Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

wykład na temat rozkładów ------------czyli jak to robię dla Ciekawskich hehe bo masę pytan miałem na ten temat więc na Ogóle odpowiadam -- Wpierw zacznijmy od Tarota hmm .. Panie .. Panowie zebralismy sie w tym oto skromnym wirtualnym pokoju by posmakować Narzędzia które otworzy nas na doswiadczanie Czegoœ niezwykłego , jest Maszynš w Czasie która zawiera w sobie masę elementów spojnych z innymi Narzędziami w ktore wpisana została Tajemniczna odwieczna Energia dajaca nam możliwoœc uchylić Zasłony Tajemnic i Tajemnicy nas samych równiez . Tarota poczštki ,a raczej Historia jest w wielu miejscach rozna jeœli chcemy poznać ródło z którego się Narodził . Moja Hipoteza na temat jego prapoczštków sięga odwiecznej Atlantydy gdzie sšdzę się Narodził .. następnie w wyniku jej zagłady powędrował do Egiptu by poprzez Handlarzy i Królów trafił do Europy . Wielu może œmieszyć moja Hipoteza na temat jego wędrowki i ródła , ale proszę uwzględnijcie iż tak ja sšdzę , a wasze Zdania sš waszymi prawdami . Idšc dalej wiek XV Francja – Włochy … gra karciana popierajšc Sz.P . Jóżwiaka , potem ewolucja do roli Głębszego Przeznaczenia wiek XIX druga połowa i przełom XX wieku Szybka jego sława . Obecnie bardzo popularny jest w Niemczech – USA – i w Polsce z tego co mi wiadomo . Talia Tarota składa się z78 kart podzielonych na Arkana Wielkie i Arkana Małe ! ! ! 22 Arkana Wielkie – Niebo – Wielkie Tajemnice !!! 56 Arkana Małe - Ziemia – Małe Tajemnica !!! dzielšce się na Żywioły : Ogień – Buławy ! / Woda – Puchary / Wiatr – Miecze / Ziemia – Denary . Odpowiednikiem ukrytych znaczeń Arkanów Małych jest Talia Klasyczna zawierajšca w sobie Kody pokrywajšce się z Tališ Arkanów Małych , a więc : Buławy – Trefle / Puchary – Kier / Miecz – piki / Denary – Karo . Każdy żywioł Arkanów Małych zawiera pazia waleta króla i krolowš opisujšc wiek , dojrzałoœć , charaktery , osobowoœć danego występujaca w Danym żywiole . Rozpis Arkanów Wielkich : 0 – XXII Głupiec I – Mag II – Arcykapłanka ( Papiezyca ) III – Cesarzowa IV – Cesarz V – Arcykapłan VI – Zakochani VII – Rydwan VIII – MOC ( Siła ) IX – Pustelnik X – Koło Losu XI – Sprawiedliwoœć XII – Wisielec XIII – Œmierć XIV – Równowaga XV – Diabeł XVI – Wieża Boga XVII – Gwiazda XVIII – Księżyc XIX – Słońce XX – Sšd Boży XXI – Œwiat . Arkana Małe - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Od Asa ( Jedynka ) …..do 10 : w każdym kolorze oraz to samo dotyczy Pazia / Waleta / Króla / Królowš również to samo rozłożenie względnie do Żywiołu . ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Nie Będę opisywał każdego Arkana zachęcajšc do indywidualnej pracy z Tarotem . Przedstawię opis jak to robię … Do ršk biorę wyłšcznie Arkana Wielkie … zanim je chwycę Oczyszczam przy płomieniu Œwiecy … tasuje myœlšc o pytaniu .. następnie rozkładam od Lewej Strony odsłaniajšc wszystkie obrazy jakie sš na wierzchnię stronie Trzech Stosów … pod spodem sš Arkana wewnętrzne które pobiorę pod uwagę jeœli obraz nie jest dostatecznie spojny lub interesujš mnie dalsze rozwinięcia do omawianej wróżby . Interpretacja ogólnie stosowana jest przez mnie od strony Prawej .. . Obserwuje Arkana które się rozłożyły : XVIII Księżyc – XV Diabeł – XIX Słońce ! Księżyc jest pierwszš która mnie wprowadza w Całoœciowy obraz … pytałem się o Zdrowie swoje . Wychodzi że Czegoœ nie wiem o swym stanie zdrowia , że narażam się na chorobę Nowotworowš której przyczynš sš Nałogi , a raczej jeden z nich tj. palenia papierosów .. ostatnia Słońce wskazuje że można ominšć grożšce niebezpieczeństwo poprzez skorzystanie z usług Fachowców , czyli Lekarzy ! Oni rozsšdzš jakie Srodki zapobiegawcze użyć by nie dopuœcić do rozwoju Choroby bšdŸ tez jej wystšpienia . Teraz !!! Nie zaglšdam pod spod , biorę pod uwagę liczby … okreœlajšc Czas jaki mam by Zapobiec temu ..- 18+15+19 = 52 =5+2 = do 7 Miesięcy . Mogę to ujšć głebiej wówczas podaje liczbę Podstawowš Urodzeniowš wyliczonš drogš Numerologii – 5 … Mam okršgly rok ( 7+5 = 12) !!! jednakże przyczyna 1+2 = 3 , Zamanifestuje się w mym życiu za 3 Miesišce a więc w roku przyszłym . III Cesarzowa oznacza że Prezenty które ofiaruje mi los mogš przyczynić się do Nieuwagi i porzucenia zdrowego trybu życia wprowadzajšc w Kosztowanie Przyjemnoœci kosztem zdrowia . Jak widzicie takš Stosuję Metodę .. krótko , trochę poplštanie , ale myœlę że dla co poniektórych logiczne gdy stanie się Zrozumiałe . Rozkładajšc Ogólnie .. rozkładam na 13 Działów używajšc rozkładu Sz.P Jóżwiaka . Dział 1 – jest Lupš – wyprowadzeniem wróżby Stanem Obecnym ! Dział 2 - ostrzeżeniem , by nie nanieœć na swš głowę kłopotów , okreœlajšca ich Rodzaj . Dział 3 – Wskazówkš do Drogi , by ominšć Dział 2 .. oraz rozwinšć swe Talenty i Skupić się na sprawach Najważniejszych i Najlepszych dla osoby zainteresowanej ogolnš Wrózbš i Drogš . Dział 4 – Opisuje Obcišżenia które człowiek posiada , lecz może nie pamiętać z uwagi na nieœwiadomoœć ich oddziaływnia na obecne Zycie , oraz odsłaniajšc daje możnoœć Uœwiadomienia sobie Ich , i Przepracowania poprzez Uœwiadomienie . Dział 5 – Opisuje bliskich nam ludzi – wrogów , przyjaciół , oraz partenrów i partnerki – czyli jakie oddziaływanie będzie wymierzonš w naszš Osobę , z ich Strony ! Dział 6 Stanowi Skutek Działu 1 czyli Przyczne . Dział 6 to wynik Bliska Przyszłoœć Ogolnie Ujęta ! Dział 7 – Niespodzianki w Przyszłoœci których nie jesteœmy na ogół przewidzieć gdyż sš odległe jeszcze i nie w pełni skrystalizowane w rzeczywistoœci fizycznej by mogły zaistnieć . Dział 8 – To co niezmienne , i to co Nie zmieni się pomimo Zmian jakie nastšpiš wskutek naszej Drogi i wczesniej podjętych kroków i Działań. Dział 9 – To co możemy Udoskonalic , doprowadzić do Mistrzostwa , Perfekcji , na czym powinniœmy się Skupić w sobie by móc osišgnšć Spełnienie na Zewnštrz nas w bliskiej Przyszłoœci bšdŸ odległej w zależnoœci od karty jaka nam wyjdzie . Dział 10 – To Pożytek .. Czyli co otrzymajš inni wskutek