| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
"A może chodzi o to, że nastšpi przenikanie wymiarów i stracimy nasze linearne poczucie czasu?
Jeli tak, to będzie to wielkim szokiem dla osób "stšpajšcych twardo po ziemi" i pomylš, że zwariowali."
Powiem Ci tylko tyle:
Kiedy przekracxzasz prędkoć Dwięku... jest Bum! (choć nic nie explodowało;i Ty tego nie słyszysz.)
Kiedy przekraczasz prędkoć wiatła...
..i tu sobie dopowiedz sam..
"dla osób "stšpajšcych twardo po ziemi" " - czyli dla osób bujajšcych w obłokach Wy-Obrażanej Rzeczy Vistoci. ;) ..okaże się , że tzw. "oszołomy" stšpały po Ziemi TWARDZIEJ ;)
|
|
|
a nie jestemy w kosmosie? ;)
".. kobiety przejmš pewne czesci Organów Męskich a Facetci Kobiecych"
a to już tak jest .. :) oczywicie nie tylko "fizyczne" hermafrodyty czyli to co widać oczami naszymi fizycznymi ;)
"nie można Stac w miejscu posiadajš wiadomosc ZMIANY która prędzej czy póżniej Nastšpi"
była i jest .. zmiana ... i zmienia się "całyczas" :) i ma się dobrze
hmm .. a maskaradę to mylę że my sami sobie urzšdzamy
|
|
|
Racja Czarodzieju :D ... wszystko Było , Jest i i i i i .. no i Byc Musi .. a Wszystko ! to Wszystko ... nie można pierdziec w krzesło , fotel , trzeba Życ !!! Bo Życie jakie jest takie jest , lecz Jest ! A My Żyjemy i Cieszyc się musimy , pomimo iż Życie jak Piekło , różne ma Strony Lustra , lecz to tylko Lustra w które Strach wierzy kiedy oczy wielkie jeży hehehe
|
|
|
W zeszłym roku jak i w tym na kanale "extreme sport" leciał taki program high octane (wysoki oktan).Na poczštku jak i na końcu tego programu leciała taka fajna muzyka.Czy kto może wie co to za utwór?Albo z jakiego zródła pochodzi?
|
|
|
według mnie koniec wiata nie nastšpi tak szybko bo dużo się mówi a w cale nie jest tak ,morze to przebiegunowanie nastšpi za 1000 lat a morze póniej i kto wie czy ludzie nie przeżyjš tego w jaki sposób.
Tak samo z wybuchem słońca skšd wiecie czy ludzie nie zbudujš jakej koloni w innej galaktyce gdzie się schronimy albo gdzie inndziej tak że wszystko jest możliwe i nie morzna odrazu sšdzić że koniec wiata będzie wtedy i wtedy.
a co do tych papierzy to można poszeżyć krypte.
takie jest moje zdanie niewiem jak wy sšdzicie.
|
|
|
Koniec wata będzie za równo 46 lat gdyż tak jak mówił Darky to będzie smierć papieża murzyna!!!!!!!!!!
|
|
|
Hmm. ja jednak sadze ze *tak zwany* koniec swiata "naszego swiata" nastapi w niedalekiej przyszlosci ... 50-100 lat dlaczego taki wniosek... moge powiedziec tyle ze efekt cieplarniany bedzie z roku na rok i tak zawsze powiekszal temperature naszej Ziemi o odrobine w skali C... tym samym topiac wszystkie lodowce i zatapiajac kontynenty... watpie aby ludzie w tak krotkim okresie czasu wymyslili cos aby to powstrzymac.oczywiscie mozemy oszczedzac na energi i tak dalej ale to na dluzsza mete jest nierealne i niepraktyczne bo i tak kiedys bedzie koniec :).. moglbym to porownac do matni ;d bo jest to sytuacja bez wyjscia... pamietajcie co ma byc to bedzie i trzeba zyc:D co do przepowiedni Nostradamusa;d powiem ze chlop mial leb na karku i jego filozofia jest calkiem realna :)
|
|
|
Panowie, wam sie wszystkim zdaje ze koniec swiata nastapi w przeciagu kilkudziesieciu lat, moim zdaniem zdazy sie to o wiele wczesniej bo 21 grudnia 2012 roku...przeczytajcie sobie to:
2012 - czy slyszeliscie cos na temat tej liczby? Czytalem interpretacje Wielkiego Kalendarza Majów... jak wiadomo uwazali oni go za najwieksze osiagniecie naukowe ich kultury. Jak wiadomo kalendarz ten przedstawial pewne cykle zyciowe, rowniez zawarte w nim byly wszystkie kombinacje lancuchow DNA i RNA czlowieka.. to juz samo w sobie jest zastanawiajace! Tak samo jest zastanawiajace istnienie wielkich ich budowli.. egipskich piramid.. wielkich ksiag. Interpretacja kalendarza zapowiada - przeliczajac na nasz system kalendarzowy - na rok 2012 tzw "przejscie swiata, w kolejny wymiar swiata" (5 wymiar) - wedlug nich. "To co bylo zakopane zostanie odkopane". Podobnie czytalem o przepowiedniach Nostradamusa... i tu kolejne powiazanie do tej sprawy.. rowniez jego przepowiednie polegaly na zauwazeniu pewnych cykli zyciowych. Data nie jest zbyt jasnie okreslona (moze to byc w przedziale 2009-2012)... zdaniem jasnowidza ma nastapic rowniez przjescie ludzi w inny wymiar... nastapi EPOKA PRAWDY. Nostradamus byl bardzo zaglebiony w ewolucje swiadomosci ludzkiej - jak wiadomo! Kolejne powiazanie jest do Biblii: zmarli powstana z grobow.. to nawiazuje do przepowiedni Majów! Kolejnym ciekawym argumentem, ktory laczy to w pewien sposob w calosc jest to, iz na rok 2012 naukowcy spodziewaja sie przelotu wielkiego materotytu... i juz zaczely sie spekulacje czy przypadkiem nie zawadzi o Ziemie... prawdopodobnosc trafienia to: 1/1000 000. Ale nie tym sie przejmuja... Zastanawiaja sie mianowicie: jesli w nas nie trafi.. i przeleci blisko obok naszej planety... czy nie nastapi czasem przemagnetyzowanie biegonow Ziemi!? Strach pomyslec jakie to niesie ze soba konsekwencje. Wydaje mi sie ze temat jest wystarczajaco ciekawy.. zwlaszcza ze wiele faktow z roznych miejsc na Ziemi wiaze to w jakas sensowa calosc. Jestem ciekaw czy posiadacie podobne informacje i rowniez dostrzegacie ta sprawe. Mozliwe ze dowiem sie od Was cos jeszcze wiecej. Pozdrawiam wszystkich i biernie obserwuje Wasze wypowiedzi ma plaszczyznie naukowej jak i religijnej!
|
|
|
Dodam jeszcze, że na rok 2012 naukowcy przewidujš wzrost aktywnoci Słońca o 30-50%.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Z tš aktywnocia to nie do końca tak jak piszesz. Ma być o 30-50% większa niż kiedykolwiek dotychczas notowana.
|
|
|
bardzo wierze w mitologie i legędy majów; jestem przekonany że koniec wiata nastapi 2012 roku kiedy to bieguny zostanš odwrócone i na kilka set lat ziemia zostanie pozbawiona pola magnetycznego0 które jš osłania od wiatru słonecznego .
pomylcie sobie. wiatr słoneczny dociera do ziemi . pszystko jest spalone. ludzie wriuja . nikt nie może sięschować. czy naszšplanetę czeka taki sam los jak marsa????
czy ludzkoć prztrwa???
|
|
|
A co to jest Ludzkoć? ..zprecyzuj
Punkt Centralny Planetarn Ego przebiegunowania Ziemia ma już za sobš!
tak!
Bieguny już zostały odwrócone, choć na planie strikcte materialnym
ta informacja objawi się włanie około daty na którš sie powołujesz,
i to dosyć "zbiorowo" że się tak wyrażę.
Aktualnie już intensywnie OSCYLUJE planetarny obszar 'eteryczny' oraz 'astralny'.
Natomiast obszar Fizyczny "kliknie" jako ostatni.
Ci którzy postrzegajš i reprezentujš jedynie fizyczny wymiar,
stojš jeszcze przed faktem.
Stšd te różnice.
|
|
|
Też o tym słyszałam i jestem ciekawa czy to prawda ale dowiem sie tego za kilkanacie lat pewnie no ale co tam ja słyszałam że najbliższe bedzie w 2o12
|
|
|
z tym koncem swiata to troche wszyscy przesadzaja mial juz on nastapic w 2000 roku i co zyjemy. Wedlug mnie koniec swiata nastapi ale dla kazdego w innym terminie tym koncem swiata jest smierc nieodwracalna i nieustepliwa.
|
|
|
mesjasz to jest prawda :d koniec swiata nastšpi gdy ktos umiera a jasniej rzecz bioršc to przy naszej smierci nikt nie wie kiedy to nastapi . media gadajš ze bedzie on w 2012 a slyszeliscie ze mial byc 6.06.2006 . i jakos zyjemy . bóg decyduje kiedy bedzie konies swiata
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |