| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| do kogos kto potrafi wrozyc | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
|
chcialabym sie dowiedziec czy bede w koncu szczesliwa, czy skoncza sie mooje problemy finansowe i czy uda mi sie byc z Krzysztofem? Pilnie prosze o odpowiedz
|
|
|
|||||||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Witaj Romek, czy mogłbys teraz spojrzec na poczte, wysłałam do Ciebie meila:)
|
|
|
Romku pragne byłego ale wiem ze on jest szczesliwy z inna. I wydaje mi sie ze juz nie chciałby ze mna byc. Z obecnym jest mi bardzo dobrze ale to przez to ze mysle o byłym oddala mnei od obecnego partnera i nie wiem co mam robic:(
|
|
|
Romku kiedy bedziesz w swoim domku:)
i odpowiesz na pytnia:D
|
|
|
|||
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Romku:) dziekuje
ale jaki rytuał?
ułozy mi sie z obecnym partnerem, czy były wróci? nie chciałabym niszczyc czyjegos zwiazku bo kazdy zasługuje na miłosc:)
pozdrawiam
|
|
|
Proszę mi powiedzieć czy będę jeszcze szczęśliwa z moim mężem, czy raczej czeka mnie rozwód?
|
|
|
|||||||
|
dobrze Romku:)
juz jestem szczęśliwa:)
a to szczęście będzie spowodowane odwzajemniona miłością byłego czy rozkwitem uczucia miedzy mna a terazniejszym partnerem ?:)
dzieki za poswiecony czas:*
pozdrawiam
|
|
|
maniusia:
co z moim rytualem:)??
- juz sie odbyl, ale jak chcesz to dolacze Twoja prosbe jeszcze raz takze w srode i piatek.
Jesli mozna to poprosze:)
A na wynik dlugo bede musiala czekac? Jest to od czegoś zalezne:)?
Pozdrawiam Maniusia:)
Dziekuje:)
|
|
|
Witam Panie Romku,
mam pytanie czy moi rodzice zaakceptuja moja decyzje?
i wkoncu odpuszcza mi?
czy wyprwadze sie do chłopaka?
pozdrawiam
|
|
|
- Tak ! Wszystko bedzie OK.
|
|
|
przepraszam Romku ale to nie daje mi spokoju:)
|
|||
|
- a do czego bardziej przychyla sie Twoja dusza?
Daj odrobinke czasu tym rzeczom, nie badz w goracej wodzie kompana. Juz wkrotce sama sie przekonasz.
Ja nie potrafie odpowiedziec Ci na wszystkie pytania, a jedynie poprowadzic odpowiednia droga. Droga w ktorej jedynymi wskazowkami sa Twoje najszczersze uczucia, emocje i pragnienia.
pozdrawiam
|
|
|
czy bedziemy jeszcze razem?moja data ur 10.01.88 i jego 13.10.88
|
|
|
Witaj Romeczku .Chcialam Cie zapytac ,ile czeka sie na efekty po Twoim rytuale? U mnie minal juz miesiac i nic sie nie dzieje/niestety/.Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|||||
|
witam
jestem tutaj pierwszy raz,trafiłam przypadkiem ( a może jednak nie;))
czuję coś dziwnego ,nie potrafię tego okreslić...emocje ,emocje ...jestem poddenerwowana i pobudzona,proszę może wyczuwasz o co chodzi,czuję,że cos się wydarzy tylko nie wiem co ,mam nadzieję(wierzę ),że coś dobrego!
czekam z niecierpliwością :)))
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 531 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |