| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
tak pi razy oko to 10000 zł (mogę sie mylić). ale najpierw trzeba zrobić dobry projekt. przyglšdajšc się bardzo skomplikowane bedzie zrobienie rolek - magnesy sš i to doć dobre i wszędzie można je kupić - i trzeba robic większy model - a jak większy model to i większe problemy. Ale chyba zacznę od czego innego.
Urzšdzenie które przyda się do obniżenia kosztów zrzużycia energii w domu.
Ogónle założenie to : stworzyć silnik magnetyczny i generator. jeżeli japoniec mówi prawdę mozna by się kopusić o budowę tego urzšdzenia. eksperymentalnie można zrobić to jako niewielkie urzšdzenie i sprawdzić czy faktycznie pobiera mniej pršdu do wytorzonego przez nie.
|
|
|
A tak na marginesie bioteleinformacja działa w ten sam sposób.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
|
|
|
To nie gruba tylko rosyjskie medium Nina Kułagina. Jedno z najbardziej znanych mediów na wiecie.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Takiemu medium zawsze pomagaja naukowcy, ktorych nie widac !!!
|
|
|
Goka, bzdury gadasz, to HAARP wysyła specjalne fale które unoszš przedmiot a medium to agent specjalny HAARPU! :>>>
|
|
|
Po co sobie udowadniać luki, lepiej się skoncentrować na zadaniu.
|
|
|
Ten channeling to co realnego. Wiedza wpada do głowy sama. Sny, trzeba się starać pamiętać też i bez leku.
|
|
|
Hehe, można trafić na takich obcych, którzy wykorzystujš ludzkie obsesje, częciej mężczyni padajš ich ofiarš, dlatego, że marzš, aby zostać wielkimi politykami, magami, nauczycielami, naukowcami, a z obcymi marzenia się spełniajš, ale wykorzystujšcy obsesje żywiš się potem ciałem takiego marzyciela i powodujš choroby. Dlatego chanelling jest dla osób, które kontrolujš swoje poczucie własnej ważnoci.
|
|
|
Mi się wydawało Natalio, że kontrolujš poczucie własnej wartoci. Co do kontroli poczucia własnej ważnoci to osobniki akurat o tym specyficznym poczuciu nie sš dla mnie przynajmniej osobami przyjenymi w kontakcie.
Zazwyczaj takie osobniki sš zakompleksione i co chwila podrelajš swojš ważnoć przez dobieranie:
- skarpet pod kolor krawata,
- ciagłego zaczesywania włosów,
- odpowiednij gestykulacji,
- wymyslania rzeczy nie stworzonych i innych bzdur :)
Mozna powiedziec ze nadajš się akurat do Chanelingu gdyż jako bardzo zakompleksione sa wstanie wyzwolić tanim kosztem (w oparciu o kompleksy) wewnętrzne mechanizmy determnujace do takich a takich praktyk, jednak w praktyce cieżki Królewskiej zazwyczaj nie dochodzš za daleko.
Pozdrawiam
Igor
ps. a jak sš do tego dopiero zdetermiowane kobitki :)
|
|
|
Igor tak moga sie tez zachowywac ludzie pedantyczni, ktorzy wcale nie musza byc zakompleksieni. Zakompleksieni ludzie nie maja raczej nic do powiedzenia na jakimkolwiek forum publicznym. Obojetne, co to bedzie : polityka, biznes czy spotkanie towarzyskie. Ty chyba pomyliles szpanerow z ludzmi zakompleksionymi. Szpanerzy sa bardzo zalosni, jak sie na nich patrzy czy ich slucha, a ludzie zakompleksieni sa czesto bardzo wartosciowi, ale jest ich bardzo trudno wyrwac na "szersze wody".
|
|
|
Skoro sš już zapisy danych w postaci spinów, których położenie można kontrolować, to można kontrolować magnetyczny moment spinowy, a skoro tak, to można sterować pojazdem opartym na polach. Przydałaby się anihliacja mieci na planecie. Można traktować odwiedzajšce istoty po buddyjsku, ale ja lubię ich towarzystwo jako istoty samodzielne.
|
|
|
Ogólne założenie stworzyć silnik magnetyczny, kto pisze. Przecież taki silnik jest już opatentowany.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |