| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
najlepsza cisza jest jak snieg pada, snieg fajnie wycisza dzwieki jest wtedy tak cicho ze az strach nawet w srodku miasta w srodku nocy w sniegu a po za tym madzie racje wszyscy :))
|
|
|
::::::::::::: Sensacyjne odkrycie na krańcach Układu Słonecznego :::::::::::::::::::
PAP - dodane 1 godzinę i 51 minut temu
Międzynarodowy zespół astronomów z Kanady, Francji i Stanów Zjednoczonych poinformował o odkryciu nowego, nietypowego obiektu na krańcach Układu Słonecznego. Nowe ciało astronomowie ochrzcili imieniem "Buffy" - informujš strony internetowe Canada-France-Hawaii Telescope.
Mało tego ... po nitce do łębka , od kłębka na Ziemie .
Buffy - postrach ludzi , nie wampirów . Czyżby ? Wampiry bojš się wiatła - nawet w nazwach kryje się łšcznik . A więc .. ten co widzi chowa wiatło Prawdy swej wiedzy dostępnej Gawiedzi .
Życie nie jest Tworem Pstryknięcia a Ludzie ...... włanie ... Nauka powoli powoli wchodzi równo z Religiš i Wierzeniami zakorzenionymi głeboko w podwiadomociach większoci ludzkoci , na Grunt Prawdy Tuszowanej od wieków , aż po dzień dzisiejszy . Z każdym miesišcem , i rokiem będzie trudniej utrzymać pewne wierzenia w charmonii ze swymi nabytymi przekonaniami odnoscie wielu aspetków życia i wierzeń .. Czy Czarne kryje Białe ? Czy białe może zamienić się w czarne od wewnętrznej strony ? ... Czas Oczyszania in Progress . Wspaniale jest Żyć w Czasach które ludzkoć na Długo Zapamięta , jako Przełomowe !
|
|
|
Włanie Aurelianie. Zbliża się czas oczyszczenia.
Pozdrawiam
|
|
|
a co oni tam odkryli ? pewnie znowu jakiegos malego plutona kolejnego
|
|
|
to "planeta"w kształcie gigantycznego cylindra.(w którym mogłaby się zmiecić nasza Ziemia)....
|
|
|
18 stycznia 2005 roku...
"WIAT W ROKU 2005
LUTY :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Odnotowana zostanie aktywnoć Noli , UFO na całym globie , szczególnie blisko zbiorników wodš . Jaki Duży Karambol w okolicach 22 lutego Francja lub Wielka Brytania wg. Przeczuć . Lekarze odkryjš nowy lek o którym będzie głono . Astronautyka zdecyduje się wysłać szybciej ludzi , w podróż na Marsa bšd odkryje co w Kosmosie . Ciekawe Zjawiska zacznš objawiać się na Niebie widoczne w nocy . Dobry miesišc dla Prawa , przestępcy będš łapani i wszelkie Nowe oszustwa oraz przekręty zacznš wychodzić na wiało dzienne . Głównie w Zwišzku z Opiekš i Zdrowiem . Posypiš się Rozwody jak nigdy . Fala Zdrad w długoletnich zwišzkach zachwieje stanem emocjonalnym planety , co w konsekwencji sprawi iż wzronie jeszcze większa podatnoć na Nerwowoć i popadanie w stany Depresyjne ludzkoci . Samobójstwa z braku Uczuć , Ciepła i Miłoci .
MARZEC ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Nowe trzęsienia ziemi przyniosš nowe ofiary w państwie prawa . Dużo ofiar . Wszelka pomoc zacznie napływać do Państwa gdzie wydarzy się tragedia . Epidemia powstrzymana , a raczej jej grożba . W oczy rzuca mi się Ogromna iloć ofiar . Ogień i Wiatr utrudniš Pomoc .. możliwa Australia ale zaznaczam również drugie państwo USA . Zacznš się wahania Temperatur , skoki i zmiany klimatu zacznš znów dawać nam odczuwać że Zmienia się Globalny stan Atmosfery i Biosfery naszej Planety . Zostanš podpisane jaki Ważne Umowy pomiędzy państwami oraz wprowadzone zostanie jakie Nowe Prawo lub Technologia która przyczyni się do łatwiejszego wykrywania zbrodni na wiecie i szybszego łapania przestępców .
KWIECIEŃ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Masa narodzin dzieci , wręcz fala . Dużo nowych dusz narodzi się na Ziemi , w tym miesišcu . Aktywnoć Słońca wzronie co spowoduje iż w kwietniu możemy odczuć Lato . Cieżkie karty sš ogólnie . Więc , widzę to tak .. W Państwie w którym dotychczas panowała równowaga wniknie Dysharmonia która przyczyni się do Zmian i odrodzenia , jakiego państwa , przypuszczalne państwo to : Nasz kraj Polska, lub inne przygraniczne. Prezydent Przyniesie Rozgłos na wiecie o naszym kraju . Ludzkoć zacznie dowiadczać transformacji osobowoci i będzie bardziej skłšnaić się ku sprawom ducha oddalajšc stopniowo od materii . Prawo i Rzšdy na wiecie oczyszczš się w tym miesišcu z Grzechów przeszłoci , oraz cierpień jakie miały miejsce w historii narodów , które ciężko mi wytypować , jakie to kraje . wiat stanie się wrażliwszy na krzywdę i będzie starał się zapobiec cierpieniu ludzi , którzy sš bez dachu nad głowš i potrzebujš materialnej pomocy . Jakie ważne odkrycie dotyczšce Psychologii zwišzków . Zaznaczam iż to nie koniecznie się Wypełni co powiedziałem . Czas odsłoni ile w mych słowach racji .
Maj:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Zamach Terrorystyczny ma wg. Tarota mieć miejsce w tym miesišcu , człowiek który tego dokona wyrzšdzi dużo szkód materialnych . Zaburzona równowaga wiata . Wachania biegunów przypuszczalne . Dużo ludzi Straci domy nad głowš . Odkryje się wiat ludzi ubogich ubogich zacznie dochodzić do głosu poprzez organizowanie Manifestacji oraz Strajków . Koło Przeznaczenia naszej planety w tym miesišcu odwróci się do góry nogami . Ten co Bogaty stanie się biedyn i na przemian . Zacznš Upadać Większe firmy . Widać duchowoć nad Materiš . Co wróży iż objawi się Matka Boża lub jaka inna więta w miejscu które ma spotkać Tragedia . Będš znaki Nieba które zrozumiane będš po Szkodzie i Cierpieniu jakie spotka Dane państwo . Przypuszczalny kraj . to Włochy lub jeden z krajów arabskich . Na Arenie międzynarodowej do Głosu dopuszczone zostanš kobiety , które wprowadzš większe poszanowanie dla ich praw ze strony męszczyzn . Tragedia na 17 lub 27 maja !!!
CZERWIEC ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
mierć jakiej Ważnej Osobistoci Wstrzšnie Całym wiatem . Będzie to Kobieta na Tronie . Ludzkoć dowiadczać pocznie Ciekawych snów oraz tzw. Widziadeł . Na Ziemie zacznš zstępować Wyższe Byty . Rewolucja w wiecie Mody . Nowe Zapachy podbijš serca kobiet . Większa Wrażliwoć na Sztukę i Piękno oraz tj . wspomniałem na poczštku Rewolucja w wiecie Mody . Ludzkoć zacznie bardziej pławić się w materii , oddawać zachciankom . Anglia Zadrży od Tego Co jš Spotka . wiat Sztuki ożyje , jak widzicie w czerwcu ożyje Piękno wymieszane ze mierciš kobiety . Podejrzewam Anglie gdyż dużo kart za tym przemawia . Ciekawostka . Dusza ksieżny Diany postanowi wcielić się w dziecko osoby która zajmie tron . Masa Strajków , buntów wewnštrz krajów kt óre obecnie sš wiodšce na Arenie międzynarodowej . Włochy Nawiedzš Huragany oraz okoliczne państwa . rednie zniczenia w przyrodzie .
LIPIEC::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Wypełniš się Proroctwa Znanych i Cenionych Proroków oraz innych mędrców którzy zapisali się w historii wiata t, Nostradamus , Cayce i inni . Co Niedobrego Spotka ziemie . Bieguny Zacznš się zmieniać . Widzę Globalne powodzie , Zatrzymanie Ruchu planety i tzw.. 3 dni ciemnoci zapowiadane w Biblii . Dniem Stanie się Noc. Zmiana jest poważna podaje Arkana jakie mi wyszły – wiat odwrócony , księżyc , mierć , gwiazda , słońce odwrócone , Arcykapłanka . Kolejna Pieczęć zostanie złamana wg. Apokalipsy a teraz słów moich . Nadchodzš Powodzie które zmieniš obraz planety . Ustanie dzień który wywoła haos i da wolnoć mierci jaka rozpanoszy się po całym globie . Mam nadzieje że to co widzę nie zici się . Wczeniej przewidziałem date na kwiecień tego roku odnonie poczštku 3 dni ciemnoci . Mogłem się mylić i chodzi tu o Lipiec kiedy słońce Króluje na Całym globie w jednym miesišcu należšcym do jego pełnej władzy . W kosmosie Odkryta oficjalnie zostanie planeta X która spowoduje te zmiany , najlepsze że karty to objawiajš .przewidywane zmiany odnonie typowanie dni w lipcu , to 1 lipiec POCZĽTEK TYCH ZMIAN . By się nie sprawdziło ."
Teraz mamy 14 grudnia 2005 roku. I co? I gówno...
|
|
|
nie rozumiem tylko co chciałes powiedziec poprzez kopiowanie mego tekstu ze strony 1 . a w rodek chociaż zajrzałes ?
taa gówno gównie równe bo z jednego organizmu pochodzi ! z gówna dobry nawóz może być , no nie ? hehe:)))) Pozdrawiam Seher:))))
|
|
|
Seher, też to ledziłem..... i coooo ??? chyba ci jaja urwało !!!
Może nie wszystko się sprawdziło w 100%, ale większoć była OK> Pewno chodziło ci o miesišc LIPIEC, ale nawet dziecko widzi, że pisze tam ze to POCZĽTEK TYCH ZMIAN !!!
Co za cfel ;)
Też Pozdrafiam
|
|
|
nie będę was przekonywał do swoich racji bo nie chce mi się z wami wszystkimi walczyć :/ Tłumaczcie to sobie jak chcecie. I wcale nie chodziło mi o lipiec ale o całoć jako stertę bzdur. Ale przyznam, że czerwiec rozbawił mnie najbardziej.
oko za oko - Koolman - ty debilu.
|
|
|
Mamy jeszcze po jednym oku ;)
Seher ty pedofilski mamisynku co się lubi ryrać ze swoim tatš, szuraj dupš przed chlewem!!!
|
|
|
Wczoraj w nocy przeprowadzałem rozmowę z Badaczem Kodu Biblii Red Knightem , i chciałbym zacytować jego słowa , które pochodzš bezporednio z Biblii :
"Młodzi będš mieli widzenia a Starcy sny prorocze przy końcu dni "
Może nie jest to bezporednio zacytowane ale głownie o to chodzi . Widzę że coraz więcej ludzi ma Sny Apokaliptyczne !
Benedykt XVI - wezmy pod uwagę liczbę 16 = 1+6 = 8
Liczba roku 2006 = 2+6 = 8
Do czego Zmierzam ?! powoli .. oto Sen jednej osoby , który wštpie by był zwykłym ponieważ ma połaczenie z tym co odkryłem , chociaz nie wiem na ile to trafne i czy wogle trafne . Cytuje Satine ::::
Autor: Satine (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 13-12-2005 17:55
Mi się dzisiaj snił dziwny sen.niło mi się,że jestem na jakim podwórku,było ciemno.Podeszłam do ziemi,wzięłam mazak i napisałam na ziemi tak: APOKALIPSA 888.
Potem szybko to zmazałam.Po przebudzeniu zapisałam cyfry: 8+8+8=24 a 4+2=6
Zastanawiajšca jest Trzecia liczba która wskaże kierunek z twego Snu , wydaje mi się że chodzi tu o Czas SIERPIEŃ 2006 !!!! Czyżby Kolejny Znak Nieba zamanfistować miał sie na ziemi w tymże Czasie , nie wiem . Wiem tylko jedynie Tyle ... że Czeka Nas Kolejna Niemiła Niespodzianka w Mediach i Prasie o Wydarzeniu Apokaliptycznym które uruchomi machinę Wojennš . A teraz odnonie Papieża Benedytka XVI
Wczoraj w mediach , nie wiem czy prasie bo nie czytałem podano Apel Papieża o Unicestwienie Broni Jšdrowych i rozwagę tych co je posiadajš . Kierował swš uwagę ku IRANOWI . I teraz pomylcie .. logicznie bez Fantazji !!! wczeniej Ratzinger za pontyfikatu Jana Pawła II był głowš Ds. Kongregacji Nauk i Wiary oraz wystšpił w sprawie III Tajemnicy Fatimskiej , bodajże w roku 2003 !!! Watykan nieżle jš zatuszował i ukrócił orginalnš wersje owego przesłania i treci . Benedykt XVI ------- wie co Czeka wiat !!! wie że Czasu mało zostało jeli Ludzkoć nie wejdzie na własciwš Drogę pojednania - zgody i Miłoci . Nie oszukujmy się że na wiecie Teraz ! jest pięknie , miło i bezpiecznie . Każdy dzień niesie co nowego . każdy dzień ustanawia nowš Historie końca Znanych nam Czasów Obecnie . Zwrócmy uwagę na liczbę XVI - w Tarotcie jest to Arkan Wielki Wieża Boga XVI Przedstawia Obraz Upadku , Zniszczenia , Dowiadczenia Kary Bożej w Celu Nawrócenia Ludzi którzy zeszli z właciwej drogi ... osobicie jestem za tym , że nie istniejš przypadki . Przypadek , to Zderzenie Energii które sš właciwe sobie i majš ukryty Cel , Sens , i Zmianę jaka ma podziałać z korzysciš dla wiadomosci jej dowiadczajšcych . W tym wypadku ... Liczby ... ustanawiajš ukryty porzšdek Rzeczy na naszej Ziemi ! Numerologia jest tego wyrazem . Porzšdek opierajšcy się na Ukrytych Siłach które noszš Zakodowane Informacje danej Liczby ! Materia składa się z niewidzialnych Czšstek .. tak samo Wydarzenia , Zdarzenia które występujš w naszych Życiach i Życiu całego wiata noszš w sobie elementy Spójne ! kreujšce rozwój .. ustawniajšce Skutek Przyczyny . Koniec końcem moje zdanie jest takie kierujac się Przepowiedniš dotyczšcš nadjescia Antychrysta w roku 2006 iż .. i tu Teoretyczne założenie , prosze nie myleć że wciskam Wam że to ma Nastšpić , to tylko moja Teoria :
Kiedy Papież Benedykt XVI wybierze się do Afryki lub któregos z krajów Bliskiego Wschodu np. Izrael .. odsłoni się Antychryst ! co jeszcze hmm .. pisałem wczesniej tez o tym Że Inkarnacje wietych będš zstępować na Ziemie ! Indie .. młody chłopak ... medytuje przy drzewie przy którym medytował Budda . Bez komentarza ... Częci brakujšce znów się zcalajš by przygotować nas Wszystkich na odsłonę kolejnej Częci która stanie się Historiš ! Czy obędzie się bez bólu , mierci , cierpienia ? ? ? licze na to że Tak ! ale tylko tyle mogę . To Góra zadecyduje jak ma być . Ja słucham i widzę , i piszę po to by nie zamykać w sobie tego .. by nawet mylšc sie mówić ! i na błędach uczyć.
Pozdrawiam
Ariel
|
|
|
Ja również jestem badaczem tegoż włanie Kodu, a raczej byłem.
Niecały rok temu ci którzy sš w Temacie, bšdš pamiętali przepowiedziane wyniki 2 meczy w piłce nożnej. Te wyniki ja rozszyfrowałem. Nie działo się to na zasadzie 1:0, czy 2:1, tylko Wygrana, Przegrana, Remis. To co mi wychodziło w ludzkim rozumowaniu się nie mieciło, wszystko było poukładane w logicznš całoć. Używałem kilku odpowiedników polskiego słowa Wygrana (Win, Wictory) tak samo było z Remisem i Przegranš. Wszystkie te odpowiedniki pokrywały się równo z Państwami, którym dane było przegrać lub wygrać.
|
|
|
dzi : Message !!!
Ahmadineżad ponownie zadeklarował, że Iran nie zamierza odstšpić od rozwijania własnej atomistyki, mimo wyrażanych na Zachodzie obaw o jej militarny charakter. - Z pewnociš ani na jotę nie zrezygnujemy z naszych uzasadnionych praw w dziedzinie nuklearnej - podkrelił irański przywódca.
Wystšpienie irańskiego polityka wywołało natychmiastowš reakcję Izraela, który zaapelował do wiata, by ten "otworzył oczy" na zamiary irańskiego rzšdu i program atomowy, realizowany przez ten kraj.
- Mamy nadzieję, że tego rodzaju ekstremistyczne propozycje prezydenta Iranu otworzš wiatu oczy, pozbawiajšc go ostatecznie iluzji co do tego reżimu - owiadczył rzecznik izraelskiego MSZ Mark Regew, apelujšc też o natychmiastowe przesłanie irańskiego dossier atomowego Radzie Bezpieczeństwa ONZ i nałożenie sankcji na Iran.
Prezydent Iranu Mahmud Ahmadineżad proponował już w czwartek, aby Niemcy i Austria wydzieliły na swym terytorium miejsce dla państwa żydowskiego, jeli uważajš się za winnych dokonania masakry Żydów podczas II wojny wiatowej. - Niech Niemcy i Austria oddadzš dwie czy trzy ze swych prowincji reżimowi syjonistycznemu i problem rozwišże się u ródeł - proponował Ahmadineżad.
Wczeniejsze słowa prezydenta Iranu z końca padziernika wzywajšce do "wymazania Izraela z mapy" wiata i póniejsze ich potwierdzenie, że były one "właciwe i słuszne", wywołały ostrš krytykę na całym wiecie.
|
|
|
Koolman - nie będę się już zniżał do twojego poziomu i nie "wyrwę" ci tego drugiego oka...
Aurel:
"Benedykt XVI - wezmy pod uwagę liczbę 16 = 1+6 = 8"
I co jeszcze nam powiesz ciekawego? Że 2+2=15? Wiesz, nie wiem jak inni, ale ja zawsze myslałem, że 6+1 to jest 7 a nie 8...
|
|
|
UPS !!! I Did It Again hehehe Dzięki Braki w Edukacji :D idę się uczyć Seher ! Wielkie Dzięki:))))) poršbawszy sie z liczbami ale zdania nie zmieniam co do tego co pisałem , ukracajšc i przyznajšc się otwarcie do Braków w Edukacji :))) hehe może to dlatego że wiatła nie pale i ciemno w pokoju , to wiesz ;) oczoplšsy i zez błyskowy od moniora hehe :))))) Normalnie jeste Cool Goć :)))
od Stycznia idę na kurs angielskiego :)))) policzy za mnie kaluklator hehehe
|
|
|
według żródeł ufologicznych z niemieckiego internetu na hasło wyszukiwarki w googlach "Wissenschaftliche Experimente in Russland und Ausseririrdisches Wissen":
OKRUCHY Z NIEZNANEJ LUDZKIEJ KRONIKI AKASZY...
1979.Katastrofa atomowa na Syberii.Była ona opisana w czasie seansu channellingowego z "Kontaktorem"kosmitów, niejakim Niemcem Schmidtem juz w 1960 roku.Wydostała się na publiczne wiatło dzienne dopiero w 1979.
Według Zhores'a Miedwiedjewa,radzieckiego uczonego, w 1958 nastšpiła katastrofa w składowisku odpadów atomowych kombinatu nuklearnego w MIASSIE zbudowanego przez Stalina na syberyjskim przedgórzu Uralu.W czasie roztopów dwa rózne typy odpadów radioaktywnych zostały wspólnie zalane wodš i doszło do niekontrolowanej reakcji łańcuchowej.Podgrzaniu uległa też wewnętrzna warstwa płaszcza Ziemi.Cinienie z wnętrza ziemi doprowadziło do wybuchu porównywalnego z wybuchem wielkiego wulkanu, za okolica wokół Miass'u i obecnie 1 milionowego Czjelabińska została na wiele setek lat skażona promieniotwórczo.
1980.Kosmici posiadajš komunistyczne bezklasowe społeczeństwo wysoko rozwiniętego komunizmu.Podobne do byłego wysokorozwiniętego bezklasowego społeczeństwa leninowskiego państwa radzieckiego.Wynika to z przekazu kontaktora austriackiego, ex-socjaldemokraty przeladowanego w czasie wojny (siedział w Mauthausen)przez faszystów, niejakiego Herr'a Wanderki.
Wanderka brał w spotkaniu III stopnia z Kosmitami.
1987.Kanadyjski Węgier , kontaktor MAGOCSI uzyskuje informację iż na Ziemi trwa wieczna walka sił wiatła z siłami ciemnoci.Obok "Konfederacji Miedzywymiarowej Wolnych wiatów" działa na naszej Matce Ziemi agresywny i wojowniczy"Zwišzek Imperialny".Generalnie "Stammung" naszej rasy to cywilizacja Plejadan."Zwišzek Imperialny" ma swoich agentów wpływu wród "Illuminatów"(głównie USA i Watykan),"Konfederacja Międzywymiarowa Wolnych wiatów posiada agentów w ujawnionych ostatnio w czasie tak licznie rozgrywajšcych się "ostatniemi czasy" tak zwanymi "aksamitnemi rewolucjami"typu ta ostatnia majšca miejsce na budzšcej wielkie nadziej co do przyszłego mega-rozwoju ,Ukrainie"...
1988.Według innego z kolei juz japońskiego kontaktora HARUKAWY, w najbliższych latach wzrastać będzie rola kobiet w biznesie,w wielkich koncernach,w badaniach naukowych oraz na szczytach władzy.Ludzie urodzeni po 1960 majš zwielokrotnione pojemnoci telepatyczne w swoich zwojach mózgowych.Harukawa zwraca kolejny już raz na wielkš role technologii kompozytowych kryształów parapsychicznych w napędach UFO i w samodoskonaleniu się ludzkich istot.
1974.Kontaktorka żydowskiego pochodzenia Phyllis Schlemmer(Floryda)-zwna potem na skutek licznych interwencji w czasie konfliktu Izrael-Kraje Arabskie specjalistkš od tak zwanego wszelkiego rodzaju"Krisen - Management"w megaskali całego wiata.
Jeden z kosmitów o kryptonimie TOM występujšcy w postaci obłoku transcendentalnej duszy wyjawiajej tajemnicę roli Izraela.W kraju tym Kosmici podejmš ostatniš próbę podwyższenia na wyższy poziom niskiego ogólnie poziomu wiadomoci ludzi na podobieństwo wznoszenia się ku wyżynom pasma mšdroci zapoczštkowanemu na mozolnej scieżce przez Jezusa z Nazareth.
Żydzi majš pokrewieństwo genetyczne z Kosmitami, a w szczególnoci z supercywilizacjš galaktycznš HOOVA - dlatego też nazywani sš powszechnie "narodem wybranym".
W Izraelu rozstrzyga się los całej ludzkoci i będzie się tam ten los dalej rozstrzygał.Trwać tam będzie odwieczna walka sił ciemnoci z siłami jasnoci - walka zwana tradycyjnie HARMAGEDDON'em.Izrael składa się z ludzi przybyłych tam z najodleglejszych zakštków Ziemi, reprezentuje więc całš ludzkoć.Kto chce wpływać na Ziemię jako całoć - czyli stosować inżynierię makrospołecznš w skali makro - musi zaczšć od izraelskiego"mikrokosmosu" i od wpływu "parapsycho"-"socjalnego" na mieszkańców Izraela - Izrael jest makietš Makrokosmosu całej naszej Matki Ziemi.
1981.Relacja Feliksa Juriewicza Zajdel'a, Profesora Kosmologii Moskiewskiego Instytutu Lotictwa i Kosmonautyki - " w naszym archiwum magazynujemy ponad 100.000 realcji spotkań z UFO lub obserwacji NOL-i nad ZSRR.Spotkania II-ego stopnia dotyczyły przy tym nie tylko spotkań z samymi kosmitami co i z robotami Androidami, zastępujšcymiw niektórych rolach samych Kosmitów w czasie ich ziemskich misji.
14 Czerwiec 1980 czyli niepełny rok wczeniej.Nad Moskwš koło północy przelatuje największy dotšd widziany gołym okiem na Ziemi gigantyczny NOL o rednicy kikuset metrów.Tor widzialnego przelotu nad Rosjš wynosił podwówczas 1100 km.Po raz pierwszy ukazał się nad Kalininem na pólnoc od Moskwy potem poszedł jak grom z jasnego nieba w kierunku Riazania, Nizniego Nowgorodu - prosto na stolicę TATARII - centrum produkcji cięzkich bombowców strategicznych ze zmiennš geometriš skrzydeł i zainstalowanymi na ich pokładzie rakietami typu "Cruise"i "Tomahawk"-Kazań".Jak to mówił Zajdel to była "statek-matka"...
1981.Pierwszy kontakt kosmitów z Rosjanami w otwartym kosmosie.Stacja SALYUT-6 spotkała się bezporednio ze spodkiem latajšcym na orbicie wokółziemskiej.Było to 12 Marca 1981.wiadkami był Kosmonauta Kovalyonok oraz jego Kompan Savinikh.Kosmici wyszli bez skafandrów z zacumowanego do "Salyuta-6" spodka latajšcego bezporednio w przestrzeń kosmicznš i to bez skafandrów.Statek Obcych towarzyszył Salyutowi-6^ stale z małymi interwałami zrozumiałej nieobecnoci aż do 17 Maja 1981.
23 Sierpnia 1981, nad Moskwš przelatuje flota 17 kršżowników intergalaktycznych w towarzystwie kilkuset mniejszych spodków latajšcych.Cała Kosmiczna Armada.Godzina 7.12 wieczorem.Na wysokoci 15 km nad Moskwš pojawia się gigantyczne cygaro o długoci 1 km.Kierunek lotu - polarna Pólnoc naszej planety.
W tym samym dniu...Godzina 21.20...,pojawia się gigantyczny błyszczšcy srebrnym wiatłem kosmiczny wieloryb o długoci kilkudziesięciu kilometrów - międzygwiezdna forteca intergalaktyczna.Po jego przelocie w wielu mieszkaniach Moskwy(dokładnie w 600 wypadajš szyby przedziurawione dziwnymi otworami w kształcie okršgłych regularnych dziur.Przy tworzeniu się tych dziur towarzyszyły zjawiska typu "poltergeistu" oraz płomiennych małych wieńców ognia jakby tnšcych szkła moskiewskich okien.
1982-1983.W ZSRR notuje się nasilone obserwacje UFO, w tym okršgły obiekt który zawłaszcza jak NKWDZ-sta i to bezpowrotnie cały pocišg z paliwem jšdrowym jadšcy liniš kolejowš z kombinatu atomowego w Tomsku(Siewiersk - 23)do Nowosibirska.
1982.1 Czerwca.Godzina 2.00 w nocy.Nad kosmodromeme Bajkonur pojawiajš się dwie pomarańczowe żywe biomeduzy kosmiczne pomarańczowego koloru.Obiekty powodujš całkowite rozszczelnienie wszystkich prawie rub we wszystkich nieomal rampach startowych(jest ich w Bajkonurze kilkanacie) i wielu wyrzutni rakietowych tamże znajdujacych się. Na pobliskie zamkniete dla zachodniej gawiedzi miasto naukowe spada metaliczny jakby aluminiowy, srebrzysty descz.
1989.Lšdowanie pozaziemskich robotów humanoidalnych w 850 tysięcznym Woroneżu na południowy wschód od Moskwy.Wczeniej nasilone kontakty"kontaktorów' Armii Czerwonej z Kosmitami.
W międzyczasie jawne lšdowania w ródmieciu Tbilissi(Tyflis),Gruzja.W rok póżniej Rosyjska Akademia nauk nawišzuje kolejny kontakt z Obcymi ,tym razem z kosmitami z konstelacji ORION'a , a dokładnie z kommandor'em BATANO OTARI.W Tblisissi dalej jawne emanacje i lšdowania UFO w samym ródmieciu miasta.Przy okazji w stolicy Gruzji dochodzi do niewyjanionego cudownego ozdrowienia wielu tysięcy chorych obłożnie kobiet(w tym także tych kobiet chorych na raka).Wszystko to dzieje się po kolejnym lšdowaniu obcego spodka latajšcego.
1987,17 Maja.Bajkonur.Spotkanie Michaiła Gorbaczowa z reprezentacjš Ras Galaktycznych.
1987.Szczyt Reagan-Gorbaczow.Koniec zimnej wojny.Wchodzi w zycie zaordynowana w zwišzku z przekształceniem się wymiarów na Ziemi,tak zwana pišta(V)faza przemodelowania życia na Ziemi.
2012.Rozpoczyna się tak zwany 5 WIEK KOSMICZNY według kalendarza Majów.termin galaktycznej mega-synchronizacji Ziemi i przyjęcia jej do Unii Galaktycznej...cdn...
|
|
|
Odkšd pamiętam to 6 + 1 zawsze dawało 7 a nie 8... no, ale może się mylę ;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |