bogato zaopatrzony w artykuły "pierwszej potrzeby" :))
Nie lubię tłumów, telewizora też nie włączę :P :)
A ludziska w pracy z tego stresu głupawki (tym bardziej, że piątek) dostają - jeszcze nie widziałem, żeby aż tak ich wiele rzeczy bawiło :) Śmichy, chichy na potęgę - trzeba jakoś stresa rozładować :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
|||
|
Ja jestem poważny ;)
Wyluzuj z tymi spiskami :)
Ludzie w necie panikowali z przymusem świńskiej, ja stwierdziłem, że jedyne, co może im się udać, to namówienie wielu na szczepionki - obawiałem się tego, ale nie namówili.
Podobno mam niesamowitą intuicję - w jakimś bardzo konkretnym i szczegółowym horoskopie to przeczytałem. Przynajmniej lepszą od Twojej :)
Wyluzuj Zbyszku i nie martw się na zapas, bo... jutro się spotkamy i browara wypijemy - mam nawet konkretnego pomysła - poważnie :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
to nie są teorie spiskowe :-)
wstrzymano ruch powietrzny i z ostatniej chwili wiadomość o zakazie ruchu pojazdów ciężarowych
myślę wielowątkowo- to taki mały problem z moją głową wiele odczuwam i rzadko się mylę
nie martwię się na zapas bo spadam na 4 łapy zawsze a jeśli dostaje po dupsku to widocznie dlatego że w złym kierunku idę
czuje że jeszcze jest czas... do przodu- więc jest ok
to wszystko to czysta polityka i szczerze po mnie to spływa
poza tym nie wykluczone że w tym szaleństwie- jest metoda
jak by nie było wszyscy jesteśmy narzędziami w ręku Boga więc to wszystko jego wola
w tym teście nie zdają egzaminu tylko Ci co zchodzą na złą drogie
a to co mnie zawsze bulwersuje to ludzkie cierpienie często sprawiane przez innych
jednego jestem zadowolony- pokazaliśmy światu wielkość tego narodu, dziś byłem pod pałacem prezydenckim- złożyłem kwiaty, coś niesamowitego jest w tym narodzie, skala z jaką wszystko się odbywa jest niesamowita
z piwkiem Darku :-) - bardzo chętnie ale w niedzielnie-jutro pracuje, niestety
|
|
|
|||
|
|||
|
A jak bym była terorystką to nie przepuściła bym tak wspaniałej okazji na zamach..:P
Dobrze, że ja pokojowo nastawiona bo inaczej to bym z wiatrówki poszczelała do samolotów:D;)
|
|
|
|||||
|
kolejna ewentualność/punkt widzenia ze strony kod czasu http://kodczasu.ronus.pl/forum/viewtopic.php?t=1854&postdays=0&postorder=asc&highlight=katastrofa+smole%F1sk&start=100
- cyt...
Wszystko wskazuje na Rosję
-Rosyjski samolot
-Rosyjska naprawa w rosyjskim serwisie
-Ruska mgła (a jak wszyscy wiedza Ruscy jak ryba wpływają na wszystko zwłaszcza na pogodę
-Ruski motyw nienawiści do Kaczyńskiego za Gruzję za Katyń ,za Ukrainę itd..itd...
-Ruskie sprzeczne przekazy tv
-Ruska okrutna cenzura materiałów dziennikarzy z miejsca katastrofy
-Ruski interesy na których drodze stał Polski Król Lech
Można by tak wymieniać i wymieniać ale po co ?
Może to wszytko właśnie teraz ma wskazywać winnego nawet jeżeli byłaby to zwykła katastrofa i nikt jej nie zaplanował ...
A teraz wróćmy do słów ten zrobił komu to przynosi korzyść
i moja teoria ...
USa , USrAel czy jak niektórzy wolą dosłownie Mosad po informacji o katastrofie z "Polską elitą " nad przeklętą ziemią zadaje sobie pytanie co możemy teraz zrobić aby na tym zarobić
Przy pomocy naszych totalnie podporządkowanych mediów zaraz po tym jak świat otrze łzy. Kierujemy uwagę świata
na Rosję jako winnego. Materiały się znajda a jak nie to też w sumie nie problem w Iraku czy Afganistanie też nie było dowodów a poszło gładko ...Wiec powoli winę za katastrofę Polskich władz skupiamy na Rosji jest to w sumie proste bo dla wielu bezkrytycznych teleidiotów to oczywiste... Bo kto inny jak nie Rosja mogła to zrobić ???
W tym samym czasie UsrAel wysyła poufną depesze do Rosji tej treści ...
"Panowie Rosjanie wiemy lub się dowiemy i wam udowodnimy że to wy jesteście winni śmierci naszego Sprzymierzeńca Lecha Wodza Polski ...Jesteśmy więc zobowiązani poinformować o tym resztę świata oraz przystąpić do Ataku na wasze terytorium do czego zobowiązuje nasz traktat NATO o obronie wszystkich członków sojuszu a właśnie w bestialski sposób zaatakowaliście jednego z nich kosząc przy okazji całe dowództwo...Jesteśmy już niejako w stanie wojny z wami ...Ale w naszej dobroci i żydowskiej tradycji przebaczania, dajemy wam jeszcze jedną szansę oczekując że naprawicie swoją zbrodnię... W zamian oczekujemy iż wasze pułki i bataliony czołgi i samoloty staną ramię w ramię z naszymi kiedy to wymazywać będziemy z mapy świata Irańską zarazę ...Oczekujemy również od was jako gest przyjaźni i skruchy z waszej strony stu tysięcy ton cementu przemysłowego B20 który to użyjecie do wybudowania solidnej podstawy pod nasz system antyrakietowy w Polsce Czechach i gdzie tylko Zechcemy ...Zdajemy sobie sprawę że ta ostania prośba może sprawić wam pewne trudności czysto techniczne oferujemy więc wam w geście dobrej woli niedużą pożyczkę
W tym kontekście nie dziw fakt że Rosja zapierdala jak dziki koń stepowy budując nawet betonowe drogi w smoleńskim lesie aby pomóc w identyfikacji ciał i śledztwie tylko po to wyjść z cienia zbrodni który i tak ich czeka bez względu na to czy maczali w tym palce czy nie...Kiedy Putin ze łzami w oczach tulił Donka to naprawdę miał powód do płaczu , na pewno nie płakał za Polakami którzy tam zginęli ale martwił się o własną dupę bo ma teraz ku temu zajebiste powody...
w sumie to wszyscy wiemy że w myśl teori spiskowej rosja jest łakomym kąskiem od wieków
|
|
|
oczywiście pół żartem pół serio :-))
|
|
|
szczerze mówiąc zbyszku chyba nawet możesz sie nie mylić telemaniacy tak myślą bo nie mają zadnej alternatywy, dzisiaj słyszałem wypowiedzi znajomych:
,,widac ze zrobiła to rosja, a teraz polakom dupe liże''
napewno poleciało by wiele innych ,,ze jesli to nie rosja to jestem skory uwierzyc ze to fatalny wypadek'':)
pieprzy sie ten swiat powoli i coraz bardziej tempa nabiera ta kreacja z rozpadem strasznie to wszystko wyglada tu zamachy tu wulkany może jeszcze te pyły wólkaniczne tym ludziom w krakowie zrobią bo to tyle tego ludu sie zjedzie w jednym miejscu na powietrzu
sam nie wiem :/
|
|
|
wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy..."
nie wiadomo czy to nostradamusa.
|
|
|
kurcze coś to forum sie sypie chciałam edytować a sie nie dało poprzedni post miał być w innym temacie pod tytułem co o tym sądzicie;P
|
|
|
Spoko, to prawie ten sam temat :)
|
|
The truth is constantly changing. Are you able to follow it? http://truthism.com/ |
|
Inna sprawa kiedy wrócimy do "normalności"
i znowu będzie można edytować i zmieniać swoje swoje wypowiedzi.
Czy może nie jest to przewidziane bo mamy w planach jakieś dodatkowe atrakcje.
|
|
|
Tak tylko że to było odp dla Darkdiablicy(chyba tak) bo sie zastanawiała o przepowiedni:) No ale może tu też zagląda:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 380 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |