Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Kiedy nastąpi koniec świata???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | .. | 75 | 76 | Następna strona

Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???

aha...te słowa na pewno nie sš twoje !!!Wypchaj się tapicerš!!!

KONIEC ŒWIATA NASTĽPI JUTRO O 6:06!!!!!!!!!!WIĘC CZYŃCIE CO TRZEBA PÓKI JESZCZE ŻYJACIE LUDZKIE MIERNOTY!!! JA SATAN ZAWŁADNĘ TYM NĘDZNYM GLOBEM....błahahaha

KONIEC ŒWIATA NASTĽPI JUTRO O 6:06!!!!!!!!!!WIĘC CZYŃCIE CO TRZEBA PÓKI JESZCZE ŻYJACIE LUDZKIE MIERNOTY!!! JA SATAN ZAWŁADNĘ TYM NĘDZNYM GLOBEM....błahahaha

taaaaa jestem ciekawa ile moherowych beretow okupuje dzis konfesjonaly;P?

Ja czytałam że koniec œwiata nastšpi za 2390dni i kilka godzin!!!!!!!!!!!!

Ale nie jest niemiec biały debilu

Nacia i Ada o co ci chodzi?

albowiem w Piœmie jest napisane "nie znacie dnia ani godziny" , więc nie wiem poco wogole gadacie:D jak tak naprawde nikt nie wie kiedy jest koniec œwiata:]

co wy kutwa z tym pismem wszyscy?! kazdy tu taki pobozny to won do kosciola sie modlic!

..........sory ponioslo mnie ......... jak kogos urazilam to przepraszam

co my z tym pismem?? hmmm bo ja jestem wierzšcy i uzasadnienie "won do koœcioła sie modlic bylo nie na miejscu" bo do kosciola chodzę co niedziele ale ok przeprosilas to nie ma za co;) tylko przytoczylem tekst z Biblii, który ucina wszelkie rozmowy na ten temat:]

taka jedna Dla jednego Pismo, dla drugiego tony innych czytadeł.Każdy wybiera to co najbardziej do niego przemawia:)

Czytajcie Biblię i nie dyskutujcie, bo ona wszystko tłumaczy i ucina, tam jest wszystko!!! ;) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Gdyby w Biblii było wszystko, nikt nic więcej by nie szukał, a szuka ale czy tam gdzie trzeba i czy znajdzie? Pewnie tak by wytłumaczyć sobie to i owo, by żyć jakšœ miarš, bo bez miary mało kto potrafi żyć. Jedna prawda, goni drugš jedna zostaje w tyle druga wygrywa, jeœli ktoœ już musi znać, wiedzieć niech szuka gdzie popadnie, jak wygodnie. Ile ludzi , tyle prawd i każdy ma swojš własnš ( żadziej ) lub cudzš ( częœciej ).

koniec swiata nastapi w 2012 roku maja być 2km fale tsunami i meteory maja spalić cala ziemię a jedna wielka kometa rozbije ziemie na kawałki

Dajcie sobie spokój koniec swata nastšpi kiedy umrzemy a teraz idzicie do domu

sranie w banie

Jedna zteorii nostradamusa mówi o tym iż faktycznie œwiat skończy sie po œmierci ale i może skończyc sie za panowania czarnego papieża. Ale co jeœli kolor jest tylko metaforš?? Może już za nas nastapi koniec œwiata.... Przecież obecny papież pochodzi zkraju o najbardziej złowieszczej historii. Powiedziałbym nawet iż z "czarnego" narodu. A wię należałoby sie zastanowić czy już teraz nie zyc tak jakbysmy mieli umrzec jutro...

ale wiecie co??jutro jest 06.06.06... ja nic nie mówię ale czy nie sšdzicie że to może coœ oznaczać?Kiedyœ słyszałam od cioci że koniec œwiata bedzie zapowiedziany poprzez znaki na niebie i w ogóle jakoœ tak.I bedzie sie sypał biały pył z nieba który zabija i trzeba bedzie siedzieć w domu i uszczelnić wszystkie otwory.I do drzwi bedš pukać osoby które bedš miały głosy które znamy(rodzina znajomi) i bedš prosić o pomoc ale nie wolno im otwierać.To wszystko bedzie trwało 3 dnia a potem podobno majš przetrwać najwtyrwalsi...no dobra teorii jest full i ja w takie coœ nie wierze. A poza tym jest napisane "nie znacie dnia ani godziny" so...czy jutrzejsza data nic nie sugeruje??weŸcie ja sie boje :)

http://www.gazetylokalne.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=199 oy yeah:) ja tam sie niczego nie bojem:) co ma być to bedzie:)dobre i te kilkanaœcie niezapomnianych lat:D
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505
Poprzednia strona | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | .. | 75 | 76 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.