| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
Witam,
Bardzo chętnie pocišgnę z tobš ten temat. Napisz co więcej o swoim pomyle.
Sławek
|
|
|
MOD
OK, do niego to był tylko apel, ale tak serio to nie odpisuję :)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
A ja zawsze miałem pomysł aby rozkręcić najcieższš ciecz na maksa i obserwować tego efekty. Wiem że kręcenie rtęciš już było, ale nie ma to jak spróbować samemu.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Rzecz w tym , że tutaj trzeba wszystko samemu zrobić - z naukowcami w tym temacie rozmawiać się nie da, wszyscy zaraz budowali by cyklotrony i Bóg sam nie wie co - a tutaj cała tajemnica zawarat jest w jednej małej zapałce - jak sam Pan Bóg mówi, wielkiej tajemnicy w tym niema - ale ryzyko duże bo już raz na Ziemię przysłał technologie nuklearnš i jaki problem się zrodził :(
Rzecz w tym by strumień fotonów sprowadzajšc poprzez dualizm falowo korp.... doprowadzić do stanu fali - ale takiej ala wodnej i nim zakręcić - a wtedy prędkoć obrotowa być duża nie musi gdyż wystaczy takie 500 do 2500 obrotów na minutę i już wszystko ładnie zadziała. A nawet powiem wam , że wystarcza takie 6 do 13- tu obrotów na minutę
A tak to zabawy z cinieniem, i innymi pierdołami - generatorami mocy, itp... itd... .
Wydaje się, że najlepiej obracać nie wodę ale - jakie aminokwasy np te o ciężaże czšsteczkowym, 10 000.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
HMM, a może tak.
Wyobra sobie kulę, nasz silnik. Z zewnštrz cała jest pokryta emiterami wiatła, tak małymi i tak ciniętymi ze sobš, aby wiatło tworzyło jednolitš warstwę, idealnie wiecšca kula. No i jak już jš będziemy mieć to będziemy testować sterujšc częstotliwociš emitowanego wiatła wiatła, podejżewam że częstotliwoć będzie musiała być naprawdę spora, nie wiem czy istniejš tak szybkie przełšczniki.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Też się nad tym zastanawiałem ale wydaje mi się , że można obejć tę kwestię w inny sposób mianowicie - Kwestię przełšcznika należy rozwišzać inaczej, należy wiatło rozumiane jako strumień fali przepucić przez odpowiedniš konfiguracje struktur materii lub innej energii wskutek czego jako produkt uboczny tej reakcji otrzymamy w zależnoci od stanu materii przez jaki to wiatło przepucimy - odpowiedni stopień częstotliwoci.
Pozdrawiam
Igor
ps. ale to i się tak tylko wydaje :)
|
|
|
Igor!
zainteresuj się pracami Grebiennikowa.
;)
nie wydaje ci się.
|
|
|
Jak masz jakie to podelij poczytam czemu nie :) Szkoła rosyjska w pewnym momencie wyprzedziłš nawet szkołę zachodniš i to o bardzo daleko.
jaromiko@op.pl
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Wiktor Stiepanowicz Grebiennikow - " ENTOMOLOG ODKRYWA ANTYGRAWITACJĘ , cz . ... Grebiennikow , odkrył przypadkowo na ciele jednego z ich gatunków niezwykle ...
<http://www.portfolia.pl/next/index.php?a=pokaz_artykul&b=aktualnosci>
<http://ufo.dos.pl/comments.php?sid=312&pid=0&mode=&order=&thold=>
sam widzisz cosie wyrabia.
Ale to Ci powinno wystarczyć:
<http://pl.online-tarot.net/ezoteryka-169-15.html>
|
|
|
Ja ci powiem, że wcale nie byłbym tym zdziwony gdyż by odkryć do końca tę cholernš teoriš grawitacji kwantowej trzeba jš podpatrzeć w przyrodzie, może rzeczywicie ze złych wzorów do naladowania kozystałem.
Pozdrawiam
Igor
ps. te linki mi się nie uruchamiajš ;( poza tym o widłach - jest ok ;)
|
|
|
cenzura [?!]
Klucz zrozumienia jest w warunku brzegowym stopnia wyewoluowania filozofii.
A tak z innej beczki:
Gdybym dzisiaj pokazać tu technologię,
która pozwala na Swobodne regulowanie grawitacjš.
Ale potrafi też być niewyobrażalnie okrótnš broniš,
której skutki działania w cille okrelonych okolicznociach
dalece przekraczajš sprawy popromienne hiroshimy...
..to co by się stało?
..jaki byłby senariusz wydarzeń?
|
|
|
Mi się jednak wydaje, że niema się co tego bać, tak czy owak skoro już teraz o tym mówimy to wiadać, że jako gatunek jestemy na te rzeczy skazani.
Jest kwestiš tylko czasu kto pierwszy w sposób prawidłowy do tego dojdzie - naukowo.
Nie wydaje mi się aby co gorszego mogło być od broni typu A - w zasadzie jest to i tak broń typu ostatecznego.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
hey! ciekawy jestem jak postepy w budowie tego silnika, kolegow ktorzy zaczeli ten temat? zaprzestali czy cos sie udalo? Mnie on zainteresowal dos powaznie wiec bylbym bardzo wdzieczny za kontynuaowanie dalsze opisywanie dokonywanych experymentow. Przegladajac oficjalna strone searl.com doszedlem do wniosku ze jej autorzy maja na celu zbicie kasy na naiwnych i poszukujacych czegos nowego. Pozdrawiam
|
|
|
Nie tylko, oficjalnie dotowany miedzynarodowy program utknšł parę lat temu w martwym punkcie, od tego czasu zintensyfikowano działania na poszukiwanie informacji poza oficjalnym systeme naukowym.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
W tym celu tworzy się pewne strony z rzekomymi przelomowymi wynalzakami by byc morze zaisnpirowaly kogos i ktos na to wlasnie wpadl lub podpowiedzial, ale coz za darmo nikt nie podpowie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Mógłbym sšdzić że grawitacja jest już opanowana tylko nikt nie zechce jej udostępnić a powodów nie muszę wymieniać
|
|
|
Też tak kiedy mylałem ale już jestem pewien, że nie jest - gdyby była nie tracilibymy czasu na silniki hipersoniczne i inne g... warte pseudo generatory mocy. Pozatym ni ebyło by tych problemów energetycznych n awiecie które sš obecnie:
- paliwowy
- żywieniowy
- cywilizacyjny
Gdyby była to Zastosowana by została do przenoszenia np konwencjonalnych głowic w czasie poniżej 10 sekund z dowolnego punktu a do punktu b na Ziemi. Praktycznie druga strona nie miała by zadnego czasu na reakcję - system weryfikacyjno kontrolny niemiałby czasu na odpowied.
Wydaje mi się że powinnimy się Skupić się na strumieniu wiatła -- jako swobodnym i stałym ródle energii - wszak czas jego rozpadu do ewentualnego zasilenia nowym strumieniem to 10 do 33 /sekundy - więc nieskończonoć.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Odpowied można uszczegółowić.
W/g moich badań [;) ;) ;)] Igor ma rację ..i nie ma jednoczenie!
Raz Dotarłem do byłego pracownika CIA.. i spytałem go wprost.
Twierdził że co majš...ale dostęp ma tylko jaka bardzo ograniczona grupa wtajemniczonych. Mylę że duża częć w tym to propaganda -ale nie do końca.
..jednak w/g mojego przeczucia majš co ograniczonego
[Grawitacja -Zakres jej opanowania ma wiele poziomów]
..sš to poplony badań i prac IIIRzeszy wzbogacane technologiš upadajšcej cywilizacji(2-3`ch) okupujšcych niegdy ziemie.
Kiedy..dawno dawno temu... z gronem kolegów naukowców,
wypuciłem tę pier.... popapranš generalicję... w lepš uliczkę ..widzac jak to idzie..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Na razie Grawitacja jest wykorzystywana do ZMIANY
Sposobu zorganizowania społeczeństw... kiedy to nastšpi i się ugruntuje
w ZDROWYM wymiarze.. tam jest używane do Praktycznych codziennych zastosowań.
Równoczenie jest wykorzystywane do rozpieprzania chorych struktur społecznych
tam, gdzie o praktycznym zprzęgnięciu nie może być dzi mowy.
|
|
|
acha.. i jeszcze jedno!
Grawitacja w najbardziej możliwym do opanowania zakresie
Dział a na zasadzie Sam-O-Sterownej.
A to oznacza, ze nikt niepowołany nie jest w stanie jej URUCHOMIĆ,
bo jest to już powišzane z poziomem filozoficznym i wiatopoglšdowym Człowieka
..z jego stopniem rozwoju.
tego nie da się "wziać siłš" czy "przemocš" czy "kaprysem"..
bo po prostu ZNIKA.
Aktualnie istoty Ludzkie majšce do niej dostęp żyja na różnych kontynentach.
Co więcej..żadna inna cywilizacja i ema takiego dostępu, jak istoty Ludzkie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |