| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
przepowiednie(guidelines) dla Rosji na lata 2006-2012:
a)działanie na rzecz dalszej, najcislejszej integracji europejskiej i tworzenia jednolitego państwa federalnego Zjednoczonej Europy.
b)unikanie konfrontacji z krajami słowiańskimi i bałtyckimi typu konflikt mięsny z Polskš.
c)popieranie idei jak najszerszego wprowadzenie jednolitej europejskiej waluty EURO na terenie całej Europy.
d)forsowna rozbudowa własnego kompleksu wojenno=przemysłowo=kosmiczno--naukowego i parapsychologicznego i telepatycznego.(tarcza ochronna przed złym oddzialywaniem telepatycznym malicious Extraterrestrials).
celem uzyskania bezwarunkowej supremacji w wiecie i ewntualnego zajęcia siłš wschodniej i centralnej Europy i szybkiego niespodziewanego zajęcia przez SpecNaz Skandynawii i krajów bałtyckich(Europy Północnej).
e)zwalczanie wszelkimi dostępnymi metodami ingerencji USA w sprawy europejskie
i stopniowe usuwanie USA z obecnoci na terenie Europy.
f)ustawiczne rozmiękczanie i ustawiczne niszczenie pływajšcego lotniskowca USA w Europie czyli Wielkiej Brytanii-walka z niš ekonomicznie,finansowo i politycznie i kulturalnie czy na polu literatury i idei.
g)stawianie w rozwoju długotrwałych więzi na Francję i Niemcy i Chiny(Iran) jako głównych partnerów w podboju Kosmosu i handlu międzynarodowym.
h)sprzeciwianie się wzrostowi roli Japonii i Korei Południowej.
i)sprzeciwianie się wszelkimi możliwymi metodami idei inkorporacji Ukrainy przez Unię Europejskš.
j)rozbudowa szerokich kontaktów technologicznych z "Benevolent Aliens"(Plejadanie i Nordycy) i walka na mierć i życie z "malicious and malevolent extraterrestrials".
k)walka z rozszczepieniem i chaosem w myleniu ludzkim na terenie Rosji sztucznie prowokowanym przez Kosmitów w kręgach kierowniczych i gubernialnych rosyjskiej władzy: eliminowanie podejmowania wykluczajšcych się sprzecznych ze sobš decyzji.
l)utworzenie nad wszystkimi gmachami rzšdowymi w Moskwie i bunkrami dowodzenia na osiemdziesišt pięter pod ziemiš na przedpolach Moskwy i Jamantau(URAL) i nad organami włšdzy w Guberniach tarcz ochronnych parapsychologicznych i telepatycznych przeciw manipulacji malevolent extraterrestrials i agentów Pentagonu.
m)walka z podpaleniami i sabotażem,terroryzmem sterowanym spoza granic Rosji, tak bardzo ostatnio nasilajšcymi się na terenie całej Rosji,wzmocnienie działań kontrwywiadowczych i wykrywanie prowokacji gospodarczych, wiadomych przekłamań samoistnych decyzji Kremla i prowokacji politycznych organizowanych na samym Kremlu i w podległych mu ministerstwach gdzie roi sie od zachodnich agentów i złowrogich prowokatorów.wzmocnienie aparatu wykrywajšcego panoszenie się szpiegostwa przemysłowego i wojskowego na terenie Rosji.
n)rozbudowa bazy opieki zdrowotnej i podziemnych bunkrów szpitalnych z pełnym wyposażeniem.
o)wzmocnienie roli teletransmisji danych dla małych oddziałów wojskowego kontrataku i lotnych brygad antyterrorystycznych w oparciu o zasoby wojskowego Internetu II i zarzšdzania zatomizowanym polem wszelakiej możliwej walki oraz wojskowego i kosmicznego kontruderzenia w Armii Rosyjskiej i przeznaczenie przynajmniej 200 mld USD w omawianym okresie na rozwój kompleksu wszelakich instalacji kosmosu wojskowego(STAR WARS TRIAD).
p)trzymanie ręki na własnych zasobach surowcowych i aktywne ingerowanie w byłe republiki WNP celem pełnego zawładnięcia posiadanymi przezeń zasobami surowcowymi i istniejšcš tam postradzieckš bazš logistyki wojennej.
r)wzmocnienie Syberyjskiej Akademii Nauk i nadzór nad syberyjskš biotechnologiš,parapsychologiš,nanotechnologia i robotyka biologicznš oraz sztucznš nano=inteligencjš neuronowš nowych typów komputerów i wirtualnej rzeczywistoci.
s)dalsze tworzenie zamkniętych niedostępnych dla zachodniej złowrogiej i złoliwej prymitywnej gawiedzi miast naukowo-wojskowych i kompleksu parapsycho-telepato-wojskowego.
t)rozwijanie jak najcilejszych zwišzków szczególnie z całym wiatem muzułmańskim i arabskim.
u)powolne acz ustawiczne i stopniowe przekabacenie polityczne i ekonomiczne Izraela na swojš stronę.
|
|
|
Czy mam przekazać pozdrowienia dla Hnotiona od Ciebie RAVEN?
Pozdrawiam ciepło...
|
|
|
Z przyjemnociš STRUMYKU:-)
A w ogóle to miło mi poznać:-)
Pozdrawiam Wszystkich...
|
|
|
:::::::::::::: http://hnotion.blog.onet.pl/ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
mówiš że długo się ładuje , ale warto .
Pozdrawiam
Ariel
|
|
|
Raven, jestem w bliskiej więzi z Hno, znac go to jedna z najlepszych "rzeczy", która może sie przytrafic w zyciu:-) Ja miałam szczęcie poznać HNO i jego duchowego brata Noitonh'a.
Pozdrowienia przekazałam, Hno mocno Otula Ravena i Strumyka i le wiatło i ciepło wszystkim...:-)
ps. Niedługo pojawi się nowa strona www Hnotiona z jego Obrazami. Wszystkich, którzy pragnš poznać HNO zapraszam do poczytania blogów (jak wyżej podał Ariel) oraz
.......http://www.fromabove.prv.pl/......
.......http://noit-onhe.blog.onet.pl/......
Pozdrawiam Arielu...
|
|
|
dzięki za pozdrowienia...
mam pytanie.
czy będzie może nowy temat: WIAR 2006 PRZEPOWIEDNIE!!! ????? <:).
Bardzo bym chciał, by temat był kontynuowany :)))))).....
|
|
|
sorki pomylka wlasciwy adres brzmi ..............http://fromabove.blog.onet.pl/.................
pozdro Kochani...
|
|
|
Dzięki Paleo :-) Strumyk przepowiednie na 2006 napewno będš , ale nie obiecuje ze to ja otworzę ten temat . Czas pokaże jak na razie mam plany z odejciem ze wiata Cyber i zaczšć działać szeroko i otwarcie w rzeczywistoci zbierajšc owoce rozwoju ktorego zamierzam sie podjšć i nieugišc przed owym wyzwaniem . Paleo przekaz Hno by przedzwonił do mnie jak znajdzie czas .. mamy blisko do siebie strasznie Poznań pod nosem . Juz dawno mylałem by razem pojechać do Wylatowa i przeprowadzic wspólnš Sesje otwarcia się na Kontakt . W tym roku widziałem piktogramy ale tylko zza szyby samochodu potem mialem okazje porozmawiac z osobš ktora miala kontakt z Kulš wiatla w rzeczywistosci oraz widziala krzyz na niebie jakies 20 lat temu dobre .
Dobranoc
|
|
|
Hnotion Ciekawa postać w obecnych czasach pomimo swego krótkiego logicznego języku . Człowiek ktory wiele przeszedł i przechodzi w swym życiu walczšc z fizycznociš . Jego blogi sš pełne krętych dróg z pozoru dostepne pierwszemu ktory z nimi sie styka . Zawišzalem z nim Przyjażń ponieważ odkryłem w nim wiele dobra mieszkajšcego w jego Sercu jak i Cierpienia które wietnie rozumiem z obu perspektyw postrzegania - fizcznego i duchowego . Chciałbym podzielić się tym iż był pierwszš osobš która poprosiła mnie o bardzo cieżki rozkład kart na ciężkie pytanie wykraczajšce poza logiczne rozumowanie . Musialem sięgnšć poza swój umysł , co o dziwo wyszło mi bez problemu . Ujrzalem miejsce w którym znajdzie się tego dnia ... obraz roku Przemiany i odsłonięcia kurtyny pomiędzy tym co widzimy i tym czego nasze przystosowane do obecnej rzeczywistosci oczy nie dostrzegajš . Dzi przeglšdałem wiele Forumów od projektu Cheops poprzez Forum Wylatowo do Forum Hagala .. i hmm .. wypowiedzi sš bardzo do siebie podobne na podobne tematy , dużo głupawki mało sensownosci , cišgłoć obracania sie wród wytartych frazesów słownych i dialogów ktore wzajemnie sie powielajš . Np . temat o piktogramach ... myslalem ze ktos wyprowadzi dialog prowadzacy do zbadania ich przesłania i dšżenia poprzez owe badania do zrozumienia Czytelnego przekazu .. ale nic , gadka zaczela wprowadzac sie na grunt tego jak powstaja i czy sa prawdziwe czy fałszywe czyli Standard . Media dysponujš nagraniami zaswiadczajacymi o tym iz wiekszosc kregow nie powstała ludzkš rękš . Trzymajac sie tematu mozemy podobienstwa dostrzec w kulturze majów i odbicia piktogramow w ich rytach - Koło i wewnštrz treć , nie wiem czy kto to zauwazył a jesli nie to ma bodziec do wyjscia Badań nad tym podobienstwem i przeslaniem .. co dalej .. dalej mamy owy Kalendarz Majów z kodem Czasu i przesłaniem na kazdy dzien dla kazdej duszy na ziemi - indywidualny horoskop opracowany przez wyższa cywilizacje potem dostrzegamy podobne połaczenie Bibilia i jej kod ktory został złamany i łamany jest na nowo wydobywajc na swiatlo dzienne nowe wazne wskazowki co do przyszlosci i przeznaczenia rodzaju ludzkiego .. w kazdym czyms istnieje ręka Boga ! i tu trafiamy w goršcy punkt .. kim jest Bóg ? ... kto nas stworzył ? .... domysły same wam sie nasunš a swoje zdanie pozostawie wyłacznie na swoj uzytek choc i tak u wypływa bez zbędnego naznaczania słowem . W wielu przekazach istnieje Spójnoć bardzo logiczna i bardzo Sensowna ........ wczesniej dawniej o tym pisałem lecz pominiete zostalo poza nielicznymi tj Strumyk . bruce moen w swej ksiazce opisal rok 2012 potem Majowie - Biblia - Dankien - Piramida w Egitpcie jako przeznaczenie jej uzycia i dokladne umiejscowienie wzgledem linii pol ziemi . Prawda jest przed naszymi oczyma , odrzucana zagubiona w szarosci dnia i cišgłej gonitwy przetrwania . Nie dziwię sie temu , trzeba zyc pomimo jej istnienia będšc sobš i nie tracšc swego życia i w spokoju oczekiwać że Najgorsze co ma Spotkać wiat ominie nas i Nastanie Dobro ktore jednego dnia wymaże wszystkie Grzechy Pokolen naszych Duchów i przodkow ktrymi , nie inaczej my bylismy i jestesmy ! Zylismy w czasach Jezusa - Faraonów - Cesarzy - Króli - doswiadczalismy kazdej sfery owego czasu nanoszšc piętno nowych Czasów i Nowej Historii Calosci oraz nas samych i naszej Duchowej indywidualnosci ktora przejawia sie wlasnie Teraz ! a nie wczoraj czy jutro bo teraz czytacie te słowa i mam nadzieje ze rozumiecie co mam wam do przekazania . To co piszę to nie preteskt by kto dał mi medal za co ani intryga by sprowokowac czyjš złoć badz tez potwarz . Te słowa sš tylko indywidualnym spojrzeniem na to jak to moja dusza widzi nie zmuszajšc nikogo do bycia mnš lub kroczenia podłog słow mych tu głoszonych . Sš porostu słowem człowieka ktory dawniej miał kamien i na nim rył Ryty i pisał historie a dzis ma komputer i zamiast ryć klika w klawisze przenoszšc myli i obraz zapisu dowiadczen i wiedzy , swej duszy .
Pozdrawiam wszystkich Poszukujšcych odpowiedzi na wiele pytań zaliczanych do Rangi Niewyjasnionych i Niewytłumaczalnych .
Ariel
|
|
|
Nie wiem czy kto zauważył , ale wiat się Zbroji i pazury na zewnštrz swych bram wystawia kuszšc Przeznaczenie hehe Rosja nie gorsza to dzi na w mediach tršbiš że rakiety do ochrony państwa system S - 400 hehehe Jesus to przypomina Komedio Dramat . Politycy kukiełki pierdzš w fotele i głowiš się głowiš co by tu wymyleć nowego hehe normalnie Wolnoć Słowa ! Jeaaa . co dzis dalej mamy
PRZEGLĽD PRASY :
Trzęsienie ziemi w Chinach -
znów nowe podziemne dystkoteki nasi praprzodkowie budujš by ludziom mieszkajšcym poza naszymi oczami dobrze się żyło Clubing ukrytej rasy ważna rzecz hehe .
Ratujmy "płuca Ziemi" -
Ziemia Traci Tlena rzucamy mierdziuchy i otwieramy więcej Barów Tlenowych jak w Japonii to przynajmiej troche oszczędzimy jego na nadchodzšce lata .
Sama poliktyka tak poza tym wszedzie brrrrr normalnie jeszcze zeby byla Sensowna , no tak poza paliwem ze ma nie wzrosnšć to Ok mały plusik dla tych co jeszcze nie posneli jak niedzwiedzie i oczy otwarte majš hehe
hehe a tu taka ciekawostka z moich Stron ;)
Paragon za... potrzebę
"Gazeta Lubuska" pisze, że od 1 stycznia w płatnych toaletach powinny pojawić się kasy fiskalne. Wymylił to resort finansów. - Głupota, że hej! - komentujš klienci gorzowskich kibelków.
ale ich pier*****li równo . To że problem z moczem jest w zatłoczonych miastach hehe to norma ! a za sikanie w publicznych miejscach bez zadnej toalety mandaty trzeba placic - dobry chwyt by zarobic :) to juz lepiej wolę pampersa na dupe zalozyć i na miasto wyskoczyc w razie W taki schron hehehe przeciwpowodziowy .
Na Wesoło Soboty wam Zycze Człowieki :-)
|
|
|
Hej Paleo..E:)
Twój adres mailowy mnie zmylił ale już ok :) POzdrów HNO`NOI:). Ja nie mam tej drugiej fotki o którš prosił abym Ci przekazał :(.....Pozdrawiam Tomek:)
|
|
|
Co ma wspólnego trzęsienie Ziemii z jakimi cywilizacjami żyjšcymi wewnštrz planety? tego nie rozumiem ;)....
|
|
|
Jak widzicie forum ejsi jest troche nazwijmy to "przestarzale" wogóle Ejsi sie robi przestarzałe dlatego postanowiłem zrobić własne forum o tematyce paranormalnej :D Potrzbuje 3 zaufanych moderatorów ;) www.duchy.fora.pl zapraszam serdecznie rejestrować się i wreszcie możemy popisać na bardziej "ucywilizowanym" forum :) forum to jest poswiecone paranormalia ma tez odzwierciedlenie mojego bloga poniżej :) Jeszcze raz zapraszam! a co do 3 moderatorów to zapraszam na gg ;)
http://www.cannonball.blog.pl
GG:2100249
|
|
|
Tomku, dzięki ale fotka juz nieaktualna :-) Dziękuję i pozdrawiam Ciepło.
Niedługo prawdopodobnie spotkam się się z H'N wtedy przekażę wszystko osobiscie. Arielu, ja tez mam plan niesienia Prawdy, tylko jeszcze nie wiem dokładnie jak. Ale wszystko się układa samo. Na razie jestem dodatkowš rękš Hno :-), ale indywidualnie chce pójsc drogš niesienia wiedzy, którš posiadlam, poprzez moje umiejętnci. Może sie jeszcze na cos przydam temu wiatu. Nie muszę ryć w kamieniu - mam internet i pare innych możliwoci.:-)
Pozdrawiam Ciepło wszystkich...
|
|
|
"Polski rzšd ryzykuje gniew Rosji"
Ujawniajšc wród akt Układu Warszawskiego mapę sowieckiego planu ataków nuklearnych na Europę Zachodniš Polska naraziła się na "gniew" i "niszczšcš konfrontację z Rosjš" - napisał w sobotę dziennik "The Guardian".
wietnie Paleo Zyczę Powodzenia na Indywiudalnej drodze Rozwoju . I Zyczę Obfitych Plonów , w sensie duchowym niosšc wiatlo Dobra i Miłoci potrzebujacym twej Pomocy .
Pozdrawiam .. i tš wiadomociš hmm ... No Comment ! Historia konfrontuje sie z bliskš Przyszłosciš a Strony zaczynajš ustawiać Graczy do Ostatniej Wojny którš rozpocznie sługa Diabła -- Antychryst ShowMen ------- .
|
|
|
Dzi nił mi się fajny sen. W pewnym momencie skšd wracajšc musiałem przejć przez ogrodzenie (zakończone na górze ostrymi kolcami, no wiecie jakimi), było to jakby podwójne ogrodzenie, ale udało mi się je pokonać. Potem jaka babka co do mnie zagadała hehe, ale nie pamietam o czym mówiła do mnie. Pamiętam jeszcze, że wszedłem do jakiej kamiennicy i szedłem na górę po schodach, bodajże do swojego mieszkania czy co takiego. W rodku byli jacy ludzie itp. Wszedłem bodajże na 4 piętro, w ogóle było ładnie w rodku. Na koniec spotkałem jakš dziewczynę i się całowalimy. Fajny sen...
Odkšd pamiętam nigdy nie niły mi się żadne wielkie katastrofy czy też wojny, w przeciwieństwie do wielu, wielu ludzi. Na pewno ten dzisiejszy sen co dla mnie znaczył, tylko nie wiem co takiego dokładnie ;).
Wcale nic nie zapowiada na razie dużej wojny. Chyba, że skrada się ona cichaczem ;)))))
|
|
|
Strumyku Przyjacielu no no widzę szykuje się tobie powoli gdzie w Astralu a potem Realu jaka Miła Dziewczyna Mrrrr ... Całować - to Zdrada ! więc lepiej jš obadaj zanim wejdziesz w głebsze relacje , czy czasem nie ma kogo ! Bo jak sie okaze ze ma , to przybieze znaczenie odwrotne - będziesz uciekał przez ogrodzenie . Zartem Tobie prawie , choć pomimo tego jak wiadomo w każdym nawet Żarcie iskra Prawdy sobie cichutko mieszka rozwijajšc sie poza nszymi oczami , dopóki doć mocno się nie rozpali i wówczas ujrzymy ów ogień .
Dzi Real Zima Brrrrrr .... Letter to Haven :
Dear God please o More Hot Hot hehe :-) Miłej Niedzieli z Powerem na czele Stop Chorobie ! hehe hasło na dzi niechaj Brzmi STOP CHOROBIE !!!
Pijcie Syropki i łykajajcie witaminki ...
|
|
|
Igorze proszę Cię przylij mi swoj numer gg badz napisz na moj - 8700161 potrzebuje rozmowy z Tobš !
Pozdrawiam
Ariel
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |