| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Tak emocjo, wtedy są tzw. łuski, których należy się pozbyć. W procesie medytacji, rozświetlania poprzez bioenergoterapię no albo egzorcyzmów.
Najgorzej, gdy ktoś jest czysty i w trakcie życia nasiąknie szlamem energetycznym. Obecnie jest to bardzo łatwe. Przed przemianą wychodzi z ludzi to co najgorsze, muszą się oczyszczać.
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Witaj Igorku ;)
Serduszko każe wierzyć w słowa Jacka.
Ale dostałam dziwną wiadomość i pogubiłam się :(
Uśmiech zostawiam.
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
|||||
|
Witaj Igorze.
Kiedy poznam moją przyszłą żonę? Czy długo jeszcze będę musiał czekać?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
|
|
|
|||
|
Cześć Igor!
Wiem że jestem niecierpliwa ale strasznie Chcialabym wiedziec czy z Rafałem sie jeszcze kiedyś spotkam?!A może nasze drogi już na dobre sie rozejdą proszę pomóż już nie wiem co mam myśleć.
Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
Dzięki igor!
Rozumiem. Powiedz mi tylko czy Ty rozumiesz miłość platoniczną jako nieodwzajemnioną? Bo ja nie wiem dokładnie co ona znaczy, a definicje są różne;)
Dzięki:)
|
|
|
ZAKLĘCIA
wisnia
2 godziny temu
Tak rozumiem to bardzo dobrze, przeżywałem to wielokrotnie, i nawet nie chciałem odwzajemniania, był to najczystszy rodzaj uczucia, podobnym tylko można kochać Boga lub własne dziecko.
No i najważniejsze to uczucie którego nic nie zawiedzie.
Pozdrawiam
Igor
ps. no chyba że w jakiś sposób obiekt westchnień nam dostarczy powodów ;)
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Igorze czy myślisz że z moim problemem można normalnie żyć czy mogę mu jakoś pomóc ??czy raczej on nie chce mojej pomocy ??
|
|
|
Igorze od dwóch lat jestem sama, od czterech miesięcy rozwiedziona mąż już nie wróci chociaż wie że go bardzo kocham kiedy spotkam kogoś z kim ułóżę sobie życie na nowo?
|
|
|
Dziekuje Igorze za odpowiedz, chociaz jestes bardzo tajemniczy ;)
Chcialam Ci przekazac, ze wczoraj pod kosciolem dalam Biednemu na chleb, powiedzialam, ze od Ciebie! Bardzo sie zdziwil, ale zyczy Ci zdrowia :)!
pozdrawiam
Marina
|
|
|
hehe ... dobre Marina.
Ciekawe jaka byłaby reakcja, gdybyś chciała go pocałować :)))))))))))
Ale Igor chyba Wam tego nie zrobi :DDDDDDDDDd
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Witaj Igorze. Powiedz mi proszę jeszcze. Czy Szymon chce mnie poznać ,tylko czeka na krok z mojej strony?
Dziękuję
Pozdrawiam cieplutko:)
Paulina
|
|
|
WITAM IGORZE
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ,MAM JESZCZE JEDNO PYTANKO MOŻE Z KART MOŻNA WYCZYTAĆ W JAKI SPOSÓB MOŻNA BY BYŁO SPRAWIĆ ABY DAREK F POKONAŁ SWÓJ STRACH?
POZDRAWIAM
|
|
|
Hej Igor!
No właśnie, to uczucie dodaje skrzydeł-dopóki ten ktoś wielbiony nie daje powodów do smutku. Wnioskuję jednak z tego wszystkiego co mi przekazałeś, że ten facet ma mnie po prostu gdzieś, tylko ja się łudzę że coś widzę:) Ale mimo tego warto było mieć nadzieję:)
Dzięki Igor, pozdrowionka;)
Co mi radzisz? -tak żeby nie było smutno...
|
|
|
Mam jeszcze jedno pytanie .. . Czy każdy może rzucać zaklęcia ??
|
|
|
czy to prawda ze pan j ma juz inna albo lada chwila bedzie ja mial? czy jest sens czekac na niego ?
Iorze prosze,prosze o odpowiedz :)
|
|
|
Cześć Igor,
Stawiam sobie karty na moją sytuację finansową i na moją wiedzę wychodzi mi dobra sytuacja finansowa. Dokładnie stawiam karty na to, czy założyć biuro projektów z moim kolegą Cezarym (11.05.65). Problem z tym, że nie mamy nic. A skąd wziąć sprzęt, zlecenia itd. Może porywam się z motyką na słońce? Niby mam dobrą pracę ale trochę mnie nudzi. Powinnam szukać w jakiejś innej firmie u kogoś lub w jakiejś korporacji? Jeżeli nie poradzimyu sobie z kolegą wolę wiedzieć wcześniej, aby nie zawracać sobie głowy i szukać w innej może bardziej renomowanej.....? Pozdrawiam Aneta (29.09.71
|
|