| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HAARP straszna bron | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
|
Pragne Panstwa zapoznac i uczulic na tajna, amerykanska bron HAARP. Jest to bron, ktora dziala w oparciu o wynalazki Mikolaja Tesli. Badania nad ta bronia zostaly zapoczatkowane juz w 1900 roku. Bron ta jest o bardzo wielorakim zastosowaniu. Najbardziej znane wykorzystanie tej broni jest przy zmianach pogodowych, trzesieniach ziemi i tworzeniu tajfunow. Prawie zupelnie nieznane jest uzywanie tej broni do wszelkich wybuchow, do mozliwosci sterowania samolotem czy samochodem a takze kazdym komputerem. Wiadomo jest, ze ta bron korzystajac z biopradow istot zywych na Ziemi, moze dotknac kazdego czlowieka i zwierze w kazdej chwili. Tajne publikacje na temat tej broni mowia o dzialaniu na ludzi tylko w aspekcie badan mozgu ludzkiego i mozliwosci sterowania mozgiem ludzkim. W roznych jezykach mozna na ten temat znalezc wiadomosci. Nie mowi sie nic o dzialaniu broni HAARP na cale cialo ludzkie. Bron ta moze dotykac czlowieka i zwierze na calym ciele powodujac rozne bole i powodujac lub symulujac przerozne choroby. Intensywne dzialanie broni HAARP na ludzkie organizmy zaczeto intensywnie stosowac na calym siwecie juz 1960 roku. Ta dzialalnosc broni HAARP jest zupelnie nieznana szerszemu ogolowi. Najbardziej znaja ja lekarze na calym swiecie, ktorzy wspolpracujac z bronia HAARP zarabiaja pieniadze dzieki duzej ilosci pacjentow. Moje haslo brzmi: "Pamietaj, lekarz o broni HAARP wie. Tylko wtedy bedzie z Toba inaczej rozmawial, jak bedzie wiedzial, ze Ty tez wiesz".
Wazna jest w dzisiejszych czasach znajomosc tej broni. Znajomosc jej wielorakiego dzialania [szczegolnie z dzialu HAARP i MEDYCYNA] moze zmienic tok wielu spraw w sadzie.
Tyle ogolnych wiadomosci o tej strasznej broni.
Jak ona dziala i na czym polega mozna znalezc w linkach: http://outbox.magres.net/hosting/board.php?boardset=9986_FORUM&grupa=9986_FORUM_LBC&msgid=65025 , ale zaznaczam, ze ten link bardzo rzadko sie otwiera, wiec go skopiowalam i moge wyslac na zadanie, i http://niniwa2.cad.pl/raportn.htm Mam trzeci link po angielsku www.haarp.net/#lenews Dobry jest tez ten link www.swistak.pl/aukcja.htm/?id=113741. Na tej wlasnie stonie jest ogolnie opisane dzialanie broni HAARP-a. Mozna tez zamowic sobie ksiazke pod tym tytulem, ktorej nie ma w ksiegarniach. Jezeli ktos zna jezyk angielski, to wiecej na temat tej broni moze dowiedziec sie wystukujac na wyszukiwarce "HAARP weapon". Jezeli ktos zna niemiecki, to prosze wystukac "HAARP Waffe". Jezeli ktos zna rosyjski, to "HAARP oruzje" i w innych jezykach tak samo. Prosze nie bagatelizowac rowniez moich spostrzezen o tej broni, ktore opisuje w dziale HAARP i MEDYCYNA.
Goska adres: maryla@iinet.net.au
Rozdzial HAARP i MEDYCYNA wysylam na zamowienie. Prosze pisac na powyzszy adres.
|
|
|
Igor chyba Ty mnie pytales kiedys o oscyloskop. Musi on byc o duzej mocy i duzej gamie czestotliwosci. Jest jeszcze jeden aparat, ktory wykrywa te fale. Nazywa sie analizator spectrum.
To ze czlowiek ma w sobie prad, to mozna zmierzyc na kazdym przenosnym woltomierzu. Dzieki temu, ze HAARP ciagle we mnie siedzi, to ja tego pradu w swoim ciele mam cztery razy tyle co moj maz.
Dla mnie jest niewazne, co o mnie mylicie, czy mowicie. Wazne, ze juz wiecie o broni HAARP. Moze kiedys ta wiedza bedzie Wam prztdatna. Oby nie !!!
Jak juz pisze tutaj, to powiem Wam ku przestrodze, ze HAARP otwiera drzwi garazowe i bramy elektrycznie napedzane.
Serdecznie Was pozdrawiam.
|
|
|
Brat ja nie jestem naukowcem fizyki. Musisz glebiej siegnac do zrodel. Kupsobie ksiazke o odkryciach N. Tesli, mysle, ze ona Ci duzo wyjasni i pomoze. Ja Ci moge tylko powiedziec w ten sposob, ze fale sa bardzo rozne. Moga sie zalamywac i odbijac dzieki czemu moga skrecac. Tych podstawowych spraw uczyles sie chyba o fali na fizyce? Fala Tesli jest to przesylanie pradu zmiennego o roznej czestotliwosci i natezeniu. Tego tez powinienes sie nauczyc na podstawowej fizyce. Nie wiem, ile masz lat, bo rozmawialam z czlowiekiem, ktory w zeszlym roku robil mature i powiedzial mi, ze przez cala szkole fizyki nie mial prawie zadnej.
Ty ta swoja fizyka sie chwalisz, a nie masz pojecia o podstawowych jej zasadach. Siegnij wiec moze do ksiazek i przestan mi zawracac glowe, bo ja ci tutaj nie bede robila wykladow z fizyki. Nie dziwie sie, ze pewne sprawy dzisiejszej wysokiej technologii nie moga Ci sie pomiescic w glowie. Zawsze i wszedzie trzeba znac podstawy i miec wyobraznie.
Zmierzyles sobie chociaz swoje prady? Umiesz chociaz odczytac woltomierz?
Pozdrawiam Cie. Goska
|
|
|
No mam książkę o fizyce. I korzystając z niej wyraźnie dochodze do wniosków że to o czym mówisz jest niemozliwe i niezgodne z zasadami nauki.
Załamywac i odbijać od czego?! Tak żeby sie nie rozchodzić? Niemozliwe.
Gosiu, właśnie to co napisałaś wydaje mi się Twoim problemem... zajmując się problemme trochę bardziej naukowo:
Bardzo ogólna definicja fali: zmiana fizycznego stanu środowiska rozprzestrzeniająca się wskutek miejscowego zakłócenia; wraz ze zmiana stanu środowiska następuje przenoszenie energiijednak nie materii. Wyróznia się kilka rodzajów fal: wodne, dźwiękowe, elektro-magnetyczne ( w tym fale radiowe ).
Fala musi rozchodzić się w ośrodku. Ciekawym więc pytaniem co jest ośrodkiem w próżni ( dla fal np radiowych, świetlnych - dwie natury światła ). Tutaj pojawiały się torie eteru itp. Ale to zostawmy.
Zakładam że rozchodzi Ci się Gosiu o fale elektro-magnetyczne o różnych długościach, częstotliwościach.
Fale naturalnie odbijają się. Jest kilka zasad tyczących się rozchodzenia czy tez odbicia fal. Najprostszm doświadczeniem jest miska wody i kilka kawałków drewna. Nie będe ich przytaczał bo to bez sensu. Więc tak jak piszesz fale można odbijać. Jest to jednak wyjątkwo trudne. Poza tym kiedy wywołamy zabirzenie będzie sie ono rozchodzić coraz szerzej i szerzej. Nie znam fali, która działałaby "punktowo". Wyjatkiem jest światło, ale nie nim się zajujemy.
Fale elektromagnetyczne moga mieć wpływ na działanie mózgu człowieka. jdnak to działanie nie jest ukierunkowane na jakiś punkt lecz działa obszarowo na cały mózg, ogólnie zakłócjając jego funkcjonowanie. Do tego te fale muszą być silne i oddziaływac bezpośrednio na pacjenta. A i to są informacje nie do końca pewne czy też jasne.
Podsumowując:
1. Fala rozchodzi się coraz "szerzej i szerzej" nie działając na punkt.
2. Odbicia fali sa mozliwe ale praktycznie nieykonalne jesli chcielibyśmy je skierować na odpowiedni organizm.
3. Nie ma fali która stymulowałaby jakiekolwiek choroby, zaś latanie ponad łóżkiem przez jakieś to już czysta abstrakcja.
Stan mojej wiedzy jest mniej więcej taki. A jest to wiedza podstawowa, elementarna. Czy wiesz coś o czym nie wiem ja albo inni fizycy na świecie?
Pax :)
|
|
|
Ale drogi Bracie,
Feyerebad i Einstein wyraźnie dali do zrozumienia, że nie zawsze i niejednoznacznie tak jest jak musi być. ;;)))))))))
|
|
|
Igorze :) Owszem, ale w naszych ziemskich warunkach niestety zawsze tak być musi. No chyba że sygnały Haarpa sa wysyłane ze Słońca...
|
|
|
Brat zobacz sobie film MARTIX. Ja go jeszcze nie widzialam. Jestem zapisana w kolejke, bo wypozyczalnia ma tylko jeden egzemparz. Pisala mi jednak jedna osoba, ze na tym filmie jest wlasnie to o czym ja pisze. Ludzie tylko nie zdaja sobie z tego sprawy, ze to jest prawda.
Zeby sobie pewne sprawy uzmyslowic, to pokus sie jeszcze o przeczytanie ksiazki "Wynalazki Mikolaja Tesli". Jezeli taka ksiazka w Polsce jest.
Pozdrawiam Cie i zycze zdrowia. Goska
|
|
|
Nikolas Tesla wynalazł kilka rzeczy które wyprzedzały epokę. I cóż z tego? Cóż wynalazł takiego czym móglbym manipulować innymi? Znam wynalazki Tesli mniej lub bardziej. Nie znalazłem wśród nich żadnego. Ty znalazłaś? Proszę podaj...
A co do Matrixa to jest czysta fikcja i nae o tym filmie nie wspominajmy... bo to jużby było lekką przesada...
Pax vobiscum :)
|
|
|
Brat przesylam Ci link : http://mindcontrol.twoday.net/stories/299790/
Tesla wymyslil przesylanie pradu na odleglosc do kazdego punktu na Ziemi. To jest wlasnie to co nas dotyczy. Pierwszy potezny eksperyment zrobil w 1908 roku, ktory do dzisiaj rzady ukrywaja. I tak ukrywaja wszystko od stu lat, wszystko co jest zwiazane z przesylaniem pradu na odleglosc bezprzewodowo. Ukrywaja wszystko, co na tym pradzie mozna przeniesc i jak nim nie od dzisiaj mozna manipulowac szkodzac ludzkosci. Powyzszy artykul i zalaczony do niego zalacznik powinien Ci troche otworzyc oczy.
Pozdrawiam. Goska
|
|
|
Kurcze wmawiacie komuś bzdure ale jezeli ta dziewczyna rzeczywiscie ma racje...??
zaraz mi sie przypominaja rózne filmy tego typu jak to wmawiano zdrowej osobie ze jest chora psychicznie.....no coz to byly tylko filmy ale kto wie jaka jest rzeczywistosc!
Skoro dziewczyna tyle wie na ten temat,interesuje sie tym to albo poprostu ma racje albo jest chora psychicznie.....
Moją wadą jest to ze wierze wlasciwie we wszystkiego tego typu "bzdury" i moze to i dziwne ale chyba wierze takze jej.. i nawet bardzo mnie ten temt zaciekawil.Problem w tym ze orientuje sie w tym raczej powierzchownie bo na fizyce nijak sie znam!
I nie mam zamiaru wgłebiac sie w to bardziej,jezeli taka bron istnieje to mam nadzieje ze mnie nie dopadnie!
A jak dopadnie to co mam zrobic gosiu....:)?
Moze wtedy zgłosze sie do Igora on da mi jakies zaklecie-tak chyba bedzie najlepiej:)
|
|
|
Gosiu to mówisz o falach czy o pradzie? Bo ostatnio utrzymywałaś że Haarp to fale... zresztą miały być to fale bioenergetyczne? Czy jakoś tak...
O ile mnie wiedza o wynalazkach tesli nie myli potrzebny jest nadajnik i odbiornik. To kazdy z nas ma odbiornik??? Poza tym nie znamy mozliwości jakby tu wpływac na nasz mózg tymi falami... mało ich dookoła nas?
Do tego wszytkiego dochodzi fakt że żadna fala elektryczna, elektromagnetyczna czy jajakolwiek inna nie podniesie Cię w powietrze...
|
|
|
martyna jakby Cie kiedys dopadli, to tylko zwracaj na jedno uwage. Prawidlowo sie odzywiaj i wyprozniaj. To bardzo wazne, bo moga Ci zatrzymywac te funkcje w mozgu i nie bedziesz czula potrzeby pojscia do toalety. Mozesz tez nie czuc potrzeby jedzenia albo odwrotnie poczujesz straszne laknienie. Wydaje mi sie, ze tych wlasnie spraw trzeba najbardziej pilnowac zeby byc zdrowym. Przy wszelkich dolegliwosciach mierz temperature, jak nie masz, to znaczy, ze nic Ci nie jest. Nie wierz w zadne choroby wirusowe. Moga Cie dopasc psychicznie. Wtedy jest tylko jedna rada. Zachowac spokoj. Przeczytaj moj artykul w gazecie na ten temat:
http://nowaaurora.prv.pl/haarp.htm
Brat czytalam artykul rosyjskiego uczonego. Zreszta znalazlam go chyba tutaj na forum, na lewitacji. Artykul byl po angielsku, wiec moze nie czytales. Ten naukowiec opisywal wlasnie, jak oni podnosza ludzi, czy inne zywe istoty na Ziemi. Bylo w tym artykule podane, ze moga to robic tylko do 90 kg. wagi podnoszonego. Nie wiem tez czy wiesz ale Rosjanie od poczatku istnienia HAARP-a sa w jego program wlaczeni. Rosja z Ameryka w tym programie wspolpracuje tak jak w lotach kosmicznych.
HAARP wysyla i fale i prady w zaleznosci co robia. Kazdy z nas jest odbiornikiem, bo ma w sobie bioprady, a dodatkowo nasz mozg wysyla fale, ktore HAARP jest w stanie lapac, bo potrafi nadawac na tej samej czestotliwosci.
Jak znasz angielski, to poczytaj ten artykul. Zwroc uwage szczegolna na zalacznik w tym artykule :
http://mindcontrol.twoday.net/stories/299790/
Serdecznie Cie pozdrawiam. Goska
|
|
|
Podnoszenie za pomoca fal jest niewykonalne... fala ma to do siebie że przez nas przechodzi. No chyba że mówimy o fali morskiej... ale takiej na odległość nie prześlesz.
Fakt - nasz mózg wysyła fale. I co z tego że haar je łapie? Różne przyżady do tego ceelu stworzone też je wyłapuja...
Czyli dzięki bioprądom jakaś broń stworzona w megatajemnicy przez Rosjan i Amerykanów potrafi przez wysyłane przez siebie fale ( elektryczne bądź inne ) manipuloać naszym umysłem a nawet nas kontrolować?
... nie udowodniono istnienia bioprądów, choć fizyka jest u szczytu rozwoju ...
... wielki spisiek na taką skalę przy tak wielkiej ilości atakowanych jest niemozliwy z punktu widzenia finansowego i medialnego ...
... fala wysyłana z bardzo daleka nigdy nie trafi w pojedynczy punkt jakim jest człowiek ...
... nie zbadano wpływu fal na ludzki mózg choć sa prowadzone badania naukowe na ten temat ...
... żadna fala nie jest w stanie pokonac praw fizyki, bo sama im podlega ...
Podajesz artykóły, które wg mnie niczego nie wnoszą. Kropla w morzu pytań.
Potrafisz odpowiedzieć na moje watpliwości? Hmm... chyba cały czas się starasz... ale to nie jest poparte nauką a nawet logiką... jakże mam w to uwierzyć?
Jesteś pewna że nie jesteś po prostu chora?
|
|
|
Brat zeby w cos uwierzyc, to trzeba sobie to samemu udowodnic. Nikt nikogo do niczego nie przekona. Twoje wyobrazenie o dzisiejszej nauce i technologii jest na podstawie podstawowki. Powtarzasz sie jak maniak. Spij spokojnie. Goska
|
|
|
Gosiu zauważ że Ty też powtarzasz się ciągle :)
A wiedza z podstawówki się przydaje... uwierz mi... kiedy sie ją posiada nie wierzy się ślepo w rzeczy które temu przeczą.
Czy gdybym Ci powieział że można od dzisiaj zamienić światło w wodę to uwierzyłabyś? Nie - bo zaprzeczałoby to wszytkim prawom fizyki i chemii. Podobnie rewelację które Ty głosisz nie mają sznsy zaistnienia, a nawet jeśli miałyby taką szanse to zostałyby odkryte i nagłosnione.
|
|
|
Brat, powiedz mi czy jest możliwe , żeby masa była energią? jesteś taki oblatany z fizyki....
|
|
|
Nie jestem wcale obeznany z fizyki... W pewnym sensie tak. Jesli weźmimy pod uwage istnienie antymaterii to cały wszechświat jest jedną wielką kupą energii :)
Ale nie wiem nic na pewno :) Zresztą cóż to ma wspólnego?
|
|
|
Tak...niezbity dowód na istnienie HAARPa!!!
http://info.onet.pl/1041708,12,1,0,120,686,item.html
I co teraz powiecie??? Niska częśtotliwość...wszystko się zgadza!!!!
|
|
|
Oczywiście, że materia jest energią. Już Einstein powiedział, że materia jest zamrożoną energią. W pewnych warunkacj jest możliwe "zamianę" materii w energię, bo czymże jest synteża jądrowa? Jest to ponowne połączenie nukleonów w nuklid przy czym masa nukleonów jest większa niż masa nuklidu. Nadwyżka masy jest po prostu zamieniana w energię. Krótko mówiąc masa=energia i tyle.
|
|
|
Podobno nietoperze posługują się HARPEM i z tego co piszą w Wróżce to Harpa odgapiono od Nietoperzy.
A i w ostatnich wiadomościach Zielarskich tez na ten temat wspominali. Istnieje jakaś cudowna metoda tylko trzeba połączyć zioła z Harpem i dopiero się zaczyna działanie.
Ale podobno one mają na to Patent (oczywiście nietoperze) i rząd USA płaci im w owadach, chyba w konikach polnych 5mld szarańczy rocznie. Tylko muszą byc odpowiednio wypasione bo byleczego nie chcą jeść. jaszczurzogłowi tez się chciel zalapać ale oni za dużo żreją a harpa by ni eumieli obsługiwać.
Za to podobno najstarszy z nietoperzy obsługuje to urządzenie, nie wiem czy to prawda ale podobno dowodem na to jest nieautoryzowana wypowiedź jednego z nietoperzy trzeva wejść na stronę www.netoperek.topsecret.gov.us.
Nie łatwo sie tam zalogować bo serwer jest pilnie strzezony i nieuprawnieni moga się do niego nie dostac ale próbowac trzeba mi się udało za 150000 razem.
Zresztą można się o tym przekonać co piszę w najbliższej jamie czy pieczarze, teraz co prawda jest z tym problem bo śpią latające myszki zachibernowane ale na wiosnę jak się obudzą to napewno wszystko potwierdzą na 100%, jestem pewien bo czytałem Przegląd Zoologiczny i tam to było napisane a jak tam wydrukowali to to musi być prawda bo przeciez by im nie wydrukowali jak by to była nie prawda.
No przeciez chyba w gazetach nie piszą nieprawdy, no niewiem niewiem ale to chyba prawda.
Przepraszam wszystkie wywiady za zdradzenie tej tajemnicy ale tak jakoś wyszło,
To dowód na istnienie HARPA.
Całkowiecie powazny
IGOR
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 555 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |