Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Tarot
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11428

JESTEM PO TROCHU WRÓŻKĄ ZNAM KILKA ZAKLĘĆ KTÓRE PONIEKĄD DZIAŁAJĄ ............ - w związku z licznymi pytaniami warunki odpowiedzi na maile opisane są tutaj: Tarot - na temat stawiania kart KARTY TAROTA - odpowiedzi udzielam kiedy przychodzi właściwy czas, oczywiście możesz mnie wesprzeć jednak niema to wpływu na czas otrzymania odpowiedzi ... kontakt przez meila na stronie wieszcz.eu. Pozdrawiam Igor ps. jest to kontynuacja starego wątku Zaklęcia założonego przez Wróżkę ;) natomiast nazwa tematu by nie wprowadzać w błąd została zmieniona na Tarot.

Niech Moc Będzie z Tobą

Witaj Igorze! Dziękuję za ostatnią odpowiedź. Chciałam jeszcze zapytac czy mam szansę stworzyć zwiazek z Rafałem? Pozdrawiam serdecznie

Dzięki Igorze za odpowiedź :) Faktycznie!!! Sama nie wiem co chcę robić w życiu, jaką pracę wykonywać - trafione w 100% !!! Ale bądź tak miły proszę i powiedz mi - może karty to pokażą - czy zdecydować się na zmianę, która już przybiera realne kształty, czy pozostać w takim stanie rzeczywistości w jakim teraz jestem???? Może tarocik podpowie??? Ponieważ ta decyzja przewróci moje życie zawodowe i prywatne do góry nogami! Pozdrawiam serdecznie.

Cześć Igorku! Powiedz mi tylko, czy On mnie lubi tak samo jak ja jego? Dziękuję serdecznie:)

czy moje zauroczenie tym ''zakazanym'' mężczyzną da rezultat? Czy skończy się tylko na moich myślach?

Uła..

Witam wszystkich Drogi Igorze, powiedz mi czy uda mi sie rozwiazac problem z szefem. Ten czlowiek jezdzi po mnie jak po psie i nie wiem dlaczego? Staram sie jak moge, wyrabiam 200% normy. Zawsze bylam najlepszym pracownikiem w firmie, ale od kiedy on przyszedl mam same problemy? Czy powinnam zmienic prace? Nie wiem co robic, bo on wykancza mnie psychicznie, na jego widok lzy same sie cisna do oczu. Bardzo prosze o odpowiedz. Dziekuje i pozdrawiam

O kurczę, to ja ci współczuję naprawdę, rzeczywiście spotkać kogoś takiego to coś strasznego i daje popalić w życiu. Ja też spotkałam jakiś rok temu kilka takich osób które się sprzysięgły przeciwko mnie, było strasznie, wiecznie robili mi pod górę w pracy.Czułam się fatalnie.W mojej głowie przechodziłam przez różne etapy,chciałam się zapaść pod ziemię. Ale dziś im dziękuję za to, bo zmienili mój sposób patrzenia na życie. W końcu wygrałam pewnością swego i ciągłą myślą,że to ja mam rację i jestem najlepsza, a przedewszystkim w porządku mimo wszystko dla wszystkich.Złagodnieli,nawet wyczuwam lekki respekt. Jeśli jesteś dobrą osobą to coś takiego w życiu to nie przypadek(jeżeli złą,też). Po tym doświadczeniu masz być silniejsza,żeby pózniej było łatwiej i z głową do góry iść przez życie ;))

ja mialam podobne przejscia w pracy jak wy dziewczyny. Moglam sie starac a bylam najgorsza itp. teraz zastanawiam sie nad powrotem ale mam jeszcze czas. Wszystko jest w tym ze niodpowiedni ludzie zarzadzaja bardzo czesto maja problemy sami ze soba i takjakby odbijaja sobie to w pracy bo maja ta wladze. ALe jak w angli mowia 'what goes around comes around' szkoda tylko ze czasami trzeba na to dlugoooooo... czekac.

Tak,właśnie to jest to-mają problemy sami ze sobą i leczą swoje kompleksy na innych ludziach w okrutny sposób.Ale życie wbrew pozorom jest baaardzo sprawiedliwe no i niestety teraz to od tych "zawistnych " wszyscy się odwracają-mimo że stonowali trochę. Na szczęście chyba zaczynają zauważać swoje błędy, lecz troszkę pózno by to teraz tak łatwo naprawić...warto czekać na swój triumf,słodka i czysta satysfakcja:)))

Igorze kiedy moge liczyc na poznanie fajnego faceta?w jakich okolicznosciach i jesli takiego spotkam to czy bedzie dobry dla mojego synka? pozdrawiam Cię

Witam panie Igorze czy mogłabym wiedzieć czy mąż spędzi te swita ze mną i z dziećmi czy ze swoją panią.Pozdrawiam gorąco.

dorcia.. jakie to przykre!! faceci to skur..... świnie i dupki !!! kobiety powinny być totalnie wyzwolone i nigdy nie być zależne!!!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

miales racje Igorze! co bedzie dalej? pozdrawaim Kara

dziękuje Igorze. hmm.. Olla dobrze powiedziane....

:,) "dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć"

Witaj Igorze. Moje pytanie brzmi :Czy Szymon mnie lubi tak jak ja jego?

Igorze myslalam, ze bede silna ale nie jestem! znowu sie rozstalismy a zapowiadalo sie ze juz bedzie dobrze. napisz mi cos, cokolwiek... napisz, ze poznam kogos kto w koncu mnie pokocha naprawde i czy Pan A dalej bedzie cos chcial ode mnie? dziekuje Kara

Witam Igorze. Moje pytanie brzmi Czy mój były chłopak M.... wróci do mnie? Jeśli tak to czy wiesz kiedy? Czy wybaczy mi moje kłamstwo moje podanie się za kogoś innego? Dziękuje Inka

Co mam zrobić by mi wybaczył? Inka

co masz zrobić? wejść pod stół i szczekać! żartuje, a teraz poważnie Współczuje wszystkim tzw. romantyczkom, bo romantyzm nie sprawdza się w życiu! wręcz go utrudnia. Zawsze pomaga rozmowa bo wyjaśnia. albo dalej idziecie razem albo osobno. Życie jest proste tylko wtedy, gdy człowiek pozna siebie i podąża swoją niezależną drogą. To jest klucz do człowieczeństwa, radości i poważania przez innych. A kobiety często wikłają się w uzależnienia i wtedy bywa nieprzewidywalnie!

Iść z uśmiechem na twarzy do końca.... a nawet i potem

Kiedy znajde sobie chlopaka z ktorym bede (dlugo)

Igorze, nie odpowiedziałeś mi kto jest moim sojusznikiem ?