Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

papierkiem mogę Ooooo zrobić samolot i puscic go na wietrze Fiuuuuuuuuu hehe:-) fajnie zmieniasz sieć , i tak ogółem to chyba Ty Klon jesteœ bo dziwnie lubisz sobie zmieniać dopis sieci . Ale nic Dowody podam jutro bo idę spać . I sš tu ludzie którzy czytaja ów temat , dodajšc że mogš Cie zapewnic iz większoœć się sprawdziła . Miłej Nocki :-) papa

"Czytaj między wierszami , a prawda sama Cię zaskoczy" A.Ł

Po co tyle krzyku? Sierpień niedługo:)))))))))) Wieza i Moc to faktycznie zamach, nie wojna, tylko siłowa zmiana panujšcego porzšdku, w tym prawnego...... Ale tez patrzšc wersje optymistyczna, moze to być np. reforma jakiejœ organizacji miedzynarodowej, np ONZ. To by sie nam przydało. Mozliwe, ze wtedy powstana ONZ-towskie Sily Szybkiego Reagowania.....I własnie w sierpniu wejdš do akcji, pokazujšc swojš skutecznoœć...... Arcykapłanka to teoria (tak najbardziej ogólnie), natomiast Miłoœc to tez wybór. Stawiam jednak na reformę jakiejœ organizacji:))))))))) Staram sie byc optymistš;) Pozdrawiam:)

W Rosji w wyniku upiornej, przerażajšcej makabrycznej,ciężkiej eksplozji "quasi - termojšdrowej "eksplodowały ultranovoczesne rosyjskie gwiezdne wrota, "RUSSIAN STAR GATES".Powodem był kolejny niewybaczalny błšd rosyjskich naukowców.Tajna baza znajdowała się na Ostrovie Gieral"/'d przy Ostrovie WRANGIEL'A na Morzu Czukockim.Cała wyspa o powierzhcni 2 km2 zniknęła w wyniku tego przerażajšcego błędu ultranauki rosyjskiej pod falami lodowatego Oceanu Arktycznego zaœ naukowcy rosyjscy na zawsze uwięzieni zostali w innym wszechœwiecie RÓWNOLEGŁYM i w innym wymiarze czasoprzestrzennym.Dalsze szczegóły postaram przekazać się drodzy Polointernauci "siewodnia wieczierom"...... Słuszajtie mienia toczno na toj żje samoj tajnoj radio-wołnie "ejsi"/<sowierszienno siekrietno>/.

ufita ! zgadzam sie z toba w stu procentach jesli chodzi o aurela. dlamnie to co on mowi to belkot! juz to pisalem ale napisze jeszcze raz. dlamnie jest on troszke nie normalny, wypisuje na forum ze chce popelnic samobojstwo , ludzie do niego pisza, radza mu, jest juz dobrze ale jak nie jest w centrum uwagi znow chce popelnic samobojstwo!, potem zegna sie z przez inne osoby bo juz go nie bedzie na ejsi po czym znow jest! bez sensu! zachowuje sie jakby mial 14 lat! pomijajac fakt jak kiedys wysylal swoje zdjecia na forum zeby pokazac jaki to on nie jest grozny na tym zdjeciu !

Drogi arielu twoje nowe przepowiednie powinny znaleœć sie w osobnym poœcie . Kończy sie rok 2005 a zaczyna 2006 wiec niedługo tutaj zrobi sie pusto wiec sugeruje zrobienie nowego posta na rok 2006 i tam zamieszczanie przepowiedni. Przemysl to i pozdrawiam

Ja bym proponował zrobienie Arielowi szczegółowej przepowiedni na Styczeń 2006 i tak co miesišc. Pod koniec każdego miecha zrobienie przepowiedni na kolejny, czyli pod koniec stycznia zajżeć w Karty i odczytać co sie może zdażyć w Lutym itd... Pozdrawiam

A póŸniej zrobimy Arielowi małe podsumowanko. Co wyszło, a co nie. Wtedy przejrzy na oczy(albo nie). Pozdro

Co do postu nr 1304, to rzeczywiœcie coœ się stało serwerowi, ponieważ zmienił mi nazwę domeny. Wczoraj serwerek ejsi miał chyba małš zapaœć, bo od 18 do 21 nie mogłem się za nic podłšczyć. Poznałeœ mnie chyba A.Ł. po stylu wypowiedzi. Klona nie mam i nie zamierzam mieć. Pozdro

Wydaje mi się, że gdyby Aurel był zwykłym ułożonym chłopcem, takim co się ładnie czesze i dobrze ubiera, zawsze ma nienaganne maniery i czysty język to byłby nudny jak flaki z olejem i niebyło by wogóle tego wštku i o czym gadać. Ja osobiœcie to stronie od ludzi któży jakšœ zewnętrznš formš chcš nadrobić braki osobowoœciowe. Dlatego winniœmy docenić oryginalnoœć kolegi Aurella i jego osobowoœć, mi się to podoba choć rozumiem, że nie musi innym ale w takim wypadku kiedy wszystko jest tutaj przedstawiane rzekłbym publicznie - taka krytyka a przynajmniej w takiej formie jaka spotyka niekiedy kolegę Aurella wydaje mi sięmocno nie uzasadnona. Pozdrawiam Go zatem Aurellu Pozdrawiam Igor

a w tamtym wszechœwiecie równoległym mogła już trwać wojna termojšdrowa pomiędzy Rosjš i USA.

Po co się po 100 razy zastanawiać, trzeba zastosować jakšœ sprawdzonš metodę i zobaczyć w czasie snu, pozdrawiam: TECHNIKI ŒWIADOMEGO ŒNIENIA TECHNIKA DON JUANA Oneironautyka korzysta z wielu różnych technik pracy z umysłem, które każdy oneironauta dobiera sobie według własnego uznania, zaobserwowanej skutecznoœci i intuicji. Nie wszystkie techniki, które poznajemy na kursach, należy ćwiczyć w tym samym okresie praktyki. Wydaje się nawet, że jest to niemożliwe, gdyż w przeciwnym wypadku trzeba by poœwięcić na ćwiczenia parę godzin dziennie. Don Juan Matus był szamanem, Indianinem Yaqui i nauczycielem Carlosa Castanedy &#8211; autora serii ksišżek o wtajemniczeniu szamańskim. Częœć tej serii zastała już przetłumaczona na język polski i znajduje się w księgarniach. Jednš z praktyk szamańskich, których nauczał don Juan jest œwiadomy sen. Technika don Juana polega na umiejętnoœci spojrzenia we œnie na własne dłonie. Gdy zobaczymy własne dłonie we œnie skojarzymy to ze œwiadomoœciš. Aby tak się stało należy 4-5 razy dziennie powtarzać krótkie ćwiczenie. Polega ono na tym by: 1. Usišœć wygodnie i uspokoić swoje myœli, obserwujšc swój oddech. Nie zamykamy oczu, lecz pozwalamy rozluŸnić się im. Powoduje to efekt nieostrego widzenia, jakby za mgłš. Oczy bardzo delikatnie &#8220;zezujš&#8221; do œrodka, sš totalnie rozluŸnione, ale otwarte. 2. Podnosimy swoje dłonie tak, by znalazły się w polu widzenia, przed oczami. Oczy cały czas sš rozluŸnione, a obraz dłoni nieostry. 3. Teraz powoli wyostrzamy swój wzrok i dokładnie przyglšdamy się swoim dłoniom. Cały proces podobny jest do zmiany ostroœci kamery telewizyjnej. Wyobrażanie sobie, że nasze oczy sš obiektywem kamery bardzo pomaga w tym ćwiczeniu. Wyostrzanie wzroku trwa 2-3 sekundy. Przyglšdajšc się swoim dłoniom, należy zwrócić swojš uwagę na wrażenia wizualne, przenieœć uwagę na proces percepcji. W czasie przyglšdania się własnym dłoniom należy powtórzyć dwa, trzy razy zdanie: &#8220;Widzę swoje dłonie we œnie, wiem, że teraz œnię&#8221;. 4. Następnie pozwalamy sobie na rozluŸnienie wzroku i uwagi. Obraz dłoni znowu staje się nieostry, a uwaga nie jest skupiona na niczym. 5. Teraz znowu powtarzamy punkt 3, a potem 4. Zmiana ostroœci widzenia i uwagi następuje 4-5 razy, a ostatnim razem odbywa się w wyobraŸni po zamknięciu oczu. Wtedy możemy sobie wyobrazić, że w jakiejœ scenie ze snu podnosimy dłonie do góry, przyglšdamy im się i uœwiadamiamy sobie: &#8220;Widzę swoje dłonie we œnie, wiem, że teraz œnię&#8221;. 6. Na koniec należy posiedzieć w spokoju przez parę minut, nie myœlšc o niczym i wstać, przechodzšc do codziennych zajęć. Całe ćwiczenie należy powtórzyć przed położeniem się spać, oczekujšc, że obraz naszych dłoni pojawi się we œnie, a my rozpoznamy dzięki temu, że œnimy. Kenneth Keltzer, autor ksišżki "Słońce i Cień", stosujšc tš technikę uzyskał efekt w postaci pojawienia się œwiadomego snu po dwóch tygodniach praktyki, niektórzy jednak z pewnoœciš nie będš potrzebować aż tyle czasu. TECHNIKA MILD (doktora Stephena LaBerge) Dr Stephen LaBerge jest jednym z najbardziej znanych amerykańskich badaczy zjawiska œwiadomego snu. Jest znanym fizjologiem i dyrektorem Lucidity Institute w Palo Alto, w którym prowadzi się wszechstronne badania i eksperymenty. Prowadzšc badania do swojej pracy doktorskiej na temat œwiadomych snów odkrył technikę MILD. Litery tego skrótu pochodzš od słów &#8220;Mnemonic Induction of Lucid Dreams&#8221;, co można przetłumaczyć jako &#8220;Pamięciowe Wywoływanie Œwiadomych Snów&#8221;. Technika ta podkreœla rolę pamięci w całym procesie, która powoduje występowanie zwišzku właœciwej reakcji na okreœlony bodziec (Kiedy zobaczysz X, zrób Y...). Indukujšc swoje œwiadome sny dr LaBerge stosował wizualizację i autosugestię przed snem, w postaci wypowiadanego zdania: &#8220;Dziœ w nocy będę miał œwiadomy sen.&#8221; Osišgnšł częstotliwoœć pojawiania się œwiadomych snów w postaci 5,4 na miesišc (przy bardzo silnej motywacji). Po zmianie nastawienia na zapamiętanie, które wyrażało się zmianš powtarzanego zdania na: &#8220;Następnym razem, gdy będę œnił chcę pamiętać, że œnię&#8221;, iloœć œwiadomych snów wzrosła do 21,5 miesięcznie. Oto technika MILD. 1. Wczeœnie rano obudŸ się spontanicznie ze snu. 2. Po zanotowaniu snu, zaangażuj się przez 10 &#8211; 15 minut w czytanie albo jakšœ innš aktywnoœć wymagajšcš pełnej przytomnoœci. 3. Po ponownym położeniu się do łóżka skup uwagę na myœli: &#8220;Następnym razem gdy będę œnił(a), będę pamiętać, aby rozpoznać że œnię.&#8221; 4. W czasie gdy powtarzasz swoje postanowienie rozpoznania stanu snu, wizualizuj jak stajesz się œwiadomy(a) we œnie, z którego się przebudziłeœ(aœ). Umieœć tam jakiœ &#8220;znak snu&#8221;* i wyobraŸ sobie, że powoduje to u ciebie rozpoznanie, że œnisz. Poczuj podniecenie, które w tobie się pojawia, gdy uœwiadamiasz sobie sen i wyobraŸ sobie to, co będziesz robić w œwiadomym œnie. 5. Powtarzaj punkt 3 i 4 dopóki nie poczujesz, że twoje postanowienie jest wyraŸnie utrwalone lub nie zaœniesz. Jeżeli potrwa to dłużej niż 20 minut i zaczniesz się nudzić, rozluŸnij się i przestań wizualizować. Uważaj jednak by ostatniš twojš myœlš przed zaœnięciem była intencja pamiętania by uœwiadomić sobie sen. Do wizualizacji w pkt. 4 dobrze jest używać snu, z którego obudziłeœ(aœ) się kilkadziesišt minut temu. Po zaœnięciu najprawdopodobniej znajdziesz się ponownie we œnie, który wizualizowałeœ(aœ) Pozdrawiam Igor

Dziękuje za Pozdrowienia :))))) Też wszystkich Ciepło Pozdrawiam:)))))) Remi Œwietna Interpretacja :D:D:D Ravenie Ok przeskoczę wtedy na twój temat Koolman biorę to pod uwagę . Fakt ciekawy pomysł , wtedy nikt nie będzie miał zastrzeżeń do tego czy lipę przekazuje czy coœ Cool hehe ;) Igorze mam Nadzieję że ze zdrowiem u Ciebie lepiej , po tych Aspirynach i Dziękuje za ogromny ukłon ku mej osobie , oraz opis Technik Œwiadomego Œnienia :-) Dla Ciekawoœci zdradzę tylko kiedy napisałeœ mi pamiętnego dnia meaila ;-) o przekazaniu pałeczki byłem w traktcie czytania jednej z ksišżek Don Juana , i co ciekawe wyczułem po twym liœcie iż to owš ksišżkš kierowałeœ się wybierajšc mnie na swego następcę , na stronie Zaklęcia :-) Nie chciałem nic mowic wczeœniej Tobie o tym . Dałeœ mi wówczas znak pewien który góra przekazała poprzez Ciebie odnoœnie mej drogi i tego kim jestem w istocie , za co i Aniołom Dziękuje i Tobie Igorze . Pozdrawiam :-) Ufite bardzo Mocno i podaję rękę , po Przyjacielsku :) Miłej Nocki Ariel

Aurel ma racjechyba z tymi zmianami, mi cos czuje ja wsobie ze w 2006 to cos na nas jeb...nie na naszj ako ludzi na tej planecie. Cos sie szykuje kurde, na jedno to dobrze bo wyzysk siega zenitu juz, w chinach ludzie pracuja za miske ryżu a ich pracodawcy pławiš się w luxusach, jedni bezmózgowcy wydaja krocie na jakies gówna na dziwki a ja chomikuje i zmieram kase aby robic kolejne wynalazki z tak wielkim trudem i powiekszac swoja wiedze, ostatnio rower na pršd zrobilem i na wiosne elektrownie chce budowac sloneczno wiatrowš domowš kurde, Aurel a jak tam widzisz ten rok dla Polski ??? 2006 ? oplaca sie cos robic czy lepiej czekac na koniec swiata ? bo kurde to ja juz nie wiem. Dzisiaj nie pomoglem jednemu czlowiekowi i mam kurde wyrzuty sumienia kurde :((((

Dawid r. jak widzę .. ciemno widzę ... bezrobocie będzie pogłebiało się to na bank . Ršczka ršczke smaruje to tez tak bedzie dalej . Ech kurde juz mnie męczš ludzie którzy nie dajš œwiętego spokoju tylko non stop napi....š jak by byli pępkami œwiata , a kiedy mówisz im o swych problemach heh to zaraz zmiana tematu - No bo JA ... Koniec za Darmo już nie wrózę i wbić to w banie bo nie po to poœwieciłem swoje lata na rozwój duchowy by teraz kamienie gryżć i łamać sobie o nie zęby , i każdemu powiem to co mowie teraz - Jestem Profesjonalistš w tym co robię ! a jeœli komuœ sie to nie podoba , to niech sie dalej nie podoba i niszczy mi życia . Sory Dawid ostatnio dni mi nie służš bo nawet z kumplem nie pogadasz normalnie kiedy tylko słyszysz - No bo Ja - mało jest ludzi słuchajšcych innych . Co Ufita pewnie sie Panu podoba moj wywód , ale co tam żyj w swoim swiecie dalej i nie wpierniczaj sie w zycie człowieka ktorego nie znasz wcale . Skończyłem

Aurel, ja tez to tak widze czarno bo teraz rzadzi kolejna mafia 3 RP, bezczelna. No ja zyje dalej w swoim swiecie i widze ze Ty masz jakies problemy, połóż sie na kozetce moze ci cos doradze, jestem dobrym psychologiem .....

wow, ja już wiem co się stanie. Będzie u nas potęrzny atak terrorystyczny, oczywiœcie zrobi to wuj sam w przebraniu osamy. Będzię że za te niby więzienia co jest zwykłym wymysłem, no i wujek może przyjechać do nas pomuc zwalczać "terroryzm". Zbudujš sobie u nas bazy, ruscy w nas sobie pocelujš, bo się poczujš zagrożeni (urażeni?). A jak znamy jankesów to mogš zostać z wizytš na dużo lat i będziemy pieskiem na smyczy (a może już jesteœmy? - irak).

nie mogłem spać i pomyœlałem że napisze cos tobie Dawidzie R . Wiem że rozwišzanie jest we mnie , przeprowadziłem masy rozmów w wybitnymi ludzmi którzy pomimo iż nie sš z wykształcenia psychologami , sš nimi w swych życiach . Jednš z takich osób jest Sz.Przyjaciółka "Aga" - Dziękuje Agnieszko . Pomimo iż mam dostęp do internetu , mam biedę w życiu , w sensie materialnym . Ktoœ pomyœli .. po co piszę to ? .. piszę ukazujšc że jestem sobš ,Arielem bez maski ze złota którš większoœć ludzi ubiera w tych czasach wstydzšc się tym samym siebie samych . Ktoœ zapytał sie na forum o wykształcenie wiec zdradzam Zasadnicza Szkoła Zawodowa wykształcenie - pracownik fizyczny Œlusarz - mechanik . Wybrałem ten zawód nie dla przyszłoœci , tylko od tak by był . W tym samym czasie bez żadnych wskazówek rozpoczšłem Drogę Duchowš , pomocnikami na tej drodze stały się Karty Klasyczne , Wachadełko i Tarot oraz Interpretacja Snów z czego 3 pełne lata poœwięciłem na zgłebianie sfery Astralnej przy okazji oraz eksploracji pozafizycznych . Nie posiadam Œwiadectwa ani papierku ktory podważałby to co teraz tu mówię ponieważ wówczas uznalem .. że potrafie sam dojœć do osišgnięć w służbie ludziom bez Nauczycieli i Szkół . Moim nauczycielem stało się życie które ukazało mocne odcienie szaroœci w młodym wieku .. doœwiadczyłem Cierpienia mej rodziny , bezsilnoœci , byłem nie raz , a 100 razy nad przepaœciš i nie poddałem sie .. prowadziła mnie Miłoœć - Bóg ! On dawał mi Nadzieje , Œwiadomoœć tego ze nie jestem sam . Czasem przemknie mi przez głowe że ktoœ czytajšcy to co tu wypisuje moze pomyœleć , że szukam poklasku , by być najlepszym , najmšdrzejszym , najpiękniejszym .. jesli ktos tak uważa , to zdradzę że jest w ogromnym błedzie . Moje zdjecia na tym forum odsłaniajš moje rozne twarze ktore stały się Jednoœciš w trakcie przeżyć jakich stałem sie udziałem , w mym życiu . Nie wstydze sie emocji , łez . Potrafie rowniez przynawac sie do błędów , i wiem co robie żle a co robie dobrze . Ten temat czyta ogrom ludzi ktorzy majš proste problemy kiedy słucham wypowiedzi roznych osob . Nie raz powtarzałem .... na moim miejscu albo byœcie kradli , albo dawno wisieli na którymœ z drzew . ... . Więc Dziękujcie Bogu za Dużš Rodzinę , Chleb , Masło , Ziemniaki , Ciepło .. to że jesteœcie Samotni , gdzie większoœć z was marzy o tym by mieć kogoœ , to nie Tragedia .. wiedzcie ze nigdy nie jesteœcie Samotni ! Każdy ma swego Anioła .. on stoi z boku .. przecież można go poprosić o to by wprowadził was na drogę osoby której Serce wasze pragnie . To że nie macie nikogo w rzeczywistosci komu mozecie ufać , porozmawiac , nie oznacza Tragedi .. bycie samym z sobš to Szansa by zaczać prace nad sobš . Oddać się pasji nie mowišc - ja sie na tym nie znam , ty jestes lepszy - . Nie jestem lepszy od nikogo , jestem poprostu sobš , i wy też bšdzcie . Wracajšc .. na koniec troche zaszokuje : posiadam - karty - rzeczy - i siebie . To jest mój Majštek ! pienišdze ? jesli sš .. daje rodzinie by mogła przeżyć miesišc . Heh 60 zł na kontcie .. pieniadze na prezent dla dziewczyny , rodzinie ofiaruje Serce . Być Sobš , za Wszelkš Cenę ! nie wstydzić się łez .. radoœć odnajdywać w gwiazdach na niebie .. zło odgradzać murem Miloœci .. przyjmujšc siebie równym innym których mijamy na codzień , nawet kiedy ich nie znamy .. gdyż to tylko ciała .. chwilow ubrania ktorych nie zabierzemy ze sobš do Domu gdy nadejdzie koniec którejs z koleji lekcji jakiej się podjelismy tu i Teraz.

Aurel Chociaz pisałes dla Dawiad R , jest ten zapis czytelny i dla mnie:)) To własnie jest w szczeroœci człowieka cudowne, że nie zakłada maski żadnej. Wykształcenie nie gra roli, najlepszš naukš jest zycie. I co z tego ,że ten czy tamten ma skończonych więcej klas, niejednokrotnie sa to ludzie owszem wykształceni w jednej dziedzinie. I tylko w małym zakresie posiadajš wiedzę , nie wszyscy - to prawda. Ale nie o to chodzi....najwazniejsze to być człowiekiem z sercem na dłoni. Jeœli ktoœ potrafi o sobie mówić , o bólach, troskach i radoœciach ....nie wstydzi się łez , jest więcej wart niż ten " filozoficzny mšdrala", który nie patrzy dalej jak tylko tam gdzie mu każš, wskazujš i nakazujš grożšc potępieniem. Nie będzie dla Ciebie pocieszeniem, że w tragicznych sytuacjach materianlych mimo dostępu do internetu - jest nas wielu, bardzo wielu. Co możemy zrobić? Wierzyć ,że taka trudna droga ma sens, że pomimo wszystko damy sobie radę. Jest czas siewu i czas zbioru, jesli teraz siejesz.....przyjdzie czas na plony !!! I czynnie postarać sie to zmienić, poszukac alternatywnych dróg .Różne doœwiadczenia dotykajš ludzi, jedni sš samotni jak wspomniałeœ , inni szukajš samotnoœci. Jeszcze inni chorzy majšcy nadzieje na wyleczenie, inni już zrezygnowani. Nie jestesmy tu na tym forum przypadkiem, sš tacy dla zabawy, sš i tacy którzy chcš się czegoœ dowiedzieć lub przekazać, poszukuja odpowiedzi na pytania, sami chcš ich udzielić.....ale wszystkich nas łšczy to samo.....potrzeba kontaktu, bliskoœci, zrozumienia, ciepła i czasem miłoœci. Czyż nie po to dajemy o sobie znać??? Jest noc, cisza - lubię tš cisze bez zgiełku, hałasu....Ale uwielbiam też i słońce, uœmiechniętych , radosnych ludzi. Wiem, wiem...bardzo dobrze to wiem, że po nocy przychodzi dzień a po łzach œmiech. Trzeba tylko robić swoje, mieć nadzieje i przeczekać tę noc ! Jakże wielu ludzi narzeka na życie, złożeczy swojemu życiu, przeklina je.....ale sš też i tacy, którzy błagaja Boga o zdrowie, o to by jeszcze żyć. Dzięki Bogu sš i tacy, którzy ciesza się życiem takim jakie jest .....nie boja się trudu - podejmuja go, wierzšc że podołaja , że z nauki życia wycišgnš właœciwe wnioski . Nic to, wszystko to nic! najwazniejsze by ten czas dany na ziemi spozytkować najlepiej jak tylko potrafimy. Otwierajšc serce i duszę , zasiewajšc miłoœć i pokój , dokonujšc najlepszych wyborów . Jeœli sie czasem nie udaje....to nic, próbujmy dalej !!!! To wszystko i aż wszystko co możemy zrobić, żyć pełnš piersiš ....gromadzšc skarby i kamienie.....by móc rozróżnić co jest czym . Pozdrawiam :)))))

Dora, ladnie to napisalas !
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.