Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
moja przyszłość...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Następna strona

proszę o przepowiednie na imie mam tomek chcę wiedziec czy rozejdę się z moją żoną małgosią nie jestem z nią szczęśliwy,czy będę miał dobrze płatną pracę i czy wyjadę za granicę i czy będę miał swój dom?obecnie myslę otym żeby małgosia poznała innego faceta i zakochała się w nim i jeszcze jedno spodziewamy sie dziecka.

moze sie ugrzybil ;-)

pieprzycie o tych waszych mocach nadprzyrodzonych lepiej się za robotę jakąś wezcie to przynajmiej wiecej porzytku z was będzie awy jak jesteście takie mocne z tymi swoimi klątwami to sprubujcie i gwarantuje wam że te klątwy to w was trafią

hehe...tego to ja nie wiem,tak szczerze zbytnio mnie to nie ciekawi;D

"Kto boi się zrobić błąd, ten nigdy nie będzie tworzył historii."!!!

WiLdCaRd:
z przeniesienia z innego wątku - chcesz żeby Cię starsza pańca całowała? Nooo wieeeesz.... ;-)

Szaleństwo staje się jedynym sposobem na zmierzenie się ze światem.

tomal2:
pieprzycie o tych waszych mocach nadprzyrodzonych lepiej się za robotę jakąś wezcie to przynajmiej wiecej porzytku z was będzie awy jak jesteście takie mocne z tymi swoimi klątwami to sprubujcie i gwarantuje wam że te klątwy to w was trafią
buahaha

tomal2 chcesz poczuć moją moc?

ariadna:
WiLdCaRd: z przeniesienia z innego wątku - chcesz żeby Cię starsza pańca całowała? Nooo wieeeesz.... ;-)
Od razu stara;D

Aleś Tomuś wyskoczył z tymi klątwami!!! :-))))

tomal2:
My sie umiemy zabezpieczyc ,by w nas nie trafila;-):P

zbulwersował się chłopak ,nie dziw się słaby jest emocjonalnie,dlatego nie potrafi tego przyjąć na klatę.On woli w pupę;D

tomal2:
lepiej się za robotę jakąś wezcie to przynajmiej wiecej porzytku z was będzie
To niestety Ty masz dwie utrzymanki,wiec na nocke zasuwaj a nie na necie sie bawisz ;-)

tak chcę poczuć twoja moc wildkard

albo i zabawiasz;D P.S sprawdź czy jeszcze go masz;D

WiLdCaRd:
gwarantuje wam że te klątwy to w was trafią
mnie to zachwile ,ale szlag trafi ;-)

tomal2:
tak chcę poczuć twoja moc wildkard
obejrzyj się w lusterku...zobaczysz człowieka ,który ma wypisane na twarzy " życie mnie biję " . I po co Tobie będzie jeszcze klątwa...

Tomus, to powiedz nam teraz wszystkim po co Ci był ten wątek? Myślałeś, że przyleci jakaś wróżka z różdżką i co...? Myślę, że powinieneś już iść spać. To był dla Ciebie ciężki dzień, jutro też nie będzie lżej.

Chciał po prostu zabłysnąć swoim zaangażowaniem w życiu codziennym ;D.I że ma dwie prace kochankę " swoją renie " ;D

WiLdCaRd:
" swoją renie " ;D
ale na renie chociaz kasy nie musi wydawac ;-)

nie umiecie się zabezpieczyć przed klątwami i tak w was trafią.to co piszecie o mnie to jest dla was bardzo zabawne drugiej baby nie mam przynajmiej mieliście ze mną ubaw wiem jak dobrze się bawiliscie.Jezeli chcecie swoją Magię na mnie wyprubować i cos mi zrobic to jezeli jestescie tacy mocni to prubujcie czekam.

Jak nie...mydło,woda,kremy,natłuszczace,chusteczki,papier;D...więc nie obędzie się bez wydawania kasy:).Może tylko że renia jest bardzie ekonomiczniejsza i wytrwała;D hah

Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 235
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.