Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Aurell.... Czasem pieprz.......sz jak potrzaskany..... Pozdrawiam!

wiem remi byłem wypity poprzekrecalo mi sie . Przepraszam !! emocje ruszyły po tym co sie wczoraj dowiedzialem i troche zachowalem tutaj jak "gówniarz" Sory Pozdrawiam

Tylko dzisiaj nie klinuj !!!! Spoko. Wszystko będzie dobrze

To nie tak.....Twardzielem nie w kazdej sytuacji mozna być.....nawet nie wolno, bo to postawa zimna bez uczuć. Aurel nie da się zapanować nad emocjami , nie zawsze ! - oszukiwać się mozna na różne sposoby , tłumić . Wkurza mnie jak się mówi " mężczyŸni nie płaczš" co za bzdura! Więcej jest wart ten co potrafi łzę uronić, niż twardziel zimny jak skała. Pozdrawiam i dobrego dnia zyczę wszystkim :)))

Doro jeżeli z założenia postawa mężczyzny mieœci się w pewnych kanonach np. Imperatywu kategorycznego Kanta to na litoœć boskš pozwól Nam zachować Męskoœć , chociaż tę zewnętrznš powłokę . Facet , wypije da nawet komuœ raz z liœcia . Bo tacy Jesteœmy (sorki za uogólnienie)* A co do płaczu zgadzam się , ale nie na forum i nie przy ludziach , bo za nie długo jedynym wzorcem męskoœci będzie kobieta na traktorze , jak w latach 50-tych PRL-u (jeszcze Mnie nie było na œwiecie w tamtych czasach ale czytałem min.o tego typu socjotechnicznych manewrach) Jak skała piszesz . Tak jak skała , taka 100 % garnitowo-tytanowa opoka (Orła) w wewnštrz z serduszkiem (gołšbka) Ale to Doro w wewnštrz . Facet musi mieć "jaja" może nie aż takie jak zamieœciłem w innym postcie ale normal. Aurel Jestem z Tobš Mim & Gater czyli Rupert

Facet, który szuka ucieczki w alkoholu to słabiak, a nie twardziel. Zatem Twoja teoria drogi Mimie o tym, że zaglšdanie do kieliszka to taki meski atrybut, jest co najmniej mocno nacišgana. Tak prywatnie to dziwię się troszkę Aurellowi, że wysoce uduchowiony człowiek jak On może odbywać tak niskie loty. Ale to jego życie, jego prawo do błšdzenia, być może musiał dobić do etapowego dna, by wybić się wyżej. Pozdrówka wszystkim:)

Czy męskoœć objawia sie li tylko w twardej postawie? No dobrze ja rozumiem ,że facet musi mieć jaja - powinien je mieć :) Nie ma to odniesienia do każdej sytuacji. Sš chwile w życiu gdzie własnie ujawnia się to gołębie serce w orle. I wtedy nie chodzi o kanony, standardy ale o wrażliwoœć. Jest czas na siłę i czas na słaboœć. Nie mówię o słaboœci charakteru bo nie o to chodzi. Nikt nie odbiera Wam męskoœci, wręcz przeciwnie - to Wasza natura ! Czasem jednak ta męskoœć wzmacnia się przez wrażliwoœć - przynajmniej w oczach kobiet. Zewnštrz, wewnštrz....to przecież stanowi całoœć . Męskich atrybutów nie ma gołšb z sercem orła. Zwykły , ludzki odruch nie musi być na siłę maskowany. Ale jeœli tak chcš mężczyŸni? :))

elche Zgoda Ja pisze wypije a nie pije (zmienia to wymowe prawda) Moja odpowiedz była skierowana do Dory Ja nie oceniam postawy Aurella , jak i jego obrazu charaketerologicznego Pozdrawiam Wszystkich

Ach teraz już wiem jaki to powód miał Aurell. Mojš poprzedniš wypowiedŸ traktujcie jakby jej tu nie było.

elche Nawet najbardziej wysoce uduchowiony człowiek w chwilach trudnych doœwiadcza bezsilnoœci. To jest przyczyna....bezsilnoœć w chwili gdzie chciałoby sie " przychylić nieba". Na tym polega własnie człowieczeństwo, że uœwiadamiamy sobie wielokrotnie w życiu, że zderzamy się z trudnymi sytuacjami, chorobami , które poczštkowo nas osłabiajš ale ostatecznie słaboœć ta umacnia nas i prowokuje do działania, walki ( pozytywnej ). W słaboœci moc ! Gdy sobie uzmysłowimy ,że to nas przerasta, znajdujemy w sobie siły bo się wewnetrznie nie godzimy.....i to jest ognisko zapalne. To nie błšdzenie.....to życie na bazie uczuć, emocji. Bo dusza zapłacze, to niskie loty? Najwyższe jakie człowiek jest w stanie osišgnšć. Pochylenie się nad niedolš drugiego , współodczuwanie - to stanowi o duchowoœci czlowieka, o jego poziomie. Pozdrawiam :)) Jasne z modrym....albo mnie się coœ już miesza i przestałam cokolwiek rozumieć, czuć......albo ...nic już nie wiem:(

elche Jasne :)) nie było.....

Dora Dzisiaj chyba piszę dziœ od rzeczy... wybacz to efekt niewyspania i zakręcenia, zresztš wiesz dobrze z jakiego powodu;) Ech wyrwałem się z tym ocenianiem Aurella (mam w pamięci jego niektóre słowne wybryki na tym forum to chyba przez to, ale nic do niego nie mam, bardzo Go zresztš szanuję). A co do archetypu twardego mężczyzny powiem jeszcze tylko to PRECZ ZE STEREOTYPAMI!!!:) Pozdro:)

elche Wiem, wiem i doskonale rozumiem to zakręcenie :) No cóż kobiety z Wenus a mężczyŸni z Marsa.....lecz to się zmienia :) Co widać na tym forum .....cieszy to! Przewaga pierwiastka żeńskiego jest konieczna.....wojenny, twardy Mars odchodzi do lamusa :))) Pozdro:)

Na forumZN "specjaliœci" od kodu Biblii znaleŸli datę rozpoczęcia III wojny, bodajże 3 sierpnia 2006. Oby się pomylili i rzeczywiœcie Mars poszedł w zapomnienie. Miłoœć do końca Œwiata :)

Jeszcze coœ muszę dodać .....to nie znaczy , że Was nie potrzebujemy - potrzeba nam Was jak " jasny gwint" :))) tylko bez szabelki i gniadzika !

Moje drogie Panie Dora i Elche własnie do mojego okna zapukał promyk słońca a to szok w "Listopadowym Londynie" więc jak pozwolicie przedstawiciel "Twardzieli Skał Orłów i czym tam jeszcze " wskoczy w dres i uda się do Hayd Parku Pozdrawiam Wszystkich

A ja dalej nie wiem jak Aurellu interpretujesz swoje znikanie - czy odrodzenie... Co miało znaczyc - "datę podadzš"? Komu podadzš? Jakbyœ był dziœ w stanie napisac to bardzo mi zalezy. Dziekuje z góry skrzydlato i ciepło...

:))))))) fajnie, zmieniłem płeć... dzięki Mim, aż klawiatura podskoczyła mi na biurku tak zaryłem głowš w blat. Tego swojego nicka piszę łšcznie i z małej litery żeby nie wyglšdał na El Che (Ernesto Guevara de la Serna) bo gdzie mi tam do Niego.

sorki elche z małej litery

nie ma sprawy Mimie z dużej;) smiech to zdrowie i za to Ci dziękuję...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.