Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
silnik grawitacyjny.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788

Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania . mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem. Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej . Szukam kontaktu na temat silnika a.g. Marian.

tak pi razy oko to 10000 zł (mogę sie mylić). ale najpierw trzeba zrobić dobry projekt. przyglšdajšc się bardzo skomplikowane bedzie zrobienie rolek - magnesy sš i to doœć dobre i wszędzie można je kupić - i trzeba robic większy model - a jak większy model to i większe problemy. Ale chyba zacznę od czegoœ innego. Urzšdzenie które przyda się do obniżenia kosztów zrzużycia energii w domu. Ogónle założenie to : stworzyć silnik magnetyczny i generator. jeżeli japoniec mówi prawdę mozna by się kopusić o budowę tego urzšdzenia. eksperymentalnie można zrobić to jako niewielkie urzšdzenie i sprawdzić czy faktycznie pobiera mniej pršdu do wytorzonego przez nie.

A po co ci te magnesy? Bo ja tak siedzę i się zastanawiam i dochodzę do wnisoku obesrwujšc tutaj najprostrzy przykład bioantygrawitacyjny kiedy przykładajšc dłonie do kartki która się kręci raz w lewo a drugi raz w prawo, że te magnesy to niby do czego sš potrzebne? - to , że Ÿródło energii to rozumiem czymœ trzeba proces stymulować, ale magnesy uważam że sš w tym całym zamieszaniu do niczego nie potrzebne. http://ciekawi.blox.pl/resource/copertino.jpg Pozdrawiam Igor

A tak na marginesie bioteleinformacja działa w ten sam sposób. Pozdrawiam Igor

http://www.ufopsi.com/ufopsigallery/galleryph/kulagina.jpg A tutaj naturalny przykład nr 2 i na tym trzeba sie skupic, magnesy do niczego sa nie potrzebne. Pozdrawiam Igor

gróba się spociła pewnie.

To nie gruba tylko rosyjskie medium Nina Kułagina. Jedno z najbardziej znanych mediów na œwiecie. Pozdrawiam Igor

Takiemu medium zawsze pomagaja naukowcy, ktorych nie widac !!!

Goœka, bzdury gadasz, to HAARP wysyła specjalne fale które unoszš przedmiot a medium to agent specjalny HAARPU! :>>>

No tak też można powiedzieć. Pozdrawiam Igor

Po co sobie udowadniać luki, lepiej się skoncentrować na zadaniu.

Ten channeling to coœ realnego. Wiedza wpada do głowy sama. Sny, trzeba się starać pamiętać też i bez leku.

No a co ty praktykujesz? Pozdrawiam Igor

Tak mam chody w kosmosie. Pozdrawiam

I jak tam u nich obecnie? dawno już tam nie byłem , co tam słychać? - Pozmieniało się co? - Imperator dalej rzšdzi? czy znowu była jakaœ próba rebelii? Pozdrów Imperatora odemnie, powiedz mu że czekam na sygnał i jestem gotowy, tak wyglada wiec się nie pomyl. http://216.127.78.103/~dutch-starwars.com/database/personen/pics/palpatine_1.jpg A własciwie zaszły jakieœ zmiany w stosunku do nas na Ziemi czy dalej tak z góry na nasz patrzš z politowaniem. Pozdrawiam Igor

Hehe, można trafić na takich obcych, którzy wykorzystujš ludzkie obsesje, częœciej mężczyŸni padajš ich ofiarš, dlatego, że marzš, aby zostać wielkimi politykami, magami, nauczycielami, naukowcami, a z obcymi marzenia się spełniajš, ale wykorzystujšcy obsesje żywiš się potem ciałem takiego marzyciela i powodujš choroby. Dlatego chanelling jest dla osób, które kontrolujš swoje poczucie własnej ważnoœci.

Mi się wydawało Natalio, że kontrolujš poczucie własnej wartoœci. Co do kontroli poczucia własnej ważnoœci to osobniki akurat o tym specyficznym poczuciu nie sš dla mnie przynajmniej osobami przyjenymi w kontakcie. Zazwyczaj takie osobniki sš zakompleksione i co chwila podreœlajš swojš ważnoœć przez dobieranie: - skarpet pod kolor krawata, - ciagłego zaczesywania włosów, - odpowiednij gestykulacji, - wymyslania rzeczy nie stworzonych i innych bzdur :) Mozna powiedziec ze nadajš się akurat do Chanelingu gdyż jako bardzo zakompleksione sa wstanie wyzwolić tanim kosztem (w oparciu o kompleksy) wewnętrzne mechanizmy determnujace do takich a takich praktyk, jednak w praktyce Œcieżki Królewskiej zazwyczaj nie dochodzš za daleko. Pozdrawiam Igor ps. a jak sš do tego dopiero zdetermiowane kobitki :)

Czy Ty wystawiasz mnie na próbę? ;-)

Igor tak moga sie tez zachowywac ludzie pedantyczni, ktorzy wcale nie musza byc zakompleksieni. Zakompleksieni ludzie nie maja raczej nic do powiedzenia na jakimkolwiek forum publicznym. Obojetne, co to bedzie : polityka, biznes czy spotkanie towarzyskie. Ty chyba pomyliles szpanerow z ludzmi zakompleksionymi. Szpanerzy sa bardzo zalosni, jak sie na nich patrzy czy ich slucha, a ludzie zakompleksieni sa czesto bardzo wartosciowi, ale jest ich bardzo trudno wyrwac na "szersze wody".

Skoro sš już zapisy danych w postaci spinów, których położenie można kontrolować, to można kontrolować magnetyczny moment spinowy, a skoro tak, to można sterować pojazdem opartym na polach. Przydałaby się anihliacja œmieci na planecie. Można traktować odwiedzajšce istoty po buddyjsku, ale ja lubię ich towarzystwo jako istoty samodzielne.

Ogólne założenie stworzyć silnik magnetyczny, ktoœ pisze. Przecież taki silnik jest już opatentowany.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.