Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

to wszystko jest pojebane...

dzisiaj sie dowiedzialem ze w grecji ma sie pojawic szatan(06.06.06).w grecji dlatego ze ma najwiekszy kosciol na balkanach.ale niestety nie chce mi sie w to za bardzo wierzyc .

Ja wieże w koniec œwiata ,ale pod względem fizycznym (przepowiednie nie kłšmiš gdyż sš opsisane na podstawie badań)gdyż dawni MAJOWIE czy EGIPCJANIE posiadali ogromnš więdzę na temat astronomi i odkryli oni że co jakiœ czas słonce zachowuje się jak wielki magnes i jest wstanie zmienic bieguny Ziemi.Sami pomyslcie co się stanie ja taki wielki magnes zacznie zmieniac magneztyzm ziemi.Odkryto również że egipcjanie posiadali wiedzę na temat tego ze takie zjawisko dzieje się œrednio co około 10500 lat(dokładnie nie pamiętam).Na tej podstawie Napisano także naszš biblię gdyż wiadomo jakie następstwa bedš się działy przed ty zjawiskiem, i to nie jest żadne proroctwo a raczej nauka która wycišga wnioski...w bibli wspominano także o "ARCE NOEGO" ,a u ns też ma grozić wielka powódz gdyż od wielkich zmian powstanš wielkie fale na wysokosć 3km i wiekszoœcziemi zastanie zalanych.zwłaszcza EUROPA.Bedzie się tak działo bo przebiegunowanie ma nastšpic z POŁÓDNIA na PÓŁNOC i magnes słonca bedzie cišgnoł OCEANY z południa na północ.Wiadomo że również PENTAGON buduje wielie schrony i magazynuje wszystkie informacje na temat ludzkoœći w postaci wszelakiej ale nie magnetycznej gdyż jak wiadomo siła zjakš bedzie słonce oddziaływało na Ziemię zniszczy pole magnetycznym wszystkie dane na noœnikach magnetycznych a teraz arczej nie mamy innego sposobu na przechowywanie danych niż w postaci magnetycznej(chodzi mi o duże iloœci).Także Egipcjanie podobno posiadali potężne siecie labiryntów gdzie składowali tam swoje informacje...czy nienasuwa wam się wniosek na ten temat. Jakieœ spostrzeżenia.....

..nasuwa..

kupcie se mózg

a ja tam mam w dupie cały ten koniec œwiata. WeŸcie ludzie uspokujcie się bo i tak nikt go nie przewidzi.

poluz sie w trumnie zloz rece i czekaj

jestes bezmozgiem dziewczynko

O jezoo... W tym dniu bede obchodziła 76 urodziny!

piszecie o papieżu murzynie i doszukujecie się takowego w przyszloœci i w narodach. jak wiecie każdy papież ma wlasny herb .... spójrzcie na herb Benedykta XVI ... zobaczycie głowe murzyna ... wszystko jasne?

koniec nastapi kiedy na niebie pokaze sie pentagram ognisty z którego będš lecieć na Ziemie ognie które będš wszystko niszczyły. NIKT NIE PRZETRWA!

eeeeeeeeee chyba nie. zauważyłam, że prawie wszyscy kojarzš koniec œwiata z sztanem, pentagramem, wielkim zniszczeniem, czymœ złym. Myœle, że owszem takie coœ będzie ale nie tylko. Dla mnie koniec œwiata będzie czymœ dobrym. Koniec i już, nie trzeba się dłużej męczyć, jest spokój i wszystko jasne, niczego sie nie trzeba domyœlać.

Bardzo się męczysz Jagoda? [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Tak! Bardzo się męcze! Satysfakcjonuje cię taka odpowiedŸ?!!!???

To zadaj sobie jeszcze pytanie dlaczego się tak męczysz i spróbuj na nie obiektywnie odpowiedzieć. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Ja doskonale wiem dlaczegoi sie męcze i wiem, że koniec rozwišzałby wszystkie problemy. Koniec tematu.

To żadne rozwišzanie. Nauka niezaliczona. Trzeba będzie powtarzać klasę, może w innej szkole. [%sig%]

1. Gra Vita cja Praw dziw ego DUCHA wrzuca Cię w loopa, JaGoda W którym pragniesz PO-BYĆ 1.A i Kręcisz się w danym Cyklu tak długo , aż Ci się znudzi. 2. (niekturym się nie-nudzi) Ale skoro Ci się znudziło, to znaczy, że masz dosyć danego Cyklu. 3. wtedy zaczynasz "się męczyć" i "jest Ci Ÿle" , to powoduje, że Pragniesz coraz bardziej "stamtšd wyjœć" 4. Zaczyna się poszukiwanie "Drzwi/Bramy" ..no i "Klucza". 5. Zarówno jedno, jak i drugie MASZ w SOBIE Oczywiœci znajdzie się tysišc ofert Które majš Dla Ciebie "rozwišzania" NA ZEWNĽTRZ Ciebie. Ale one na ogół tylko zjedzš[b/] twojš energię. I pozostawiš w sytuacji gorszej - bo w "punkcie wyjœcia" i to bez Aktualnie Po-siadanego potencjału. Jeœli na poczštku nierozpoznasz tego precyzyjnie i "dasz się zwieŸć" to oczywiœcie Szybko przyjdzie VeryFkacja. ..czyli zorientujesz się , ze jesteœ w pkt.3 ..i idziesz dalej! Wszystko już masz! tERAZ! Mozesz czekać dalej na "koniec œwiata" albo zrobić krok.. Pomyœl jagoda, że dzisiaj jest PIERWSZY dzień z reszty Twojego ŻyciA!

"Koniec" będzie, kiedy będzie. Też dobrze. Na razie cieszę się życiem, tym że Słońce œwieci, że niebo jest błękitne, że trawa jest zielona, że tyle jeszcze do poznania, i że ten proces nigdy się nie kończy. Jestem urzeczony Ziemiš. Do spotkania na następnym szczebelku! Tak, jak œmierć nie jest końcem, tak i narodziny nie stanowiš poczštku. Jesteœmy wieczni , bo Życie, jako fenomen Jednoœci w Wieloœci i Wieloœci w Jednoœci, jest wieczne i tylko od nas samych zależy, jakie w nim pełnić będziemy jeszcze role. [%sig%]

Abu MUSAB Al Zarkawi czyli Mabus nie żyje! Koniec nadchodzi... "Mabus wkrótce umrze i wydarzy się Przerażajšce zniszczenie ludzi i zwierzšt. Nagle zemsta się pojawi, Sto ršk, pragnienie i głód, kiedy kometa przemknie"
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.