naszych działań i podjętych kroków . Dział 11 – To dział Sprawy której nie jest pisane Spełnienie i odpadnie po drodze wczeœniejszych Działów ( Domów ) . Dział 12 – To Ukryta wskazowka do Zrozumienia całego Rozkładu bšdŸ Też dodatek do ogólnego rozkładu który ujmuje go w Całoœć bšdŸ odsłania Ukryte Elementy nie występujšce pod drodze Interpretacji wczeœniejszych Domów – Działów . Dział 13 – To Odległa Przyszłoœć która jest już Zapisana i czeka na Spełnienie – Czyli Skutek Teraz ! . To w skrócie .. Karty Tasujemy Arkana małe i wielkie .. bez odwracania .. przekładamy do siebie 3 – krotnie lewš rękš .. następnie rozkładamy je wszystkie w kształt wachlarza rozcišgajšc na Stole i wybieramy lewš rekš 13 z nich układajšc jedna na drugš , by na końcu rozłożyć w lini poziomej od lewej do prawej .. interpretacja Domów zaczyna się od Strony Prawej , proszę o Tym Pamiętać ! Inny sposób .. to Tasujemy .. przekładamy jw. … i odkrywamy z góry po koleji 13 , nie więcej !!!!!!!!!!!!!! Kiedy 13 kart jest odsłoniętych i Interpretacja wszystkich domów została Zakończona .. możemy sprawdzić tzw.. połšczenia do których doszedłem sam i odkryłem ich Sensownoœć Interpretacyjnš płynšcš z owych połšczeń . Łšczę wówczas 1 z 13 2 z 12 3 z 11 4 z 10 5 z 9 6 z 8 Zostaje Ukryta – 7 – Dział 7 ( Dom 7 ) który okreœla Głównš Zmianę jaka Zamanifestuje się w życiu osoby Pytajšcej . Jeœli rozłożymy je Szerzej bez linii poziomej ujrzymy Piramidę która prowadzi nam sam Szczyt !!! Strona Prawa – To Swiadomoœć Strona Lewa – To Nieœwiadomoœć możemy względnie do ogólnego rozkładu przystšpić do opisu Rozwoju danej Osoby używajšc Tego samego rozkładu zaglšdajšc w Drogę owej Duszy na sam Szczyt ! lecz żadko kiedy chwytam się tego ponieważ zabiera to dużo Energii i Czasu . Na ogół ludziom zależy na Szybkich wróżbach Typu Pytanie – Odpowiedz , lub nie zbyt rozcišgłych . Uważam że rozkład na Domy jest Wystarczajšcym na poczštek Pracy zza znajomieniem się z Tarotem . By nie przecišżać Umysłu ;) ostatni rozkład który popularnie lubie Stosować to rozkład na odpowiedz TAK lub NIE ! Zadajemy pytanie Typu Czy Wyjadę z Ludwikiem do Szkocji ? Wtedy tasujemy .. przekładamy na 3 Stosy lewš rękš do siebie .. œrodkowy przekręcamy stronš pozytywna do dołu ( wychodzi wówczas Negatywna ) , i składamy wszystkie stosy w całoœć Tasujšc Raz kolejny .. następnie rozkładamy je Stosami od lewej do prawej i odsłaniamy od prawej do lewej wierzchnie karty ! Przewaga pozytywnych nad Negatywnymi ( odwróconymi ) oznacza odpowiedz TAK Przewaga negatywnych nad Pozytywnymi oznacza odpowiedŸ NIE Kiedy wiemy np. ze tak ! interpretujemy Obraz Pozytywnej Strony danej odpowiedzi wycišgajšc Informacje na temat pytania i interesujšcej nas sprawy . PS. To tyle w skrócie na temat tego .. jak to robię . Czyli Trudne to nie jest ,a proste wogle .. więc Tym bardziej Praca z Tarotem jest Ciekawsza gdyż Stawia przed każdym pytaniem Wyzwanie zajrzenia za Zasłony Nas Samych i Naszych Zyć . Pozdrawiam Aurelian Łasasowski

http://img369.imageshack.us/img369/749/banner47jq.gif

http://img483.imageshack.us/img483/5752/banner21dj.gif

Hmmm. to główne przesłanie mojej drogi na rok 2006 okreœlajš dwie karty.....Sprawiedliwoœć 11 i Arcykapłanka 2 Arielu co to znaczy bšdŸ tak łaskaw .....proszę ! :))))) Pozdrawiam

witam opisze moj dzisiejszy sen bo wydaje mi sie on bardzo dziwny. Służyłem w wojsku w swoim miescie.Szedlem i nagle zauważyłem gwiazdę bardzo dziwna,ogromnš ta samš która teraz œwieci od wschodu na niebie. Nagle ona zaczeła pulsować, aż wkońcu zapaliła się.Ten ogien to ogon komety która zmierza w kierunku ziemii.Jednak po chwili zamieniła się ona w grzyba a grzyb ten w krzyż.

Odnoszę wrażenie że czas z przeszłoœci zaczyna sie lšczyć z naszym teraŸniejszym. Obserwujmy œwiat i wydarzenia bo bedš one teraz coraz bardziej niesamowite!!

Będzisz napewno przechodzić Wewnętrznš Transformacje swej Kobiecoœci w Sensie Oczyszczania się ! To taki Rok Sumienia Będzie .. wszystkim Czym będziesz się kierowała będzie twš Sprawiedliwoœciš .. dšżyć będziesz do Prawdy o ludziach tobie bliskich oraz samej siebie dzięki czemu odkryjesz w sobie duszę osoby o Dużym Potencjale Kierowniczym i Wykonawczym . Do tego Intuicja twoja się Wzmocni i czeœciej będziesz reprezentować w twym życiu postać osoby działajacej impulsywnie i w skrytoœci swych zamiarów . Może wreœcie pozbędziesz się czegoœ nieuzytecznego ze swego życia by móc ze Œwieżoœciš wejœć w nowe doœwiadczanie swej Drogi , w życiu gromadzšc nowe doœwiadczenia . Ogólnie przyjmujac polecam tobie ukierunkowanie się na Przemianę Wewnętrznš płynšcš bezpoœrednio z wprowadzenia zmian w wyglšdzie zewnętrznym . Siła która uaktywni się w Tobie Stanie Pięknem objawionym w Mocy słów twych głoszonych , a więc Głosem będziesz wpływać na otaczajšcš Cię rzeczywistoœć . Możliwe iż 2 lata temu rozpoczęło się w twym życiu coœ , co nie jest potrzebne i użyteczne Tobie , krótko przeslanie brzmi wówczas jesli Trafiam w prawdę .. odetnij to co cišży tobie i cišgnie się za Tobš , a odniesiesz pożytek dla samej siebie w kwestii polepszenia Samopoczucia i Satysfakcji bycia w pelni sobš - kontrolowana o wysokiej samoœwiadomosci własnego ja . Pozdrawiam ps Raven napisz do własciciela portalu Gwiezden Wrota - Jakub niegowski . I opisz mu swej doœwiadczenia lub wez czynny udział w PSI sioniomicom projektcie ktory łamie wszelkie "przypadki" niezrozumiałych z pozoru Doœwiadczen dla otoczenia oraz samego twórcy który je doœwiadcza . Mówię Poważnie Napisz ! i opisz swe Doœwiadczenia , lecz nim to uczynisz radziłbym się zapoznać z materiałem ich pracy który znajduje się na stronie http://www.gw.7d.pl/ ariel

Aurel ! Bardzo dziękuję za słowa dla mnie bardzo ważne. W życiu kieruję sie własnie prawdš i sprawiedliwoœciš . Jeœli teraz wkraczam w okres gdzie dochodzić będzie jeszcze głębsza transformacja to - wychodzę na przeciw wszelkim doœwiadczeniom pozwalajšcym mi na wewnetrzny rozwój. Zmiana wyglšdu zewnetrznego?.....fakt , od pewnego czasu noszę się z zamiarem dokonania zmian! Nawet wiem o co chodzi :)) Jeœli natomiast chodzi o ten czas sprzed niespełna 2 lat....to faktycznie , cišgnię się to jeszcze za mnš , jednak ostatecznie wewnętrznie odcinam sie od tego. Gdyż moje JA podpowiada mi , że czas który nadchodzi będzie jednoczeœnie wyzwaniem i drogš do Prawdy. Pozdrawiam :))))

Arielu a ty do nich napisałeœ? Myslisz że można im zaudać.Byc może kiedyœ się do nich odezwę. Pozdrawiam

Mozesz tam œmiało pisać ( jakubus@poczta.fm ) to tak jakbyœ tutaj napisał, tylko tam masz szanse by większa grupa ludzi się z tym zapoznała, może ktoœ miał podobne do ciebie doœwiadczenia?? Tylko na tym możesz skożystać Aurell ma rację, większoœć ludzi i tak sobie nie zdaje sprawy z czym ma do czynienia. Pozdrawiam Igor

Właœnie....oby rok 2006 był w miarę udany?

