| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| silnik grawitacyjny. | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
|
Szukam osoby interesujące się sposobem podróżowania .
mam teorię na temat silnika grawitacyjnego, posiadam
kilka elementów do zbudowania go. Z zawodu jestem elektronikiem.
Posiadam generator funkcyjny , mogę mieć dostęp do rtęci metalicznej .
Szukam kontaktu na temat silnika a.g.
Marian.
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
"Kto pozna tajemnicę rtęci ten przejmie kontrolę nad wiatem" - ten cytat pochodzi z zapisków Majów. Prawdopodobie hitler zgłębił tš tajemnicę, wiadomo że organizował wyprawy na wielkš skalę w najdalsze zakštki ziemi, w tym również i na Antarktydę gdzie wg doniesień znajdowałš się tajna baza konstrukcyjna. Pod koniec 2 wojny zatopiono w pobliżu Antarktydy niemieckš łód podwodnš z ładunkiem 30-stu ton rtęci!!!
Dlatego dzi trzeba się skupić na rtęci bo w niej jest rozwišzanie!!
|
|
|
I jak idš pracę nad tym SEGiem może kto co robi w tym kierunku????
Pozdrawiam
|
|
|
Rtęć do niczego nie jest potrzebna, nie znano w tamtyn czasie skuteczniejszego materiału do zasysania energi z nadprzestrzeni. Rtęc byłš lepsza niż woda al ei tak za słabo wydajna.
Poprostu nie znano elektroplazmy.
Pozdrawiam
Igor
ps. tak apropo Majów, kiedy modliłem się i prosiłem Boga wg tekstu z księgi, że chcę być mšdry jak taki a taki i wtedy usłyszałem, że ten a ten w czasach dzisiejszzych bałby się mikrofalówki włšczyć. Zatem sprawa Majów jest już nie adekwatna, zmieniły się parametry geokosmiczne.
|
|
|
No widzę że już tego temetu nikt nie cišgnie.
Pewnie chlopy zrezygnowali
|
|
|
Zalecał być ci daleko posunięta ostrożnoć. Generator Searla to nie tylko darmowa energia. to przeciez potencjalne zagrożenie całego wiata jesli trafił by do terrorystów lub został wdrożony w obecnym systemie do produkcji. Z powstałej porzogi faktycznie uratowała by się tylko garstka. Jasne buduj tylko zachowaj milczenie dla wszystkich nawet najbliższych. Czy znasz historię wynalazcy i jego następców? Jesli nie lepiej się z niš zapoznaj bo jeli będziesz nieostrożny twój marsz do faktycznie prawdziwej wolnoci zakończy się szybko i prawdopodobnie tragicznie.
Zawsze jak tylko będziesz miał okazję ostrzeż przed takimi zakusami innych.
Jerzy
|
|
|
etam Rtęć Materiał nadajšcy się do budowy takiego obiektu jak ufo znajduje się daleko od ziemi wyparty przez pole grawitacji.
|
|
|
wewnštrz takiego obiektu nie ma żadnych oddziaływań ggrawitacji ponadto nie działajš siły odrodkowe to skomplikowany temat obiekt może za za zapierdalać a wewnštrz nie czuje sie przyspieszenia napędzany jest nie przez silnik ale poprzez odwrócenie zjawiska Grawitacji Ziemi jest zwinny i prędki jedynie na niskich wysokociach czym wyżej tym mniejszš ma moc.
|
|
|
Tu nie trzeba żadnej rtęci, np nowoczesne lasery sš zasilane chemicznie. A to cudo lata na wodę.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Jeli mogę co zalecić to powiem tylko jedno znam tš technologię zanim jeszcze w polsce powstał internet. Dlaczego zalecić? bo na przestrzeni tych wszystkich lat wszystkich którzy zbyt oficjalnie zajmowali się tym sposobem na sero spotkało wiele "dziwnych" nieszczęć które uniemożliwiły dalsze prace. Panowie budujcie i to jak najszybciej bo czasu mamy coraz mniej i już wiadomo że cywilizacja w obecnym stanie nie przetrwa. Siły zniszczenia będš tak duże że zostanš tylko ci którzy zdołajš w cisłej tajemnicy wybudowad sobie "łód ratunkowš". Napewno wiecie co czeka powierzchnię planety po przemagnesowaniu jej jšdra. Na powierzchni nie będzie się gdzie ukryć. Życzę powodzenia ja mam za mało rodków aby zaczšć o czym kolwiek myleć a najlepsze lata dawno za sobš. Spieszcie się ale powtarzam w cisłym gronie i bez rozgłosu. A dlaczego po cichu napewno wielu się domyla.
Jerzy
|
|
|
Witam wszystkich. Piszę tutaj pierwszy raz. Interesuję się w pewnym stopniu teoriami na temat pola antygrawitacyjnego, biopola, mikrofal, nanotechnologii
i plazmy. Może nie mam zbyt dużej wiedzy na ten temat, bo amatorsko czytam różne wypowiedzi i to co znajdę w internecie, ale szczerze chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej na temat silników antygrawitacyjnych, a najbardziej to o darmowym wytwarzaniu energii elektrycznej. Czytałem o wynalazkach N. Tesli ale tylko tyle ile było dostępne w internecie. Rozumiem że większoć ludzi chce to utajnić do momentu aż skończš się inne zasoby wyczerpywalne. Popieram ambicje i chęci ludzi którzy dšżš do stworzenia wszelkich wynalazków które mogłyby nam wszystkim pomóc. Jestem laktoowowegetarianinem i jak najbardziej jestem za pomocš dla rodowiska i wszystkiego co żywe i dlatego popieram z całego serca wszystkich ambitnych ludzi z tego forum. Gdyby kto mógł mi przesłać informacje na w.w. tematy to byłbym wdzięczny. POZDRAWIAM WSZYSTKICH I TRZYMAM KCIUKI !!!!!
|
|
|
marian....
pytanie? ile rteci moglbys zalatwic? i za ile...?
tagze mam wiedze o tym... pozdrawia
|
|
|
promyk X...............
z kad ty bierzez te informacie...?
|
|
|
Wszystkie technologie wynalezione przez kudzi przechodza najpierw szczegolowe testy w wojskowych laboratoriach. Nie sa to testy z natury obiektywne biorac chocby po uwage wynalazek niejakiego pana Lagiewki z Walbrzycha, ktory skonstruowal rewelacyjny system pochlaniania energii kinetycznej np przy zderzeniu samochodow. Komus bylo nie na reke aby to wprowadzic do produkcji. Koncerny samochodowe z pewnoscia ponioslyby olbrzymie straty gdyby to wprowadzic w zycie, i tak wynalazek jest a nikt sie nim nie interesuje. Wazniejsza jest kasa niz nasze zycie.
[%sig%]
|
|
|
Pewnego razu przy piwki pewien jegomość opowiedział mi historię z II wojny na temat niemieckich urządzeń. Były to dwa dzwony umieszczone jeden w drugim, jeden mniejszy, drugi większy, wypełnione rtęcią. oba były wprawiane w ruch obrotowy, alw w przeciwnych kierunkach. Miało to wywoływać jakieś nieznane reakcje. Może to coś znaczy?
|
|
|
Proszę przelijcie mi to co wiecie na temat silnika antygrawitacyjnego. Mój mail to : myzrael1986@o2.pl
|
|
|
Co do przemagnesowania ziemi to jeszcze poczekamy no chyba że w mediach niechcš mówić prawdy i to nastšpi szybciej (proroctwo oriona na 2012 rok) - no i co by to spowodowało?? czy faktycznie ziemia się zatrzyma?? patrzšc na słońce takiego efektu nie widać prócz wyzwolenia ogromnej ilosci energi - na ziemie objawiłoby się to trzęsieniami ziemi i falami tsunami i wybuchy wulkanów- to moje zdanie. A co do generatora Searl'a to jest nie cisłoć w prowadzania go w ruch - jak pisało że to rolki się obracały a piercien był nieruchomo -no ale jak zapomocš silnika wprawić w ruch przy jednoczesnym nie ruszaniu piercienia???
brakuje tu spójnoci czy tak naprawdę to chodzi. Brakuje mi pieniędzy na taki eksperyment. No a zdrugiej strony ruscy zrobili tego kopię i to im chodziło ale innaczej to rozwiazali cały układ.
|
|
|
A jakie pienišdze twoim zdaniem sš potrzeben by takie eksperyment przeprowadzić ?
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3788 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |