| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
"Grawitacja w najbardziej możliwym do opanowania zakresie
Dział a na zasadzie Sam-O-Sterownej.
A to oznacza, ze nikt niepowołany nie jest w stanie jej URUCHOMIĆ,
bo jest to już powišzane z poziomem filozoficznym i wiatopoglšdowym Człowieka
..z jego stopniem rozwoju."
to tak jak z kluczem do Szambali
|
|
|
..bo z Kluczem jest tak jak z kluczem.
;)
a z uchem.. jak z uchem. ;)
|
|
|
Oczywicie można w kwestiach przedstawionych prze kolegów można się zgadzac lub nie, lecz w rzeczy samej jest w tym trochę racji, jednak ja nie przenosiłbym procesów społecznych i ich głównych przyczyn na grunt fizyki czy mechaniki nieba.
Owszem procesy fizjologiczne majš pewne przyczyny, lecz sš one inne od przyczyn generujšcych warunki, one możn apowiedzieć sš wypadkowš zderzenia wyników warunków.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
A Wiesz, w jaki sposób "mechanika Nieba" jest powišzana z "mechanikš Woli" ?
..i jak do tego majš sie "procesy społeczne"? ..bo mam wrażenie,
że fragmentaryzujesz rzeczywistoc, celem jej niezrozumienia. ;)
|
|
|
No , niestety tak mi się wydaje, że wiem - i powiem koledze, że wcale szczęsliwy z powodu uzyskania tej wiedzy nie jestem.
Bo nic kompletnie z tym zrobić nie mogę, mogę oczywicie sam zajšc lepsze miejsce ale nic pozatym :) a tyle złego do okoła i nic człek nie poradzi.
Procesy społeczne w tym wszystkim sš jak procesy wegetatywne w dowolnej biocenozie zależnej od rodowiska.
Nic dziwnego w tym niema, wszak to zespół naczyń powišzanych. Tyle.
Wiem, że trudno to zrozumiec normalnym ludziom, no ale takie życie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
A co tutaj słychać?
Jak kolegów badania i dowodzenia?
Jaka teraz metodyka dochodzenia do odkrycia jest stosowana ?
Pozdrawiam
Igor
ps. nie będę pisał sam ze sobš
|
|
|
A czytał kto Mistrza Zachariasza Juliusza Verene? przepiekna ksišżka jeli chodzi o metodykę odkrycia nukowego, cudo polecam 24 strony tylko.
Pozdrawiam
Igor
Jules już dawno pisał o tależach, ach.....
|
|
|
Nie dużo naprawdę ale jak się komu Ochrowicza Lucjana czytać nie chce np " Pierwsze zasady psychologii i inne prace" to to jest w sam raz jak na poczatek by nie przemęczyć swiadomoci.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
No a druga pozycja do tego by się prawidło ukierunkowac to "Charaktery rozumów ludzkich" Wiszniewskiego.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
No a tak na marginesie jełi chodzi o te obroty, wystęuje wszak zjawisko lewitacji w tym ciele które się podniosło nic się nie kręci ;)
Czy kto się z kolezeństwa zastanawiał nad tym?
Czy sam się muszę zastanowić ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
No dobra widzę, że dalej muszę pisać sam ze sobš, zatem aby wywołšc zjawisko nas interesujšce nalezy prawidłowo zaobserwowac go w naturze:
- w warunkach naturalnych lewitacja wystšpić może pod wpływem:
1. pola magnetycznego np w elektrowni
2. może być wzbudzona przez organizm ludzki
Chciałbym się zatem skupić nad sytuacjš kiedy organizm ludzki generuje lewitację:
Pytanie pierwsze:
Czy w organimi eludzkim wiruje co z prędkociš 50 tys obrotów na minutę poza czštkami molekularnymi?
Jeli tak to co?
Zatem jak widzimy nic tam na takš skalę nie wiruje jak by się to chciało przedstawić.
Zatem w czym rzecz?
Rzecz w tym że niekiedy podczas opentania wstepuje w człowieka np Demon - lub inna forma myłsokształtu która w sobie zawiera dane potrzebne do przeregulowania pracy ciała w takim zakresie, że pozwala mu się to zjawisko unosić przez jakikrótki czasookres.
WNIOSEK:
Do skonstruowania NOLa wystarczy zatem kompilacja lub naturalna kompozycja składników takich jak w organimie człowieka.
Pozdrawiam
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
"Chciałbym się zatem skupić nad sytuacjš kiedy organizm ludzki generuje lewitację:
Pytanie pierwsze:
Czy w organimi eludzkim wiruje co z prędkociš 50 tys obrotów na minutę poza czštkami molekularnymi?
Jeli tak to co?
Zatem jak widzimy nic tam na takš skalę nie wiruje jak by się to chciało przedstawić.
Zatem w czym rzecz?
Rzecz w tym że niekiedy podczas opentania wstepuje w człowieka np Demon - lub inna forma myłsokształtu która w sobie zawiera dane potrzebne do przeregulowania pracy ciała w takim zakresie, że pozwala mu się to zjawisko unosić przez jakikrótki czasookres."
a tam Demon .. Igorze
a może zastanowić się nad tym czym jest umysł i jego siła {moc .. itp okrelenia}
?
nic nie wstępuje w lewitujšcego .. poza konkretnymi przypadkami 'opętania' ;)
aczkolwiek: "zawiera dane potrzebne do przeregulowania pracy ciała w takim zakresie, że pozwala mu się unosić przez jaki czasookres"
wyjęłam z Twojego zdania okrelenia 'zjawisko' i 'krótki' .. bo to nie zjawisko a raczej 'zasada' natomiast kwestia trwania czasookresu jest względna ;)
|
|
|
Pewnie - wiele rzeczy jest względnych i choć teoretycznie możliwych to praktycznie niewykonalnych.
Dlatego staram się skupić i zrozumiec cos co mnie nie przeronie.
Słowa Demon uzyłem jako przenonia - a w zasadzie porównanie - do listingu programu.
Lub najprociej rzecz ujmujšc do wirusa komputerowego - lub trialowej wersji jakiegos programu.
Nawet stosujšc Goecję czy inne cuda - w zasadzie skutecznie wywołac można danego Pacjenta tylko raz, drugi raz, no własnie trzeba wykupić abonament - lub wywoływac z innej kultury np Qecalkoathla.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
nie uważam aby do skonstruowania (N/Z)OL-a wystarczyła sama kompilacja/kompozycja składników takich jak w organimie człowieka
zasadniczo lewitacja może odbywać się nie tylko w obiekcie ze wzorem takim jak organizm ludzki .. może mieć on kompilację/kompozycję przejawiajšcš się jako przykładowo ptak lub kot {dowolnš}
zrozumiałam Twojš przenonię Igorze :)
mi chodzi natomiast o to co sprawia że dana jednostka ludzka{inna} lewituje bšd nie
również pozdrawiam
|
|
|
Wydaje mi się, że móz ludzki zmienia parametry czšstek - molekół aminokwasów - a tym samym - powoduje to, że pole siłowe czyli to przysłowiowe g nie rozpoznaje masy - czyli ciała ludzkiego - tym samym pozwalajšc mu się unosić.
Sterowanie swobodnym lotem takiego organizmu odbywa się wtedy poprzez generowanie do tych czšsteczek mniejszej lub wiekszej iloci psycho - energii - zwiększajšc tym samym podatnoc lub ograniczajac podatnosć tych czastek na działanie pola. A tym samym powodujšc sterowanie takš masš w dowolnym kierunku ;)
Najlepszš analogiš niech będzie okręt podwodny ;)
Co najdziwniejsze energia ta pochodzi z organizmu - np glikogen + CO2 (+ tlen) i nie jest wbrew wszelkim innym opiniom pobierana z zewnštrz, choć tak się to próbuje tłumaczyć.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
a czym jest owa psycho-energia?
uważasz że ta energia pochodzi z organizmu?
a może ta energia i organizm sš tym samym .. jednak z powodu zatrzymania się w pewnym punkcie, powiedzmy 'przyłożenia', powstał podział {dla obserwatora czyli podmiotu który sam dla siebie jest wynikiem tegoż podziału} na organizm i owš energię.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |