Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Igorze powiedziales ze w styczniu zobacze/poznam mezczyzne ktory jest mi przeznaczony. A mozesz powiedziec kiedy zaczne byc z nim w zwiazku? w jakim miesiacu?

Dręczą mnie jeszcze dwa pytania... 1.Czy Szymon mnie obserwuje ze swojego okna? 2.Co on o mnie myśli?

Igor:
ZAKLĘCIA elka 7 dni temu o 21:26 Wszystko jest tak jak miało byc wyciągnij tylko z tego odpowiednie wnioski. Pozdrawiam Igor
Igorze dziękuję za odpowiedź, choć nic mi to nie wyjaśniło:)(jakie wnioski i z czego?) zadam więc pytanie inaczej: czy na początku czerwca przedłużą mi umowę o pracę jest to o tyle istotne, że na podstawie umowy o pracę studiuję (to tez przepowiedziałeś:))

cos podobnego przezywam Kara..

Igorze lubię Cię za te elokwentne odpowiedzi.

" Są takie rzeczy, które można zrobić tylko raz w życiu, nigdy dwa. "

Dziękuję za odpowiedź , może i masz rację ale z dnia na dzień wydaje mi się że jego tok myślenia nie jest dobry ... Jak mogę mu pomóc jak go przekonać...?????

ZAKLĘCIA Grace 10 godzin temu Zaczynam cię lubić ;) http://www.youtube.com/watch?v=pS06H4BWsp8 Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Igor, wybacz ale masz słaby gust :))) choć wiem, że chcesz dobrze. Jeśli chcesz poprzez kogoś dam komuś innemu coś do zrozumienia to dam Ci namiar ale zgłoś się na moją skrzynę.

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Igor czy ja mam jakieś podłączenia? jakieś byty? poproś Aniołka...

Witam! Dziękuje za odpowiedź. cyt. Tarot kartami X Monet i Gwiazda XVII mówi, że musisz być sprytna a wszystko wróci do normy. Co to znaczy "musisz być sprytna"? jak sprawić by wszytsko wróciło do normy? Teraz wszystko się "walnęło" On nie chce mnie znać ;( Co mam zrobić? Jak go odzyskać? jak odzyskać jego zaufanie? Czy On odezwie się do mnie jeszcze? Jestem zrozpaczona;(

Witam, Jestem w zwiazku w ktorym od jakiegos czasu cos zaczelo sie psuc, chcialabym wiedziec czy nam sie jeszcze ulozy i czy wezmiemy slub tak jak planowalismy. Pozdrawiam Monika

nella144 6 dni temu o 12:24 III Monety. Pozdrawiam Igor Igorze ale o co chodzi? To jest karta ktora wyszla czy mam szukac aluzji ? Prosze o odpowiedz :)

Igorze...Czy Szymon ma brata bliźniaka ?

3 monet to samorealizacja.. to najlepsza karta jeśli pytasz o prace. a ja nie wiem o co pytałaś.

Olla pytalam czy moj byly facet do mnie wroci :) i nie wiem jak to rozumiec, pomocy :) pozdrawiam

3 monet mówi byś skupiła się na sobie! tak robią faceci, a kobietki romantyczki sądzą, ze jakiś facet je uszczęśliwi itd.. nic bardziej mylnego! każdy żyje sam dla siebie !

Dziekuje Olla :) pewnie tak zrobie, szkoda tylko ze nie ma konkretnego nie - tak :)

Hej Igorku! Dlaczego za żadne skarby nie mogę się dowiedzieć czy On darzy mnie taką samą sympatią jak ja Jego? Niby jego obojętne zachowanie mówi że nie, ale jego oczy i sposób w jaki na mnie patrzy mówią co innego. Dlaczego On stanął na mojej drodze cholerka?Proszę, napisz mi Igorku kim jestem w jego oczach? Jeżeli nikim to chociaż dam sobie spokój z tym lubieniem go i przestanę myśleć;)

Witam Igorze Mam do Ciebię pytanie co mówią karty - Co o mnie mysli Darek F. czy mam u niego jakieś szanse.? Pozdrawiam

igorku nabroilam(?):( chodzi o milosc. pozdrawiam kasia