| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
ja niewiem ale ten aurel jak dlamnie jest chory psychicznie! pisze ze chce sie zabic w, potem ze sie zegna z forum ze juz nie bedzie pisal poczym znow jest i tak w kolko! pominajac fakt ze zmysla takie rzeczy ze glowa boli!
|
|
|
Pewne sprawy, o których nie niło się filozofom może dostrzec tylko osoba niezrównoważona, bo posługiwanie się "normalnš logikš" w zgłębianiu tych kwestii bierze zwyczajnie w łeb.
|
|
|
Wielcy nigdy nie sš przeciętni - a raczej przewaznie otoczenie uważa ich za dziwaków... Może własnie oni sa "własciwie" normalni...
|
|
|
Racja, dlatego okrelenie normalna logika ujšłem w cudzysłów.
|
|
|
Zapraszam Wszystkich Chętnych poznać swš przyszłoć do mnie . Oferuje swš wiedzę i dowiadczenie bazujace na wczesniejszych sukcesach . Z Praktykš wypracowuje Interpretacje nadajšc jej z każdym upływajšcym czasem nowego wymiaru i Subtelnoci . Koszt wrózby zależny jest od zlecenia ktore składa osoba chcšca skorzystać z mej Wrożby . .
Pytanie - odpowiedz - 25 zł .
Ogólna z uwzględnieniem pytań taki Zestaw Bonusowy - 50 zł ( do 3 pytan plus ogolna wrozba ) .
Wielu korzystajšcych z mego Tarotowego Dowiadczenia było Zadowolonych . Większoci Spełniły się marzenia , plany , inni zmienili siebie wnoszšc nowe elementy do swego życia ktore sprawiły że odmienilo się ich życie .
Gratisowo wyliczam przybliżony Czas majšcego wystšpić zdarzenia jeli taka osoba jest chętna oraz podjšć dialog omawiajšcy danš wrózbę i być w pogotowiu .
Wszelkie zainteresowane osoby proszę o kontakt na meaila aurell@poczta.fm
Oferuje Prawdę nie przechodzšc obojętnie wobec kłamstwa którego pełno jest w tych czasach .
Oferuje pełny profesjonalizm bazujšcy na wiedzy która nabyła samoczynnie w toku rozkładów i zmagań z nowymi wyzwaniami .
Oferuje Siebie .
Pozdrawiam i Serdecznie Zapraszam
ps.
Za kolejkę z góry przepraszam jesli będzie występować . Czasem dużo osób na raz się zgłasza i proszę o Cierpliwoć . Nikt nie zostanie zapomniany przezemnie. Forma płatnoci to przelew na nr. konta ktory podaje poza oczami czytajacymi te słowa .
Aurelian łasasowski
|
|
|
Aurelu zapomniałe że twoja wróżba którš dla mnie stawiałe nie odzwierciedliła sie w maszym wiecie materialnym hmmm nie wiem co na ten temat uważac ale niech ten post nie stanowi bariery by nadal kierować swoje pytania do ciebie arielu a tak jak w moim przypadku 1 na 10000 to jest niewielka starta może nie miało sie tak stać jak mi twoje karty powiedziały hmmm trudno ale i tak wielkie thx:)
|
|
|
w zdaniu "hmmm" utkwiłe kawałek siebie . Ale Mšdroci nigdy za wiele Przyjacielu . Zdradzę Tobie Tajemnicę .. Bogiem nie jestem tylko odbiciem jego dzieła co przemawia za tym iż , co chwila nawet tutaj podkrelałem , mówię co Widzę ! a to że Tobie się w pełni nie spełniło .. to Przykro mi z tego powodu . Troche z tš liczbš wyniosłe mnie za wysoko . Niebo jest na ziemi i nie liczy się ich w liczbie dusz którym sie pomogło tylko w liczbie dowiadczeń które stały się udziałem tych którzy piastujš rolę Przewodników w głoszonych wrózbach czy poradach . Pienišdz jest energiš , bez niego osoby pomagajšce innym tracšc swš energie narazaja sie na choroby i krótsze życie . Ja Tobie jak Najlepiej Zyczę i nie upadaj w wierze w Marzenia Spełnione Horusie .
Pozdrawiam
|
|
|
hmmm :) wiedz o tym że żaden pienišdz ani żadna rzecz materialna na swiecie tym czy innym nie da ci szczęcia a przynieć ci może tylko zgube lecz godnie żyć pozwoli to prawda. Wiec czerp puki mozesz bo niebawem miłoć bedzie żšdzić tym tymswiatem tak jak dzis pienišdz Wiec drodzy forumowicze korzystajcie z uslug aurelliana gdyż chcecie poznać przyszłosć a on jš wam wskaże nie żadnymi kartami lecz dobrym sercem i miłociš której mu nigdy nie braknie a naprawde niewiele jest osób które sa tacy wielcy jak o. Jesli mi nie wierzycie sprubujcie skorzystać z jego porad, wizji a nie korzystajšc wielkš szkode wyrzšdzacie sobie zaglšdajšć na to forum gdyz każdy z was jest ciekawy swojej przyszłosći ale gdy macie jak na tacy okazje to z niej nie korzystacie hmmm czy mam racje?? odpowidz tkwi w waszych sercach
Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
Szkoda Arielu, ze nie odpowiadasz na moje pytanie...
Nie będę sie ustawiac w kolejce do odczytania maila wiec napisze tutaj, pewie szybciej to odczytasz...:)
Przekazuję Ci tylko, że goršco pozdrawia Cię Hno'Noi ,
ufam, że zareagowal na twojš probę o wsparcie duchowe dla Karoliny...
ja równiez dołšczam swojš energię...
Pozdrawiam w Miłoci Ariel...
Paleo
|
|
|
Teraz juz wiem na pewno że dostała swiatło od HNOTIONA...
.....................
|
|
|
To ja już wolę porady księgi przemian. Krótkie, zwięzłe i na temat, a do tego tottaly free;)
|
|
|
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
Hnotionie pewnie że Pamiętam kim jeste . Dzięki Tobie piszšc ksišżkę nabrałem zrozumienia do pewnych Aspektów Wielowymiarowoci i Sensu owych Portali itd poza Fizycznociš i w Fizycznosci . Cieszę się Paleo że Cię widzę . Nie dostałem żadnego meaila przepraszam Cie z góry ale odpowiedziałbym na niego odrazu . Obecnie sam sie rozchorowałem i poprzez to zmuszony jestem zawiesić pewne działania do czasu aż wrócš mi pelne siły . Dziękuję za wiatło dla Karoliny z Całego Serca Tobie jak i Wszystkim tu obecnym na tym tematcie jak i na tematcie głownym który otworzyłem odnonie Pomocy . Elche żyć trzeba jakos . Gdyby znał mojš sytuację w życiu uwarunkowanš przeszłociš inaczej by piewał na temat tego co oferuje itd piszę to bez złoci ogólnikowo . Trochę moja osoba na tym forum przyznam za mocno wypłynęła odsłaniajšc w pełni siebie , lecz tylko po to by uwiadomić co poniektórym że jestem najzwyczajniej w wiecie człowiekiem który pomimo swych wypowiedzi , czasem przyznam sam Absurdalnych i Smiesznych skłonny jest przyznać się do potknieć w swym życiu z którymi pracuje i pracować będzie tak długo jak długo będę żył na tym padole ziemskim pełnym różnoci zadko chyba spotykanych na innych planetach hehe . Pozdrawiam z krainy Sean Crawforda który dzwięcznie mi tu tworzy Utopijny nastrój wypłełniony Spokojem :-) ALLELUJA i Sii You Letter Human Nation's :-)
|
|
|
Rozumiem Cię Aurell. Ja tylko napisałem, że osobicie nie skorzystam, ale nie bronię innym, ani nie oceniam tego ile bierzesz i za co (choć może to tak zabrzmiało między wierszami więc przepraszam), Twoje prawo. Życzę Ci jak najlepiej (jak wszystkim na tej planecie). W ogóle to dobrze by było jakby nie musiał się martwić o sferę materialnš i mógł pomagać innym w odnajdywaniu cieżek bezinteresownie. Być może tak się kiedy stanie.
Pozdrawiam;)
|
|
|
Nie zrozumiałe mnie do końca Aurellu...
HNO'NOI nie napisał do ciebie tylko Paleo.
To Paleo (jestem kobieta) pytała o Twoje zmiany.
Jestem w stałym i silnym kontakcie z HNO'NOI , ale Oni rzadko sš w necie.
Przekazuje tylko to, co powiedzieli Tobie.
Robie to z wielka radociš, równiez dlatego, że Oni Ciebie kochajš.
Przekażę Twoje słowa Hnotionowi.
Jesli co chcesz Mu przekazać jeszcze to pisz na maila (paleolitanka@o2.pl)- ja jestem aktualnie rękš Hno'Noi w necie.
Wysyłam Ci Ciepło.
Paleo
|
|
|
Paleo Dziękuję z Całego Serca :-) Możesz przekazać że z chęciš spotkam sie z Hnotionem i rozumiem z tym dostępem do netu . Kupe lat z nim nie rozmawialem :):):) a do Poznania mam niecale 2 godz ;) Ja Również Darzę go Braterskš Miłociš :-) Miłej Nocki Paleo
Pozdrawiam
Ariel
|
|
|
Ładne zdjęcie. Czas zagłady lub odnowienia...
Dziki za zyczenie miłej nocki bo wlasnie wtedy ożywam:-)
Przekażę Twoje słowa HNO. Jednak spotkanie jest atualnie niemozliwe. Przynajmniej na razie. Poejrzewam, ze wiesz dlaczego. Jak sie cos zmieni to dam znać.
Również miłej nocy życzę.
I spokoju.
Paleo
|
|
|
Aurell! Mylałem, że jeste w inszych stosunkach z Hnotionem?
To kim on jest w końcu, bo ja się już pogubiłem <:).
A ten film był typowo amerykański. Żal patrzeć na takie mylenie o Innych Rasach Wszechwiata.... Mali, biedni, zakompleksieni Ziemianie... o żesz..!!!!!!!
|
|
|
czesc Hnotion nie wiem czy mnie pamietasz.Pozdrawiam i do napisania. raven
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |