| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
Witam Igorze, bardzo dziekuje za odpowiedz.
Czy mozesz mi wiecej powiedziec jeszcze o pracy?Czy to sie stanie w pierwszej polowie przyszlego roku?
Pozrawiam serdecznie
|
|
|
Każdy z Was ma Wyższe Ja. Jest ono połączone ze Stwórcą, z energią miłości, dobra, piękna i kreatywności. Nie ludziom ale energii w Was, zaufajcie jej, ona każdego dotyka, do każdego mówi. Trzeba tylko zawierzyć, naprawdę.
Wiem, co mówię, bo sama nie wierzyłam ... w tę energię w prowadzenie i źle się to skończyło. Utraciłam tę łączność, a była bardzo silna. Dla mnie OllaBoga to nierozerwalny związek, bo każdy z nas do niego powraca. I nie jestem religijna, im mniej tym lepiej. Ale WIERZYĆ W SIEBIE.. TO JEST PODSTAWA. wtedy wierzysz też w Boga.
Powierzcie mu swoje życie!
Igor to zrobił i nawet dostał dar wróżenia. Igor to taka sama osoba jak Wy tylko zawierzył.
No, powodzenia. Twórzcie świat miłości i Światła jakie przez Was przepływa.
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Witam,
Czy w nadchodzacym roku spotkam sie jeszcze z Andrzejem? A jesli tak to w jakim sezonie/miesiacu?
Pozdrawiam
|
|
|
|||
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
Odnośnie piosnki z gitarką w tle... brrrrr
Nie jestem jasnowidzem niestety :((((
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Witaj Igorku :)
Odpowiedz mi czy Jacek i Tomek to jedna osoba dla mnie to ważne.
Dziękuję i :) zostawiam
|
|
Aniele...Czy dasz rade ukryć pod swymi skrzydłami me łzy? |
|
A czego powinien słuchać według ciebie Olu ? by mieć dobry gust ;)
Pozdrawiam
Igor
ps. rozumiem, że ten Pan z gitarą to taki se śpiewok był ;) a powiem ci, że jeszcze uwielbiam takiego co go dosłownie nazywali - wieśniak z Parmy.
|
|
|
ZAKLĘCIA
mojalza
46 minut temu
A serduszko co tam :)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Monikaa83
9 godzin temu
Realne szanse na odbudowę miłości to październik.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Katarzynakasia
Wczoraj o 23:31
Tarot kartą VII Monet mówi, że nie masz się czy martwić ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
edytka
Wczoraj o 17:57
Tarot kartą Pustelnik IX mówi, że boi się chłopok związków, dzieci itd...
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
wisnia
Wczoraj o 17:13
Tarot kartą XI Moc mówi, że miłość platoniczna daje nam niekiedy wielką siłę i pcha nas w nowe obszary ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
nutka
Wczoraj o 14:42
Tarot kartami Królowa Monet i II Miecze mówi, że trzeba będzie zmodyfikować trochę plan.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
dorka
2 dni temu o 19:19
Sławek.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
annika
2 dni temu o 14:57
Tarot kartą IV Monety mówi, że on traktuje tę znajomość jako wolny związek.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
aneczka22
2 dni temu o 14:34
Kochana niekiedy człek potrzebuje czasu by sam podjąć decyzję, ale jak wiemy ciężko mu niekiedy ;) choć sam najlepiej wie co ma zrobić ;)
Tarot kartami X monet i Gwiazda XVII mówi, że Koło Losu szczęśliwie rozwiąże twoje problemy na twoją korzyść ;)
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
witaj Igorze:)
czyli to już koniec na dziś?? :))
mam czekać do czerwca kiedy z niepokojem zapytam, czy dostanę nową pracę w której będę równie szczęśliwa co teraz .... ech życie, mam już dość jego niespodzianek (które dla mnie są tak naprawdę stresami)
może dlatego, że nie wiem jakie mam wyciągać wnioski?
trzymaj się cieplutko:)
|
|
|
Igorze mam pytanie czy bedzie cos wiecej z mojej nowej znajomości z Krzyskiem. Czy sie spotkamy w realu a jesli tak to kiedy. Bardzo prosze o odpowiedz i dziekuje za wszystko co do tej pory dla mnie zrobiłeś:). Pozdrawiam
|
|
|
Olla nigdy nie zaszkodzi zapytać ;)
Igor, ja zdecydowanie wolę wersje polską, na pewno znasz "zespół reprezentacyjny", moja ulubiona to goryl ;)
|
|
" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. " |
|
|||