| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| moja przyszłość... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
|
proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.
|
|
|
pieprzycie o tych waszych mocach nadprzyrodzonych lepiej się za robotę jakąś wezcie to przynajmiej wiecej porzytku z was będzie awy jak jesteście takie mocne z tymi swoimi klątwami to sprubujcie i gwarantuje wam że te klątwy to w was trafią
|
|
|
hehe...tego to ja nie wiem,tak szczerze zbytnio mnie to nie ciekawi;D
|
|
"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!! |
|
|||
Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem. |
|
|||
|
tomal2 chcesz poczuć moją moc?
|
|
|
|||
|
Aleś Tomuś wyskoczył z tymi klątwami!!! :-))))
|
|
|
|||
|
zbulwersował się chłopak ,nie dziw się słaby jest emocjonalnie,dlatego nie potrafi tego przyjąć na klatę.On woli w pupę;D
|
|
|
|||
|
albo i zabawiasz;D
P.S sprawdź czy jeszcze go masz;D
|
|
|
|||
|
|||
|
Tomus, to powiedz nam teraz wszystkim po co Ci był ten wątek? Myślałeś, że przyleci jakaś wróżka z różdżką i co...?
Myślę, że powinieneś już iść spać. To był dla Ciebie ciężki dzień, jutro też nie będzie lżej.
|
|
|
Chciał po prostu zabłysnąć swoim zaangażowaniem w życiu codziennym ;D.I że ma dwie prace kochankę " swoją renie " ;D
|
|
|
|||
|
nie umiecie się zabezpieczyć przed klątwami i tak w was trafią.to co piszecie o mnie to jest dla was bardzo zabawne drugiej baby nie mam przynajmiej mieliście ze mną ubaw wiem jak dobrze się bawiliscie.Jezeli chcecie swoją Magię na mnie wyprubować i cos mi zrobic to jezeli jestescie tacy mocni to prubujcie czekam.
|
|
|
Jak nie...mydło,woda,kremy,natłuszczace,chusteczki,papier;D...więc nie obędzie się bez wydawania kasy:).Może tylko że renia jest bardzie ekonomiczniejsza i wytrwała;D hah
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |