Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
silnik grawitacyjny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788

Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania . mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem. Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej . Szukam kontaktu na temat silnika a.g. Marian.

Witam, Bardzo chętnie pocišgnę z tobš ten temat. Napisz coœ więcej o swoim pomyœle. Sławek

MOD OK, do niego to był tylko apel, ale tak serio to nie odpisuję :) Pozdrawiam Igor

A ja zawsze miałem pomysł aby rozkręcić najcieższš ciecz na maksa i obserwować tego efekty. Wiem że kręcenie rtęciš już było, ale nie ma to jak spróbować samemu.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Rzecz w tym , że tutaj trzeba wszystko samemu zrobić - z naukowcami w tym temacie rozmawiać się nie da, wszyscy zaraz budowali by cyklotrony i Bóg sam nie wie co - a tutaj cała tajemnica zawarat jest w jednej małej zapałce - jak sam Pan Bóg mówi, wielkiej tajemnicy w tym niema - ale ryzyko duże bo już raz na Ziemię przysłał technologie nuklearnš i jaki problem się zrodził :( Rzecz w tym by strumień fotonów sprowadzajšc poprzez dualizm falowo korp.... doprowadzić do stanu fali - ale takiej ala wodnej i nim zakręcić - a wtedy prędkoœć obrotowa być duża nie musi gdyż wystaczy takie 500 do 2500 obrotów na minutę i już wszystko ładnie zadziała. A nawet powiem wam , że wystarcza takie 6 do 13- tu obrotów na minutę A tak to zabawy z ciœnieniem, i innymi pierdołami - generatorami mocy, itp... itd... . Wydaje się, że najlepiej obracać nie wodę ale - jakieœ aminokwasy np te o ciężaże czšsteczkowym, 10 000. Pozdrawiam Igor

No wiadomo to nie jest takie proste jak mi się wydaje, bo jak zmienić strukturę fotonów? One co to niby one sš wszystkim i wszystko jest nimi na koniec ;) Tak wczoraj wracałem pod wieczór ze spaceru i patrzę stoi Baba pod kioskiem i sprzedaje truskawaki, zwykłe czerwone truskawki :) http://www.tutej.pl/pliki/cms/376/truskawki_ico.jpg i tak sobie pomyœlałem truskawki o tej porze, jeszcze by były - no ale róznie jest - nie kupiłem i poszedłem dalej, potem w sklepie n apółce zobaczyłem kefir, taki zwykły kefir, http://www.hormel.com/images/glossary/m/milk_kefir.jpg i tez się dziwnie poczułem na widok tego kefiru, ale cóż nic nie pomyœlałem i poszedłem do domu. Tak sobie siadłem w kuchni na przeciwko czajnika, tak siedzę, siedzę i patrzę a za czajnikiem stoi mikser - taki robot kuchenny. http://www.rtvagd.sklep.pl/pi/14/6804.jpg I tak siadłem i poczułem , że zapadam się w taboret, ale nagle wróciłem i coœ mi przyszło do tej tempej pały. Otóż aby wytworzyć ten specyficzny koktajl - czyli uzyskać z fali œwietlenej - falę koktajlowš - należy czšstki œwiatła rozdrobnić (może te czerwone przedewszystkim) => czyli zmiksować, jako że jest ich niewiele należy masę tego koktajlu uzupełnić - wypełniaczem - gdyż istotnym elementem tego miksu jest - minimalna wartoœć krytyczna tej substancji - jaka zospokoji parametry zewnętrzbne odpowiedzialne za wywołanie reakcji. To jak w koktajlu, jeœłi rozcieńczymu truskawki kefirem, albo sš za bardzo nie dojrzałe musimy - dodać cukru i oczywiœcie wypełniacza czyli masy białej - zwanej kefir. Tak wytarłem pot z czoła i doszedłem do przekonania, że dalej trzeba próbować, zagęszcza㠜cieœniać - po prostu trzeba to wszystko wsadzić do miksera i zmielić z kefirem ;) Pozdrawiam Igor

HMM, a może tak. WyobraŸ sobie kulę, nasz silnik. Z zewnštrz cała jest pokryta emiterami œwiatła, tak małymi i tak œciœniętymi ze sobš, aby œwiatło tworzyło jednolitš warstwę, idealnie œwiecšca kula. No i jak już jš będziemy mieć to będziemy testować sterujšc częstotliwoœciš emitowanego œwiatła œwiatła, podejżewam że częstotliwoœć będzie musiała być naprawdę spora, nie wiem czy istniejš tak szybkie przełšczniki.

Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa.

Też się nad tym zastanawiałem ale wydaje mi się , że można obejœć tę kwestię w inny sposób mianowicie - Kwestię przełšcznika należy rozwišzać inaczej, należy œwiatło rozumiane jako strumień fali przepuœcić przez odpowiedniš konfiguracje struktur materii lub innej energii wskutek czego jako produkt uboczny tej reakcji otrzymamy w zależnoœci od stanu materii przez jaki to œwiatło przepuœcimy - odpowiedni stopień częstotliwoœci. Pozdrawiam Igor ps. ale to i się tak tylko wydaje :)

Igor! zainteresuj się pracami Grebiennikowa. ;) nie wydaje ci się.

Jak masz jakieœ to podeœlij poczytam czemu nie :) Szkoła rosyjska w pewnym momencie wyprzedziłš nawet szkołę zachodniš i to o bardzo daleko. jaromiko@op.pl Pozdrawiam Igor

Wiktor Stiepanowicz Grebiennikow - " ENTOMOLOG ODKRYWA ANTYGRAWITACJĘ , cz . ... Grebiennikow , odkrył przypadkowo na ciele jednego z ich gatunków niezwykle ... <http://www.portfolia.pl/next/index.php?a=pokaz_artykul&b=aktualnosci> <http://ufo.dos.pl/comments.php?sid=312&pid=0&mode=&order=&thold=> sam widzisz cosie wyrabia. Ale to Ci powinno wystarczyć: <http://pl.online-tarot.net/ezoteryka-169-15.html>

Ja ci powiem, że wcale nie byłbym tym zdziwony gdyż by odkryć do końca tę cholernš teoriš grawitacji kwantowej trzeba jš podpatrzeć w przyrodzie, może rzeczywiœcie ze złych wzorów do naœladowania kozystałem. Pozdrawiam Igor ps. te linki mi się nie uruchamiajš ;( poza tym o widłach - jest ok ;)

cenzura [?!] Klucz zrozumienia jest w warunku brzegowym stopnia wyewoluowania filozofii. A tak z innej beczki: Gdybym dzisiaj pokazać tu technologię, która pozwala na Swobodne regulowanie grawitacjš. Ale potrafi też być niewyobrażalnie okrótnš broniš, której skutki działania w œcilœle okreœlonych okolicznoœciach dalece przekraczajš sprawy popromienne hiroshimy... ..to co by się stało? ..jaki byłby senariusz wydarzeń?

Mi się jednak wydaje, że niema się co tego bać, tak czy owak skoro już teraz o tym mówimy to wiadać, że jako gatunek jesteœmy na te rzeczy skazani. Jest kwestiš tylko czasu kto pierwszy w sposób prawidłowy do tego dojdzie - naukowo. Nie wydaje mi się aby coœ gorszego mogło być od broni typu A - w zasadzie jest to i tak broń typu ostatecznego. Pozdrawiam Igor

hey! ciekawy jestem jak postepy w budowie tego silnika, kolegow ktorzy zaczeli ten temat? zaprzestali czy cos sie udalo? Mnie on zainteresowal dos powaznie wiec bylbym bardzo wdzieczny za kontynuaowanie dalsze opisywanie dokonywanych experymentow. Przegladajac oficjalna strone searl.com doszedlem do wniosku ze jej autorzy maja na celu zbicie kasy na naiwnych i poszukujacych czegos nowego. Pozdrawiam

Nie tylko, oficjalnie dotowany miedzynarodowy program utknšł parę lat temu w martwym punkcie, od tego czasu zintensyfikowano działania na poszukiwanie informacji poza oficjalnym systeme naukowym. Pozdrawiam Igor

W tym celu tworzy się pewne strony z rzekomymi przelomowymi wynalzakami by byc morze zaisnpirowaly kogos i ktos na to wlasnie wpadl lub podpowiedzial, ale coz za darmo nikt nie podpowie. Pozdrawiam Igor

Mógłbym sšdzić że grawitacja jest już opanowana tylko nikt nie zechce jej udostępnić a powodów nie muszę wymieniać

Też tak kiedyœ myœlałem ale już jestem pewien, że nie jest - gdyby była nie tracilibyœmy czasu na silniki hipersoniczne i inne g... warte pseudo generatory mocy. Pozatym ni ebyło by tych problemów energetycznych n aœwiecie które sš obecnie: - paliwowy - żywieniowy - cywilizacyjny Gdyby była to Zastosowana by została do przenoszenia np konwencjonalnych głowic w czasie poniżej 10 sekund z dowolnego punktu a do punktu b na Ziemi. Praktycznie druga strona nie miała by zadnego czasu na reakcję - system weryfikacyjno kontrolny niemiałby czasu na odpowiedŸ. Wydaje mi się że powinniœmy się Skupić się na strumieniu œwiatła -- jako swobodnym i stałym Ÿródle energii - wszak czas jego rozpadu do ewentualnego zasilenia nowym strumieniem to 10 do 33 /sekundy - więc nieskończonoœć. Pozdrawiam Igor

OdpowiedŸ można uszczegółowić. W/g moich badań [;) ;) ;)] Igor ma rację ..i nie ma jednoczeœnie! Raz Dotarłem do byłego pracownika CIA.. i spytałem go wprost. Twierdził że coœ majš...ale dostęp ma tylko jakaœ bardzo ograniczona grupa wtajemniczonych. Myœlę że duża częœć w tym to propaganda -ale nie do końca. ..jednak w/g mojego przeczucia majš coœ ograniczonego [Grawitacja -Zakres jej opanowania ma wiele poziomów] ..sš to poplony badań i prac IIIRzeszy wzbogacane technologiš upadajšcej cywilizacji(2-3`ch) okupujšcych niegdyœ ziemie. Kiedyœ..dawno dawno temu... z gronem kolegów naukowców, wypuœciłem tę pier.... popapranš generalicję... w œlepš uliczkę ..widzac jak to idzie.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Na razie Grawitacja jest wykorzystywana do ZMIANY Sposobu zorganizowania społeczeństw... kiedy to nastšpi i się ugruntuje w ZDROWYM wymiarze.. tam jest używane do Praktycznych codziennych zastosowań. Równoczeœnie jest wykorzystywane do rozpieprzania chorych struktur społecznych tam, gdzie o praktycznym zprzęgnięciu nie może być dziœ mowy.

acha.. i jeszcze jedno! Grawitacja w najbardziej możliwym do opanowania zakresie Dział a na zasadzie Sam-O-Sterownej. A to oznacza, ze nikt niepowołany nie jest w stanie jej URUCHOMIĆ, bo jest to już powišzane z poziomem filozoficznym i œwiatopoglšdowym Człowieka ..z jego stopniem rozwoju. tego nie da się "wziać siłš" czy "przemocš" czy "kaprysem".. bo po prostu ZNIKA. Aktualnie istoty Ludzkie majšce do niej dostęp żyja na różnych kontynentach. Co więcej..żadna inna cywilizacja i ema takiego dostępu, jak istoty Ludzkie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.