| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
"Bo gdyby inne ciała nie-biologiczne miały takowš właciwoć wtedy dochodziło by bo przemieszczania dużych iloći materii w spsób niekontrolowany"
Dochodzi.
Innym pytaniem jest: Kto to kontroluje?
Bo: że Ty niekontrolujesz, to rozumiem, bo wystarcza Ci twoje własne
i nie potrzebujesz wysługiwać się cudzymi ręcyma ;)
Co do Pań - nie ma regułów
Przed-Zdrawiam! Cieplutko ;)
|
|
|
"I poczułem go własnym nosem, doszedłem przy tym do przekonania na granicy paranoii że pršd pachnie w dziwny sposób przechodzšc oczywicie przez rróżne struktury materi."
A co do pršdu.... to lubię zapach pršdu.
jednak spalony węgiel to spalony węgiel -a pršd to pršd.
|
|
|
Chodzi mi o to , że puszczajšc pršd przez przerózne "przedmioty" można szybciej uzyskać zakładanš charakterystykę, niż chcš jš odtworzyć mechanicznie w jakim generatorze. Np w takim Akceleratorze.
W Duzym skrucie chodzi mi o to by wytworzyć odpowiedni strumień kwantowy bez pomocy wielkich akceleratorów a tylko za wyjštkiem czystej energii i pewnego dowolnego stanu materii.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
masz na mysli strumień emisji kwantów?
Gdzie chcesz go skierować?
|
|
|
A zastanwialicie się jaki jest zwišzek drewna i diamentu?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
C
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
JA WIEM DOSKONALE W JAKI SPOSOB TESLA MOGL PRZEKAZYWAC ENERGIE ELEKTRYCZNA I NIE TYLKO ENERGIE NA OGROMNE ODLEGLOSCI BEZ UZYCIA ZADNYCH PRZEWODOW.TESLA BYL INZYNIEREM ELEKTRYKIEM TO NIEBYL ELEKTRONIK GDYZ ELEKTRONIKI JESZCZE NIE BYLO TO BYL INZYNIER ELEKTRYK. BA
DANIA NAD ELEKTRYCZNOSCIA ENERGIA PIORUNAMI INUDKCJA
PRADEM CZESTOTLIWOSCIA REZONANSEM ELEKTROMAGNETYCZNYM FALAMI ELEKTROMAGNETYCZNYMI I DZIWEKOWYMI PROMIENIOWANIAMI ROZNYMI
.WSZYSTKO TO PROJEKTOWAL I OPRACOWYWAL TESLA GENIALNY INZYNIER TECHNIK. TESLA BYLA NAJWIEKSZYM GENUSZEM TEDCHNICZNYM W HISTORII LUDZKOSCI. PODOBNO BYL BARDZO NISKI MIAL 158 CM WZROSTU NIE BYL ZBYT WYSOKI. TESLA NAWET SAMOCHOD BEZ PALIWA SKONSTRUOWAL SIADL ODPALIL I BEZ PALIWA POJECHAL 10 KILOMETROW SAMOCHODEM. SAMOCHOD BEZ ZADNEGO ZASILANIA SAMOCHOD TESLI NIE MIAL ZASILANIA.MIAL AJKIES TAJEMNICZE ZASILANIE. DLA TESLI TO BYLO DZIECINNIE PROSTE INZYNIERSKIE ZDOLNOSCI TESLI. TESLA NIE POTRZEBOWAL PRZEWODOW.OTOZ WYKORZYSTAL TESLA WYNALAZEK INNEGO WIELKIEGO NAUKOWCA IZAAKA NEWTONA (PRYZMAT)ORAZ WYNALZEK NIEMIECKIEGO FIZYKA HENRICHA HERTZA ( PROMIENIE KATODOWE). ZROBIL RZECZ PROSTA PRZEPUSCIL PROMIENIE KATODOWE PRZEZ PRYZMAT NEWTONA.I TO JEST NAJWIEKSZE ODKRYCIE TESLI GROBOWA TAJEMNICA PRYZMAT LADOWAL PROMIENIE KATODOWE TO DOKRYL TESLA. TESLA O TYM DOSKONALE PERFEKCYJNIE WIEDZIAL.NEWTON W XVII PRZEPUSZCZAL TEZ JAK TESLA PRZEZ PRYZMAT ALE TYLKO SWIATLO. NIKT NIE WPADL NA POMYSL ZE ZAMIAST SWIATLA PRZEZ PRYZMAT MOZNA PRZEPUSCIC PROMIENIOWANIE PROMIENIE KATODOWE A TESLA WPADL NA TEN POMYSL.SIE ZORIENTOWAL. NIE DOSC TEGO OPRACOWAL JESZCZE COS CO INNI NAUKOWCY UWAZALI ZA RZECZ AWYKONALNA NIEMOZLIWA. OTOZ OPRACOWAL PROMIENIOWANIE ANODOWE. W XIX KAZDY NAUKOWIEC POD KONIEC MOGL OTRZYMAC PROMIENIOWANIE KATODOWE A ZADEN ANODOWEGO.JAK TRESLA SKONSTRUOPWAL TURBINE TALERZOWA . OBIAD JADL OBIAD I SPADL MU TALERZ I POMYSL TURBINA TALERZOWA. TALERZE Z OBIADU.A JAK OPRACOWAL PROMIENIOWANIE ANODOWE OTOZ NA LEKCJACH MATEMATYKI PANI OD MATEMATYKI STWIERDZIAL ZE MINUS Z MINUSEM DAJA PLUS WIEC TELSA POMYSLAL AHA DWIE KATODY USTAWIONE ZA ANODA DADZA NAM ZSUMOWANE PROMIENIOWANIE. DODAJA C PEWNE RZECZY OTRZYMAY PROMIENIOWANIE ANODOWE. PROSZE USTAWIC DWIE KATODY ZA ANODA W TAKIM SPECJALNYM USTWIENIU ZEBY RPOMIENIE KATODOWE ( MINUS Z MMINUSEM DAJE PLUS ZASADA MATEMATYCZNA) KRZYZOWALY SIE WZAJEMNIE . POWSTANIE TROJKAT I TAM TESLA WSADZIL PRYZMAT NEWTONA . BOKI RPYZMATU OBUDOWAL DWOMA MAGNESAMI LUB ELEKTROMAGNESAMI TO BYLO BARDZO SKOMPLIKOWANE URZADZENIE. PRYZMAT BYL CENTRALNA CZESCIA URZADZENIA I ZNADOWAL SIE W BARDZO SILNYM POLU ELEKTROMEGNETYCZNYM. OTOZ TESLA ODKRYL KOLEJNA REZC ODKRYWAL ZJAWISKA NAUKOWE JAK BLYSKAWICA . TESLA MIAL KSYWE WSROD NAUKOWCOW PIORUN BO BLYSKAWICZNIE WPADL POMYSL ZA POMYSLEM.MIAL OKOL 100 POMYSLOW NA SEKUNDE.. WYKORZYSTAL KILKA ZJAWISK I UZYSKAL NIEMOZLIWE DO UZYSKANIA PROMIANIOWANIE ANODOWE. DO TEJ NIKT TEGO UZYSKAC W ZADNYM LABOLATORIUM. TRZEBA LOGICZNIE ROZUMOWAC W NAUCE BARDZO LOGICZNIE I OBSERWOWAC ZJAWISKA PEWNE.W ENERGII ELEKTRYCZNEJ NA DALEKIE DOLEGLOSCI TESLA WYKOZRYSTAL LUSTERKA I PRYZMATY. LUSTERKA DWA USTAWIONE NAWET W ODLEGLOSCI NAWET 2 -3 KILOMETROW ODBIJAJA WZAJEMNIE SWIATLO. WYTARCZY ZEBY COS OPRACOWAC SPOKOJNIE SIASC POMYSLEC I ZROBIC.WEZ CZYTELNIKU JEDNO LUSTERKO I POPROS KOLEGE LUB KOLEZANKE ZEBY POSZLA 2 KILOMETRY DALEJ i(ALE W ROWNINYM TERENIE BEZ LASOW BEZLESNYM TERENIE) Z LUSTERKIEM. CO SIE STANIE JEDNO LUSTERKO BEDZIE ODBIJAC SWIATLO Z DRUGIEGO LUSTERKA I NA ODWORT. TO SAMO MOZNA ZROBIC Z PRYZMATAMI NEWTONA W PEWNEJ ODLEGLOSCI 2 -3 KILOMETROW PRYZMATU TEZ BEDA ODBIJAC SWIATLO. NEWTON NIE
CZYTALEM NIGDZIE ANI NIE SLYSZALEM ZEBY STWIERDZIL ZE PRYZMAT ZMIENIA NIE TYLKO BARWE SWIATLA ALE I JEGO CZESTOTLIWOSC TO JEST (I ZNOWU ODKRYCIE TESLI ILE TYCH DOKRYC TESLI BYLO DZIESATKI)
. TESLA CALA APARATURE UMIESCIL NA OGROMNYCH WIEZACH O WYSOKOSCI 30- 50 METROW.W SZYSTKO DOBYWALO SIE W TERENIE NIZINNYM ALE SZCZYTY GORSKIE TEZ MOZNA WYKORZYSTAC.TE RYSUNKI NA WSZYSTKICH STRONACH INTERNETOWYCH TRANSFORMATOROW TESLI TO NIE JEST PELNY SCHEMAT
UZRADZENIA TO EJST TYLKO MODEL TRANSFORMATORA,UZRADZENIE NIE SKLADALO SIE TYLKO Z SAMEGO TRANSFORMATORA PLUS INNE DODATKI. ROZNE.
BARKUJE CZEGOS A CZEGO OTO ROZWIAZANIE: PRYZMATU NEWTONA I EMITERA PROMIENI KATODOWYCH I JESZCZE KILKU RZECZY. RAZEM TO WSZYSTKO SKLADALO SIE NA APARATURE TESLI.TESLA NASLADOWAL NEWTONA I HERTZA A HERTZ W PEWNYM MOMENCIE POKRYL SWOJA APARATURE CIENKA WARSTWA PEWNEGO PIERWIASTKA ZLOTA SREBRA CYNKU. HERTZ W PWENYM MOMENCIE ABDAN ANUKOWYCH DALEJ NIE ZAJMOWAL SIE OPUBLIKOWAL TO CO DOKRYL I CO WUAZAL ZA WYSTARCZAJACE TESLA ROWINAL POMYSL HERTZA POSZEDL DALEJ.
TAKA MIESZANKE ZASTOSOWAL TESLA W LUSTERKOPRYZMATACH TEZ JE POKRYL MIESZANKA STOPOWA. WYKORZYSTAL JESZCZE CIENKA FOLIE TAKA IDENTYCZNA JAK UZYWA SIE DO PIECZENIA CIASTA.
|
|
|
tak
i jeli do tego "widzenia" jeszcze: wierzenia/przekonania+wyobrażenia+stan umysłu/emocje mieszanka
|
|
|
" żekomo tajemne układy pewnych elementów to nic innego jak klucze do ustawienia parametrów pola."
" więc tak na serio to nie wiadomo co naprawdę zobaczył Ezechiel i inni, może po prostu ten tajemniczy kršg mocy to był rodek akceleratora - jakiego np."
;)
" więc tak na serio to nie" wie jeszcze 'pewiena elementa' godini`a,
"co naprawdę zobaczył Ezechiel i inni".
Więc "tak na serio" "wiadomo" DOKŁADNIE , co zobaczył Ezechiel i inni.
tu chciałem wkleić link, który mi zniknał do opisu korpuskularnego. zrobionego,
przez jednago gocia wraz z wizualizacjami. (Dobre dla badaczy bibli i innych )uzależnionych.
jest to dosyć powierzchowna odsłona , choć rzetelna.
Natomiast obraz Kwantowy również istnieje.
WD jeli znajdę pomocników do animacji we flashu lub innej moge to obrazowo zilustrować. w 2001 napisałem ksišżkę o zjawiskach biolokacji, materializacji, dematerializacji, zjawiskach zwišzanych z tzw."czasem", o procesach "młodnięcia i starzenia", o "życiu i mierci""o tworzeniu planet" o "białych plamach w astrologii i feng shui".
Jesli jej nie czytałe , to pewnie m.in. dla tego, że
<i tutaj jest link, który uzupełni DW do wierszyka od ayunia>
O! ..nawet sam znalazłem:
<http://www.ejsi.com.pl/tajne/forum/read.php?f=1&t=31745&p=10>
to słońce NIE wieci na/do tych, którzy rzucajš cień na
tych, co przyszli przed i zostali zgnojeni, za swoje nowiny.
"za wasze uzdolnienia - nigdy nie wykorzystane -
(niedocenianie waszej wielkoci nie pozwoli
poznać wielkoci tych, co przyjdš po was)"
Dopuki tego nie wyprostujš w tonalu
i na społecznej niwie,
bedzie to niczym gra w (c)huja - gra w "Pana")
|
|
|
tak
gdy 'ja' widzi słowa wtedy 'ja' widzi to co chce "widzieć"
;)
i tak:
"Bšdcie pozdrowieni, Nadwrażliwi
za waszš czułoć w nieczułoci wiata, za niepewnoć - wród jego pewnoci
za to, że odczuwacie innych tak jak siebie samych, zarażajšc się każdym bólem
za lęk przed wiatem, jego lepš pewnociš, która nie ma dna
za potrzebę oczyszczania ršk z niewidzialnego nawet brudu ziemi
bšdcie pozdrowieni.
Bšdcie pozdrowieni, Nadwrażliwi
za wasz lęk przed absurdem istnienia
i delikatnoć nie mówienia innym tego, co w nich widzicie
za niezaradnoć w rzeczach zwykłych i umiejętnoć obcowania z niezwykłociš
za realizm transcendentalny i brak realizmu życiowego,
za nieprzystosowanie do tego, co jest a
przystosowanie do tego, co być powinno
za to, co nieskończone - nieznane - niewypowiedziane
ukryte w was.
Bšdcie pozdrowieni, Nadwrażliwi
za waszš twórczoć i ekstazę
za wasze zachłanne przyjanie, miłoć i lęk
że miłoć mogłaby umrzeć jeszcze przed wami.
Bšdcie pozdrowieni
za wasze uzdolnienia - nigdy nie wykorzystane -
(niedocenianie waszej wielkoci nie pozwoli
poznać wielkoci tych, co przyjdš po was)
za to, że chcš was zmieniać zamiast naladować
że jestecie leczeni zamiast leczyć wiat
za waszš boskš moc niszczonš przez zwierzęcš siłę
za niezwykłoć i samotnoć waszych dróg
bšdcie pozdrowieni, Nadwrażliwi."
"(...)trafnie ujmuje cechy(...)"
jak czy co i dlaczego
każdy ma swojš cieżkę metody
|
|
|
o jak zabawnie wyboldowało
nieco inaczej to zrobiłam .. ale skoro tak niech będzie i tak
:)
|
|
|
3DViz jest ok.
Zresztš finalny produkt powinien mieć możliwoć implementowaania
wielu formatów: bitmapy, flash prezentacje, gify, filmiki itd itp.
|
|
|
Zwiń drut miediany w 20 zwojów lub wiencej i podłšncz obie końcówki do kontaktu a bęndiesz miał antygravity.Nie trzeba siengać po plazmę rtęnciowš czy pochodnie plazmowe(bańka energetyczna) wystarczš domowe rzeczy.
|
|
|
X-Scale
pracuję w 3dViz .. natomiast we flashu uczę się
mogę pomóc moimi możliwociami :)
a ksišżkę którš napisałe: "w 2001 napisałem ksišżkę o zjawiskach biolokacji, materializacji, dematerializacji, zjawiskach zwišzanych z tzw."czasem", o procesach "młodnięcia i starzenia", o "życiu i mierci""o tworzeniu planet" o "białych plamach w astrologii i feng shui"." wspaniale jest mieć szansę przeczytać
cóż
tymczasem ...
nocy dobrej
:)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |