| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| ŚWIAT 2005 Przepowiednie!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
|
Witam serdecznie i Zapraszam !!! Mam Nadzieję że pojawią się osoby które Jasnowidzą , podróżują poza ciałem , korzystają z Tarota ...itp.
Jak wielu wie zaczęły się Zmiany już wiele lat wcześniej , jednakże Teraz ukazały że Naprawdę to co było mówione Przed , Teraz się wypełnia . Wspomnę iż wcześniej odkrywałem swe wizje , sny , i przeczucia które się ziściły w rzeczywistości fizycznej . Najwiękse sukcesy jakimi mogę się pochwalić to Wyliczenie dokładnej daty ataku usa na irag w 2003 roku oraz grożby Korei północnej wymierzonej w kierunku usa , i możliwych konsekwencjach dalszego scenariuszu na wypadek takiego zdarzenia . Na Szczęście zakończyło się wówczas na Grożbach Korei , i na tym zatrzymało . Ale nie to chciałem tu Zaznaczyć . Parę dni temu rozłożyłem karty na Świat w tym roku - 2005 . Wielu mnie prosiło bym tak uczynił , zaglądając w Arkana Tarota . Poniżej przedstawiam co mianowicie Ujrzałem .... .
|
|
|
Scoop, ale przypał:) z tym Hitlerem. Chyba nie musze wyjaniać dlaczego:))))
|
|
|
czemu przypal? tylko bawi mnie to ze koles chcial tak czystego etnicznie dojczlandu a wyszlo mu na opak :P
nie zebym byl jego fanem ;)
|
|
|
Wszystkim wyszlo na opak. Konsekwencje juz sie zapoczatkowaly. Za dziesiec lat bedzie jeszcze gorzej. Zaczyna brakowac typowego Europejczyka czyli cywilizacja przestanie sie rozwijac. Czeka nas przyszlosc nizsza jak przecietnosc. Bedziemy sie staczac.
|
|
|
Scoop, nie pomyl że się czepiam, ale ten goć nie ma się w czym przewracać, bo nie ma grobu:) o to mi tylko chodziło.
|
|
|
Nieznani sprawcy podpalili wczesnym rankiem w poniedziałek pięć samochodów w berlińskiej dzielnicy Moabit. Również pięć samochodów spalono w pobliżu brukselskiego głównego dworca kolejowego.
Czy podpalenia samochodów w europejskich stolicach sš echem wydarzeń w Paryżu? (fot. PAP)
ZOBACZ TAKŻE:
Francja: pierwsza ofiara rozruchów
Zaparkowane na pięciu różnych ulicach berlińskiej dzielnicy Moabit samochody podpalono między godz. 1 i 3.30. W Moabit mieszka wielu gorzej sytuowanych berlińczyków, w tym wielu Turków.
Na razie nikt nie przyznał się do podpalenia. Policja stara się wyjanić, czy istnieje zwišzek z zamieszkami w Paryżu.
Również pięć samochodów spalono w pobliżu brukselskiego głównego dworca kolejowego. Miejscowe władze jednak nie łšczš tego wydarzenia z niepokojami, trwajšcymi od 11 dni we Francji.
– Jeli szukacie powišzań z wydarzeniami we Francji, mogę od razu powiedzieć, że ich nie ma – powiedział rzecznik policji Albert Roosens. Sprawców podpaleń na razie nie schwytano.
|
|
|
Czy ma kto Przepowiednie Królowe Saby
Jeli tak o proszę przesłanie
Dziękuję
|
|
|
Zapomiałem podać maila
mojaxxx@op.pl
Dziękuję Tom
|
|
|
odkryjesz, ze kolejka elektryczna, ktora dostaniesz od gwiazdora, zostanie zawlaszczona przez Twojego tatusia, co drastycznie wplynie na zmiany w twojej psychice
|
|
|
scoop jeste Goć
Zapomniałe dodać ,że Tatu claudusa podłšczy jš bezporednio pod 220 V
co przełoży się na zmaine wystroju pokoju gocinnego.
|
|
|
Jutro będzie niedziela
W Polsce będš chmurki
24 12 będzie wiglilia
|
|
|
ja tej kolejki nie dostaje od gwiazdora (michał winiewski) tylko od mikołaja !!!
|
|
|
Ja na gwiazdke dostane Andrzeja Cierniewskiego. Juz doczekac sie nie moge !
|
|
|
proszę mi wybaczyć ale nie będzie mnie juz prawdopodobnie , moja Droga na tym Forum dobiegła końca . Jestem dostępny pod telefonem ktory posiadaja osoby na tym forum , co poniektore .
Dzięki za nie porzucanie Tematu . Gaterze i inni Basiu , Ago . remigiuszu i wszycy bliscy Pozdrawiam z nowej strony życia i nowej drogi ktora rozpoczšłem :):):):)
ps.
Do Kiedy !
ALOHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ariel
|
|
|
Czeć Arielku :)
Życzę Ci powodzenia!!!
Zresztš Ty o tym wiesz ;)
Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
Six pack zauważyłem ze sie zaczęło i zaczyna cišgle co nowego . Dzi w rzymie Chaos zapanował wg. wiadomosci onet.pl - Tršba powietrzna . Co ciekawe we Francji również Chaos .. a więc chasło przewodnie trafia w temat obecnego miesišca jednakze bardziej kieruje uwagę teraz na miesišc Grudzien 2005 końcówka roku zawsze zawiera masę znaków poprzedzajacych wyglšd przyszłego Nowego roku 2006 który zawiera liczbę Arkana Wielkiego z Talii Tarota - Siła ( Moc) oraz analogiczne zestawienie z podobnym arkanem Sprawiedliwoć XI !
Co ciekawe Moc opisuje ujarzmianie Lwa lub odwrotnoć Siły zła ewolujšce do sprowadzenia na wiat nieopisanego zła w obrazach tylko słowach róznych ksišg wliczajšc w to Kod Biblii ktory popieram i jestem jak najbardziej za .. że Stanowi księgę nie tylko wydarzen na wiecie i losow państw w swietle Przeznaczenia ludzkoci , lecz również nas Samych . O czym przekonał mnie Szanowany Pan Sebastian ktory dysponujš ogromnš wiedzš na ten temat i inne temu tematowi pokrewne wyprowadzenia , do zrozumianie tego co jest Nieuniknione by mogło zatriumfować Dobro i Era Miłoci - odrzucajšc masowe orgie , tylko Miłoć jako Sens rozwiazania i Fundamentu Zrozumienia nie tyle Siebie , co innych na planecie Ziemia . Wracajšc do owej MOCy VIII mozemy sprawdzic swoje zestawienie energetyczne dodajšc liczbę podstawowš i ukrytš obliczonš Numerologicznie .. wykład krotki - 15 .07.1981 = 23 ( porzucajac w sumowani zero) .. wychodzi 23 czyli sprowadzamy ja do podstawowej dla niewtajemniczonych .. 2+3 = 5 wychodzi Arkan V Arcykapłan .. by poznać głowne przesłanie mej Drogi na rok 2006 i okrelenie tego czym pownienem sie zajšc by przypieszyc swoj rozwój oraz okreslic pewne wystepowanie Zdarzen analogicznie do Chaosu ktory zawiera wiecej odpowiedzi od porzšdku , ktory w istocie jest masš chaotycnych energii itd ... ale tu nie chce sie rozpisywać , wiec dodajemy swoja liczne do liczby roku wychodzi nam nasza liczba Drogi . osu na dany Cykl życia i Czasów - 13 - odpow. XIII mierć Transformacja - Przemiana - lub ostateczny koniec tego co stanowiło częć mego życia .. pełnš liczbe moge sprowadzic do podstawowej - 1+3 = 4 Cesarz pozostałe z13 , to Mag i Cesarowa podstawy .. ukryta Cesarz .. krolujšca mierć .. Czyli cesarz i cesarzowa , to zwišzek połaczenie sił nieswiadomych w swiadome Mag .. i uzyteczn ich wykorzystanie do zainicjowania transformacjie swego zycia na obu sferach astralnej i fizycznej w roku 2006 ! rowniez oznacza Pracę itd .. . to mnie czeka ogolnie w roku 2006 a gdbym chciał wniknac w struktury miesiecy obliczam liczba roku plus liczba miesiaca ktory mnie interesuje rowna sie - np. lipiec 2006 - 7+8 = XV Diabeł plus liczba podstawowa 5 - V arcykapłan teraz wynik = 20 - XX Sšd Ostateczny i ukryte dwie Zero jako Głupiec oraz 2 jako II Arcykapłanka daje podbicie Arcykapłanki w podwojnym wystepowanie energetycznym jej przejawu w danym miesiacu .. a wiec jakies Tajemnice przyczyniš sie do postepu w moim zyciu na wielu płaszczyznach wprowadzajac zrozumienie - Nowe Zrozumienie Życia . Sšd i glupiec to rowniez narodziny czegos nowego co potrwa 4 lata XX - dwie 10 dajš dwie 2 ktore odslaniaja 4 liczbe lat owego procesu .. i ogolnie arcykapłanke przyjmuje jako Dobrš Kartę zawiadamiajacš ze wszystkie dobre rzeczy w m-cu lipiec płynac będš z zamarow Nieba ! a więc masa Cudownych niespodzianek przyspiesza rozwoj glupca w kole Karmy niosšc nowe doswiadczenia jako smua lat przeszłych - 7 wstecz gdyż głupiec przyjmuje iz zawiera w sobie 7 elementow eneregtycznych i 7 linii ktore złozyły sie na to co osiagnie lub nie w arkanie VII rydwan i ogolnikowo innych ktore obok niego leżš .. w tym miesiacu Lipcu wypadł mi Sšd Ostateczny XX ... poczštek Odrodzenia na nowej drodze zycia głupca w swietle zamiarów Nieba i Tajemnic ktore przyczyniš sie do obfitosci na tej nowej drodze zycia jesli głupiec nie uchyli sie przed podejeciem decyjzji bedzie w stanie przerosnać swoje wczesniejsze osiagniecia z nizszych poziomow przenoszac je w wyzsze . No to dałem wyklad jak to liczę i wyliczam w skrócie ... w Chaosie znajdujš się ziarna Porzšdku i Całoci ktore niosš zakodowanš głebszš treć o tym co ma być i co nastapic musi by z całosci wypusci pški i zrzucic kolejne ziarna rodzace nowš linię niemiertelnosci naszego rozwoju w sferach astralnych i fizycznych .
pozdrawiam
ariel
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1355 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |