Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Tak emocjo, wtedy są tzw. łuski, których należy się pozbyć. W procesie medytacji, rozświetlania poprzez bioenergoterapię no albo egzorcyzmów. Najgorzej, gdy ktoś jest czysty i w trakcie życia nasiąknie szlamem energetycznym. Obecnie jest to bardzo łatwe. Przed przemianą wychodzi z ludzi to co najgorsze, muszą się oczyszczać.

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Witaj Igorku ;) Serduszko każe wierzyć w słowa Jacka. Ale dostałam dziwną wiadomość i pogubiłam się :( Uśmiech zostawiam.

Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy?

Olla:
Tak emocjo, wtedy są tzw. łuski, których należy się pozbyć. W procesie medytacji, rozświetlania poprzez bioenergoterapię no albo egzorcyzmów.
Sa rozne sposoby oczyszczen,najlepiej nauczyc sie samemu i tez samemu nauczyc sie zabezpieczac ,lecz moim zdaniem nie ma 100% szczelnego plaszcza...
Olla:
Najgorzej, gdy ktoś jest czysty i w trakcie życia nasiąknie szlamem energetycznym. Obecnie jest to bardzo łatwe. Przed przemianą wychodzi z ludzi to co najgorsze, muszą się oczyszczać.
zabrudzen moze byc sporo z poprzednich wcielen i je tez nalezy poczyscic... zasmiecamy Igorowi temat;) Pozdrawiam...

Witaj Igorze. Kiedy poznam moją przyszłą żonę? Czy długo jeszcze będę musiał czekać? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.

witam! czy moje zycie sie zmieni ??kiedy to bedzie ?

Igor:
ZAKLĘCIA annika 2 dni temu o 14:57 Tarot kartą IV Monety mówi, że on traktuje tę znajomość jako wolny związek. Pozdrawiam Igor
Witaj Igorze! Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź... Tego się niestety obawiałam... Rozumiem, ze ta znajomość jest zakończona... on się więcej nie odezwie,prawda? A mnie też wolny związek nie interesuje... Jestem uczciwą, porządną dziewczyną, chcę miłości, ciepłego i kochającego domu... Odpowiedz mi jeszcze tylko Igorze, czy ja w ogóle poznam a jeśli tak to kiedy tego mojego jedynego, z którym stworzę rodzinę? Bo chyba powoli tracę nadzieję... Pozdrawiam Cię serdecznie! Aneta

Cześć Igor! Wiem że jestem niecierpliwa ale strasznie Chcialabym wiedziec czy z Rafałem sie jeszcze kiedyś spotkam?!A może nasze drogi już na dobre sie rozejdą proszę pomóż już nie wiem co mam myśleć. Pozdrawiam cieplutko

Dzięki igor! Rozumiem. Powiedz mi tylko czy Ty rozumiesz miłość platoniczną jako nieodwzajemnioną? Bo ja nie wiem dokładnie co ona znaczy, a definicje są różne;) Dzięki:)

ZAKLĘCIA wisnia 2 godziny temu Tak rozumiem to bardzo dobrze, przeżywałem to wielokrotnie, i nawet nie chciałem odwzajemniania, był to najczystszy rodzaj uczucia, podobnym tylko można kochać Boga lub własne dziecko. No i najważniejsze to uczucie którego nic nie zawiedzie. Pozdrawiam Igor ps. no chyba że w jakiś sposób obiekt westchnień nam dostarczy powodów ;)

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze czy myślisz że z moim problemem można normalnie żyć czy mogę mu jakoś pomóc ??czy raczej on nie chce mojej pomocy ??

Powiedz mi Igorze czy mój były mąż wróci ? kiedy

Igorze od dwóch lat jestem sama, od czterech miesięcy rozwiedziona mąż już nie wróci chociaż wie że go bardzo kocham kiedy spotkam kogoś z kim ułóżę sobie życie na nowo?

Dziekuje Igorze za odpowiedz, chociaz jestes bardzo tajemniczy ;) Chcialam Ci przekazac, ze wczoraj pod kosciolem dalam Biednemu na chleb, powiedzialam, ze od Ciebie! Bardzo sie zdziwil, ale zyczy Ci zdrowia :)! pozdrawiam Marina

hehe ... dobre Marina. Ciekawe jaka byłaby reakcja, gdybyś chciała go pocałować :))))))))))) Ale Igor chyba Wam tego nie zrobi :DDDDDDDDDd

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Witaj Igorze. Powiedz mi proszę jeszcze. Czy Szymon chce mnie poznać ,tylko czeka na krok z mojej strony? Dziękuję Pozdrawiam cieplutko:) Paulina

WITAM IGORZE DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ,MAM JESZCZE JEDNO PYTANKO MOŻE Z KART MOŻNA WYCZYTAĆ W JAKI SPOSÓB MOŻNA BY BYŁO SPRAWIĆ ABY DAREK F POKONAŁ SWÓJ STRACH? POZDRAWIAM

Hej Igor! No właśnie, to uczucie dodaje skrzydeł-dopóki ten ktoś wielbiony nie daje powodów do smutku. Wnioskuję jednak z tego wszystkiego co mi przekazałeś, że ten facet ma mnie po prostu gdzieś, tylko ja się łudzę że coś widzę:) Ale mimo tego warto było mieć nadzieję:) Dzięki Igor, pozdrowionka;) Co mi radzisz? -tak żeby nie było smutno...

Mam jeszcze jedno pytanie .. . Czy każdy może rzucać zaklęcia ??

czy to prawda ze pan j ma juz inna albo lada chwila bedzie ja mial? czy jest sens czekac na niego ? Iorze prosze,prosze o odpowiedz :)

Cześć Igor, Stawiam sobie karty na moją sytuację finansową i na moją wiedzę wychodzi mi dobra sytuacja finansowa. Dokładnie stawiam karty na to, czy założyć biuro projektów z moim kolegą Cezarym (11.05.65). Problem z tym, że nie mamy nic. A skąd wziąć sprzęt, zlecenia itd. Może porywam się z motyką na słońce? Niby mam dobrą pracę ale trochę mnie nudzi. Powinnam szukać w jakiejś innej firmie u kogoś lub w jakiejś korporacji? Jeżeli nie poradzimyu sobie z kolegą wolę wiedzieć wcześniej, aby nie zawracać sobie głowy i szukać w innej może bardziej renomowanej.....? Pozdrawiam Aneta (29.09.71