Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
do kogos kto potrafi wrozyc
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 26 | 27 | Następna strona

chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz

madzikowa21:
a coz mnie czeka,
- Witaj ! Musisz sama zdefiniowac najpierw czego bys chciala, a ja sie postaram jakos w tym dopomoc. Wolisz byc z tym bylym? czy raczej z obecnym?
shark1981:
Wow, super
- Ciesze sie, ze moglem byc pomocny.
Igor:
No no Roman
- Dziekuje ! pozdrawiam

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Witaj Romek, czy mogłbys teraz spojrzec na poczte, wysłałam do Ciebie meila:)

Romku pragne byłego ale wiem ze on jest szczesliwy z inna. I wydaje mi sie ze juz nie chciałby ze mna byc. Z obecnym jest mi bardzo dobrze ale to przez to ze mysle o byłym oddala mnei od obecnego partnera i nie wiem co mam robic:(

Romku moze w kartach zobacz ktora droga powinnam isc?

Romku kiedy bedziesz w swoim domku:) i odpowiesz na pytnia:D

madzikowa21:
Romku kiedy bedziesz w swoim domku:)
- Jestem i z prawdziwa przyjemnoscia spiesze z odpowiedzia na nurtujace Cie pytania. Przepraszam za kilka dni ciszy. Rytual juz sie odbyl. W srode w nocy bedzie powtorzony i potem jeszcze piatek nad ranem. W tych dniach powinno sie spelnic Twoje marzenie. pozdrowienia

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Romku:) dziekuje ale jaki rytuał? ułozy mi sie z obecnym partnerem, czy były wróci? nie chciałabym niszczyc czyjegos zwiazku bo kazdy zasługuje na miłosc:) pozdrawiam

Romku a co z moim rytualem:)?? Pozdrawiam:)

Proszę mi powiedzieć czy będę jeszcze szczęśliwa z moim mężem, czy raczej czeka mnie rozwód?

madzikowa21:
ale jaki rytuał?
- Odpowiedni. A dlaczego pytasz? Wszystko bedzie dobrze. Zaufaj mi i postepuj tak jak bys juz byla szczesliwa !
maniusia:
co z moim rytualem:)??
- juz sie odbyl, ale jak chcesz to dolacze Twoja prosbe jeszcze raz takze w srode i piatek.
ja11111:
Proszę mi powiedzieć czy będę jeszcze szczęśliwa z moim mężem, czy raczej czeka mnie rozwód?
- naturalnie ! beddziesz szczesliwa ! (choc to na razie nie gwarantuje jeszcze, ze nie dojdzie do rozwodu. Niestety). Ale badz dobrej mysli, bo to tez sie da jakos wspomoc. pozdrawiam

dobrze Romku:) juz jestem szczęśliwa:) a to szczęście będzie spowodowane odwzajemniona miłością byłego czy rozkwitem uczucia miedzy mna a terazniejszym partnerem ?:) dzieki za poswiecony czas:* pozdrawiam

maniusia: co z moim rytualem:)?? - juz sie odbyl, ale jak chcesz to dolacze Twoja prosbe jeszcze raz takze w srode i piatek. Jesli mozna to poprosze:) A na wynik dlugo bede musiala czekac? Jest to od czegoś zalezne:)? Pozdrawiam Maniusia:) Dziekuje:)

Witam Panie Romku, mam pytanie czy moi rodzice zaakceptuja moja decyzje? i wkoncu odpuszcza mi? czy wyprwadze sie do chłopaka? pozdrawiam

- Tak ! Wszystko bedzie OK.

przepraszam Romku ale to nie daje mi spokoju:)
madzikowa21:
a to szczęście będzie spowodowane odwzajemniona miłością byłego czy rozkwitem uczucia miedzy mna a terazniejszym partnerem ?:)
dzieki:*

- a do czego bardziej przychyla sie Twoja dusza? Daj odrobinke czasu tym rzeczom, nie badz w goracej wodzie kompana. Juz wkrotce sama sie przekonasz. Ja nie potrafie odpowiedziec Ci na wszystkie pytania, a jedynie poprowadzic odpowiednia droga. Droga w ktorej jedynymi wskazowkami sa Twoje najszczersze uczucia, emocje i pragnienia. pozdrawiam

czy bedziemy jeszcze razem?moja data ur 10.01.88 i jego 13.10.88

Witaj Romeczku .Chcialam Cie zapytac ,ile czeka sie na efekty po Twoim rytuale? U mnie minal juz miesiac i nic sie nie dzieje/niestety/.Pozdrawiam serdecznie.

ewelek:
bedziemy jeszcze razem?
- tak !
smutasek:
ile czeka sie na efekty?
- jeszcze 3 do 5 dni. pozdr

witam jestem tutaj pierwszy raz,trafiłam przypadkiem ( a może jednak nie;)) czuję coś dziwnego ,nie potrafię tego okreslić...emocje ,emocje ...jestem poddenerwowana i pobudzona,proszę może wyczuwasz o co chodzi,czuję,że cos się wydarzy tylko nie wiem co ,mam nadzieję(wierzę ),że coś dobrego! czekam z niecierpliwością :)))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 26 | 27 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.