| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Tarot | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428 |
|
JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............
- w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot
- na temat stawiania kart KARTY TAROTA
- odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu.
Pozdrawiam
Igor
ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.
|
|
Niech Moc Będzie z Tobą |
|
ZAKLĘCIA
anet
6 dni temu o 10:46
Bo tam trzeba iśc i zapytać czy jest sens składać wogóle CV ?
Pozdrawiam
Igor
ps. a wysyłać potem ...
|
|
|
ZAKLĘCIA
nella144
6 dni temu o 12:24
III Monety.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
elka
7 dni temu o 21:26
Wszystko jest tak jak miało byc wyciągnij tylko z tego odpowiednie wnioski.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
dorka
7 dni temu o 20:14
Tarot kartami II Kije i VIII Monet mówi, że to drobne problemy, wszyscy mamy podobne, plotki szarpanina, ale to tylko znaki by zmienić kierunek.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Grace
7 dni temu o 19:22
Może ktoś wypatrzy ciebie ;))
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
natimar
7 dni temu o 05:37
http://pl.wikipedia.org/wiki/M%C4%99%C5%BCczyzna
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Edyta22
7 dni temu o 00:01
Tarot kartami VII Kijów i Wieża XVI mówi, że wyzdrowiejesz a praca twoja ma być inspirowana przez jakąś ideę wtedy zycie nabierze sensu.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
paolka262
2 grudnia, 19:19
Tarot kartą Król Monet mówi, że tak.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLECIA
paolka262
2 grudnia, 10:51
Podejść do niego.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
Koolman
2 grudnia, 09:39
Basie jak się rozwinie to przestaniesz do niej pasować.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
ZAKLĘCIA
justysia
2 grudnia, 08:57
Tarot kartami X Kijów i IV Puchary mówi, że tak jak myślisz nie jest jeszcze gotowy, ale to częściowo twoja wina.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
eh wchodze i ciagle szukam odpowiedzi ale pytanie zadawalam juz jakies 2 miesiace temu wiec pewnie zapomniales Igorze..;(
|
|
|
Witaj Igorze!
Proszę Cię o radę i pomoc... Na mojej drodze stanął Michał... Czy będziemy razem? Czy jest ze mną szczery i myśli o mnie poważnie? Od ponad tygodnia milczy... Ja jestem tym bardzo zdołowana... Czy odezwie się do mnie, wytłumaczy dlaczego tak postąpił? Bardzo będę wdzieczna za Twoją odpowiedź...
Pozdrawiam
Aneta
|
|
|
Jeśli kochasz Michałka.... daj sobie zrobić dziecko, a wtedy jest szansą, ze nie odejdzie! Faceci z wygody idą tam gdzie maja czysto, miło, przyjemnie i dużooooo sexu!
jak mu to dasz, to zostanie........ :DDDDDDDDDD
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
jak mam pracowac nad soba? to znaczy ze to ze mna jest cos nie tak? to on mnie zrdadzal! a ja bylam tak zakochana, balam sie go stracic i siedzialam cicho. gotowalam mu kolacyjki i dbalam jak tylko moglam.A teraz ty mi piszesz ze mam nad soba pracowac?!mam 28 lat a nie mam juz dalej sily zyc.Kara
|
|
|
Igor jest facetem, patrzy w perspektywy faceta. Odradzam zmienianie się dla faceta, odradzam naginanie się do jego wymogów !!!! brrrr...
Jak nie ten to inny, ta zasada jest najlepsza i się sprawdza!
kara szanuj siebie samą, ok?
|
|
Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem |
|
Kara skoro Cię zdradził.. nie wracaj do niego.. mnie facet oszukiwał, że kocha i porzucił, teraz jest z inną. spróbuj poznać kogoś lepszego. a napewno ktoś lepszy się znajdzie, bo skoro on Cię zdradzał, to już tylko możesz spotkać lepszego faceta...
|
|
|
macie racje tylko ze po 2 latach bycia razem ciezko jest zapomniec.powiem wiecej dla niego zostawilam chlopaka z ktorym bylam 7 lat. Przy nim bylo naprawde tak jak sobie zawsze marzylam. On Inteligentny, przystojny(dla mnie),mial swoje hobby nie jak moj ex komp i basta, czesto wychodzilismy razem.Jednym slowem facet do tanca i rozanca. tylko tyle, ze troche kobiety zabardzo go kochaja a on nie ma nic przeciwko ich milosci. Ze mna bylo mu dobrze mial zawsze wszystko, jego rodzina i przyjaciele mnie lubili. przykro mi ze on tego nie umial docenic! dziekuje wam mocno i pozdrawiam Kara
|
|
|
Igorze,popatrz jeszcze w karty i powiedz co mówią.Sławek? czy Jacek?Który kierunek wybrać?Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam;)
|
|
dorka |