| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igor dziekuje Ci za poprzednie odpowiedzi:)
Teraz mam takie pytanie.
Prosze zapytaj kart o taką kwestie: Chce wyznac komuś coś bardzo waznego dla mnie cos co czuje, co myśle. Czy lepiej to zrobić jeszcze w starym roku czy przelozyc na 2010? Ktory czas jest najodpowiedniejszy aby to moje wyznanie, ktoś dobrze odebrał i zeby po tym wyznaniu cos sie zmienilo, oczywiscie na lepsze (miedzy nami)
Bardzo dziekuje za odp.
miłego wieczoru:)
|
|
|
Hej Igor! Czy faceci sie mnie boją :)? i jeśli tak, to kiedy znajdzie się taki, który nie będzie?
Pozdrawiam,
|
|
|
Witam Panie Igorze...każdy ma jakieś problemy...:( szkoda...ze ludzi muszą cierpieć...Ja też cierpię...egoistycznie myślę tylko o swoich problemach...a ludzie mają większe:(
Zostawił mnie ktoś kogo naprawdę kocham...leciały lata w sumie sześć ich było wpadła rutyna...a ona była w internecie i tylko tam...przyszła gdy osłabiona była nasza więź...Czy czysta miłość, którą czuje zwróci mi Go? Czy jest na tyle silna..?Jeżeli znajdzie Pan chwilę czasu...niech Pan coś podpowie...bo cierpię po prostu,,,Dziękuję...
|
|
|
Witaj Igorze!
Chciałabym się dowiedzieć co myślał o mnie Jakub? a jak odbiera mnie teraz?
Pozdrawiam
|
|
|
Panie Igorze, mam bardzo banalne pytanie - zaczyna mi się bardzo podobać mój kolega ze studiów Filip. Zwykle zupełnie inni mężczyźni zwracali moją uwagę, przynajmniej tak mi się wydaje. Przyjaźnimy się i chciałabym wiedzieć, czy będzie między nami coś poważniejszego? Tak naprawdę to się tego boję, bo już raz przechodziłam przez sytuację - od przyjaciela, do faceta i skończyło się to bardzo smutno. Nie chciałabym stracić drugiego przyjaciela. Z drugiej strony, boję się, że moje obecne zauroczenie nim jest wywołane tym, jak bardzo samotna czuję się po tym, jak zakończył się mój ostatni związek. Nie chciałabym, żeby tak właśnie było, nie chcę nikogo ranić. Nie wiem, co on do mnie czuje, zawsze trudno mi wyczuć takie sprawy a boję się go o to zapytać. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam:)
|
|
http://s5.katsuro.pl/woo.php?id=21118 |
|
Igorze,
czy kryzys w moim związku minie?
co z moja pracą?
pozdrawiam
|
|
|
Witam,chciałabym sie dowiedzieć co będzie ze mną i moim "partnerem" i czy będę w najbliższym czasie w ciaży.z góry dziekuje,pozdrawiam...
|
|
Pozdrawiam Agni... |
|
Witaj Igorze
Znow potrzebuje Twojej pomocy :(
Czy minie moj kryzys finansowy co bedzie z moja nauka i co wydarzy sie w moim zwiazku czy szykuje sie kiedys jakas zmiana czy to cos powaznego tak jak sadzimy? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
|
|
|
Witam Igorze, chyba ten przed świąteczny okres skłonił mnie do refleksji i wspomnień ;) dlatego chciałabym cie zapytać czy mężczyzna, który zakończył ze mną znajomość nie żałuje tego?
ja natomiast chciałabym się z nim spotkać (bez żadnych ckliwych rozmów-tylko tak normalnie)
czy to może jest do odczytania z twoich kart ? :)
pozdrawiam
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Przepraszam, że się wtrącam, ale dawno temu (albo i wcale) nie widziałem w tym wątku tak sensownego, rozważnego posta - w tej "puszczy" zrobił na mnie takie wrażenie, że nie mogłem się powstrzymać od wyrażenia swojego wręcz zachwytu.
O ile życie byłoby prostsze, przyjemniejsze dla innych (i energia mogłaby być sensowniej pożytkowana), gdyby takich ludzi jak Grace było więcej. Ach... marzenie.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Witaj Igorze,
Mam pytanie dotyczące drogi, którą powinnam wybrać a łączy się to z nowo poznaną osobą. Czy ta znajomośc ma szansę byc czymś więcej i czy w związku z tym powinnam wyjechać?
pozdrawiam
|
|
|
Witaj Igor:)
Mam do Ciebie bardzo ważne dla mnie pytania,
1. czy uda mi się zmienić promotora
2. czy obronie się w terminie
to dla mnie bardzo wazne więc prosze Cie bardzo o odpowiedz
|
|
Lena |
|
hej mogłbyś mi powiedziec za którym podejściem zdam prawo jazdy?
|
|
|
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
wielu głębokich i radosnych przeżyć,
wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości
oraz błogosławieństwa Bożego
w każdym dniu nadchodzącego Roku
Życzę Tobie Igorze i wszystkim, którzy odwiedzają to forum
|
|
|
Igorze,
mam pytanie co mnie czeka w sferze zawodowej? a mianowice co z moja pracą?
a drugie pytanie dotyczy mojego związku czy moj partner mysli o mnie poważnie i przyszłościowo?
Pozdrawiam i życzę spokojnych świąt ;)
n.
|
|
|
Igor,życzę spokoju, radości w życiu codziennym-trafnych wyborów, które prowadzą do wyznaczonych celów. Dużo optymizmu i zdrowia, do
udżwignięcia problemów jakie mogą pojawić się na drodze, każdego
dnia.W czasach gdy za niewiele,można mieć wszystko,życzę byś nie
zniżał "swoich lotów" i dalej był wierny swoim zasadom
Wszystkiego najważniejszego. Wesołych Świąt.
|
|
|
ZAKLĘCIA
lolka32
41 minut temu
Dziękuję serdecznie i pozdrawiam ;)
Igor
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Wspaniałych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku 2010 dla Ciebie Igor i dla Wszystkich na tym forum:))))))
|
|