Jak to własciwie jest. Jedni podajš , że Sprawiedliwoœć to 11 inni ,że to 8 - nie rozumiem .

zbieżnoœć wyroków losu np ...;) dokladnie tego nie wiem poniewaz oba te arkana trochę mocno sie roznia choc patrzac głebiej uzupełniajš równiez. Dzięki Igorze , tak jak napisał Igor Ravenie możesz smiało napisać jednakze musisz pamiętać iż zostaniesz poddany próbie ...czyli sprawdzone zostanš twoje zdolnoœci PSI , i nie nastawiaj się odrazu na zwycięstwo . Sam kontakt z Draxusem - Jakubem jest już bardzo ewolucyjny ponieważ ów pan wydał ksišżke i konczy kolejnš ktora zaœwiadcza o tego typu zdolnosciach i innych sprawach . Katie , nie ma sprawy . Cieszę się ze tak krótka wrózba Cię Rozœwietliła i Usatysfakcjonowała . Pozdrawiam Ariel

do Ravena : Tak wysłałem meaila ponieważ dostrzegłem zbieżnoœć jednej ze swych Wizji z Sesjš Multi - Live dotyczšcš Jowisza i wysłałem na meaila do Jakuba . Co Ciekawe pokrycie ich Sesji z mojš wizjš jest praktycznie jak brakujšcy puzzel do układanki zwišzanej z pytaniem co kryje Jowisz itd ... juz nie będę przytaczał odpowiedzi . Ale powiem tobie , że ogromnie mnie zaskoczyło ogromnie pozytywnš odpowiedziš i tym co rozpoczšłem .. projekt PSIonomicom zakonczył sie w roku 2003 , obecnie Jakub go wznowił ;) lecę pa

www.apokalipsy.fora.pl http://img512.imageshack.us/img512/3614/logo16vm4in.jpg

a ten nakręcia kolejnš utopie . Kolego tu jest nam dobrze a reklamy zacznij lepiej rozwieszac jak chcesz odniesc Sukces w duzych miastach na bllboardach .

Ja nie wiem Aurell po kiego czorta ten facet tutaj zaœmieca forum, wszak tutaj nic niema a wg. niego nic sie tutaj nie dzieje. Pozdrawiam Igor

Witaj Aurell... Przepraszam, że spytam, ale interesuje mnie co masz na myœli piszšc, ze twoja droga dobiega końca...? Jestem raczej obserwatorkš watku, ale to pytanie mnie nurtuje. Jesli możesz odpowiedziec oczywiœcie. Czy to ma zwišzek z pewnego rodzaju przemianš? Czy odkryłeœ może swój cel w III wymiarze? Pozdrawiam skrzydlato ;-)

umieram ! ! ! czas moj na ziemi dobiega konca a na pogrzeb w ciagu 5 - cy zapraszam - date tobie podadzš. pozdrawiam Ciepło Ariel

duch jest uosobieniem człowieczych dšżen - te foum jgo kartš . wiem ze to dziwnie brzmi , ale nigdy nie upadajcie na wierze ani nie zawiazujcie siebie w innych badzcie wolni jak patki . ja was kocham jak by nie bylo inaczje - i prosze nie bierzcie mnie za cudaka .. jestem taki jak wy zwyczajny a do do mnie zapraszam pod adres : Aurelian łasasowski ul.kolejowa1.8 66 - 530 Drezdenko nr,. tel podalem wczesniej .. nie mam tajemnic , bo po co ? Badzcie mocni w sob ie , w wierze i wierzcie cholera w Milosc poniewaz ona naprawde istnieje !! pozdrawiam aurelian łasasaowski
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.