Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozwiazywanie problemow Koolmana'a i innych
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 44 | 45 | Następna strona

Kochani :) Jak zdarzyliscie sie juz zorientowac pojawiaja sie tutaj przedziwni ludzie z malymi badz wiekszymi problemami.Zgromadzilismy sie tutaj byc moc wam pomoc.Koolman z powodu najwiekszej ilosci problemow seksualnych zostal patronem naszego forum ;) Kasia&Marta Pozdrawiamy P.S. Przepraszamy za blad w druku :)

other nie wydaje Ci sie,ze jeste tu nie chciany?

other...... opisz sie troszke...

marta541:
other nie wydaje Ci sie,ze jeste tu nie chciany?
nie nie wydaje mi sie.. mimo ze mnie pewnie nie lubisz nieznosisz czy cos nie interesuje mnie zbytnio ale owszem masz do tego prawo ale jesli laska prosze cie abys odpowiedziala na moje pytanie i zarazem prosbe jesli nie potrafisz to poprostu powiedz a nie odwracaj wilka ogonem pozdrawiam ;) a przy okazji najpierw sama sie zastanow co piszesz a potem pisz do innych w tym wypadku do mnie bo na moje pytanie jest odpowiedz i mam nadzieje ze ja udzielisz ;)

other:
wendol albo mi sie wydaje albo jestes slaby i to bardzo ;)
Ogry są jak cebula - wielowarstwowe. Jestem silny i słaby jednocześnie.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

other wrecz przeciwnie... bardzo Cie lubie.... zauwazylam,ze mamy bardzo podobne charakterki ;) nie bede odpowiadac na Twoje pytania... booooo sam tego nie chcesz.... mam jedynie nadzieje,ze nie jestes jakims zakompleksionym chlopaczkiem,ktory ... hmmm hehhe ahhhhhhh nie bede tego pisac... pozdro

http://www.youtube.com/watch?v=cg-Azrn4qUA Ale tak nie można! Te kobiety są straszne. Z kobiet można się naśmiewać i żartować, zwłaszcza z blondynek. Ale mężczyźni powinni być pod ochroną, bo grozi im dyskryminacja ;)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

other:
prosze cie abys odpowiedziala na moje pytanie
marta541:
nie bede odpowiadac na Twoje pytania... booooo sam tego nie chcesz....
pozdrawiam ;)

alez ja chce gdbym nie chcial to bym nie napisal xD

nie wierze Ci...... :)))

Witam wszystkich :)) Mam problem... jakas pierdola o nicku other zasmieca mi moje forum i probuje tutaj cos naiwnie udowadniac. Other nie robisz tutaj za kogos kto udziela rad, i nie wmawiaj innym ze tego nie potrafia. A jesli mozesz robic to lepiej zaloz wlasne forum... z przyjemnoscia Cie odwiedzimy. Pozdrawiam :))

Ty jakos sama sie nie udzielasz na tym forum :PPPP

Nie mialam czasu :)) za to Ty doskonale mnie zastpeujesz :)) siostrzyczko :)))

katarzyna24:
jakas pierdola o nicku other zasmieca mi moje forum i probuje tutaj cos naiwnie udowadniac. Other nie robisz tutaj za kogos kto udziela rad, i nie wmawiaj innych ze tego nie potrafia
żal pozdraiwam ;)

Zal Ciebie, marnujesz sie tutaj :)) wymysl swoje forum :)) Pozdrawiam :))

hehhehhe oj siostrzyczko ja bym sobie sama poradzila z otherem... :)))

Marta z nim sobie nie trzeba radzic :)) akceptujmy go takim jaki jest i bedzie gut :)) a Ty patrz co robimy a nie pitolisz ;))

eeeeeeeee tam............ ja wszytko umiem..... :P

pewnie ;))

no tak.....

katarzyna24:
Zal Ciebie, marnujesz sie tutaj :)) wymysl swoje forum :))
po raz kolejny "żal" ;) skoro jest to watek o rozwiazywaniu problemow... jakos nikt mojego rozwiazac nie chce.. ;) mimo ze prosilem juz nie raz o pomoc ;) pozdrawiam =]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 896
Poprzednia strona | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | .. | 44 | 45 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.