| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
1.Igorze, czy mojej bardzo dobrej koleżance uda otworzyć się działalność? czy powinna wchodzić w spółkę z koleżanką z pracy?
2. Czy M umówi się ze mną? Czy mam wierzyć w przeznaczenie?
|
|
|
Witam, poproszę o postawienie mi kart...
Moja sytuacja wygląda następująco: był mężczyzna w moim życiu rozstaliśmy się w sumie bez żadnych słów. Moje pytanie brzmi: Czy on wróci i czy jest szansa na to abyśmy byli z sobą???
Z góry serdecznie dziękuje.
|
|
|
Witaj Igorku :)
Pojawiła się nowa osoba i prosi by Jej zaufać.
A coś mi nie pozwala na to.
Nie wiem co robić?
Uśmiech zostawiam :)
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
Witaj Igorze,
Często mam prorocze sny, albo przeczucia, które się spełniają.
Ostatnim razem śniłam o zdradzie. Jesteśmy bardzo zżyci ze sobą, a mój chłopak nigdy nie miał takich wyskoków. Nie jest typem kobieciarza. Mi za to coś podobnego się zdarzyło, na szczęście zmądrzałam, a on wrócił do mnie i żyjemy dalej.
Ciekawe jest to, że okoliczności tego snu powtórzyły się wczoraj wieczorem prawie idealnie, za wyjątkiem tego wielkiego szczegółu w postaci jego odejścia. Jakiś czas temu stawiałam tarota w jakimś portalu przez internet i tam właśnie po raz pierwszy zostało mi to zasugerowane. Być może źle to interpretuję.
Czy mógłbyś spojrzeć w karty i sprawdzić czy ten sen to tylko wynik ciągłego myślenia o tamtym tarocie, czy będzie to miało miejsce? A może mogę temu jakoś zapobiec, bo przecież możliwa jest zmiana swojego losu jeśli bardzo się tego pragnie.
|
|
|
Igor
mam pytanie
znalazłem poturbowanego gołębia zabrałem go do siebie aby go kotki nie zjadły
ma cos z prawym skrzydłem
odkarmilem go napoilem:)
pytanko czy ta mala istota ma szanse na wrocenie do swoich na wolnosc:)
czy moze lepiej nie meczyc go:(
|
|
|
Dobij zasrańca, ewentualnie daj kotkom - będzie z niego przynajmniej jakiś pożytek :)
Możesz go jeszcze trochę utuczyć - kotki się ucieszą :D
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
o rany!
dla zwierzątka najlepiej będzie jak go odstawisz do weterynarza, wyleczą go a potem powróci do środowiska naturalnego.
Igor ma wykonać rytuał na zdrówko dla gołąbka? ;)
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
A jakie jest środowisko naturalne gołębi? :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
zapytaj swoje małe....
|
|
|
czemu odrazu zasrańca????co ci przeszkadza gołąb??????
a co do weterynarza u mnie skad jestem zawsze uslyszysz za drogo by leczyc lepeij uspic
albo moze samo sie zrosnie tak mowia
|
|
|
W zasadzie nie mam nic przeciwko gołębiom... jeśli nie siadają na moim balkonie :)
A moje małe dobrze je przeganiają :)
Zna ktoś dobry sposób na gołębie?
|
|
|
wendoł jest niekulturalny, obsceniczny i gardzi gołąbkami...zamiast je chronić i dokarmać.
wstydć się.. i jaki przykłąd dajesz dzieciom, no jaki?
|
|
|
Wendol najlepsze są petardy albo jakieś straszaki.
Jak coś większego od gołębi usiądzie na balkonie to może wiatrówka.
Raz trafiłem gołębia przez przypadek z wiatrówki i raczej to zbyt brutalne jak dla mnie.
|
|
Pozdrawiam wszystkich...!!! |
|
To kup wypchanego i jakiś straszak który wydaje odgłos sokoła :)
|
|
|
niech sam się wypcha i wydaje sokole odgłosy :DDDDDDDDD
|
|
|
najlepiej to wysyp wielką kupę zboża (tak na zachęte dla gołębi) gdzieś kilka metrów od twojego mieszkania i w sam środek daj jakąś bombę C-4 i tylko oglądaj jak gołębie smażone latają w kawałkach po całej okolicy
|
|
|
Smażone gołębie powiadasz?
Coś mi się przypomniało:
http://www.youtube.com/watch?v=gsXnK0ouTL8 :)
|
|
|
witaj Igorze dawno mnie tu nie było odpoczywałam za granicą z córeczką jak radziłeś mi odpoczać
mam pytanie przyjaciel Szymon 30 zerwał kontakt czy wiadomo dlaczego? być może kogoś poznał i nie chce już ze mną kontaktu?. Mąż Damian 31 też od 3 m-cy nawet nie pyta o dziecko...
pozdrawiam z nową energią danusia 30
|
|