Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Święta szybko sie zblizaja, w święta ludzie sie kochaja. Przy dzieleniu sie oplatkiem płyną z oczu łzy ukradkiem. Zyczmy sobie wszystkiego najlepszego dając w policzek calusa wielkiego. W nocy Jezus sie urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta oby takie były i oby wszystkie życzenia wam się spełniły...

czy kobieta, która mnie zostawiła wróci do mnie?

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!!! ``````````{\ ````````{\{*\ ````````{*\~\_______ ```````{```\`

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Igorze wiem że drugi dzień świąt to dzień rodzinny pełen ciepła ... przynajmniej taki powiniem być , niestety wciąż ten sam problem nie daje mi życ ( dosłownie ) ... Powoli trace siły i oddech trudno złapać ... Rzuciłam zklęcie z czystego serca bez korzyści niestety mam wrażenie że obróciło sie przeciwko mnie...wiem że uczucia trudno opisac ale czuję że żyie przecieka mi przez palce a ja jestem jego niewolnicą w klatce... Co robić mam ???

ZAKLĘCIA misia99 3 godziny temu Życie samo wyrównuje rachunki, jeśli chce się to robić samemu trzeba to robić tak by nie wchodzić mu w drogę. Pozdrawiam Igor ps. jutro lub w poniedziałek będę udzielał odpowiedzi,w każdym razie wtedy kiedy trzeba ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Witam serdecznie po raz pierwszy:). Jeżeli to możliwe proszę o odpowiedź na pytanie: kiedy wyzdrowieję? Pozdrawiam serdecznie

olivka30:
witaj Igorze dawno mnie tu nie było odpoczywałam za granicą z córeczką jak radziłeś mi odpoczaćmam pytanie przyjaciel Szymon 30 zerwał kontakt czy wiadomo dlaczego? być może kogoś poznał i nie chce już ze mną kontaktu?. Mąż Damian 31 też od 3 m-cy nawet nie pyta o dziecko...pozdrawiam z nową energią danusia 30
p.s. jeśli chodzi o szymona odnowił kontakt napisał że się już z kimś spotyka czy jest szansa żeby spotykał się ze mną? a mąż (hazard kochanka) odezwał sie smsem w święta ale nie prosił o kontakt z córką.ciężko go rozgryźć

* Mam pytanie Igorze martwi mnie brak pracy czy coś znajdę w najblizszym czasie ? * Czy mój partner się ze mną pogodzi czy to koniec znajomości? Czy możesz mi podać czary lub zaklęcia na skierowanie tej znajomosci na właściwe tory i szczesliwsze życie? Jak będzie wygladała moja przyszłość, czy zły los się odmieni?

mariadorota

jetem w duzym dole na koncu swiata Igorze niema nic za mna i nic juz przedsoba nie widze,trzymam fason ale upadam-jak zwykle i jak wiekszosc idzie o mamone-jedynie co mnie boli to to ze ciagne za soba dzieci i partnera i tak cale zycie mam niefart od chwili urodzenia-ja chetnie pomagam ludziom-obiecuje ze dotrzymam slowa w kwesti zaplaty-ale powiem ci z doswiadczenia ze ci ludzie powiedza dziekuje lamanym glosem-ich oczy zaswieca wstydem ze prosza o jalmuzne,ale pomysla ze nastepny dzien przetrwaja bo znalazla sie osoba ktora im pomogla nie oczekujac nic w zamian-widzialm to tysiace razy-wiec podajac im cos nie patrze im w oczy ale usmiecham sie i odchodze zanim zdaza powiedziec slowo ktore tak naprawde nic nie znaczy wazny jest blask nadzieji w ich oczach-pracuje rowniez z niepelnosprawnymi-i kocham moja prace i podopiecznych,zyje w angli od kilku lat zaliczylam pozar 2 lata temu teraz moj partner spedzil miesiace w szpitalu w tym miesiac na intensywnej terapi,sciaglam syna do angli i popadlam w taki dol finansowy ze szkoda gadac,gdyby nie moja starsz corka niebyloby nawt swiat-ale moj partner wlasnie wyszedl ze szpitala wiec widze male wazne radosci ,brakuje mi tylko odmiany losu-wreszcie troche szczescia i powodzenia

ryba tygrys

Witaj Igorze! Powiedz mi proszę, kiedy pokocham z całego serca, tak prawdziwie? Czy kiedyś ktoś mnie pokocha tak samo? Bo jak każdy tęsknię za tym:)

Igorze, ostatnio rzadziej się widuję z moim partnerem, czym to jest spowodowane? kiedy razem zamieszkamy? pozdrawiam m.

Igor chociaż raz mógłbyś mi odpisac na moje pytanie;(

Witaj Igorze, od jakiegos czasu nie daje mi spokoju dziwne przeczucie, ze cos zlego moze sie przytrafic komus z moich bliskich, az stalo sie to dla mnie nieznosne. Czy moglbys sprawdzic w kartach czy mam powody do obaw? czy tylko moja wyobraznia?

Drogi Igorze mam do Ciebie 3 pytania. Kiedy znajdę tego jedynego mężczyznę, z którym będę szczęśliwa? I co czeka mnie w najbliższej przyszłości? Czy mój były chłopak będzie jeszcze próbował do mnie wrócić? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Witaj Igorze. Mam pytanko. Szymon ma dziewczyne ,czy mam na nią uważać? I jeszcze jedno Wysłałam do Szymona smsa z życzeniami na święta,odp i podziękował. Czy to znaczy że mnie troche lubi?;) Pozdrawiam i dziękuje:)

paolka262:
Witaj Igorze. Mam pytanko. Szymon ma dziewczyne ,czy mam na nią uważać? I jeszcze jedno Wysłałam do Szymona smsa z życzeniami na święta,odp i podziękował. Czy to znaczy że mnie troche lubi?;) Pozdrawiam i dziękuje:)
raczej chyba ona powinna uważać na ciebie...

Witaj Igorze: Mam dwa pytania: Pierwsze czy ja i moj mąż weźmiemy rozwód? Drugie czy ja i znajomy zostaniemy dobrymi przyjaciółmi, nie pytam o miłość ani o związek tylko fajną znajomość?

witam Igorze mam pytanie- czy wojna z moim szefem zakonczy sie pomyslnie dla mnie i czy mam szanse sie od niego uwolnic? lubie swoja prace, ale on psychicznie wykancza mnie i moich wspolpracownikow. czy starszy mezczyzna, do ktorego zwrocilismy sie jest w stanie nam pomoc? bardzo prosze o odpowiedz i z gory dziekuje pozdrawiam i zycze szczesliwego nowego roku

najwazniejsze jest to,zeby nie zapomniec, ze jest sie czlowiekiem

to ja znów ustawie sie grzecznie w koleice z moim pytaniem:) jakie widoki są na to ze wkońcu znajde prace?

raczej chyba ona powinna uważać na ciebie...(do senna) czemu tak uważasz?że ona powinna na mnie uważać?