Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

Wszechœwiat jest ogromny i wieczny, zarzšdzany najdoskonalszym systemem operacyjnym z idealnym programem antywirusowym.Dobre aplikacje będš w nim funkcjonowały,a wirusy zostanš sksowane.

Przeglšdałem jego zdjęcia.Żywego i martwego.Na zdjęciu martwego ma zbyt małe czoło niż na zdjęciach gdy był żywy,a przecież czaszka się nie spłaszcza. Brwi na zdjęciu zrobionum 2 miesišce temu miał szersze i krótsze,a u zabitego jest odwrotnie.U zabitego kolor włosów i brody ma ciemno-bršzowy,a u żywego na karzdym zdjęciu ma czarne włosy i brodę.Morze jest to bardzo podobna osoba,ale według mnie to nie on.

Mówiš, mówiš że Mówiš, że to nie jest miłoœć... nie Że się tylko zdaje, zdaje im Że już się nie złożš w żaden rym Mówiš, mówiš że Mówiš, że to wszystko skończy się Koraliki wspólnych lat i zim Fotki gdzie na zawsze ona z nim Mówiš, mówiš że Mówiš, że to nie jest miłoœć... nie Że się tylko zdaje im Że dawno już przegrali z losem złym Mówiš, że już nie Mówiš, że to wszystko skończy się Wspólne radowanie byle czym Tym, że on w jej myœlach - ona w nim To co mam To co się zdarzyło nam To pachnšcy chlebem dom Z rozeœmianš buziš twš To co mam To co się zdarzyło nam Twój policzek, kiedy mróz Na pierzynie Wielki Wóz Niech mówiš, że to nie jest miłoœć Że tak się tylko zdaje nam Byle się nigdy nie skończyło To wszystko co od ciebie mam... Mówiš, mówiš że Mówiš, że to nie jest miłoœć... nie Że się tylko zdaje nam Że dawno już przegrali z losem złym Mówiš, że już nie Mówiš, że to wszystko skończy się Wspólne radowanie byle czym Tym, że on w jej myœlach - ona w nim To co mam To co się zdarzyło nam... Całe Tatry wzdłuż i wszerz Tęcza wstšżki, kiedy deszcz To co mam To co się zdarzyło nam... Zmierzchy z nagłym brakiem tchu Noce bez godziny snu Niech mówiš, że to nie jest miłoœć Że tak się tylko zdaje nam Byle się nigdy nie skończyło To wszystko co od ciebie mam... Niech mówiš, że to nie jest miłoœć Że tak się tylko zdaje nam Byle się nigdy nie skończyło To wszystko co od ciebie mam...

a kto to jest Abu MUSAB Al Zarkawi czyli Mabus?

chdzi mi o to o to co on ma wspolnego z koncem swiata???

Koniec œwiata ma być zemstš Boga za jego zabicie.Wyobraż sobie,że Amerykanie atakujš twój kraj.Zabijajš ci rodzine.Co możesz zrobić jeœli oni majš czołgi,samoloty,nowoczesne uzbrojenie,wielo tysięcznš armię.Podkładasz na drogach ich przejazdu bomby,ataki możdzierzowe itd.

Wiecie nie którzy z was nawet nie wiecie co mówiicie ....bo ja strasznie sie tego boje...i niechchcem zeby był koniec swiata....boje sie nawet starosci.....:/ a wy nie ktrzy jak byscie z kosmosy z padli......i pragniecie ...tego....jak chcem pogadac to napisz na gg 4647822

Wiem kiedy napisałam to w roku 2005 ale nie mogę tego powiedzieć bo obiecano mi to ale nie do wiary widziałam czegoœ nie widzielœcie a ja widziałam.Więc tak wiem że to się stanie koniec œwiata ale nie przyrażajcie tego œwiatu.Wiem o co chodzi w tym œwiecie;nie lubię takich złych rzeczy którzy robišc żle.Niestety za póżno miało być dobrym œwiatem ale już jest trochę zło ale będzie jeszcze gorzej zło.Nie kazał mi powiedzieć ,ale wie tylko mama i ja ale nie powiemy to.To wszystko.

Ja wiem kiedy będzie koniec œwiata.Bardzo niedługo,to kwestja prawdopodobnie kilku miesięcy.Ten żydowski pies Bush ze swoimi gejowskimi żołnierzami prawdopodobnie będzie chciał zaatakować Iran.Iran ma prawo do wykorzystywania energii atomowej.USA nie sš panem œwiata,że mogš rozkazywać innym krajom.Na œwiecie będzie coraz gorzej dopuki będzie taki Wywrotowiec na naszej planecie.Po wyglšdzie jego gęby można stwierdzić,że to szatan.To on odpowiada za biedę na œwiecie.Potrafi działać tylko siłš.

kkkkkkkkkkkkkk

Ja słyszałam, że według Majów koniec œwiata nastšpi 23 grudnia (niedziela) 2012roku.. Nie wiem czy to prawda, ale boje się końca!!!!

koniec swiata bedzie 21.12.2012 roku...o godz. 11:11

Witam Właœnie przeglšdam wasze posty i momentami dochodzę do wniosku, że co do tych spraw jesteœcie słabo zorientowani. Ale jak każdy chce wyrazić swojš opinię to ja nie będę Wam tego uniemożliwiała. Jestem amatorkš w tych sprawach, ale z drugiej strony mam z tym coœ wspólnego. Chciałam Wam tylko powiedzieć, że jeœli poszukacie infomacji na ten temat w internecie, to na pewno skojarzycie jeden fakt z drugim. Wiadomo, że po œwiecie kršżš różne plotki dotyczšce końca œwiata, ale nie musimy od razu panikować. Myœlę, że ta pierwsza plotka dotyczšca przebiegunowania Ziemi może się sprawdzić, ale nie mamy na to żadnych dowodów, objawień, ani też przepowiedni. Kolejnš plotkš dotyczšcš końca œwiata jest to, że dojdzie wtedy do wybrania po dwóch kolejnych czarnego papieża w co wštpię, gdyż na pewno Watykan nie chciałby dopuœcić do takiej sytuacji. Nie wierzę w sytuacje opisane powyżej, gdyż sš one dla mnie nieprawdopodobne. Wierzę natomiast w to, że gdy ludzie się nie opamiętajš to wtedy nastšpi koniec œwiata. Katastrofy, powodzie, huragany i inne klęski żywiołowe, wojny, głód, bieda, choroby i zarazy, zanieczyszczanie œrodowiska naturalnego, powietrza na œwiecie spowodujš, że albo ludzie się opamiętajš i się nawrócš, albo dojdzie do tragedii, na którš już chyba nikt nie będzie miał wpływu.

No to trzeba wyprzeć bzdurne tematy hotelarskie !

Nie kumam :)

Ludzie ogarnijcie suty, bo czytajšc Wasze wypowiedzi można dojœć do wniosku, że nikt z Was nie ukończył gimnazjum, co do podstawówki też miałbym wštpliwoœci :]

Nie ukończyłem gimnazjum. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

serio darus;)?

ano tak gimnazjum nie bylo:D

wiecie , szatan jest przwciwny Bogowi , nr szatana to 666 czyli wnioski sš takie ze koniec swiata mial nastapic 06.06.06 r o godz 06.06 na szczescie koniec swiata nie nastopil wic skoro ta bajka sie nie sprawdzial to nie sprawdzo sie nastapne chociaz tego dnia widzialam wyjotkowo duzop razy karawany my ziom miala sen ktory w senniku znaczyl zgon i wywnioskowalysmy jej smierc a karawan byl za kazdym razem ten sam z rejestracjo bi 06666 czyli ten rok i nr diabla cos z tego bedzie , mowie wam to...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.