Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze! Niedawno pytalam czy Krzysztof mnie kocha i czy bedziemy razem. Odpowiedziales, ze wszystko wyjasni sie w grudniu. No i mamy grudzien, a ja wlasnie jestem na zakrecie. Prosze powiedz mi: 1) czy on odezwie sie do mnie w koncu? 2) czy po tej sytuacji bedziemy razem? Blagam o odpowiedz,bo jestem juz klebkiem nerwow :( pozdrawiam Marina

Witaj Igorze:) Mam takie pytanko: co czeka mnie w sprawach uczuciowych przez najblizsze 6 miesiecy? dziekuje

witaj prosze odpowiedz na moje pytanie czy ojciec mojego nowonarodzonego dzieicatka do mnie wróci czy on wgóle jeszcze mnie kocha ?? dziekuje

ZAKLĘCIA matunia28 Wczoraj o 22:57 Tarot kartą VII Kijów mówi, że tak. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA donatella Wczoraj o 22:20 Tarot kartą Rycerz Pucharów mówi, że spotkanie z prawdziwym uczuciem. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA Marina Wczoraj o 08:17 Grudzień jeszcze trwa ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA BlOnDi 2 dni temu o 14:03 W styczniu ;) Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA remedios 2 dni temu o 00:40 Tarot kartami X Monet i Gwiazda XVII mówi, że musisz być sprytna a wszystko wróci do normy. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA kara 3 dni temu o 16:58 A od kiedy zaczniesz nad sobą pracować ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA paolka262 3 dni temu o 15:28 Tarot kartą Pustelnik IX mówi, że Szymon lubi być sam. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

Hej Igor! widzę, ze masz wene! Powiedzy z mi jedno, czy ja w przyszłym roku spotkam wartościowego facecika, będę miała rodzinę? Co szykuje mi świat ducha? Lanie ? A może co innego? hmmm byeee

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

ZAKLĘCIA Olla 4 dni temu o 21:52 http://www.youtube.com/watch?v=pS06H4BWsp8&feature=related Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA maksyma 4 dni temu o 15:01 Tarot kartami Diabeł XV i IX pucharów mówi, że możesz liczyć ale nie próbuj zdobywać go przez łózko gdyż wtedy dzieci są zawsze przeszkodą. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA wisnia 4 dni temu o 14:08 I dlatego niema się co nimi przejmować. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA donia 4 dni temu o 09:43 Tak jest zawsze kiedy szef widzi w nas zagrożenie a nie współpracowników. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA oson 5 dni temu o 18:10 Tarot kartami walet Mieczy i Moc XI mówi, że możesz się nim nieźle rozczarować. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

co to Igor za masakrycznie idiotyczna melodyjka! mogłeś się postarać czymkolwiek.. jakaś Beyonce ale nie takie chrypienie starego piernika!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

ZAKLĘCIA lojolal 5 dni temu o 12:28 Zawsze tak jest kiedy wypuszczamy stery z własnych rąk. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA peregrinus7 5 dni temu o 00:02 A przed 19 stym otrzymałaś odpowiedź ? Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą

ZAKLĘCIA GallAnonim 6 dni temu o 13:46 Mówiliśmy już na ten temat. Pozdrawiam Igor

Niech Moc Będzie z Tobą