| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Kiedy nastąpi koniec świata??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
|
Słyszałam wiele teorii na ten temat. Jedna głosi, że świat zginie, gdy umrze papież murzyn. Z tego, co wiem, po naszym papieżu Janie PawleII ma być jeszcze dwóch. Potem zabraknie miejsca w krypcie pogrzebowej(czy jakoś tak), gdzie chowa się papieży. Tak mniej więcej głosi przepowiednia Nostradamusa. A jakie jest wasze zdanie???
|
|
|
aha...te słowa na pewno nie sš twoje !!!Wypchaj się tapicerš!!!
|
|
|
KONIEC WIATA NASTĽPI JUTRO O 6:06!!!!!!!!!!WIĘC CZYŃCIE CO TRZEBA PÓKI JESZCZE ŻYJACIE LUDZKIE MIERNOTY!!!
JA SATAN ZAWŁADNĘ TYM NĘDZNYM GLOBEM....błahahaha
|
|
|
KONIEC WIATA NASTĽPI JUTRO O 6:06!!!!!!!!!!WIĘC CZYŃCIE CO TRZEBA PÓKI JESZCZE ŻYJACIE LUDZKIE MIERNOTY!!!
JA SATAN ZAWŁADNĘ TYM NĘDZNYM GLOBEM....błahahaha
|
|
|
taaaaa jestem ciekawa ile moherowych beretow okupuje dzis konfesjonaly;P?
|
|
|
Ja czytałam że koniec wiata nastšpi za 2390dni i kilka godzin!!!!!!!!!!!!
|
|
|
albowiem w Pimie jest napisane "nie znacie dnia ani godziny" , więc nie wiem poco wogole gadacie:D jak tak naprawde nikt nie wie kiedy jest koniec wiata:]
|
|
|
co wy kutwa z tym pismem wszyscy?!
kazdy tu taki pobozny to won do kosciola sie modlic!
|
|
|
..........sory ponioslo mnie .........
jak kogos urazilam to przepraszam
|
|
|
co my z tym pismem?? hmmm bo ja jestem wierzšcy i uzasadnienie "won do kocioła sie modlic bylo nie na miejscu" bo do kosciola chodzę co niedziele ale ok przeprosilas to nie ma za co;) tylko przytoczylem tekst z Biblii, który ucina wszelkie rozmowy na ten temat:]
|
|
|
taka jedna
Dla jednego Pismo, dla drugiego tony innych czytadeł.Każdy wybiera to co najbardziej do niego przemawia:)
|
|
|
Czytajcie Biblię i nie dyskutujcie, bo ona wszystko tłumaczy i ucina, tam jest wszystko!!! ;)
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Gdyby w Biblii było wszystko, nikt nic więcej by nie szukał, a szuka ale czy tam gdzie trzeba i czy znajdzie? Pewnie tak by wytłumaczyć sobie to i owo, by żyć jakš miarš, bo bez miary mało kto potrafi żyć. Jedna prawda, goni drugš jedna zostaje w tyle druga wygrywa, jeli kto już musi znać, wiedzieć niech szuka gdzie popadnie, jak wygodnie. Ile ludzi , tyle prawd i każdy ma swojš własnš ( żadziej ) lub cudzš ( częciej ).
|
|
|
koniec swiata nastapi w 2012 roku maja być 2km fale tsunami i meteory maja spalić cala ziemię a jedna wielka kometa rozbije ziemie na kawałki
|
|
|
Dajcie sobie spokój koniec swata nastšpi kiedy umrzemy a teraz idzicie do domu
|
|
|
Jedna zteorii nostradamusa mówi o tym iż faktycznie wiat skończy sie po mierci ale i może skończyc sie za panowania czarnego papieża. Ale co jeli kolor jest tylko metaforš??
Może już za nas nastapi koniec wiata....
Przecież obecny papież pochodzi zkraju o najbardziej złowieszczej historii.
Powiedziałbym nawet iż z "czarnego" narodu. A wię należałoby sie zastanowić czy już teraz nie zyc tak jakbysmy mieli umrzec jutro...
|
|
|
ale wiecie co??jutro jest 06.06.06... ja nic nie mówię ale czy nie sšdzicie że to może co oznaczać?Kiedy słyszałam od cioci że koniec wiata bedzie zapowiedziany poprzez znaki na niebie i w ogóle jako tak.I bedzie sie sypał biały pył z nieba który zabija i trzeba bedzie siedzieć w domu i uszczelnić wszystkie otwory.I do drzwi bedš pukać osoby które bedš miały głosy które znamy(rodzina znajomi) i bedš prosić o pomoc ale nie wolno im otwierać.To wszystko bedzie trwało 3 dnia a potem podobno majš przetrwać najwtyrwalsi...no dobra teorii jest full i ja w takie co nie wierze.
A poza tym jest napisane "nie znacie dnia ani godziny" so...czy jutrzejsza data nic nie sugeruje??wecie ja sie boje :)
|
|
|
http://www.gazetylokalne.pl/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=199
oy yeah:) ja tam sie niczego nie bojem:) co ma być to bedzie:)dobre i te kilkanacie niezapomnianych lat:D
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1505 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |