| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| wywoływanie duchów ( sposoby) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
|
Chciałabyśmy sie dowiedzieć w jaki sposób można wywołac duchy... Tak aby można jemu zadawać pytania ... Przy wywoływaniu nie bedziemy same beziemy z naszymi 2 przyjaciółkami z Góry Dziekuję...prosimy o wmiare szybką odpowiedź...
|
|
|
Zobaczcie co może was spotkać - zagrożenia
http://www.egzorcysta.pl/wywolywanie_duchow.html
|
|
|
Cytat/
Powracając do duchów. Trzeba poddać w wątpliwość przekonanie, że gdy człowiek umrze, to nagle ma dostęp do wszelkich możliwości, do których żywi dostępu nie mają. To nieprawda, że duchy wszystko wiedzą "bo tam z góry więcej widać". Jeżeli tak sądzicie, to jesteście w błędzie. Człowiek po śmierci wcale się nie zmienia. Zostaje taki sam ze swoimi wadami i zaletami, ze swoimi lękami i emocjami, ze swoją ograniczona wiedzą i niewiedzą. Do tego wszystkiego nie bierzemy pod uwagę złośliwości duchów, lub podpowiedzi dla samego kawału. Duchy uwielbiają się bowiem bawić ludzką naiwnością.(...) /Cytat
Skąd wogóle taka pewność że człowiek po śmierci jest dalej ze swoimi ułomnościami?
Czy duchy potrafią się uczyć, nabywać wiedzę?
Zresztą to są rzeczy nie zbadane dokońca...o ile wogóle są...
|
|
|
wiecie.. i co najgorsze człowiek sie naczyta i odrazu odczuwa takie dziwne uczucie... ze jest taki slaby i bez radny...
|
|
|
na głupotę podobno rady poza kijem nie ma... a kij się znajdzie :)
Ale rza być większymi optymistami!
Pax:)
|
|
|
Zapoznaj się z moją pracą pt. "Przestępstwo Doskonałe" (republika.pl/schwalk) to odechce Ci się duchów.
|
|
|
Muszę wesprzeć tutaj autorytet Brata jeśli chodzi o ten kij.
Przy czytaniu najnowszego podrecznika Egzorcysty z tamtego roku an domini 2004 możemy przecztać, że istnieje skuteczna metoda wyganiania złego ducha z ciała czlowieka a zwłaszcza z kobiety. Autor specjalizuje się podobnie jak ja z wypędzania złego ducha tylko z kobiet.
Jest to metoda stara ale skuteczna, nazywa się metodą Świetej Lagi, popularnie zwanej metodą Świętego Kija.
Metoda jest bardzo skuteczna jednak stosuje się ją odpowiednio do obłąkanej lub nawiedzonej.
Autor wyróżnia dwa typy schorowanych
- pierwsza grupa to te co posiadają ułomności, np. nierozwinięte odpowiednio pewne narządy,
- druga te co posiadają rozwiniete wszystko.
W przypadku pierwszej grupy stsujemy metodę aktywną , tj. po przywiązaniu obłąkanej do pala lub słupa okładamy ją tak by nie ponabijać siniaków, aż powie na głos że zły duch ją opuścił.
W przypadku drugim stosujemy metode koedukacyjną aktywno pasywną, polega to natym, że dajemy Lagę i obłakana sama się nią Egzorcyzmuje, albo ją okładamy i znowu jej dajemy do samodzielnego wykonania obrzędu.
W drugim przypadku zaleca się Egzorcyście stosowanie różnych zabezpieczeń by złe duchy nie przeszły na niego a poźniej na inne Opętane które bedzie Egzorcyzmował, lub niedaj Boże jego żonę, bo wtedy w swoim domu sam bedzie miał do czynienia z Poltejgalstrem o bardzo dużej mocy.
|
|
|
Igor poważnie?? Bardz ciekawy ten podręcznik
|
|
|
Bracie nigdy niezwątp - CIERPIENIE USZLACHETNIA !!!!!!!!!!
Ja jak to czytam to zawsze Ciepię, najpierw moje pecherze, potem podbrzusze nastepnie mieśnie brzucha, uważam jednak, ze wpływa to pozytywnie na moją linię. za jednym zamachem wykonuję izometryczne.
|
|
|
Hehehehe :) Można i tak... u mnie w sumie podobnie mięścnie się ćwiczą... ale dodatkw nieraz mięśnie twarzy w grymasach, skrzywieniach i w końcu zwątpieniu...
a cierpinie istotnie uszlachetnia
Pax:)
|
|
|
Siemka!! Osobiście dzisiaj z koleżankiami próbowałam wywołać ducha księdza Jerzego Popiełuszko, ale niestety nie udało się nam...tz miałyśmy wrażenie, że ten duch jest z nami bo jak siedziałyśmy w tej piwnicy i czekałyśmy na jakiś znak od niego to nagle spadła sama z siebie..czapka, ale kieliszek się nie przesówał, więc go odwołałyśmy. Mimo tych wszystkich opini na ten temat nie dziwie się wam to jest bardzo intereująca..i żadne skutki nie są w stanie zatrzymać..to. Sama to z pewnością zrobię...A i instrukcje wywoływania duchów znalazłam na http://www.horrorpage.webpark.pl/wywolywanie_duchow.html Napiszcie domnie na GG chętnie pogadam z każdym..kto ma jakąłś opinie na ten temat nr. 6183114
|
|
|
Wywoływanie duchów to niezbyt bezpieczne zajęcie dla młodych niewtajemniczonych (nieumiejących się chronić) osób.Dlatego nie wierzcie Dziewczyny , że "na zawołanie" przyjdzie dobry duch aby Wam pomóc odgadnąć przyszłość . Dobre duchy nie chcą przebywać między nami , żyjącymi , ponieważ nasz świat nie jest "utkany" jedynie z dobrej tylko energii...Więc unikają naszego świata...My tu jesteśmy , a one - nie muszą ,ponieważ nie czują w naszym świecie dobrze.Są też inne duchy , byty , które czują się w gmatwaninie dobrej ze złą energii znakomicie , ponieważ one nie mają wstępu do świata lepszego dla duchów ,a mrok naszego świata im bardzo odpowiada , bo same są mroczne energetycznie.Ale im nie warto zawierzać w niczym , a już najmniej w udzielaniu rad na temat tego jak powinniśmy żyć . Cóż więc robić ? To proste !!! Żyć tak , aby jakością swojego życia rozświetlać aurę wokół siebie , i tym samym nie dopuszczać do siebie złych istot które szukają tylko odpowiednich dla siebie struktur energetycznych :) Bądźcie dobre jakością swojego życia i czystością myśli , a nie będziecie musiały bać się tego co przyniesie jutro.Ani bać ani pytać o jutro . Dobrych tylko dobro czeka .
Pozdrawiam
Ps.Stawianie kart jest również wywoływaniem duchów , dlatego przyglądajcie się bacznie , czy Wasza wróżka nie przejawia jakichś cech wskazujących na to , że sama jest częścią "mrocznego" świata . Bo wtedy wokół niej przebywają byty , jakich nie chciałybyście mieć przy sobie.Czyści duchem nie chorują i są uczciwi , oraz niezależnie od wieku emanuje od nich ich wewnętrzne światło . Takie i Wy bądźcie i takich przyjaciół sobie znajdujcie , i bądźcie pewne , że przytrafiać się Wam będą rzeczy tylko najlepsze dla Waszego rozwoju duchowego :))
|
|
|
Wywoływanie duchów to niebezpieczne zajęcie, więc jeśli chcecie to zrobić tylko dla zabawy lub z ciekawości to lepiej wybijcie to sobie z głowy. Jednak nie znam sposobów i jakoś to mnie nie ciągnie. Moja koleżanka próbowała, udało jej się i przez ponad tydzień była w szoku.
|
|
|
Coz wywolywanie duchow. Moze najpierw zapewnie wszystkich ze cos takiego jak "duchy" istniec nie ma prawa. Dlaczego? Wynika to z istniejacego wbrew pozorom ladu i porzedku tego swiata. Posluze sie tutaj osobiscie najblzszym memu sercu chrzescijanskim punktem widzenia. Bog jest nieomylny. Bog stworzyl swiat. Bog wie wszystko. Wie ile wrobli lata po Polsce. Wie ile masz pojedynczych wlosow na calym ciele. Wie on zapewne wszystko o wszystkim. Kiedy czlowiek umiera w najprostrzym (najbardziej naiwnym) sposbie rozumowania idzie do nieba albo do piekla (o czyscu nie wspomne bo jego istnienie jest sprzeczne z biblia). i tu poki co konczy sie jego wedrowka. Wiec prostym tropem dochodzimy do jakze oczywistego wniosku. Skoro dusza zostaje osadzona i trafia w odpowiednie miejsce, jak moze sie z niego wydostac? Nie moze. Nie ma przepustek dla dusz czy w "niebie" czy w "piekle". Raz osadzeni nigdy juz nie powroca do tego swiata. Takze wywolywanie duchow nie ma najmniejszego sensu. Bo nie przywoluje sie osoby zmarlej... wiec co? Bo cos napewno. I tu pojawia sie druga strona medalu. Obecnoscsil ciemnosci. Szatana i jego demonow. Wokol Nas ciagle kraza demony. Krocza za Nami gdziekolwiek pojdziemy. Kusza. Podsycaja. Obserwuja. Znaja Nas od urodzi az do smierci. Pamietaja swoich ulubiencow. Wiedza o Nas wszystko. O naszych dokonaniach, nawykach o znajomych o tym co mowilismy, jak zylismy. Demony sa wszedzie. Wywolujac "ducha" absolutnie nie kontaktujemy sie ze zmarla babcia czy wujkiem. To diabel wykozystuje mozliwosc nawsadzania nam nieprawdy, oklamania nas. Bilia mowi o tym ze szatan umie przybrac postac nawet "Aniola swiatlosci" by kusic i klamac. Nie ma duchow. Sa tylko one. I tylko czekaja by moc nas przekonac do nieprawady jak najdalej odsunac od ciepla Bozej milosci i prawdy. Skad ja niby o tym wiem? I czemu czrzescijanie maja miec racje? Swiadczy o tym moje i wasze zycie. Zastanowcie sie zanim ktorekolwiek z Was zacznie bawic sie w wywolywanie duchow. Bo nie tylko na klamstawach musi sie skonczyc..
|
|
|
JAK SIE DOWIESZ JAK WYWOLAC DUCHA TO MI NAPISZ prosze FAJNIE JEST TAK SE WYWOLAC MOJ ADRES klapoluchy@op.pl
|
|
|
Jednak jak widac powyzej glupota ludzka nie zna granic...
[%sig%]
|
|
|
ale ty piepszysz dudi-nie moge Cie wrecz sluchac!!Wiem ze jestes tak bardzo przekonany o swojej slusznosci ze nie da Ci sie tego wytłumaczyc!!
DROGIE DZIEWCZYNY nie sluchajcie tego pana.posluchajcie mnie
Oczywiscie ze istnieje cos takiego ja ENERGIE......energie są wszedzie ....kazdy z nas ma wlasnego opiekuna duchowego(wedlug dudiegi bedzie to aniol stróż)On nad nami zawsze jest i nam pomaga....
Jezeli chodzi o wywolywanie duchów...w naszych czasach isnieje cos takiego co nazywa sie pismo automatyczne-jest to stan pewnej medytacji-potrzebna jest do tego kartka papieru i dlugopis....po skupieniu i rozluznieniu mamy mozliwosc porozumienia sie z naszym opiekunem.....wyglada to tak ze piszemy cos czego tak naprawde nie jestsmy swiadomi.Ale oczywiscie nie kazde wam tego robic bo jestescie na to pewnie zasmarkate i i tak by wam sie to nie udalo.Tego trzeba sie uczyc i przede wszystkim byc troche rozwinietym duchowo.....
Jezeli chodzi wam o wywoływanie duchów to zupelnie nie wiem po co wam to jest potrzebne!
Kazda dusza jezeli przejdzie juz w tamten wymiar mozliwe ze przez reinkarnacje jestjuz w innym ciele(Bo ja w reinkarnacje akurat wierze!)
Sa na naszym swiecie energie-dusze,które nie przedostaly sie do tamtego wymiaru bo np.popelnily samobójstwo i utkwily tutaj lub energie ktore stracily zycie bardzo szybko-np w wypadku samochodowym i tak jakby to nie bylo ich przeznaczenie-poprostu dalej mysla ze sa zywe i nie poszly w strone swiatla....
A te wasze wzywanie ich niczego nie da-mozecie tylko zrobic sobie tym krzywde i tej duszy ktora nie bedzie mogla wrócic......
dlatego dajcie sobie spokoj albo zgloscie sie do kogos kto sie na tym naprawde zna!
|
|
|
Czy ty zdajesz sobie sprawe dziewczyno ze te twoja pismo automatyczne to jest udokumentowany pierwszy stopien opetania demonicznego? Zdajesz sobie sprawe z tego jakie klamstwa piszesz? to o czym przekonujesz to czysta demoniczna magia pochodzaca wprost od Szatana. Ludzie jezeli przezywacie cos takiego jak automatyczne-pismo to znaczy ze jestescie po prostu najzwyczjniej opetani. to o czym pisze autorka tego postu jest zwyklym klamstwem. Sadze Martyno ze Bog w koncu da Ci dojrzec bagno w jakim siedzisz wyciagnie Cie z niego oczysci i utuli jak swoja corke. Bo jestes Bozym dzieckiem. Ale zbuntowala sie przeciwko swemu Ojcu. A klamca szatan zawiodl cie na zle ziemie. Proponuje abys przeczytala moj ostatni wpis na temacie o okultyzmie zamiescilem tam swiadectwo czlowieka ktory siedzial w czyms podobnym. Zycze Ci z calego serca aby Pan, Jezus Chrystus wyrwal Cie z domu niewloi, z domu klamstwa i glupoty..
[%sig%]
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1094 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |