Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | .. | 67 | 68 | Następna strona

Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp. Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .

Scoop, ale przypał:) z tym Hitlerem. Chyba nie musze wyjaœniać dlaczego:))))

czemu przypal? tylko bawi mnie to ze koles chcial tak czystego etnicznie dojczlandu a wyszlo mu na opak :P nie zebym byl jego fanem ;)

Wszystkim wyszlo na opak. Konsekwencje juz sie zapoczatkowaly. Za dziesiec lat bedzie jeszcze gorzej. Zaczyna brakowac typowego Europejczyka czyli cywilizacja przestanie sie rozwijac. Czeka nas przyszlosc nizsza jak przecietnosc. Bedziemy sie staczac.

Scoop, nie pomyœl że się czepiam, ale ten goœć nie ma się w czym przewracać, bo nie ma grobu:) o to mi tylko chodziło.

aaa ;D nawet nie wiedzialem ;)

Nieznani sprawcy podpalili wczesnym rankiem w poniedziałek pięć samochodów w berlińskiej dzielnicy Moabit. Również pięć samochodów spalono w pobliżu brukselskiego głównego dworca kolejowego. Czy podpalenia samochodów w europejskich stolicach sš echem wydarzeń w Paryżu? (fot. PAP) ZOBACZ TAKŻE: Francja: pierwsza ofiara rozruchów Zaparkowane na pięciu różnych ulicach berlińskiej dzielnicy Moabit samochody podpalono między godz. 1 i 3.30. W Moabit mieszka wielu gorzej sytuowanych berlińczyków, w tym wielu Turków. Na razie nikt nie przyznał się do podpalenia. Policja stara się wyjaœnić, czy istnieje zwišzek z zamieszkami w Paryżu. Również pięć samochodów spalono w pobliżu brukselskiego głównego dworca kolejowego. Miejscowe władze jednak nie łšczš tego wydarzenia z niepokojami, trwajšcymi od 11 dni we Francji. – Jeœli szukacie powišzań z wydarzeniami we Francji, mogę od razu powiedzieć, że ich nie ma – powiedział rzecznik policji Albert Roosens. Sprawców podpaleń na razie nie schwytano.

Czy ma ktoœ Przepowiednie Królowe Saby Jeœli tak o proszę przesłanie Dziękuję

Zapomiałem podać maila mojaxxx@op.pl Dziękuję Tom

a mam pytanko co sie wdarzy 25 grudnia 2005 w moim zyciu?

odkryjesz, ze kolejka elektryczna, ktora dostaniesz od gwiazdora, zostanie zawlaszczona przez Twojego tatusia, co drastycznie wplynie na zmiany w twojej psychice

scoop jesteœ Goœć Zapomniałeœ dodać ,że Tatuœ claudusa podłšczy jš bezpoœrednio pod 220 V co przełoży się na zmaine wystroju pokoju goœcinnego.

Jutro będzie niedziela W Polsce będš chmurki 24 12 będzie wiglilia

ja tej kolejki nie dostaje od gwiazdora (michał wiœniewski) tylko od mikołaja !!!

Ja na gwiazdke dostane Andrzeja Cierniewskiego. Juz doczekac sie nie moge !

Ja nie mogę się doczekać , gdy zasišde za wigilijnym stołem, razem z moimi bliskimi a następnie Tak !!!!Tak!!!! Tak!!!! PREZENTY . Fajnie ,ze mamy marzenia bo przecież bez nich trudno by było żyć . W Postcie Aurella Œwiat 2005 Przepowiednie - Składam Wszystkim Spełnienia takich przepowiedni jakie sobie każdy życzy tzn . Radosnych Ciepłych Miłych ect. bez kasandrycznych wizji przyszłoœci . Marzenia to potęga , ukierunkowane pozytywnie zmieniajš dosłownie wszystko . Zło Nigdy nie pokona MIŁOŒCI co najwyżej może dokonywać prób zniszczenia jej biegunów - Nas Ludzi . Sigmunt Freud poza sexualizacjš problemu stwaiał , że Nic nie dzieje się przypadkowo. Więc może to nie przypadek , że życzenia w powyższym postcie sš jak najbardziej na miejscu ? http://www.itmimg.org/images/magazines/PowerLove_lg.jpg

proszę mi wybaczyć ale nie będzie mnie juz prawdopodobnie , moja Droga na tym Forum dobiegła końca . Jestem dostępny pod telefonem ktory posiadaja osoby na tym forum , co poniektore . Dzięki za nie porzucanie Tematu . Gaterze i inni Basiu , Ago . remigiuszu i wszycy bliscy Pozdrawiam z nowej strony życia i nowej drogi ktora rozpoczšłem :):):):) ps. Do Kiedyœ ! ALOHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ariel

Czeœć Arielku :) Życzę Ci powodzenia!!! Zresztš Ty o tym wiesz ;) Pozdrawiam!

Pozdrawiam i Niech Jasnoœć Cię Wspiera Droga , którš kroczysz jest widziana twym sercem nie oczyma dopóki będzie czyste to zło Cie nie dostšpi. Tak jesteœ gotowy Moc z Glastonbury Niech będzie z Tobš Powodzenia http://vrcoll.fa.pitt.edu/medart/image/England/glastonbury/Glastonbury-abbey-ext-004-S.JPG Mim&Gater

Lipa.. Ariel to bardzo barwna postac na tym forum

Six pack zauważyłem ze sie zaczęło i zaczyna cišgle coœ nowego . Dziœ w rzymie Chaos zapanował wg. wiadomosci onet.pl - Tršba powietrzna . Co ciekawe we Francji również Chaos .. a więc chasło przewodnie trafia w temat obecnego miesišca jednakze bardziej kieruje uwagę teraz na miesišc Grudzien 2005 końcówka roku zawsze zawiera masę znaków poprzedzajacych wyglšd przyszłego Nowego roku 2006 który zawiera liczbę Arkana Wielkiego z Talii Tarota - Siła ( Moc) oraz analogiczne zestawienie z podobnym arkanem Sprawiedliwoœć XI ! Co ciekawe Moc opisuje ujarzmianie Lwa lub odwrotnoœć Siły zła ewolujšce do sprowadzenia na Œwiat nieopisanego zła w obrazach tylko słowach róznych ksišg wliczajšc w to Kod Biblii ktory popieram i jestem jak najbardziej za .. że Stanowi księgę nie tylko wydarzen na œwiecie i losow państw w swietle Przeznaczenia ludzkoœci , lecz również nas Samych . O czym przekonał mnie Szanowany Pan Sebastian ktory dysponujš ogromnš wiedzš na ten temat i inne temu tematowi pokrewne wyprowadzenia , do zrozumianie tego co jest Nieuniknione by mogło zatriumfować Dobro i Era Miłoœci - odrzucajšc masowe orgie , tylko Miłoœć jako Sens rozwiazania i Fundamentu Zrozumienia nie tyle Siebie , co innych na planecie Ziemia . Wracajšc do owej MOCy VIII mozemy sprawdzic swoje zestawienie energetyczne dodajšc liczbę podstawowš i ukrytš obliczonš Numerologicznie .. wykład krotki - 15 .07.1981 = 23 ( porzucajac w sumowani zero) .. wychodzi 23 czyli sprowadzamy ja do podstawowej dla niewtajemniczonych .. 2+3 = 5 wychodzi Arkan V Arcykapłan .. by poznać głowne przesłanie mej Drogi na rok 2006 i okreœlenie tego czym pownienem sie zajšc by przyœpieszyc swoj rozwój oraz okreslic pewne wystepowanie Zdarzen analogicznie do Chaosu ktory zawiera wiecej odpowiedzi od porzšdku , ktory w istocie jest masš chaotycnych energii itd ... ale tu nie chce sie rozpisywać , wiec dodajemy swoja liczne do liczby roku wychodzi nam nasza liczba Drogi . osu na dany Cykl życia i Czasów - 13 - odpow. XIII Œmierć Transformacja - Przemiana - lub ostateczny koniec tego co stanowiło częœć mego życia .. pełnš liczbe moge sprowadzic do podstawowej - 1+3 = 4 Cesarz pozostałe z13 , to Mag i Cesarowa podstawy .. ukryta Cesarz .. krolujšca Œmierć .. Czyli cesarz i cesarzowa , to zwišzek połaczenie sił nieswiadomych w swiadome Mag .. i uzyteczn ich wykorzystanie do zainicjowania transformacjie swego zycia na obu sferach astralnej i fizycznej w roku 2006 ! rowniez oznacza Pracę itd .. . to mnie czeka ogolnie w roku 2006 a gdbym chciał wniknac w struktury miesiecy obliczam liczba roku plus liczba miesiaca ktory mnie interesuje rowna sie - np. lipiec 2006 - 7+8 = XV Diabeł plus liczba podstawowa 5 - V arcykapłan teraz wynik = 20 - XX Sšd Ostateczny i ukryte dwie Zero jako Głupiec oraz 2 jako II Arcykapłanka daje podbicie Arcykapłanki w podwojnym wystepowanie energetycznym jej przejawu w danym miesiacu .. a wiec jakies Tajemnice przyczyniš sie do postepu w moim zyciu na wielu płaszczyznach wprowadzajac zrozumienie - Nowe Zrozumienie Życia . Sšd i glupiec to rowniez narodziny czegos nowego co potrwa 4 lata XX - dwie 10 dajš dwie 2 ktore odslaniaja 4 liczbe lat owego procesu .. i ogolnie arcykapłanke przyjmuje jako Dobrš Kartę zawiadamiajacš ze wszystkie dobre rzeczy w m-cu lipiec płynac będš z zamarow Nieba ! a więc masa Cudownych niespodzianek przyspiesza rozwoj glupca w kole Karmy niosšc nowe doswiadczenia jako smua lat przeszłych - 7 wstecz gdyż głupiec przyjmuje iz zawiera w sobie 7 elementow eneregtycznych i 7 linii ktore złozyły sie na to co osiagnie lub nie w arkanie VII rydwan i ogolnikowo innych ktore obok niego leżš .. w tym miesiacu Lipcu wypadł mi Sšd Ostateczny XX ... poczštek Odrodzenia na nowej drodze zycia głupca w swietle zamiarów Nieba i Tajemnic ktore przyczyniš sie do obfitosci na tej nowej drodze zycia jesli głupiec nie uchyli sie przed podejeciem decyjzji bedzie w stanie przerosnać swoje wczesniejsze osiagniecia z nizszych poziomow przenoszac je w wyzsze . No to dałem wyklad jak to liczę i wyliczam w skrócie ... w Chaosie znajdujš się ziarna Porzšdku i Całoœci ktore niosš zakodowanš głebszš treœć o tym co ma być i co nastapic musi by z całosci wypusci pški i zrzucic kolejne ziarna rodzace nowš linię nieœmiertelnosci naszego rozwoju w sferach astralnych i fizycznych . pozdrawiam ariel
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355
Poprzednia strona | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | .. | 67 | 68 | Następna strona
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.